Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verborgen liefde - 7745 keer gelezen
Hallo allemaal, ik ben Saskia 27 jaar en klein van stuk. Ik meet slechts 1,66 meter en heb een normaal postuur met een stevige kont en grote 75e borsten. Verder heb ik blond haar en blauwe ogen. Sinds een halfjaar ben ik weer single na een lange relatie met Ben. Ik wou graag stappen naar een gezin maken maar hij niet. Ben nam het me erg kwalijk dat ik meerdere keren over het onderwerp begon. Hierdoor werd ik steeds geďrriteerder en besloot een punt achter onze relatie te zetten.

Tijdens de bruiloft van mijn broer, twee jaar geleden, heb ik Jeroen beter leren kennen en hebben we erg goede gesprekken gehad. We hebben elkaar zelfs even gezoend maar daar bleef het bij. ’s Avonds had ik seks met Ben maar in mijn gedachten was ik bij Jeroen. Steeds vaker fantaseerde ik niet over seks met mijn Ben maar juist met Jeroen. Ik sprak hem regelmatig online en in het echt, tot mijn eigen verbazing kleedde ik me voor hem sexier dan mijn eigen vriend.
In de winter was ik met Jeroen naar de bios geweest waarna we elkaar heerlijk betast en getongd hebben. Toen was het voor mij duidelijk, Jeroen is de jongen van mijn leven. Ondanks dat hij zeven jaar jonger was wist hij mij heel erg goed te raken. Toen Ben op vakantie ging met vrienden hakte ik de knoop door en ging bij Jeroen logeren. Gewoon om elkaar beter te leren kennen en dat is zeker gelukt.

We gingen ’s middags eerst boodschappen doen om vervolgens samen het avond eten klaar te maken. Vervolgens belanden we op de bank met een licht erotische film en een heerlijke koele rosé. De rosé zorgde ervoor dat ik me nog meer op mn gemak voelde bij Jeroen. Ik kroop tegen hem aan en legde mijn hoofd op zijn kruis. Hij had gewoon al een stijve, daar kon ik alleen nog van dromen. Na een paar minuten voelde ik zijn hand van mijn zij naar mijn borst glijden, hij begon me zachtjes te strelen over mijn jurkje.

Het duurde niet lang voordat zijn hand bij mijn jurkje naar binnen gleed en mijn tepel begon te strelen. Jeroen wou dus ook wel graag meer dan alleen goede vrienden zijn bleek wel. Helemaal toen ik zonder problemen zijn broek mocht los maken. Ik trok zijn boxer naar beneden en er kwam een heerlijke kale piemel te voorschijn. Mijn tong gleed langzaam langs zijn schacht omhoog naar de eikel. Heel langzaam gleed mijn tong over zijn pik terwijl hij zachtjes begon te kreunen.

Graag zou ik zijn heerlijke lul in mijn poesje voelen dus voerde ik het tempo op. Jeroen liet zijn handen verder over mijn lijf glijden en pakte mijn kont stevig vast. Hij trok mijn jurkje omhoog en binnen een paar seconden zat ik enkel in mijn string op de bank. Mijn borsten en tepels werden heerlijk gestreeld terwijl zijn andere hand langzaam over mijn rug gleed. Er gleed een vinger tussen mijn billen en mijn string ging opzij. De vinger gleed mijn kletsnatte poesje in en ik begon te kreunen.

Ik stopte met pijpen en ging bij Jeroen op schoot zitten. Mijn borsten duwden in zijn gezicht terwijl zijn genotsstaaf tegen mijn buik duwde. Ik duwde mijn string opzij, pakte zijn pik vast en liet mijn poes langzaam eroverheen glijden. Zijn grote handen pakten mijn kont vast en ik begon steeds sneller te rijden op zijn pik. Jeroen begon harder te kreunen en te stoten en ook ik begon klaar te komen door de heerlijke seks. Met veel gekreun kwamen we klaar en spoot het zaad diep mijn lichaam in.

We bleven in elkaar zitten en genoten na van de heerlijke seks. Eigenlijk was het wel heel verkeerd wat ik deed. Ik had een relatie met Ben maar ondertussen had ik juist seks met Jeroen. En hij deed het zelfs nu al beter dan Ben! Wat zou dat een fantastische seks zijn als hij precies wist wat ik lekker vond. Na een tijdje tilde hij me op en bracht me naar zijn slaapkamer, waar het hele feest opnieuw begon.

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners