Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onverwachts eerder thuis - 8464 keer gelezen

Het was op een woensdag dat het gebeurde, ik moest die avond darten. Normaal gesproken ben ik niet het type dat na het spel direct naar huis ga, wat ook bekend is bij mijn vrouw. Ze weet dat ik op zo'n avond nooit voor twaalven thuis ben. Nu was dat deze avond even anders omdat onze tegenstanders geen team op de been konden krijgen en ik dus besloot om na een paar glaasjes bier weer op huis aan te gaan, zo kwam ik dus om tien over negen al thuis, wat ze dus niet verwachte! Bij binnenkomst was er niemand? "dacht ik" ik luisterde beneden aan de trap en hoorde stemmen in onze slaapkamer. Mijn hart begon te bonken in mijn keel, wat is dit nu weer? Ik sloop de trap op en benaderde de slaapkamerdeur zacht, tot mijn verbazing hoorde ik vrouwenstemmen, ja ga door lieverd met likken lik ook maar lekker aan mijn kontje! Met wie lag mijn vrouw daar in hemelsnaam in bed? Ik opende de deur en zag tot mijn verbazing mijn vrouw en de buuf naakt op ons bed! Wat gebeurd hier , was mijn reactie, maar dat was wel duidelijk. Sandra zat ophaar knieen met haar kont omhoog en Els de buuf zat erachter met een gigantische voorbindlul! Rood van schaamte riepen ze shit, jij hier!

Ja maar wat heeft dit te betekenen? Els zij me rustig te blijven want anders zou ik ook eens met een voorbinder genomen worden! Dat zal wel niet zij ik, waarop de meiden opstonden en me op het bed trokken en me begonnen te betasten waar ik natuurlijk een keiharde paal van kreeg, ze scheurden zowat mijn kleren van het lijf en lagen me op mijn buik op het bed. Ik dacht van ach wat kan het me ook schelen en liet de twee hun gang gaan. Ze begonnen allebei aan mijn ballen en kont te likken en voor het eerst werd ik anaal gevingerd, en vond het nog geil ook. Toen gebeurde het, ineens werd ik in de boeien geslagen en aan het bed gebonden. Daar lag ik dan vast met mijn benen gespreid met twee zoennende vrouwen op mijn bed die me waarschijlijk mijn eerste anale ervaring gingen geven! JA DUS! ! Els kwam met dat grote ding achter me zitten en drukte de grote zwarte eikel tegen mijn maagdelijke aarsje, wil je hem of niet? Ik had weinig meer in te brengen en zij ja buuf, maar alleen als ik jou een keer aan je geile kut mag likken waar sandra bij is! Plotseling nam de druk toe en begon ze hem langzaam naar binnen te drukken, eerst wel pijnlijk maar op den duur toch wel lekker! Ja ga door lieverd, neuk me in mijn geile mannenkut en lik mijn lieverd naar een geil orgasme, ooohhh buuf wat lekker doe je dit , maak ons klaar!

Ik hoorde san hijgen en ik hield het ook niet meer, IK GA KOOOMMMMEEEN! ! ! ! ! En tegelijkertijd kwam Sandra ook heerlijk klaar, JAAAAH OOOOOOH LIK DOOR AAN MIJN GEILE KUT. En zo kwamen er dus nog meer avonden met de buuf! Maar die hoor je nog wel! Wordt vervolgd!

 Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners