Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zwanger naar de sauna - 35986 keer gelezen
Mijn naam in Angenita, getrouwd ben ik al een aantal jaren en helemaal blij en gelukkig zijn mijn man en ik dat ik zwanger ben voor de eerste keer.
33 jaar ben ik en inmiddels is mijn buik al behoorlijk bol na 5 maanden, onwijs blij ben ik ermee en trots op mijn buik, een bijkomstig prachtig iets is dat mijn tieten ook van maat B naar maat C zijn gegroeid.
Altijd was ik al wel verslaafd aan sex maar sinds ik zwanger ben, en ook zo trots op mijn lichaam nu ben ik een soort van onverzadigbaar, elke avond moet mijn man mij een beurt geven, meerdere keren kom ik dan ook wel klaar en gruwelijk lekker om dan steeds door hem volgespoten te worden.
Gewoonte getrouw ging ik voor mijn zwangerschap elke week een middag naar de sauna, maar nu doe ik het één keer in de paar weken, ik geniet er dan van om mij naakt te tonen met mijn bolle buik en mijn grotere tieten, mijn kut is bijna helemaal kaal alleen heb ik er een klein kortharig driehoekje boven.
Een heel klein beetje ben ik zonnebank bruin, op de middag is het nooit druk in de sauna dus kan ik heerlijk relaxed mijn rondes doen en lekker even ongestoord zwammen ook.
Zeker nu ik zwanger ben voelt dat ook heerlijk ontspannend dat zwemmen in het warme water, dus ik neem ruim de tijd.

Deze middag waren er ongeveer tussen de 10 en 15 mensen met hun ding bezig, en ik deed mijn rondes heerlijk alleen, lekker rustig ongestoord.
Als ik voor de tweede keer in de sauna cabine ben ga ik op mijn rug op het tweede bankje van beneden liggen, mijn bolle buik staat mooi omhoog en door de warmte staan mijn grote tepels ook parmantig omhoog, de warmte van de sauna doen mijn hormonen wel wat onrustiger maken maar weet het onder controle te houden.
Als er na even nog iemand binnen komt kijk ik even op en begroet de man van middelbare leeftijd, als hij even zit vraagt hij of hij iets tegen mij mag zeggen, ik antwoord dat ik niet zou weten waarom niet.
Dan zegt hij : “zolang ik nu hier ben bekijk ik u al, zo geweldig mooi en sexy vind ik zwangere vrouwen” verbaast over zijn eerlijke uitspraak antwoord ik hem dat ik er ook trots op ben en vertel hem dat ik ook trots ben op mijn tieten die een maat groter geworden zijn.
Hij geeft mij nog een aantal complimenten en zo kletsen we even verder dan vraagt hij : “ik heb een zeer onbescheiden vraag zou ik even over uw buik mogen strelen ?”.
Daar denk ik even over na en antwoord hem : “dat is goed maar als er iemand binnen komt ben je weer weg” daar gaat hij mee akkoord, hij komt voorover gebogen naast mij staan en ik voel zijn warme hand over mijn bolle buik wrijven.
Het voelt bijzonder aangenaam en ook wel spannend dat ik hier aangeraakt wordt door een wildvreemde man.
Dan gaat hij omhoog en omlaag van net onder mijn tieten tot net boven de haartjes boven mijn kut.
Met mijn ogen dicht lig ik te genieten als hij dan ook even een grote tiet kneed en even later weer naar beneden gaat, mijn tepel voel ik harder worden maar laat het gebeuren als hij het nog een keer doet.
Steeds als hij weer naar boven wrijft hoop ik dat hij mij weer bij mijn tieten pakt, en dat doet hij ook, steeds even kneden en in een tepel knijpen en weer omlaag.
Heerlijk geniet ik ervan en laat hem rustig door gaan dan gaat hij verder naar beneden en streelt over mijn kale kut, om weer naar boven naar mijn tieten te gaan.
Zo lekker, zo spannend is dit, en ook zo geniet ik ervan steeds meer aandacht besteed hij aan mijn tieten en steeds brutaler is hij bij mijn kut en daar voel ik hoe hij steeds met een vinger tussen mijn schaamlippen gaat en heel even mijn klit raakt.
Mijn benen doe ik wat verder uit elkaar, als ik even mijn ogen open doe kijk ik tegen zijn stijve paal aan.
Ik realiseer me dat ik geil aan het worden ben en neem mij voor dat hij nog even door mag gaan en dat we dan moeten stoppen……………..Dan drukt hij een vinger een stuk dieper in mijn inmiddels natte kut en kan een kreun niet onderdrukken, als hij dat hoort ziet de man dat als een soort van vrijbrief, met zijn ene hand bewerkt hij vol mijn grote tieten en met zijn andere hand is hij mij compleet aan het vingeren en drukt meerdere vingers in mijn inmiddels drijfnatte kut.
Op zijn ritme van zijn stotende vingers in mijn kut beweeg ik mijn onderlichaam tegen zijn stoten in omhoog, zwaar lig ik te hijgen en te kreunen.
Hard knijpt en trekt hij aan mijn gevoelige tepels als ik tussen het kreunen door aangeef : “sneller man, doorgaan maak me maar klaar”, over de top geil laat ik mij hier in de sauna door een wildvreemde man vingeren en ben hard op weg naar een giga orgasme.
Als hij dan mijn klit extra aandacht geeft hou ik het niet meer en schokkend en luid kreunend kom ik vreselijk klaar.
Rijkelijk loopt het geil uit mijn kut zo vreselijk kom ik klaar, hij doet nu rustiger aan met mij en onwaarschijnlijk heftig lig ik klaar te komen met mijn benen wijd.
Dan vraag ik hem om mij even met rust te laten dan ga ik zitten en met een troebele blik in mijn ogen bekijk ik hem en zeg : “dat was wel even verschrikkelijk lekker onbekende mijnheer”.
Ik wrijf even over mijn openstaande kut en lik mijn vingers af, ik proef mijn lekkere kutgeil, de man bekijkt mij en zegt : “ja, je was er blijkbaar wel vreselijk aan toe om klaar gemaakt te worden prachtige zwangere vrouw”.
Als ik weer wat bij de les ben stel ik voor dat we even gaan zwemmen, als we bij het zwembad staan zeg ik hem : “straks een stil plekje opzoeken dan zal ik je belonen voor wat je bij mij hebt gedaan”.
Gelijk staat zijn paal weer recht omhoog, als we even aan het zwemmen zijn komt hij naast mij staan en ik zeg hem met zijn voorkant tegen de muur te gaan staan.
Dan pak ik hem bij zijn stijve paal en begin hem af te trekken, zolang er niemand in het zwembad komt kan ik doorgaan bedenk ik mijzelf, tevens realiseer ik me dat het lang geleden is dat ik een andere paal dan die van mijn man in mijn hand heb gehad.
Hijgend laat hij mij begaan en met zijn hand speelt hij weer wat met mijn kut, super spannend en geil zijn we met elkaar bezig, stevig knijp ik in zijn harde dikke paal en druk zijn huid steeds goed ver naar achteren.
Dan geeft hij aan dat hij gaat komen en ik voel zijn paal verdikken en met stoten voorwaarts komt hij klaar en voel de stralen sperma door zijn paal schieten naar buiten.
Zo geil zo lekker, de draden sperma zie ik door het water bewegen en zeker wel een straal of zes zaad spuit hij naar buiten.
Een beetje uitgeteld hangt hij naast mij tegen het muurtje en zegt dat hij het geweldig fijn vond dat ik hem klaar heb laten komen.
Lachend antwoord ik dat ik het ook erg geil maar vooral heel erg spannend vond om dit alles te doen.

Dan kijkt hij me aan en vraagt : “en als ik een geschikte plaats vind mag ik deze geile zwangere vrouw ook lekker neuken ?”.
Zijn leeggespoten ballen heb ik nog in mijn hand en zeg uitdagend : “jij kan hem niet meer stijf krijgen nu beste man”, met een geile lach kijkt hij me aan en zegt : “dan daag ik je uit als ik hem stijf krijg mag ik je neuken en anders niet”.
Natuurlijk laat ik mij niet kennen en zeg terwijl ik weg zwem : “deal”.
Zeker weet ik al wel dat ik mij hier door deze man ga laten neuken, erg spannend en vreselijk geil lijkt me dit alles en niemand die het te weten komt bedenk ik mijzelf.
Dan zijn we een poosje niet bij elkaar in de buurt maar ik heb constant een tintelend gevoel in mijn kut en tepels en ja, heerlijk lijkt het mij en heb er zin in om mij door deze onbekende man te laten dekken hier.
Dan sta ik in het zwembad bij te komen na weer even in de sauna cabine geweest te zijn geweest komt hij met een brede lach aangelopen met in zijn ene hand zijn stijve paal en zijn ander hand een krommende vinger met als teken “kom jij maar eens even hier vrouwtje”.Spontaan voel ik mijn kut knijpen en mijn tepels verstijven, met mijn bolle buik klim ik uit het zwembad en loop zijn richting op en gaan we een ruimte binnen waar een soort van massage tafel staat, als ik binnen bent sluit hij de deur achter mij en toont zijn weer inmiddels staal harde paal, en zegt dan : “deal are on deal ?” zijn harde paal neem ik in mijn hand kijk hem aan en zeg : “deal heb ik gezegd en hou me daar ook aan”.
Na wat overleg ga ik op mijn rug op de massage tafel liggen en spreid mijn benen voor de onbekende man, hij vraagt of hij me eerst even mag likken, dat vind ik prima.
Geweldig geil ben ik ondertussen dat ik vreemd aan het gaan ben denk ik geen seconde aan, ik ben geil we hebben elkaar uitgedaagd en ik wil gewoon geneukt worden door hem.
Prima zoals het voelt dat hij mij aan het likken is, zover mogelijk heb ik mijn benen opgetrokken en soppende geluiden maakt mijn kut zo nat ban ik als hij met meerdere vingers in mijn kut zit te bewegen.
Omdat ik niet weet of we betrapt kunnen worden laat ik hem niet zo lang doorgaan dat hij mij klaar likt maar geef ik aan dat hij me moet gaan neuken.
Hij komt dan tussen mijn benen staan. Legt mijn voeten op zijn schouders en zo met mijn benen wijd wrijft hij zijn eikel door mijn echt vreselijk natte kut.
Soepel drukt hij mijn kut open en voel ik hoe de harde paal langzaam naar binnen schuift, zo geweldig lekker voelt dat, zo ben ik er aan toe om deze paal in mijn kut te voelen.
Met zijn beide handen pakt hij mijn grote dikke tieten en begint rustig aan in mijn kut te stoten.
Onvoorstelbaar geil voel ik mijzelf terwijl ik mij nu door een wildvreemde vent laat neuken, zijn harde paal voel en zie ik in en uit mijn geile kut schuiven.
Kreunend en steunend geeft de man aan dat hij dit wel zo geil en geweldig vind dat hij mij zwanger als ik ben mag neuken nu.
Ik moedig hem aan en zeg hem dat ik vreselijk geil ben en goed stevig en diep geneukt wil worden.
Bij elke harde en diepe stoot voel ik hoe zijn ballen tegen mijn billen slaan, en voel ik zijn grote eikel geweldig diep in mijn kut komen.
Steeds wilder gaat hij in mij en met mij tekeer, op het pijnlijke af trekt en knijpt hij in mijn tepels en gek genoeg alles maakt mij alleen maar geiler en hoeriger, klaar geneukt moet ik worden.
Op mijn ellebogen steun ik nu en kan net over mijn dikke tieten en over mijn bolle buik kijken en zie zijn paal die glimt van mijn kutgeil in en uit mijn kut schuiven, zo geil zo mooi om dat te zien.
“Wrijf over mijn klit laat me komen geile vent” zeg ik hem zo vreselijk verlang ik, er naar om klaar geneukt te worden.
Met een vinger wrijft hij stevig over mijn klit en ik voel al hoe mijn kut begint te knijpen en de krampen door mijn onderlichaam trekken……………….
Plat op mijn rug laat ik mij zakken en wil het heerlijke aankomende orgasme beleven, als de neukende man aangeeft dat hij ook gaat komen, maar stoppen mag hij niet hij is mij bijna vreselijk aan het klaar neuken dus roep ik snel : “doorneuken nu laat me komen niet stoppen door rammen met je paal”, dus gaat hij weer harder en dieper in mijn knijpende kut stoten en dan barst het in mij los, met mijn onderlichaam stoot ik hard tegen hem in om hem zo diep mogelijk in mij te voelen stoten.
Dan laat hij en paar vloeken en voel ik de eerste straal warm zaad diep in mijn kut gespoten worden, dit wilde ik voelen, dit wil ik meemaken, klaarkomen en volgespoten worden.
Diep in mijn klaarkomende kut voel ik de warme gloed in mijn buik verspreiden van al het warme zaad wat er in mijn kut gespoten wordt door hem.
Bovennatuurlijk en hemels lekker lig ik klaar te komen en voel hoe de geile man nog langzaam zijn wat verslappende paal in en uit mijn kut schuift, geweldig lekker lig ik na te genieten van het uitrazende orgasme door mijn hele lichaam.
Als de man, nog steeds wet ik zijn naam niet, zijn pik uit mijn kut trekt houdt hij direct een handdoek voor mijn openstaande kut om het sperma wat eruit loopt op te vangen.
Lekker loom lig ik op de massage tafel bij te komen, als ik denk dat mijn knieën mij weer kunnen dragen sta ik op, met de handdoek wrijf ik mijn kut een beetje schoon en maak ook zijn verslapte pik wat droog.

Stiekem glippen we uit het kamertje en ga ik eerst even onder de douche, waar ik het sperma wat uit mijn kut was, daarna gaan we naar de loungeruimte om wat te drinken.
Als we in een gemakkelijke stoel zitten komt het vrouwtje wat achter de bar staat even bij me zitten en zegt zacht : “die ruimte is niet om te neuken, maar als je dat vaker wil doen vraag dan maar even om de sleutel”, te verbouwereerd ben ik om te antwoorden, en weg is ze alweer.
De geile man vraagt waarom ik zo verschrikt kijk, als ik het hem vertel zegt hij met een geile lach, dan komen we de volgende keer weer gelijk met elkaar en vragen we om de sleutel dan kan ik jou weer ongestoord neuken”.
Alles laat ik even bij mij inwerken en overdenk alles wat ik gedaan heb en hoe dit verder moet nu……………………..
Maar omdat het alles van vandaag zo enorm geil, spannend en vreselijk lekker was weet ik dat ik dit vaker wil, dus voordat ik weg ga spreken we voor volgende week weer een middag af, en ga ik mij kleden en naar huis.
Tegenover mijn man voel ik me wel een heel klein beetje schuldig, maar weet dat ik vanavond weer voldoende geil zal zijn voor hem en hij er dus niets van zal merken dat ik vandaag al een keer goed geneukt ben.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners