Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vreemdgaan op werk - 16293 keer gelezen
Nou na een tijdje niet meer vreemdgegaan te zijn geweest gebeurde vorige week vrijdag toch iets ontzettends geils wat ik zeker niet verwacht had.

Voor mijn werk heb ik veel contact met consulenten die potentiŽle medewerkers aanleveren voor het bedrijf waar ik voor werk. 1 consulent is een vaste consulent die vaak bij ons over de vloer komt en waar ik dus vaak contact mee heb. Ik ben 30 jaar en zij is 52 jaar. Zij is gescheiden en ik weet dat zij een lat relatie heeft met een andere man. Zij komt altijd in jurkjes of rokjes met bloesjes, soms met panty, op kantoor.

Doordat zij vaak op kantoor komt wordt er vaak gegrapt over zaken en soms ook sexueel getint. Nu was het zo afgelopen vrijdag dat wij om vijf uur nog twee kandidaten zouden spreken. Alleen de kandidaat van vijf uur kwam niet opdagen en moesten wij dus half uurtje wachten op de laatste kandidaat. Ondertussen waren wij alleen op kantoor. Zoals altijd werd er wat gegrapt en zo grapte ik ook over haar lat relatie. Alleen deze keer was zij wat opender over haar relatie. Zo grapte zij dat hij wat jonger is en dat ze dat fijn vond omdat jongere mannen volgens haar beter zijn. Hierop grapte ik dat ik nog jonger was dus dan zeker nog beter was... Nou zei ze dat zal ik dan toch moeten vergelijken...Door die opmerking was ik toch een beetje van mijn apropos. Gelukkig kwam ondertussen onze afspraak van half 6 iets eerder binnen. Tijdens het gesprek zat zij op de kop van de tafel ik links van haar en haar client

Recht van haar. Tijdens het gesprek voelde ik opeens haar voet langs mijn been op en neer gaan, toen ik haar aankeek lachte ze heel geniepig naar mij. Ik begon me nu toch af te vragen hoever zij wilde gaan of dat dit ook nog grappen en dollen was.

Ze had die vrijdag een rok aan met bloesje en simpele pumps met niet zin hoge hak. Toen ik de kandidaat naar buiten liet Na afloop van het gesprek en terugkwam in de vergaderkamer stond zij haar tas in te pakken en ze leunde iets over de stoel. Hierop trok ik de stoute schoenen aan en zei zo jij wilt wel erg snel erachter komen hoe goed ik ben als je zo voor me staat. Ze lachte en zei je vriendin zou niks zijn vergeleken bij mij (ze wist dat ik een relatie had en samenwoonde).

Weer was ik een beetje van mijn apropos af omdat ik toch twijfelde of ik dadelijk door verkeerde actie geen problemen op werk kon krijgen. Maar voordat ik te lang kon nadenken vroeg zij al of wij nog de enige twee mensen op kantoor waren, waarop ik antwoordde ja. Nou zegt ze een voordeel niemand die ons kan storen en ze stapte op mij af en bleef vlak voor mij staan. Mijn pik begon snel harder te worden en tekende zich al meer af in mijn broek. Ze zag dit en legde haar hand op mij stijf wordende lul in mijn kruis. Nou zegt ze geloof dat dit je wel opwind. Ik zeg ja jij zit me hier te teasen. Nou zegt ze waar wacht je dan op... Normaal zeg je ook altijd wat je van me wilt(werktechnisch gesproken).Nu was ik geil en pakte haar vast en ruilde van positie en drukte haar tegen de muur en stak mijn hand onder haar rok zo tussen haar benen. Ik zeg hmmm je slipje voelt al nat aan. Ja zegt ze dit maakt mij geil als man mij behandelt als stuk vlees. Ik zeg maar eerst ga je mijn lul eens goed afzuigen kom op je knieŽn. Ze volgde mijn instructie en ik maakte mijn broek los en haalde mijn lul eruit en hield die voor haar mond. Zonder problemen nam ze hem in haar mond en begon er lekker aan te zuigen. Ik hield een hand achter haar hoofd om af en toe gewoon haar mondje te neuken en soms haalde ik mijn lul eruit en sloeg met mijn lul in haar gezicht. Ik zag dat ze dit geil vond zo behandelt te worden. Ondertussen zag ik dat ze haar bloesje losmaakt en haar kleine geile tieten kneedde en in haar tepels kneep en haar rok omhoog trok om haar kutje te verwennen alvast.

Ze pijpte me zo lekker dat ik voelde dat ik al ging komen. Ik dacht ik wil nu al komen en pakte haar hoofd stevig vast en pompte steeds dieper in haar mondje en toen ik kwam duwde ik hem zo ver mogelijk erin en spoot zo in haar keel. Zonder iets te mopperen slikte ze alles gewoon door en ze bleef mijn lul zuigen en likken. Ze was namelijk nog steeds met haar hand haar kutje het verwennen en ik zag dat ze iets had van ik ben nog njet klaar.

Mijn pik wordt gewoon van haar geile mond weer hard en ik trek haar omhoog en duw haar voorover over de vergadertafel waar we net aan zaten. Ik trek haar rok over haar billen en duw haar slipje opzei en duw meteen mijn harde pik in haar al echt nat kutje. Ze kreunt het uit en zegt gewoon komop pak me lekker hard. Ik neuk haar lekker hard en diep van achter en trek aan haar korte haar en fluister in haar oor dat ik haar nu ook zo vol ga spuiten...

Ze zegt kom neuk me spuit me vol, ik haal mijn lul uit haar kut en leg haar op haar rug op de tafel til een been omhoog en stop men lul in haar tot aan mijn ballen. Zij speelt met haar klitje met een hand en met haar andere hand met haar tepels. Dit beeld laat mijn pik kloppen van geilheid en ik pak haar heupen vast en begin te stoten en stoten en ik hoor haar kreunen kom spuit me vol kom maar lekker en met kom ik voor tweede keer klaar...

Nu ik dit typ wordt mijn pik weer hard ervans... Morgen zie ik haar weer toch benieuwd of op vol kantoor haar toch beetje kan teasen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners