Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Reizen met de trein - 9743 keer gelezen

Gisteren kwam ik op de trein m'n ex Natasja tegen. We hadden elkaar al eventjes niet meer gezien (vrijden allebei terug) en waren dan ook verrast elkaar op de trein te zien. We begonnen spontaan te babbelen en te vertellen over onze relaties. Na een tijdje kwamen we bij het onderwerp sex. Wij hadden vroeger regelmatig spannende sex. Bleek dat in allebei onze relaties de sex heel wat minder spannend was. We begonnen herinneringen boven te halen van avontuurtjes die we samen beleefd hadden, zoals die keer in het restaurant tijdens een familiefeest. Door al dat vertellen begin ik toch een beetje opgewonden te geraken. Natasja, die vandaag een licht bloesje aanhad en een mooie korte rok, was precies ook al een beetje op haar plaats aant draaien. Toen ik naar haar keek zag ik een bekende glinstering in haar ogen. Onze wagon was ondertussen leeg geraakt(voordeel van in een klein dorp te wonen). Opeens staat natasja op en komt verleidelijk op mij af. "Ik heb een beetje zin gekregen..." zegt ze. Meer had ik niet nodig om los te komen. Ik sta direct op en begin haar te zoenen. Langzaam, rustig, verkennend. Die passie had ik gemist. Terwijl we steeds wilder beginnnen zoenen begin ik met een vertrouwde zoektocht over haar lichaam. Van haar schouders glij ik langzaam naar beneden. Bij haar kont aangekomen kan ik het niet laten om er eventjes in te knijpen, met een kirrend geluidje als gevolg. Mijn handen gaan terug naar boven en komen bij haar borsten terecht. zachtjes begin ik ze te kneden en met mijn mond ga ik op verkenning in haar hals en aan haar oorlelletje, dat vond ze vroeger ook al fijn.

Natasja is al aardig aan het zuchten, teken voor mij om verder te gaan met m'n verkenningstocht. Langzaam ga ik met mijn hand naar beneden, over har buikje, over haar kutje (ze was al heel nat) tot tussen haar benen. Zachtjes streel ik de binnenkant van haar dijen, af en toe haar kutje rakend. Natasja is ondertussen ook niet stil blijven zitten en was bezig m'n lul op te wrijven. Ze heeft me al helemaal geil gemaakt. "Stop je vingers in m'n kut", fluistert Natasja in m'n oor. Ik doe haar slipje naar beneden en begin haar rustig te vingeren. Natasja heeft ondertussen m'n lul uit m'n broek gehaald en begint er aan te trekken. Ik steek een 2e vinger in haar kutje en masseer ondertussen haar klitje. Dit houdt ze niet lang vol, en na een paar keer komt ze heftig klaar. Tijd om te bekomen heeft ze niet nodig: ze duwt me achterover op de bank en zet zich op haar knieën tussen mijn benen. Rustig begint ze m'n lul te zoenen, van boven tot onder. Ze neemt m'n lul in haar mond en begint zachtjes te zuigen. Eerst enkel het topje, dan begint ze hem dieper en dieper te nemen tot ze hel helemaal in haar mond heeft. Een zalig gevoel. Op en af gaat haar mondje tot ik het bijna niet meer hou. Ik trek haar recht en draai haar om, met haar kont naar mij toen. Ik steek m'n lul langs achter in haar kutje en begin hard te pompen terwijl Natasja haar klitje masseert. Ik grijp haar borsten en blijf pompen. "Oooh, steek hem in m'n kont" roept Natasja. Ik smeer wat geil op haar sterretje en begin haar kont te vingeren. Ik haal m'n lul uit haar kut en steek hem zachtjes in haar kont. Ik trek hem er weer uit en steek hem er opnieuw in, dieper, tot in er helemaal inzit. Een heerlijk warm gevoel omsluit m'n lul en begin harder te pompen terwijl Natasja zich verder vingert. Ik hou het echt niet meer en met een luide kreun schiet ik mijn zaad in haar kont.

Opeens merk ik dat we niet meer alleen zijn. In de deuropening ziet ik een knappe brunette, de conductrice, met een paar vingers in her kut. Als ze ziet dat we haar gezien hebbebn, stapt ze op ons af met een rood, opgewonden gezicht:"Hallo, ik ben Katleen, jullie zijn zo geil, mag ik meedoen?". Dit had ik nog niet meegemaakt, en aan een goedkeurende grom te horen van Natasja bleek dat ze der ook wel zin in had. Katleen komt op me af en begint me hard te zoenen. Opeens floept m'n lul uit natasja haar kont. Katleen aarzelt niet en likt gulzig te restjes van m'n lul. Meteen erna begint ze pardoes Natasja haar kont schoon te likken. Natasja wordt helemaal geil, draait zich om en begint Katleen te tongen. "Hmm, dat smaakt lekker" zegt Natasja als ze m'n zaad in Katleen's mond proeft. Natasja zet zich op de bank, Katleen gaat boven haar op de bank staan en laat haar kutje zakken op Natasja's mond. Natasja heeft geen aansporing nodig en begint katleen vol hartstocht te beffen. Ik kruip tussen Natasja haar benen en begin haar druipende kut te likken. Katleen wil ook wel wat dus om beurten lik en vinger ik hun beide kutjes. Katleen wil wat meer als een vinger in her poesje en geil vraagt ze aan Natasja: "Zullen we hem eens opwarmen". Ik zet me weer op de bank en om beurt pijpen ze m'n lul. Katleen dwingt me recht te staan, en terwijl Natasja m'n mul helemaal pijpt, begint Katleen m'n kont te likken. Dat was pas een apart gevoel, nooit gedacht dat het zo heerlijk was. Zachtjes steekt ze een vinger in m'n kont en begint me anaal te vingeren. "Nu weet je wat wij voelen', fluistert Katleen in m'n oor. Ik draai me om en steek m'n lul langs achter in Katleen haar kut. Ik ram hem er helemaal in, zo nat is ze. Natasja kruipt onder Katleen en begint her poes te lekken. Af en toe voel ik haar tong op m'n lul. Ik haal m'n lul uit her kut en steek hem in her kont. Katleen begint harder en harder te roepen: "Ooh, jaa, ooh, ja, ik koooooom", hard schreeuwend komt ze klaar en stort al haar geil in Natasja haar mond. Ik zie dat Natasja zich ondertussen aan het vingeren is, en ook ik ben nog niet klaargekomen, dus Katleen en Natasja wisselen van plaats. Ik ram m'n lul helemaal in Natasja terwijl Katleen haar kut verwent. Ik grijp haar bij haar borsten terwijl Katleen haar sterretje verwent. Natasja roept en kreunt, en ik hou het ook niet meer uit. Samen komen we met een luide kreun klaar. Zo geil waren we nog nooit geweest. Na 5 minuten te bekomen, komen we aan in het station. Katleen geeft haar telefoonnummer en we besluiten om dit zeker nog eens te doen. Misschien pakt ze dan haar blonde collega mee. Ik geef Natasja nog een laatste kus en vertrek naar huis. Met de trein, altijd een avontuur.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners