Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Wat vriendelijkheid niet kan doen - 5019 keer gelezen
De trein stopte in Waterloo station, ik had me een geweldige periode uitgekozen om London te bezoeken, midden in het Kerst shop gebeuren. Overal liepen kwetterende mensen allemaal opgewonden om een dagje te shoppen in een van de leukste steden van Europa. Wel ik was niet hier om te shoppen ik zou en moest de musea bezoeken. Terwijl ik me door de menigte wurmde naar de uitgang, struikelde ik over een leuke lederen attaché koffer. Niemand scheen zich tye bekommeren om dit koffertje noch om de leuke vrouw die erbij hoorde, ik raapte het koffertje op en stak mijn hand uit naar de vrouw om haar terug op de been te helpen, ja zoiets kan enkel in London. Dank je wel waren haar woorden en ik kon enkel glimlachen in haar diepe mooie ogen. Ik trok haar uit de drukte weg naar de zijkant van de uitgang om niet nog eens onder de voet gelopen te worden door een menigte wilde shoppers. Ik stelde me voor als Alex en vroeg of ze geen zin had in een kopje koffie of iets sterkers om een beetje te bekomen van deze hetze? Dat lijkt me geweldig zij Claudia, of dat haar echte naam is weet ik niet maar wel de gene die ze gebruikte. We besloten om het station achter ons te laten en ergens in een gezellige pub iets te gaan drinken, terwijl we naar de pub toe liepen vertelde ze honderduit over haar man en twee kinderen en dat ze hier was voor een zakentrip en morgenavond alweer terug naar Brussel zou vertrekken. Een opkomende drukte genoodzaakte mij om achter haar aan te lopen in de hoop dat zij een leuke pub zou vinden, op een moment kwam de menigte tot stilstand en stond ik tegen haar aan gedrukt, iets wat ik natuurlijk niet erg vond maar waarmee ik toch een beetje verveeld zat. Sommige delen van mijn anatomie reageerden dan ook onmiddellijk op de druk.

Maar gelukkig kwam de menigte weer in beweging vooraleer ik me te veel kon opwinden en vooraleer Claudia dit zou opmerken want een stijve pik in je rug moet je voelen natuurlijk, maar ja we gingen verder en ik kon me terug naast haar begeven. Daar riep ze een leuke pub hier ben ik vroeger al eens geweest. We wandelden rustig deze donkere gezellige bruine kroeg binnen en bestelden beiden een kop koffie en een biertje. Zoals gewoonlijk is het afhalen en een tafeltje zoeken, ze zei blijf jij hier dan haal ik onze drankjes op. Zo gezegd zo gedaan bleef ik achter aan de tafel enkel en alleen om genietend haar strakke kontje te volgen in dat leuke mantelpakje. Ze zag er echt waanzinnig goed uit,lange zwarte haren (glanzend en verzorgd), een leuk figuurtje met een kontje om eens heerlijk van uit de bol te gaan, niet te veel make up net genoeg. Kortom een 'Classy lady'. Ik zag haar terugkomen met de drankjes en eenmaal genesteld in ons hoekje in de pub, deed ze het jasje van haar mantelpakje uit. Een prop nestelde zich in mijn keel, want duidelijk tekenden zich de mooiste borsten af die ik ooit heb mogen aanschouwen in een wit hemd. Ze zette zich naast me, wel vervelend want nu kon ik niet ongemerkt geilen en moest ik me een beetje omdraaien zodat we dicht tegen elkaar zaten maar toch ver genoeg, een spanning bouwde zich op. We spraken over van alles en nog wat, haar werk (sales manager voor een Brits bedrijf in BelgiË), haar familie etc.. Ik kreeg gewoon niet genoeg van deze vrouw, ik was ondertussen mijn musea reeds vergeten. Ik vertelde haar dat het toch ongelooflijk was dat de mensen haar gewoon voorbij liepen en haar aan haar lot overlieten in het station, dat ik dat niet kon begrijpen. Een knappe vrouw zoals zij. Plotsklaps vroeg ze me vind je me dan zo leuk, en ik ooh ja om op te eten en voordat ik wist wat ik eigenlijk verteld had voelde ik mijn aangezicht reeds rood kleuren. Ze vertelde doodleuk dat ze mij ook wel een leuke kerel vond en zeer zeker goedgemanierd. Ik dacht zo goed gemanierd nu ook weer niet want de laatste 10 minuten had ik naar haar borsten liggen staren, en net op dat moment zei ze vind je ze leuk en haar hand nestelde zich op mijn bil, tussen knie en lies. Ik kreeg maar geen woorden uit mijn keel en haar hand bewoog zich langzaam hoger, zachtjes knijpend over mijn dij. Zo te zien is er nog iets dat mij leuk vind zei ze en ik antwoorde ooh ja Claudia dat zeker, mijn pik stond te kloppen in mijn broek en ik zag nu ook hoe haar tepels zich aftekenden in haar bloes.

Mijn hand viel nu ook op haar dij maar verder dan zacht strelen kwam het niet, haar huid voelde aan als satijn. Haar hand lag nu vol op mijn gulp en ik hoopte maar dat ik niet gelijk zou klaarkomen en mijn hele broek vol spuiten. MMMMMMM mompelde ze dat voelt goed aan en ze kneep er nog eens fel in. Ze ging een beetje verzitten met haar gezicht helemaal naar me toe en mijn hand kon nu langzaam over haar dijen naar boven glijden, mijn vingertopppen beroerden zachtjes haar huis tot ik aan haar slipje kwam. Ik voelde een nat plekje dat zich vormde aan het uiteinde van mijn vingertoppen en langzaam duwde ik een beetje, mijn vinger en haar slipje gingen een beetje naar binnen, net genoeg om de spanning helemaal op te bouwen, ze genoot, haar ogen waren open maar met een wazige glans. Ze kwam naar voren en fluisterde in mijn oren dat ik haaar gek maakte en dat ze me wou neuken, niet de woorden die men zou verwachten uit een mondje zo gecultiveerd als het hare. We vertrokken uit de kroeg, makkelijker gezegd dan gedaan met zo'n stijve in je broek en zouden een 'cab' nemen naar haar hotel.

In de taxi konden we onze handen niet van elkaar af houden en kusten we passioneel op de achterbank, mijn hand verdween al snel onder haar rokje en in een wip had ik haar slipje uit, haar handen lieten zich ook niet onbetuigd en kneede mijn pik heerlijk. Lnagzaam opende ze mijn broek; knoop voor knoop. Haar vingertoppen streelden mijn eikel en langzaam boog ze voorover terwijl ik haar langzaam vingerde op de achterbank. Ze boog voorover en kuste mijn eikel en zoog hem een enkele maal, ik dacht dat ik gek werd. Toen duwde ze hem terug en kuste me op mijn mond ik proefde mijn eigen geil op haar tong, voor de rest zal je moeten wachten fluisterde ze, we willen de chauffeur toch geen gratis show geven. Ik liet mijn vinger gewoon in haar kutje rusten, zonder te bewegen, haar extase opdrijvend.

We liepen het hotel binnen en zij nam haar sleuten in ontvangst, dood gewoon. In de lift naar boven zoenden we elkaar heerlijk en streelde haar hand weer over mijn pik, om te zien of ie nog stijf is zei ze. Ze opende al lachend de deur en eenmaal binnen moest ik me inhouden om haar de kleren niet van haar lijf te scheuren. Mijn handen zaten overall, de knoopjes van haar bloes, dan haar leuke BH met die stijve tepels, ik zoog ze door het stof heen en beet er zachtjes op. Daar ging haar BH, en voor me stonden de stevigste en mooiste borsten die ik ooit heb gezien, met heerlijke puntige tepels die onmiddellijk weer in mijn mond verdwenen, ik zoog en beet alsof mijn leven er van af hing, zachtjes bijtend. Ondertussen verdween mijn hand tussen haar benen en begon ik over haar klitje te wrijven, ik knielde neer voor haar en zij plaatste haar been zo dat ik een heerlijk zicht had op haar geschoren kutje, mijn tong flitste over haar klitje wat een duidelijke kreun van genot teweeg bracht, langzaam liet ik de tip van mijn tong doorhaar kutje gaan, van klit naar kontje en terug. Zachtjes zoog ik op haar kutlipjes en beet er zachtjes in, terwijl ik twee vingers diep in haar liet verdwijnen en ik haar verwoed begin te vingeren, diep en langzaam. Sneller harder dieper riep ze en ik voldeed aan haar wensen harder dieper sneller en nu met 3 vingers penetreerde ik haar kutje, ze liet niet lang op zich wachten terwijl ik ook nog haar klitje in mijn mond zoog en heerlijk begon te verwennen. Ze kwam over mijn gezicht het plakte van de sappen.

Ik nam haar in mijn armen en bracht haar naar het bed, waar zij mij van mijn kleren ontdeed en mijn kloppende pikonmiddellijk in haar mond hapte, nog nooit had ik iemand zo gulzig zien of voelen pijpen. Ik draaide haar om zodat haar kutje boven mijn gezicht kwam en ik haar nog eens lekker kon beffen terwijl ze mijn pik diep in haar mond nam om vervolgens heerlijk mijn ballen een voor een in haar mond te nemen. Steeds sneller en sneller pijpte ze me en ik deed mee op haar ritme, onze paringdans kwam laangzaam naar een hoogtepunt, ik voelde het zaad borrelen in mijn ballen en naar buiten gestuwd worden. Met dike vette stromen spoot ik mijn zaad in haar mond, waarvan ze een beetje doorslok en de rest over haar borsten liet vloeien, een heerlijk gezicht. Ze draaide zich om en kwam bovenop mij liggen, mijn plakkerige lul tussen ons in en kuste me vol op mijn mond, heerlijk.

Mijn pik nog half stijf reageerde weer op haar stimulansen en begon zich te verzetten tegen de krappe ruimte tussen ons in. Glimlachend keek ze in mijn ogen en fluisterde nou nou, wil ie weer. Ze plaatste zich bocven op mij en liet mijn pik langzaam in haar verdwijnen terwijl ze zich zachtjes liet zakken. Mijn handen al knedend op haar borsten en spelend met haar tepels, langzaam begon ze te rijden, mijn vingers speelden nu ook met haar klitje en sneller en sneller begon ik erover te wrijven terwijl ze wilder en wilder te keer ging. Ze neukte me hard en wild, sneller riep ze. OOOOOOOOOOh alex neuk me, ik draaide haar om en plaatste haar benen in mijn nek terwijl ik als een gek haar begon te neuken, diep hard en sneller. Ik kon me niet meer inhouden en moest en zou mijn zaad diep in haar kut spuiten. Ik kon het niet meer tegenhouden en gelijktijdig met haar kwam ik klaar en spoot mijn geil diep in haar kutje. Ze kuste me zacht op mijn lippen en fluisterde dat was fantastisch maar daar is het natuurlijk niet bij gebleven en als je het een leuk verhaal vind dan hoor ik het wel en kan ik het vervolg plaatsen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners