Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Wordfeud - 14223 keer gelezen
Wordfeud, wie kent het niet. Ik speel het nu bijna een jaar. Af en toe stap ik er even tussenuit om uit de sleur te geraken. Maar goed, het is een leuke competitie. En het meest leuke eraan is dat je tegen iemand speelt die je niet kent. Een half jaar geleden kreeg ik pas door dat je via Wordfeud ook kunt chatten. Ik zag toen ineens zo’n stripballonnetje boven mijn tegenstanders’ naam hangen. Ik wist niet wat het was. Wanneer ik het spel opende zag ik ook wat tekst verschijnen dat weer snel verdween. Wat dat betreft ben ik een nerd op het gebied van smartphones, maar ik ging wel op zoek waar ik die tekst kon lezen. Het duurde niet lang dat ik erachter kwam. Met een druk op de knop kreeg ik verschillende opties, waaronder ‘chatten’. Ik kon dus chatten via Wordfeud, nooit geweten. In het begin van het spel Wordfeud wens je elkaar succes, geef je af en toe aan dat je klote letters hebt en aan het einde feliciteer je elkaar. Tot zover niks bijzonders, totdat ik ‘ad random’ een verzoek kreeg met iemand te spelen. Ik accepteer de uitnodiging. ‘Succes’ zie ik in mijn beeld verschijnen en ik wens mijn tegenstander hetzelfde. Na een aantal woorden gelegd te hebben, begint mijn tegenstander te chatten. ‘Hoe heet je in het echt? Waar kom je vandaan? Hoe oud ben je?’. Op alle vragen heb ik antwoord gegeven, maar ik heb ook dezelfde vragen bij mijn tegenstander gelegd. Dit was het begin van een raar spel met een vreemde tegenstander. Linda, want zo heet mijn tegenstander, woont in het oosten van het land (ik kom zelf uit het westen) en gaf zichzelf al snel bloot. Ze gaf aan dat ze thuis problemen had en dat Wordfeud haar afleiding was. Ik was een luisterend oor voor haar, wat zich steeds meer uitte in haar gevoelens voor mij. Ik werd zo meegezogen in haar verhaal, dat ik niet door had dat ik op het randje aan het spelen was. Mijn relatie was ook niet al te best, dus aandacht van een vrouw greep diep in op mijn gevoelend. ‘Bel me, mail me’ verscheen in beeld van het Wordfeud-scherm. Ze gaf zonder blikken of blozen haar nummer en mailadres. Ik wist niet wat ik moest doen, echt niet. Van haar chatberichten werd ik ook niet vrolijker, het leek wel of ze suïcidaal was. Ik besloot haar te bellen. Ik heb toen haar hele verhaal aangehoord. Ze had elke dag ruzie met haar man.
‘Wat kan ik eraan doen?’, vroeg ik haar.
‘Je doet al meer dan genoeg, door een luisterend oor voor mij te zijn’.
Haar stem werd bedeesder, steeds rustiger. Ik stelde voor om in het vervolg maar te mailen. Ik heb thuis namelijk nog een vrouw zitten, die misschien argwaan gaat krijgen. Dat vond Linda geen probleem. We mailden elkaar bijna elke dag. Die mailtjes werden alleen steeds sexueler getint. Het ging zover dat Linda mij foto’s stuurde van haar blote lichaam. Foto’s met daarop haar borsten en kutje van dichtbij op de spiegel gefotografeerd. Ik wist niet wat ik moest doen. Uiteindelijk besloot ik er een punt achter te zetten, dit kon niet langer.Twee weken verstreken zonder enig contact met elkaar gehad te hebben. Het is woensdagmiddag (dan ben ik altijd vrij), ik weet het nog goed. Het was warm weer en ik lag lekker in de tuin te genieten. Mijn mobiel gaat.
‘Hallo met mij, met Linda’.
‘Hoi Lin, hoe gaat het met je?’
‘Nu goed, ik ben bij mijn zuster in Den Haag, waarover ik je verteld heb’.
Ze heeft in haar gesprekken aangegeven dat ze oorspronkelijk uit Den Haag komt, de stad waar ik woon.
‘Oh, euh euh, in ieder geval goed te horen dat het goed met je gaat’.
‘Hé Mark, ik wil je graag eens zien en in het echt met je spreken’.
‘Nou Linda, dat wordt best lastig, ik heb nog een vriendin, weet je’.
‘Ja dat weet ik, het hoeft ook niet vanmiddag, ik blijf hier voorlopig nog wel even. Geef maar aan wanneer je kunt’.
Ik werd voor het blok gezet, wist niet welke kan ik op moest.
‘Oké Lin, a.s. vrijdag ben ik de hele dag vrij. Laten we om 12.00 uur afspreken bij je zusters’ huis’.
‘Is prima Mark, mijn zus werkt dan toch, dus geen probleem, tot dan’.

Het is vrijdag tegen 12.00 uur. Ik sta voor het huis (bovenwoning) van Linda’s zus. Ik bel aan en Linda doet open.
‘Hoi Mark, kom verder’.
We geven elkaar drie zoenen en Linda wijst me de weg naar de woonkamer.
‘Wat wil je drinken Mark?’
‘Euh, doe maar iets fris, wat open is?’
Linda komt terug met twee glazen cola en komt naast me op de bank zitten.
‘Zo Lin, waar Wordfeud allemaal niet toe kan leiden. Het ene moment speel je digitaal met een wildvreemde en een aantal weken later zit je ernaast’.
‘Ja inderdaad, best vreemd, maar zoals we er nu bij zitten, geeft mij het toch een vertrouwd gevoel’.
Ze legt haar hand op mijn been. Ze boog zover voorover om haar cola te pakken dat ik vanuit mijn ooghoek haar borsten door haar ver geopende bloesje kon zien. Ze droeg geen bh. Het waren de borsten van de foto’s. Ik moest even slikken.
‘Kleed je je altijd zo uitdagend? Ik bedoel, valt niet op hoor dat je wilt dat ik je borsten zie.’
‘Het is warm weer en ik dacht ‘ach, je hebt me toch al naakt gezien’.
‘Maar vertel Lin, wat wil je met deze ontmoeting bereiken?’
‘Ik voelde me zo vertrouwd bij je, ik kon alles bij je kwijt en daarvoor wil ik je bedanken. Ik heb het besluit genomen hier naartoe te komen, en zonder jou had ik dat niet gedaan’.
‘Oké, nou goed om te horen dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan jouw beslissing. De drie zoenen heb ik al gehad, dus heb je me al bedankt’.
‘Ja, zo makkelijk kom je niet van me af. Kijk, foto’s geven een beeld, maar hier zit de werkelijkheid. Ik ben de laatste tijd aardig wat tekort gekomen en uit jouw woorden heb ik opgemaakt dat jij in hetzelfde schuitje zit. Dus wil ik je vragen: wil je met me vrijen?’
‘Jezus Lin, je overvalt me best wel. Ik had een beetje ingeschat wat ik tegen zou komen en wat er wellicht stond te gebeuren, maar dit...’.
Linda komt meer naar me toe, met haar mooie witte lichaam. Linda maakt nog een knoopje los en slaat haar blote benen – die onder haar rokje vandaan komen – over de mijne.
‘Mmmm Mark, ik voel dat je wilt vrijen’.
Ik houd het niet meer. Ze heeft gelijk, ik laat haar haar gang gaan en voor ik het weet liggen we op de bank te zoenen en elkaar te betasten. Van haar bloesje is niet meer over en ik speel met haar tieten. Linda trekt mijn t-shirt uit en likt en bijt aan mijn tepels. Ik zie haar hoofd naar beneden gaan en haar handen zijn al bij mijn riem. Ze maakt mijn riem los en de knopen van mijn spijkerbroek. Ze staat op, trekt mijn broek uit, maar laat mijn slip aan. Linda doet haar rokje uit, zodat we dan samen alleen nog maar een slip aan hebben. Ze legt mij languit op de bank neer en komt op me liggen. Ze brengt haar mond naar de mijne om te tongen. Heeeel sensueel tongen we met elkaar en ik voel hoe ze haar heupen beweegt, op een dusdanige manier dat mijn paal stijver wordt. Haar hoofd gaat weer naar beneden en ze kust mijn lichaan tot aan mijn slip. Linda komt overeind en trekt mijn slip naar beneden. Ze pakt mijn lul vast en gaat me pijpen. Vanuit de mail heb ik begrepen dat Linda niet zo van pijpen houdt, maar ze pijpt als de beste.
‘Ooooh Lin, wat pijp je heerlijk, ga door’.
Even later komt Linda overeind en trekt haar slipje uit.
‘Lik me kut alsjeblieft, dan blijf ik je pijpen’.
Linda plaatst haar kale kut voor mijn mond, ik open haar kut met mijn duimen en begin haar te likken. Linda ligt me inmiddels al weer te pijpen. Haar heupen worden heftiger van geilheid. Ik proef haar zoete kutvocht al komen, echt een vrouw die al lange tijd niet is klaargekomen.
‘Oooow ja Mark, lik me lik me lik me, jajajaja, oooooow, jaaaaa, ik... ik.. ik... ik.. wil dat je me neukt...ooowww Mark, ja ja ja neuk me’.
Linda draait zich om, pakt mijn lul beet en schuift deze haar kut in.
‘Oooooow wat heerlijk, da’s lang geleden, oooooow wat is mijn kut nat zeg...oooooowww, en wat heb jij een lekkere lul’.
Ik heb een mooi uitzicht op haar borsten met stijve tepels en ik zie mijn lul steeds dieper haar kut in gaan.
‘Ik kom klaar Mark, ik kom ik kom ik kom ik kom, jaaaaaa ik kom klaar, jaaaa ooooooowwwww jaaaaaaaaaaa oooooooow Mark, wat zalig, ooooww mmmmmmm jaaaaaa’.
‘Ik kom ook Lin... ik kom ik kom... ik voel mijn zaad omhoog komen’.
‘Spuit je zaad maar in mijn kut, ik slik de pil, het is save, echt waar Mark, geloof me’.
Ik trek aan Linda’s heupen en voel mijn sperma omhoog komen.
‘Ik durf niet...’.
Linda haalt mijn lul uit haar kut en gaat me direct pijpen.
‘Ga door ga door jaaaa ga door, pijp door’’.
Op het laatste moment leg ik Linda op haar rug en ga haar mondneuken, totdat ik bijna klaarkom. Mijn lul zie ik dieper en dieper haar keeltje in gaan, totdat ze bijna geen adem meer haalt. Ik pak mijn lul vast en ga me boven haar mond aftrekken. Ondanks dat ze een hekel heeft aan sperma op haar gezicht, waagt ze het er toch op. Ik zie aan haar ogen en mond dat ze mijn zaad wil ontvangen. Ik trek me verder af.
‘Oooowww Linda, ik kom ik kom ik kom ja ja ik kom ik kom, oooooow jajaja ooooooowww mmmmmm ooooow jajaja’.
Ik zie hoe mijn sperma haar keeltje in wordt gespoten en wat restjes op haar gezicht. Tot mijn verbazing (en verrassing) sluit ze haar mond en slikt ze mijn sperma door.
‘Mmmmmm heerlijk Mark, waar een spelletje Wordfeud niet toe kan leiden’.
‘Ja Lin, je hebt gelijk, het was heerlijk. Laten we gewoon verder spelen’.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners