Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vreemdgaan Met Collega - 15911 keer gelezen
In september 2008 ga ik met 3 vriendinnen naar Barcelona, sŠvonds in een tappasbar lekker eten tot een van mijn vriendinnen zegt, er zit een man naar je te loeren. Ik doe niks met dit bericht en ga verder met kletsen en eten. Na enige tijd moet ik plassen en ga naar de wc, als ik klaar ben loop ik terug en kijk naar de man die steeds naar mij loert, ook hij kijkt mij aan en een schok gaat er door me heen, het is frans, een oud-collega waar ik jaren mee op de tourbus heb gereden. 15 jaar hebben we elkaar niet gezien of gesproken, ik inmiddels moeder van 2 kids en hij vader ook van 2 kids en hij is verhuisd naar Spanje. Wat een toeval om elkaar hier weer tegen te komen. Een uurtje hebben we met elkaar wat gedronken en zitten kletsen. Adressen uitwisselen en dan moet hij weer gaan. 3 weken later krijg ik een mail of ik hem wil toevoegen op MSN. Vele malen chatten we samen en we maken elkaar steeds geiler, ik word weer verliefd en verlang steeds meer naar hem en hij naar mij.

Bijna 2 jaar later in juni 2010, is Frans in Nederland, Amsterdam, vlak bij schiphol in een hotel. Met een bus vol toeristen die 2 dagen Amsterdam en omgeving gaan verkennen.
Ik verzin een smoes thuis om een dagje weg te komen en ga met de trein naar Amsterdam, schiphol en neem daar een taxi naar het hotel.

Daar zien we elkaar weer voor het eerst, ik vlieg hem om de nek en hij kust me, pakt me bij de hand en trekt me mee naar de lift. Daar voor het eerst krijg ik een tongzoen van hem en betast hij mij tieten. Boven lopen we hand in hand naar zijn kamer, de deur is maar amper dicht en hij kust me weer, zijn handen gaan onder mijn jurk en al snel heb ik niks meer aan, ik ga op mijn knieŽn en maak zijn broek open en laat die zakken, ook zijn slip gaat naar beneden en ik pak zijn lul, ik trek zijn vel over zijn eikel, ik neem hem in mijn mond en begin hem te pijpen, hij pakt me bij mijn haren en neukt me in mijn mond. Dit is zo lekker en na enige minuten spuit hij mijn mond vol. Ik slik alles doen tot de laatste druppel. Dan legt hij me op bed en begint me te vingeren, eerst 1 dan 2 vingers, een beetje glijmiddel er bij en dan kan er nog een vinger bij. hij likt me terwijl zijn vingers er nog in zitten, dit hou ik niet zo lang vol, en ik kom hard kreunend klaar. Hij blijft door gaan met vingeren en dan gooit hij mijn benen de lucht in en in 1 stoot duwt hij zijn lul bij mij naar binnen, dan er weer uit en nog een keer vol er in.

Rustig begint hij me te neuken steeds harder en harder, ja roep ik harder, harder oooo neuk me schat. Dan kom ik weer heftig klaar. Hij gaat naast me liggen en ik ga tussen zijn benen zitten, ik neem zijn lul weer in mijn hand en begin hem weer af te trekken, met mijn andere hand ga ik langs zijn sterretje en maak het nat, ik blijf even masseren, doe wat glijmiddel op mijn vingers en duw dan heel snel mijn vinger in zijn gaatje, Frans kreunt het uit, pakt mijn hoofd weer vast en roept: pijp me, alsjeblieft pijp me, dit is zo lekker. En dan spuit hij mijn mond vol, hij blijft spuiten en ik blijf slikken, net zo lang tot alles weg is, geen druppel sperma heb ik gemorst voor de 2e keer. Dit heb ik nog nooit bij mijn eigen vent gedaan. We vallen naast elkaar op bed en Frans pakt mij in zijn armen. We kletsen een poosje over die goede oude tijd en over onze kinderen. Langzaam aan begin ik hem weer te masseren, ik wrijf over zijn tepels en hij over die van mij, ik neem zijn tepels langzaam in mijn mond en zuig en lik hem, ook begin ik hem nogmaals af te trekken, ik sta op en laat me zakken over zijn lul, nu neuk ik hem, tot hij roept dat ik moet stoppen, hij wil nog niet klaar komen.

Hij legt mij weer op bed en pakt mijn benen weer en trekt ze uit elkaar, hij neukt me weer en dan draait hij me om, ik ga op mijn knieŽn zitten en hij duwt zijn vingers weer in mijn kont, rustig rekt hij het op en duwt dan die heerlijke staaf van hem voorzichtig in mijn kont. Ik duw mijn vinger in zijn kont hij neukt me helemaal suf. Dan kom ik kreunend en schreeuwend klaar, dan nog 2 stoten, ik voel zijn lul nog opzwellen en hij spuit mijn darmen helemaal vol moe maar voldaan vallen we weer naast elkaar. Ik blijf nog even naast hem liggen. Dan kijk ik op mijn horloge en schrik dat het al zo laat is. Ik moet nog met de taxi naar schiphol en dan met de trein naar huis. Snel kleed ik me aan, ik kus hem weer en neem helaas afscheid. Ik vraag of hij snel weer terug komt maar helaas weten we dat nooit. Hoe lang gaat dit weer duren voordat we elkaar weer mogen ontmoeten.

Ik de trein lopen de tranen me over de wangen. Thuis ga ik onder de douche om de geuren van Frans er af te halen, dit om ellende te voorkomen.

Schat het was heerlijk, bedankt voor de fijne middag en avond. Hvj.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners