Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zondagochtendzaad - 24842 keer gelezen
Zoals iedere zondagmorgen ging ik een rondje joggen. Tien minuutjes rijden met de auto en ik was in het bos.

Al na een paar stappen voelde ik een scheutje zaad uit mijn kut lekken. Mijn vriend en ik hadden namelijk direct na het wakker worden een ochtend wipje gemaakt, gewoon voor de gezelligheid en omdat het lekker is en omdat we er de tijd voor hadden. Blijkbaar had ik het daar beneden niet goed afgeveegd. Nou ja, pech gehad, dan maar een nat kruis!

Ik holde tussen de bomen door en begon al gauw flink te zweten. Het was van dat klamme weer, warm en vochtig tegelijk. Overal liepen mensen: veel gezinnetjes met kleine kinderen, baasjes met hun honden, andere joggers. Intussen werd mijn slipje steeds natter. Het plakte vreselijk tussen mijn benen. Een vies gevoel was dat, maar toch ook wel geil.

Op mijn route kwam ik langs een paar gymnastiektoestellen die bij een trimbaan horen. Twee van die oefeningen doe ik altijd, namelijk buikspieren en de evenwichtsbalk. Net toen ik midden op de balk bijna uit balans raakte werd ik van achteren vastgegrepen. Verbaasd keek ik om, recht in het lachende gezicht van de broer van mijn vriend, mijn zwager zogezegd. Zijn handen gleden over mijn flanken, over mijn heupen en over mijn billen, terwijl hij me hielp om mijn evenwicht te bewaren tot aan het eind van de balk. Nooit eerder had hij me zo vrijpostig betast en aangeraakt, maar nu hij dat wel deed werd ik daar behoorlijk opgewonden van.

Eendrachtig renden we verder. Zijn conditie was veel beter dan de mijne. Eigenlijk ben ik een beetje te dik. Daarom loop ik ook hard, om te proberen een paar kilootjes af te vallen, al lukt dat nog niet zo erg.

Boven op de heuvel stopte ik om uit te hijgen. Mijn zwager sloeg zijn armen om me heen en gaf me een hartelijke knuffel. We roken elkaars dampende oksels. Zijn geur deed me denken aan komijn en mannetjesdier. Zijn ogen glinsterden ondeugend en hij fluisterde in mijn oor dat ik een lekker wijf was. In zijn strakke trainingsbroek zag ik een bobbel zo groot als een colaflesje.

We jogden terug naar de parkeerplaats. Voordat hij in zijn eigen auto stapte, kwam hij nog even naast mij op de bijrijdersstoel zitten kletsen. Die enorme bobbel daar leek eerder nog gegroeid dan geslonken. Plagend wreef ik over zijn kruis en vroeg of hij al geneukt had vandaag. Hij zei van wel. Ik lachte dat we elkaar dan een hand konden geven.

Brutaal graaide hij in mijn trainingsbroek en in mijn slip. Ik haalde zijn ding tevoorschijn en begon hem langzaam af te trekken. Hij had een flinke paal, net als mijn vriend. Dat zat in de familie blijkbaar. Onder zijn voorhuid kleefde nog wat afscheiding van zijn vriendin. Het stonk niet echt, maar fris was anders.

Met zijn vingers in mijn kut vroeg hij of die nattigheid, of dat sperma was. Omdat het van zijn eigen broer was vond hij het niet vunzig schijnbaar.Allebei wilden we neuken, vreselijk graag zelfs, maar we konden geen geschikt plekje verzinnen. Niet hier in de auto, niet bij mij thuis, niet bij hem thuis, maar waar dan wel? Opeens had ik een idee: het bos restaurant! We holden erheen. Gelukkig was het niet ver.

Op het terras zaten mensen koffie en limonade te drinken en punten appeltaart te eten. Ook binnen was het erg druk. Ik slenterde onopvallend naar de damestoiletten en toen ik gecontroleerd had of de kust veilig was, wenkte ik hem. Ongezien glipten we samen een hokje in. Hij deed de deur op slot.

Dadelijk schoof ik mijn trainingsbroek omlaag. Alleen al van dat gebaar, het laten zakken van mijn broek voor mijn zwager, werd ik zo geil als een pakje roomboter. Wat seks betreft ben ik nogal makkelijk. Kan ik het helpen dat vreemdgaan zo lekker is! Ik boog voorover en steunde met mijn handen op de klep van de wc. Met zijn broek op zijn knieŽn kwam de broer van mijn vriend achter me staan. Ik voelde hoe hij mijn schaamlippen wijd open spreidde. Zonder verder getreuzel stopte hij zijn hete staaf in mijn glibberige zaad bak. Hij paste, heel goed zelfs. Ik krijg daar een kick van als een grote pik me helemaal vult.

Rustig begon hij te pompen, zo diep als hij kon en met lange halen, maar zonder te rammen. Daarbij hield hij me stevig bij mijn heupen vast. We mochten geen lawaai maken, want we wilden niet dat iemand ons zou betrappen. Erg moeilijk vond ik dat om niet te kreunen. Mijn kut maakte wel nogal veel geluid, maar dat kon ik niet helpen natuurlijk. Eigenlijk weet ik niet of er op dat moment iemand op de andere wc zat, maar zo ja, dan heeft ze het zeker horen soppen.

Het begon vreselijk naar seks te ruiken in dat kleine hokje en ook dat verhoogde mijn geilheid. Ik wilde klaarkomen. De spieren in mijn kut begonnen te pulseren van verlangen.De kop van mijn zwagers pik stootte hard en dwingend tegen de bodem van de tunnel en toen nog eens en nog eens. Mijn hele onderlijf verkrampte van een zuigend genot. Ik kwam onhoudbaar klaar, ook hij kwam klaar, samen kwamen we klaar. Tussen mijn benen door greep ik zijn ballen en kneedde die voorzichtig, terwijl hij de ene straal zaad na de andere in me spoot. Jezus, het was veel, een emmer vol, niet normaal meer!

Toen gleed hij uit me en hees zijn broek op. Ik deed een plas en veegde me af, broek omhoog en dat was dat. Niemand zag hoe ik hem naar buiten uit de damestoiletten smokkelde. Op de parkeerplaats wuifden we nog een keer naar elkaar en daarna reden we elk naar ons eigen huis.

Mijn vriend was in de keuken bezig een uitgebreide lunch voor te bereiden, met gekookte eitjes, vers sinaasappelsap, broodjes uit de oven, gerookte zalm, roomkaas, kersenvlaai en geurige koffie. Ik riep dat ik gauw even ging douchen.

In de badkamer gooide ik mijn vuile hardloopkleren in de wasmand. Net toen ik achter het douchegordijn wilde stappen, ging de badkamerdeur open en kwam mijn vriend binnen. Glunderend keek hij naar mijn bezwete lijf. Hij pakte me rond mijn middel vast en duwde me achteruit tot ik met mijn blote kont tegen de rand van de wastafel botste. Schor bekende hij dat hij alweer geil was. Waarschijnlijk had hij tijdens mijn afwezigheid in bed porno liggen kijken op zijn laptop. Het kan me nooit schelen als mijn schatje zich opgeilt aan seksfilmpjes van andere vrouwen, zolang hij die geilheid daarna maar op mij botviert.

Met zijn keiharde paal uit zijn boxershort drong hij op tussen mijn dijen en stootte ruw naar binnen. Zo neukte hij me, staand en met zijn handen op mijn billen. Hij keek hoe tijdens het pompen het zaad uit mijn kut over zijn paal sijpelde. Hij dacht natuurlijk dat al die smurrie nog van hemzelf was, van dat nummertje van vanochtend. Dat het zijn broers sperma was, vertelde ik hem maar niet.

Inmiddels was mijn kut behoorlijk gezwollen geraakt van al dat geneuk. Het voelde helemaal rauw van onderen maar ook geil. Ik duwde mijn bekken naar voren en hitste hem op dat hij me nog eens heerlijk moest vol spuiten, dat ik zijn hoer was, zijn stinkende, oversekste zaadhoer. Bijna meteen begon zijn paal te kloppen. Dat was dus al de derde kwak die mijn kut die ochtend te verwerken kreeg. Goed bezig, vond ik zelf!

Mijn vriend gaf me een lieve, natte zoen en liet me los. Toen kon ik eindelijk onder de douche.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners