Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zwemles - 29466 keer gelezen
Elke dag hebben mijn jongens zwemles in het openlucht zwembad. In zes weken leren ze zwemmen en mijn buurmeisje Sasja, die ook regelmatig op de jongens oppast, wilde wel eens meemaken hoe dat nu gaat. Om 17:00 op een holletje naar het zwembad. Het grootste omkleedhokje is in een van de hoeken van het gebouw, een oud “schaaphok”. Ik zorg dat de jongens zich omkleden. Zelf doe ik ook een zwembroek aan. Het is namelijk toegestaan om mee te zwemmen. Dat wil mijn buurmeisje ook graag en ze kleedt zich om in het naastgelegen hokje.

De jongens hebben hun zwembroeken aan en lopen het badhokje uit. Op naar de les! Sasja komt nu binnenlopen. Ze heeft haar bikinislipje al aan en houd met een hand haar bovenstukje tegen haar tieten aan. Terwijl de jongens weglopen, geeft ze de deur een zwieper . Dicht is die. Ze draait zich naar me om. “ Wil jij mijn bovenstukje even vastmaken?” Heupwiegend en mij strak aankijkend komt ze dichter bij me. Spontaan springt mijn lul in het gelid. Mijn zwembroek is direct te klein en het knelt pijnlijk. Ze is 1.68 lang, heeft een prima vorm, slank en sierlijk met forse borsten. “Jazeker, geef maar hier” en ik houd mijn vlakke hand op. Ze blijft me strak aankijken en haalt zonder aarzelen haar bovenstukje van haar borsten af en geeft het me. Ze staat nu, op haar minuscule bikinislipje na, naakt voor me. Wat een lekker strak lichaam. Slank, met heel vrouwelijke lijnen.

Het is niet meer dat 16 jarige bakvisje waar ik enkele jaren geleden nog zo opwindend mee stoeide. Ze wat toen al een uitdaging. Stoeien met een buurmeisje en dan géén stijve lul krijgen. Die kreeg ik natuurlijk wel, en dan weer zo stoeien dat ze die niet zou voelen… Ze was met 16 al van haar eigen seks bewust en wist me (on)bewust? al erg op te winden. Ik heb me destijds fors moeten beheersen om me niet direct op haar te storten. Inmiddels heeft ze, volgens mijn buurvrouw en haar moeder, al een paar vriendjes gehad en weet overal al raad mee. Tot ergernis van mijn moederlijke buurvrouw. Nu is ze 18 en helemaal niet meer te houden.

Ze let scherp op mijn ogen, en ziet me gebiologeerd naar haar tieten kijken. Ik kan haar tieten wel opvreten.” Eindelijk zie ik je eens naakt,“ en “Wat ben je toch mooi”, kan ik nu alleen nog maar schor uitbrengen. Weinig hoogstaande conversatie. Ik gooi demonstratief haar bovenstukje achter me op het bankje, zonder er naar te kijken. Mijn hartslag is al op neuktempo gebracht. Bonkebonkbonk. Ik realiseer me dat dit werkelijk een hele foute situatie is. Goed fout. Waar is mijn beheersing.??..”Ik moet dit niet doen!”, spookt door mijn kop heen. Ik bedenk ter plekke wat verzachtende omstandigheden. Ze wil dit toch ook? Anders was ze toch niet met dat bovenstukje zo demonstratief bij me gekomen? Ze hangt per slot van rekening niet zo vaak om me heen als ze niet iets wil in deze richting?

Mijn bloed kookt. Ik steek mijn handen uit en ze stapt dichterbij. Ik streel haar pronte borsten. Heerlijk die harde tepels. Ik laat mijn wijsvingers er overheen glijden en rondom bewegen. Sasja blijft me aankijken en laat, zonder iets te zeggen, alles wat ik doe, toe. Met een hand help ik mijn pik uit zijn benarde positie door hem omhoog te trekken. Brutaal steekt die nu half boven de rand van mijn zwembroek uit. Nu is het Sasja’s beurt om gebiologeerd te kijken. Kennelijk nog niet veel lullen gezien.

“Even wachten” denk ik hardop. “Rustig aan. De zwemles duurt ruim 30 minuten en we kunnen best wel even gemist worden, zonder dat het opvalt”. Ik trek haar tegen me aan en kus haar. Ze heeft haar mond al open en beantwoord mij kus met hartstocht. Lang en hongerig kussen we elkaar. Onze tongen komen elkaar veel tegen en zachtjes bijten we, tijdens het ademhalen, in elkaars lippen. Mijn handen strelen haar rug en billen in de tussentijd. Haar tieten druk ze hard tegen mijn borstkast en heupwiegend wordt mijn omhoog staande pik tussen ons heen en weer gerold. De touwtjes van haar bikinislipje zitten op haar heupen met een knoopje vast. Links en rechts trek ik die tegelijkertijd los.

Ik duw haar van me af en draai haar in de rondte en geniet van haar lichaam. Schaamteloos toont ze het me en kijkt uitdagend. “Vind je me mooi?” Vragend kijkt ze me aan. Ze weet dat ik haar bijzonder aantrekkelijk vind en wil graag complimentjes. “ Helemaal te gek,” zeg ik. “Je bent verrukkelijk. Ik heb nog nooit met een meisje zo mooi als jij, gevreeën. Lekkere benen en zulke mooie volle borsten!”

Ik neem plaats op het bankje met mijn rug tegen de achterwand van het kleedhokje en zeg: “kom eens bij me”. Ik neem haar op mijn schoot, ze zit met haar benen wijd, met haar knieën om mij heen op het bankje. Haar tieten bungelen als rijpe vruchten voor mijn mond zo om te happen. En dat doe ik. Met mijn tong lik ik beurtelings haar hard geworden tepels. Ik zuig er op en laat ze me smaken. Afwisselend zuig en lik ik. Af en toe bijt ik er ook zachtjes in. Ook zuig ik met een grote open mond zo veel mogelijk van haar borsten naar binnen. Kreunend keurt ze mijn acties goed. Ze geniet duidelijk. Ik heb mijn handen op haar heupen en beweeg haar onderlichaam in kleine cirkels tegen mijn recht opstaande pik aan.Heet zijn we en haar poes glinstert van haar kutgeil. Gek van verlangen word ik. Ik duw haar ruw van me af en draai haar om. Snel graai ik mijn condoom uit mijn broekzak. Rol dat over mijn staande mast naar beneden en ben helemaal klaar voor het echte neuken. Zonder een woord te zeggen laat ik haar nu zittend plaats nemen op mijn schoot. Terwijl ze gaat zitten duw ik mijn lul naar voren en ze neemt de begeleiding naar haar hete epicentrum over. Ze geleidt me in haar hete kut. Zachtjes gaat mijn pik in haar neerkomend lichaam. Ze zakt steeds verder tot dat mijn pik niet verder in haar kan. Ze zit met haar billen op mijn schoot. Ik ben ook wat onderuit gezakt om ruimte te geven en zo diep mogelijk in haar te komen. Ik lig met mijn onderrug op de rand van het bankje, voel pijn en genot tegelijkertijd.

Ze zit met haar rug naar me toe op me. Haar benen wijd, haar voeten heeft ze opgetrokken en rusten op mijn bovenbenen. Ik heb mijn handen onder haar billen en stuw haar op en neer terwijl ze me berijdt met mijn pik in haar kut. Haar eigen handen zijn ook direct op haar klitje en ze vingert zichzelf. Ze steekt haar vingers zelfs in haar kutje, samen met mijn lid. Zo nu en dan voel ik haar nagels krassen op mij in en uit pompende pik. Onze ademhaling en bewegingen synchroniseren zich en worden steeds intensiever. Af en toe leunt ze te ver naar achteren en floept mijn lul uit haar gladde kut. Daar zijn we beiden dan snel bij met onze handen. Dit wordt gecorrigeerd en weer door vier handen snel naar binnen haar hete kut geleid terwijl ze dan weer wat rechter op komt. Wild gaan we nu tekeer. Stampen en rammen. Ze drukt zich achteruit tegen me aan en ik grijp haar weer bij haar harde tieten en streel haar volledige bovenlichaam, beweeg haar lichaam heen en weer en duw haar van me af en trek haar weer tegen me aan. Ik omvat haar borsten en knijp zo nu en dan plagerig in haar harde tepeltjes. Het maakt haar steeds hitsiger. Geil reageert ze daarop door sneller te bewegen. Ritmisch, tegelijk met het in en uit pompen van mijn lul. Met mijn heupen druk ik omhoog en naar voren, daarna weer naar achteren en omlaag, voor zover ik die beweging op het harde bankje kan maken. Sasja doet de rest door tegengesteld te bewegen met haar bekken. Nadat ik, bij het tegen me aantrekken weer eens uit haar kut ben gegleden, maakt ze me duidelijk dat haar sterretje wat dieper zit en wel makkelijker zal gaan. “Wil je niet in mijn kontje? Dat gaat vast wat makkelijker” Ja, dat lijkt me ook wel…

Wouwsers! En ik maar denken dat ze onervaren was….. Nu stelt ze zelf voor om anaal te gaan! Daar krijg ik mijn eigen vrouw niet enthousiast voor, en dit lekkere jonge hete ding wil wel! Ik weet niet wat me overkomt. Ben zeker weten in een verkeerd tijdperk geboren, dat ik nu pas, met mijn 35 jaar, tegen een vrouw aanloop die zo geil is. Vol verwachting klopt mijn lid, dit is wel heel geil. Heel ontspannen hurkt ze, met haar voeten op mijn bovenbenen, met haar kont boven mijn eikel. Ik houd met een hand mij pik vast, recht omhoog. Met mijn andere houd ik haar recht boven me.Ze smeert wat van haar overvloedige kutgeil rond mijn eikel met haar vingers. Met grote ogen kijk ik hoe ze langzaam over mijn lid glijdt met haar anus. Strak, maar soepel gaat mijn, door haar kutgeil gladde paal, in haar kont. Ongelofelijk, wat een sensatie. Ze zakt steeds verder zonder dat ze daar ogenschijnlijk moeite mee heeft. Sasja kreunt wel wat diep uit haar keel. “urhgg” Als ze tot de aanslag mijn pik opgeslokt heeft zakt ze hijgend achterruit tegen mij aan. “ooohhh, oohhh” kreunt ze nu wellustig. Ik voel haar snelle hartslag rondom mijn pik knijpen. Ritmisch, terwijl ze stil op me zit. Haar handen zitten weer op haar venusheuvel en ze vingert zichzelf nu. Allemachtig wat een knijper!. Heel zachtjes beweeg ik haar wat omhoog en omlaag, met mijn handen onder haar billen. Ze werkt als vanzelf mee. Sasja buigt zich nu voorover en haar knieën heeft ze onder haar oksels. Ik kan nu goed mijn lul in haar kont zien bewegen als ze al hurkend op en neer beweegt. Ze trekt met haar handen aan mijn bovenbenen om zo een pompende beweging van haar lichaam te maken.

Ik schuif zover mogelijk onderuit om haar en mezelf goed te zien en haar zo veel mogelijk ruimte te geven om zich uit te leven. Mijn handen vinden onder haar door haar vingers in haar kut. Ik probeer de mijne erbij te stoppen en haar klitje te strelen, terwijl ze rustig op en neer blijft bewegen. Daar heb ik geen succes mee en ik recht me rug weer terwijl mijn handen weer langs haar heupen omhoog gaan en weer haar borsten omvatten. Ze zakt weer achterover tegen me aan. “Ik moet mijn benen strekken, krijg kramp” sist ze.

Sasja blijft met mijn lul in haar kont op me zitten. Diep, want ze haalt haar voeten van mijn bovenbenen af en zit nu zwaar op me alsof ik een stoel ben. Mijn benen tussen de hare in. We zitten even stil en ze rust uit. Ik geniet volop van haar hete lichaam dat op helemaal me ligt. Deze verandering van standje maakt me weer erg actief. Ik sta op. Haar bovenlichaam stevig tegen mijn borstkast gedrukt, door haar borsten plettend, vast te houden. Sasja staat op haar tenen met haar benen dicht. Kontje naar achteren. Haar kontje knijpt op die manier nog strakker om mijn pulserend lid. Ik kan haar nog steeds blijven naaien. Haar kontje zo geil naar achteren gestoken, bewegen we ritmisch heen en weer. Ik heb mijn benen wijd om haar heen staan. Zonder steun van muren of iets dergelijks staan we midden in het kleedhokje te bewegen. Ik ga niet erg ver in en uit haar, maar elke beweging is van heerlijk genot gevend gevoel. Haar anus sluit zo strak om mijn pik dat gewoon bewegen al super genotgevend en lekker gevoel is. Mijn pik hoeft er absoluut niet in of uit. In de tussentijd heb ik mijn twee middelvingers in haar kutje geduwd en wrijf met de palm van mijn hand over haar venusheuvel. Haar klitje wordt daarmee lekker gestimuleerd en ze is geil genoeg om alles lekker te smeren. Koud hebben we het helemaal niet meer. We staan beide te dampen van de geiligheid.We bewegen in slow motion als ik merk dat Sasja door haar benen zakt. Ik moet haar nu overeind houden. Ze is duidelijk aan het klaarkomen. Haar kutje wordt nog natter en ze leunt nu met haar handen tegen de muur. “Ja, ja, jaaah, ja”. Goddelijk, een zodanige klaarkomende vrouw die met haar anus mijn pik afknijpt. Ik moet mijn kracht aanwenden om haar en mezelf overeind te houden. Rustig bewegen we nog wat na.

Na een poosje komt ze weer wat bij na het klaarkomen en ze trekt zich van me af. Ze draait zich om en trekt het condoom van mijn roede.

Ik sta recht overeind en ze zit op haar hurken. Mijn pik houdt ze langzaam trekkend vast en ze zuigt één voor één mijn ballen in haar mond. Ze heef duidelijk een behoorlijke ervaring. Geen enkele aarzeling en feilloos weet ze mijn lekkerste plekjes te raken. Ik voel haar hand tussen mijn benen omhooggaan.Haar vinger zoekt mijn anus en langzaam drukt ze er op. Onwillekeurig spreid ik mijn benen een weinig. Harder zuigend op mijn ballen en trekkend aan mijn pik. Tegelijkertijd wordt ze snel ruwer met zuigen en trekken. Ze stopt niet met trekken om haar vinger in haar mond nat te maken, daarna gaat ze verder met het gek makende gezuig aan mijn ballen. Tegelijkertijd dringt ze met haar vinger in mijn kont. Langzaam gaat ze verder naar binnen. Trekkend en zuigend en vingerend. Wat een sensatie. Dit is echt hemel op aarde. Ik voel een orgasme door alle vezels van mijn lichaam trekken. Niet meer te stuiten. Op mijn knieënknikkende aangeven dat ik klaar ga komen, neemt ze zonder enige reserve mijn pik in haar mond.

Ik spuit. Geweldig, wat een ontlading, elke vezel in mijn lichaam is in juichstemming en ik zie sterretjes. De eerste straal diep in haar keel, de tweede op haar gezicht. Met een vertrokken gezicht is ze nu zichzelf als een gek aan het vingeren, tegelijk met het bewerken van mijn anus. Ik kom echt daverend klaar. In tijden niet zo geil klaar gekomen. Mijn derde straal sperma komt op haar fraaie borsten terecht. Nog steeds op haar hurken zittend, met mijn sperma all over haar, komt Sasja, al slikkend en zichzelf woest vingerend, voor een tweede keer klaar. Supergeil gezicht.

Met een heel voldane, tevreden, geil verliefde blik, kijkt ze me aan.

Understatement: Dat was lekker! Uithijgend, omhelzen we elkaar nog en kussen innig. Na een blik op mijn horloge is het helaas snel handelen. Er is geen tijd voor naspel. Jammer, jammer, jammer. We hebben net op tijd ons wat gefatsoeneerd, het sperma met een handdoek weggeveegd en de zwemkleding al weer aan, als mijn jongens zich druipend en rillend van de koude het hokje binnenkomen. Just in time. Is de hele zwemles toch zomaar aan ons voorbij gegaan. Stom hé!.

De jongens zijn nog te jong om er wat van te denken. Dit buurmeisje komt nog vaker oppassen. Reken maar… Ja, ja, álle jongetjes blij….Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners