Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ze Neukt Me Dood - 23921 keer gelezen
H4. Ze neukt me dood:
Joke en buurman Sjaak plegen overspel
(wat er aan vooraf ging: lees H1 'Hoe moet dit verder?' en H2 'Waar gaat dit naar toe? H3 'De bom barstte' )

'Waar ben ik mee bezig?' zei Joke terwijl ze om elf uur bij Sjaak de woonkamer binnenstapte. Maar de woorden die twijfel uitdrukten werden gevolgd door een zelfbewuste innige omhelzing van Sjaak, die haar in zijn armen sloot en haar hartstochtelijk kuste.
Ze gingen aan tafel in de woonkamer zitten van Sjaak die gelukkig de luxaflex meestal dicht had. Praatjes zouden er toch wel komen, maar op dit moment had ze nog de behoefte om zo discreet mogelijk te zijn. De bom was gisterenavond dan eindelijk gebarsten.

Het gesprek met haar man Johan, waar Joke tegenop had gezien als een berg, was verrassend anders gelopen. De kogel ging meteen door de kerk, al had het idee van een echtscheiding al tijden in haar hoofd gesluimerd. Maar toen Johan toegaf dat hij al twee jaar vreemd ging, zette dat alles meteen op zijn kop. Ze had hem kwaad weggestuurd en hij was vertrokken naar Bea. Ze had zichzelf verbaasd over de grove, harde en tegelijk zelfverzekerde manier waarop ze gereageerd had. Kennelijk had haar ongenoegen zo lang gesluimerd, dat het haar de kracht had gegeven om werkelijk te zeggen wat ze vond. Ze kon niet ontkennen dat Sjaak haar daarbij een steuntje in de rug had gegeven, zonder er zich echt mee te bemoeien. Hij gaf haar zelfvertrouwen. Ze voelde zich gewaardeerd door Sjaak. Ze besefte dat dit het zetje was geweest dat ze nodig had. Ze voelde zich niet jaloers op Johan, ook al was ze teleurgesteld dat hij haar twee jaar aan het lijntje had gehouden en zelf het lef niet had gehad om het bespreekbaar te maken. Hoewel het nog steeds pijnlijk was, vond Joke ook dat terugkijken geen zin had.Vanmorgen had ze voortvarend een paar dingen geregeld. Op het schoolplein probeerde Bea haar nerveus te mijden. Maar Joke stapte zelf op haar af en bood haar excuses aan voor haar grove uitval door de telefoon. 'Ik verwijt je niks' zei ze. ' ik wil dat je dat weet. Johan en ik zullen een aantal zaken moeten regelen, maar het is duidelijk dat ik ga scheiden. Onze kinderen mogen niet de dupe worden. 'Je hoort vast wel van Johan hoe het verder gaat.' Bea had opgelucht gekeken.
Thuisgekomen belde Joke naar Johan op zijn mobiel. Die klonk nerveus. 'Ik wil dat je vanavond thuis bent om te eten met de kinderen. Dan gaan we het ze vertellen. Laten we er geen groter drama van maken dan het is. We moeten voor hun een goede oplossing bedenken. Misschien trek ik wel bij Sjaak in en dan kunnen ze gewoon thuis blijven wonen wat mij betreft. Ik wil co-ouderschap. Ik weet niet hoe het tussen jou en Bea zit, maar volgens mij woont zij veel kleiner. Als jullie verder gaan, waarom dan niet in ons huis?'
Johan luisterde verbaasd naar de rustige en daadkrachtige stem van zijn aanstaande ex-vrouw. In niets herkende hij meer de huisvrouw, die dingen op zijn beloop leek laten te gaan. Hij was eigenlijk opgelucht dat Joke zo nuchter reageerde. Hij moest haar gelijk geven. Hij had veel eerder open kaart moeten spelen en initiatief tonen. De moedeloosheid van hun relatie had hem er van weerhouden. Hij zag nu pas in dat dat ook voor Joke zo was geweest. Hij had zich gisterenavond geen raad geweten toen hij bij Bea aan was gekomen. 'Al die nachtmerrie verhalen van ouders die over de hoofden van hun kinderen heen bleven doorvechten met elkaar.' Hij had er tegenop gezien als een berg, maar het leek mede door de houding van Joke mee te vallen. Bea had hem getroost en moed ingesproken. Het was met neuken geëindigd. De seks met Bea was altijd heerlijk. Ze was tenger, een beetje jongensachtig. Veel meer zijn type dan Joke.
Door de emoties was het heerlijk geil geweest. Maar bij het ontbijt had Johan zich weer gespannen gevoeld. Wat er ging gebeuren maakte hem toch onzeker.
Joke vertelde door de telefoon dat ze haar ouders had gebeld en verteld had dat ze ging scheiden. Ze liet er geen gras over groeien. Ze had gevraagd of de kinderen een weekend konden logeren. Ze zou ze vanavond om zeven uur afzetten. Ze stond er op dat Johan mee zou gaan. Verder had ze bedacht dat hij de komende paar maanden maar bij Bea in moest trekken, als die dat goed vond tenminste. In die tijd konden zij hun zaakjes dan met elkaar regelen zonder elkaar voor de voeten te lopen.
Joke zei het niet tegen Johan, maar had voor zichzelf bedacht dat ze toch meer tijd nodig had over het aanbod van Sjaak om bij haar in te trekken met de kinderen. Tot nog toe hadden ze vooral seks gehad, maar dat was natuurlijk heel anders dan een vaste relatie. 'Alles op zijn tijd' had ze bedacht. En voor de kinderen was het goed als de dagelijkse routine voorlopig zo veel mogelijk hetzelfde bleef. Ze belde na het gesprek met Johan een echtscheidingsadvocaat die aan mediation deed, want ze had geen zin in oorlog. Na haar uitbarsting gisterenavond was ze haar ergste frustratie kwijt. Het had haar opgelucht. Joke maakte een afspraak voor de maandag na het weekend. Johan kon ook op dat tijdstip.
Johan had aarzelend gevraagd of dit allemaal de ideeën van Sjaak waren, omdat hij Joke zo niet kende. Je gaat zo snel'
'Jij kende me in vele opzichten slecht Johan, en wat ik met Sjaak heb gaat je niets aan. Maar ik kan je wel vertellen dat hij hier buiten staat. Ik neem het heft in eigen handen en ja, daarbij ga ik snel. Sneller dan jij in ieder geval die twee jaar nodig had om mij te vertellen dat je met een ander neukt.' Zo had ze Johan zonder daar op uit te zijn, gelijk de mond weer gesnoerd. 'Tot straks had ze gezegd, we moeten nog even doornemen hoe we het aan de kinderen vertellen.'
Ze keek op haar horloge. Het was al elf uur. Ze zou een uur geleden bij Sjaak zijn en eigenlijk vond ze dat ze een uurtje zou moeten gaan slapen, want dat had ze vannacht nauwelijks gedaan.
Of het nu door de situatie kwam die de adrenaline door haar lijf deed stromen, of door haar verliefdheid op Sjaak, Joke kon het niet verklaren, maar ze was nog steeds vreselijk geil. 'Ik lijk wel loops' dacht ze toen ze door de brandgang naar het huis van Sjaak liep. 'Ben ik dan zoveel te kort gekomen? Het zal wel' dacht ze. 'Ik laat het me niet afnemen.' 'Seks is goed tegen de stress' had Sjaak gezegd. Hij had allemaal van die geile wijsheden, maar ze kon niet ontkennen dat het haar hielp. Als Sjaak haar naar een fantastisch hoogtepunt had geneukt, leek het wel of alles veel helderder was. Joke zat nu dan misschien teveel op en roze wolk concludeerde ze, maar ze besloot er toch maar flink van te genieten.

'Volgens mij ben je heel goed bezig' zei Sjaak, als antwoord op haar vraag waarmee ze binnen stapte. 'Je bent bezig jezelf serieus te nemen. 'Dat is nooit gemakkelijk, maar je slaat je er prima doorheen kan ik zien.'
'Ik betwijfel het, ik zou nu van alles moeten regelen, maar in plaats daarvan kom ik als een loopse teef door de brandgang naar jouw huis. Ik denk telkens aan jou. 'Als ik aan je lul denk dan begin ik te slikken en wil ik hem proeven achter in mijn keel zei ze hees en breekbaar terwijl ze hem verlangend in de ogen keek. 'En als ik aan mijn natte kut voel, dan denk ik alleen maar, wanneer neemt Sjaak me weer zo lekker hard op tafel? 'Je bent een zelfingenomen macho en als jij het wilt ga ik meteen klaar voor je liggen zo verliefd ben ik op je.'
'Dat is toch niet normaal! Ik ben compleet oversekst van jou. Ik breek radicaal met mijn relatie maar als ik niet uitkijk kom ik van de regen in de drup terecht.
Ik wil meer zijn dan alleen jouw nieuwe neukgleuf. Sjaak, eerlijk, ik ben gek op je, maar straks gaat dit uit als een nachtkaars en dan sla ik me voor het hoofd.' Ze keek hem onzeker aan.'Je denkt te veel' zei Sjaak. 'Als je dat wat minder had gedaan, en eerlijk naar je zelf was geweest, had je deze knoop al lang doorgehakt en van het leven genoten. Dat heeft niks met mij te maken. 'Je bent veel sterker dan je altijd van jezelf hebt gedacht. Je doet jezelf te kort met al je getwijfel.'
Joke keek hem dankbaar aan. Ieder woord was weer zoals altijd raak geweest. Sjaak was rechtlijnig en eerlijk en gaf haar zelfvertrouwen.
Hij knipoogde en keek haar ineens ondeugend aan. Je moet minder praten en meer genieten, lief soppend schatje van me. Af en toe moet jij iets in je mond hebben dat je daarbij helpt.
Hij ging voor haar staan en zei' nou laat Sjaak je maar even helpen. Het is al half twaalf en we hadden al een uur kunnen neuken. 'Joke' keek verbaasd omhoog naar Sjaak terwijl hij met ongegeneerd met zijn kruis voor haar gezicht stond. 'Proef maar' zei Sjaak hees, die net als Joke in haar verliefdheid voor hem, vreselijk geil werd als hij haar zag of aan haar dacht. Hij had nog een paar uur geslapen, maat niet nadat hij zich eerst had afgetrokken op zijn heerlijke geile vriendin. Dit was de vrouw waarbij hij zich kon laten gaan zonder omwegen.
'Heb je dan geen enkel respect voor me vieze geilbal' zei Joke. 'Klopt' zei Sjaak, Jij hebt af en toe een beetje leiding nodig.' Hij ritste zijn gulp open en zijn lul sprong te voorschijn. Hij stapte uit zijn broek en trok zijn T-shirt over zijn hoofd uit. Het was inmiddels duidelijk dat Joke bij die aanblik geen woorden meer nodig had. Sjaak was een neukgod en zij was zijn gewillige kut. Twijfels en gedachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Ze wilde deze lul pijpen. Sjaaks lul, de lul van een ruige macho, die met zijn lekkere lijf en autoritaire gedrag eiste dat zij hem zonder voorbehoud behaagde als hij geil was.
En het ergste was nog dat hij gewoon wist dat ze er naar verlangde. 'Ik kan in jouw ogen zien wat je wilt' had hij al meerdere malen gezegd. En het klopte, ze was geil, ze kleedde hem altijd uit met haar ogen en ze wilde bij hem zijn, van hem zijn. Hij mocht haar nemen en bezitten.
Het erom heen praten was alleen een voorspel. Ze wilde zijn lul proeven, dat warme keiharde glanzende vlees wilde ze voelen in haar mond, Die lekkere eikel, die schacht die begon te steigeren in haar mond als Sjaak zichzelf dan leegspoot in haar.
'Klootzak' dat je bent zei Joke, maar ook daarvan wist ze dat Sjaak dat juist opwond. Ja, hij was een eigengereide klootzak, maar vanaf nu was hij Jokes klootzak!
Ze pakte Sjaaks lul vast. Zijn grote eikel was helemaal nat van het voorvocht. Ze trok de voorhuid naar beneden en likte wellustig langs het randje. Sjaak kreunde hees, 'ja daarr...'
Zachtjes cirkelde ze met haar tong langs die het richeltje. Ze bewoog zijn voorhuid een paar keer heen en weer met haar hand. Ze likte aan het toompje van zijn voorhuid dat helemaal strak stond en probeerde haar tong in de pisbuis van zijn lul te drukken. 'ohh wat doet je dat lekker kreunde Sjaak hees, die als in trance naar Joke keek met lodderige ogen van geilheid.
'Zal je altijd van me houden?' zei Joke tussen door en keek hem indringend aan terwijl haar lippen en haar tong wellustig langs zijn paal naar beneden gleden. 'Als je me iedere dag zo pijpt' zei Sjaak geil.
'Zak' zei Joke en kneep een even in zijn ballen. 'Je zal wel moeten' zei Sjaak 'anders neuk ik je nooit meer af op tafel.'
'Dan vind ik wel een andere dekhengst, ik heb nu de smaak te pakken.'
Ze zoog zijn lul helemaal naar binnen en streelde zijn zitvlak. Sjaak hield er van als ze hem verbaal uitdaagde en greep weer haar hoofd vast en drukte zijn lul nu helemaal achter in haar keel. 'Slet je bent alleen van mij' kreunde Sjaak. Joke voelde hoe haar mond en keel gevuld werden. Ze ontspande zich, maar moest toch kokhalzen. Hij trok haar hoofd naar achteren en de tranen sprongen weer in haar ogen en liep met de mascara over haar wangen. 'Ik snijd je lul er echt af als je het waagt om scheef te gaan' diende Joke hem met opgewonden woorden van repliek. 'jij bent ook van mij.' Ze begon hem weer heftig te pijpen waarna ze vervolgde. 'Ik ben geen goedkope hoer, maar de vrouw van je leven. Had je me maar niet moeten neuken! Ze trok Sjaak nu hard af en keek hem intens aan.
Hij trok haar overeind en legde haar op haar buik op tafel. De koffiemok viel kapot op de grond. Met een ruk trok hij haar slipje kapot onder haar rokje. 'Godverdomme, ik heb geen ondergoed meer over!' zei Joke.
'Als je hier komt wonen loop je toch alleen in je blote kut,' zei Sjaak. 'Begrepen?' Met een gestrekt been stond Joke nog op de grond haar andere lag opgetrokken op tafel. Sjaak hield haar haar vast en trok haar hoofd naar achteren. 'Begrepen?' en hij boorde zijn lul onbarmhartig diep met een zuigend geluid in Jokes smachtende kut. Ze kreunde' terwijl Sjaak in haar begon te pompen. 'Begrepen?' 'Je verkracht me, ik klaag je aan, vuile ploert.' hijgde ze. Maar het was allemaal spel. Ze genoot er van hoe Sjaaks lul zonder omwegen haar kut geselde met ritmische pompbewegingen.
Heerlijk vulde hij haar. Soppend voelde ze hoe zijn ballen tegen haar kut klotste. De andere mok viel ook van tafel.
Weer had Sjaak haar zo heerlijk overweldigd. Hij liet haar hoofd los en verlegde zijn aandacht naar haar kont en gaf van die heerlijke klappen. Auww, schoft! Klerelijer, durf je wel... ' maar ze kwam ineens heftig klaarrr. 'Ahhhh Sjaak lekkerre schoftttt dat je bent! Ahhh ik... kommm godverdomme ik kommmm.' Neuk me Sjaak, alleen jij kan het...! Jahhhhhh en Joke voelde hoe het orgasme bezit van haar lijf nam.
Maar Sjaak was nog lang niet klaar. Hij pompte bronstig door in Joke. 'Je bent mijn huishoertje, schatje, geef het nu maar toe'. En weer sloeg hij op haar billen.
'Ik ben veel te duur voor jou! protesteerde Joke en speelde het geile woordenspel mee. 'Ik neuk je bankroet, ik laat me er door jou niet onder krijgen. Als ik klaar met je ben kan je lul op marktplaats als afdankertje.' Dit was taal die Sjaak geil maakte. Hij ging zich extra bewijzen als Joke hem uitdaagde. Als ze hem opnaaide ging hij nog in een hogere versnelling en liet geen spaan van haar heel. Ze was er voor zijn gerief en dat ze van zijn ruige aanpak genoot was meegenomen.
Hij nam haar truitje met een greep van de hals tot de onderkant in zijn hand vast. Haar bh was nu ook naar zijn grootje. Hij tilde haar op en drukte haar nu tegen de muur achter de tafel en ramde als een bezetene achterlangs in haar kut. 'Geile slet van me! wij horen bij elkaar! Joke raakte in extase door deze ongeremde behandeling en kwam twee keer klaar terwijl ze tussen Sjaak en de muur gedrukt zat.
'Wat was dit een allejezus geile beurt die ze kreeg.'
Ze liet zich zonder wroeging of morele remmingen gebruiken.
Ze had zo veel in te halen. En toen haar nood het hoogst was, was ze deze neukgod bij toeval tegen gekomen. Hij had haar op een feestje gewoon in haar kont geknepen als was het een vleeskeuring en geweten dat hij het bij het rechte eind had gehad bij Joke. Ja ze was gemaakt van slettenvlees. Hij had geroken aan haar kut dat ze van ruig hield.
Ook zij voelde zonder woorden meteen aan dat hij onbarmhartig hardhandig op haar geilde. Het had haar hele leven in een stroomversnelling gebracht. Joke ging haar geluk grijpen en dat geluk begon met Sjaak zijn lul in haar lijf. Deze geile Sjaak die zoveel van zichzelf hield was daarbij haar gids.
Ze voelde hoe Sjaak zijn drift niet langer kom beheersen. 'Ohh Joke lieve slet van me' kreunde hij. Ik ben zo geil van jou!' en hij wam terwijl zijn lul met een forse laatste stoot kloppend tot ontlading kwam. 'Ik kommmmmmm!'
Joke voelde hoe haar kutspieren weer samentrokken. Haar tieten leken geplet tussen de muur en haar lijf. En ze kwam met een diepe zucht en ze huilde. Alle spanningen en onzekerheid was voor even verdwenen uit haar ziel. Gelukzaligheid had haar lichaam in de greep genomen.
Sjaak droeg haar naar zijn bank en zeker een kwartier lagen ze in elkaar armen bij te komen, dicht tegen elkaar aan, strelend, zonder een woord te zeggen.
Joke keek rond in de woonkamer. Sjaaks huis was groter en mooier dan het hare, al kon het wel wat warmer worden aangekleed. 'Ging dit haar nieuwe thuis worden?' het zag er wel naar uit, maar niets overhaast, had ze besloten. Eerst moest ze het goed regelen. Met Johan, voor de kinderen.
'Ik kom morgenavond bij je eten zei Joke. Dan blijf ik tot maandagmorgen bij je slapen.' Laat maar eens zien of je het met deze kletskous uithoudt. 'Dan stop ik af en toe gewoon wat in je mond, zei Sjaak.'
'Ze kneep hem hard in zijn ballen' hij vloekte van de pijnscheut, maar wist dat hij het had verdiend. 'Er gaat hier veel veranderen, ik pak jou ook hard aan' als je dat maar weet' zei ze.
Ze kuste hem. Haar kleren waren een ramp en ze deed weinig moeite om er iets goed van te maken. Ze knoopte haar jas dicht en ging naar huis. Sjaaks geil droop langs har been naar beneden.

Ze ging onder de douche en ging naakt naar bed. Ze zette de wekker op twee uur, om op tijd voor de kinderen te zijn.
Joke dacht aan wat er allemaal in al zijn heftigheid gebeurde in haar leven. Haar billen en tieten schrijnden omdat haar ploert van een minnaar Sjaak zich weer aan haar had mogen vergrijpen.
Haar tepels voelde hard. 'Kut ik ben nog steeds geil' zei ze tegen zichzelf. Ze trok haar benen op en sloot haar ogen. Ze streelde met een hand haar dijen en haar tieten en de andere speelde met haar clit. Ze dacht aan het orgasme dat ze had gekregen toen Sjaak haar tegen de muur genomen had. Die geile woeste blik. Zo alleen in huis, met zichzelf kreunde ze hardop toen ze klaarkwam. Joke sliep een uurtje als een roos. Moe en voldaan, op weg naar een nieuw leven. Het weekend zou ze Sjaak eens flink onder handen nemen. 'Anders kreeg hij een veel te grote bek.'

Sjaak was ook naar bed gegaan nadat Joke vertrokken was. Hij dacht aan Joke en zijn lul stond al snel weer fier overeind. Hij trok zich met de geile blik van Joke op zijn netvlies terwijl ze hem vol overgave pijpte alsof haar leven er vanaf hing. Zijn lichaam verkrampte toen zijn lul wanhopig klopte. Heftig protesterend en met veel moeite perste zijn overbelaste klieren er nog en paar druppels zaad uit. 'Ze neukt me dood' dacht Sjaak. Voor het eerst heb ik iemand getroffen die aan me gewaagd is. Hij veegde zijn lul af aan het laken en viel tevreden in slaap.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners