Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Van koffie komt meer - 19094 keer gelezen
Denkend aan mooiere tijden zat Andrea in het parkje, niet ver van haar huis. Ze dacht aan keren dat haar vriend, waarmee ze nu al jaren verloofd was en twee kinderen, haar zo vurig had bemind. Die passie leek nu wel helemaal verdwenen. Daarbij is hij na al die jaren nog steeds niet op zijn knieën gegaan. Andrea vroeg zich af of hij überhaupt nog wel aan trouwen dacht.
Ondertussen zag ze haar twee jonge kinderen lekker spelen. Op een mooie dag als deze was dit parkje ideaal. De kids konden hun gang gaan en Andrea kon dan even tot rust komen. Met twee kids en een vent die veel voor zijn werk van huis was, kwam er veel op haar schouders. Toch was ze tevreden. Dat had alles te maken met die kinderen. Terwijl ze dit allemaal overdacht, bleef haar blik een beetje tussen de speeltoestellen hangen. Ze volgde niet echt een van de twee kinderen.

Hierdoor had ze niet gemerkt dat ze niet meer alleen op het bankje zat.
‘Leuk he, die kinderen,’ hoorde ze een zware stem naast haar zeggen. Andrea ontwaakte uit haar denkmodus. Ze keek opzij. Een grote, stevige man van naar schatting in de vijftig zat naast haar. Andrea achtte de kans groot dat deze man geen dak boven zijn hoofd had. Al zijn uiterlijke kenmerken wezen daarop. Wat moest ze nu? Eigenlijk zat ze hier niet op te wachten. Toch vond de dame, die zelf richting de dertig ging, dat ze op zijn minst hem kon antwoorden.
‘Ja. Het is altijd fijn als ze zo lekker kunnen spelen,’ zei ze, zonder hem echt aan te kijken.
‘Zijn het jouw kinderen?’
‘Ja,’ antwoordde ze. Het leek haar logisch, gezien er verder geen mensen aanwezig waren. Daarop bleef het even stil.
‘Heeft u kinderen?’ vroeg ze toen, min of meer uit beleefdheid.
Een diepe zucht volgde.‘Ik heb ze wel,..’ antwoordde de man neerslachtig.
Andrea wist even niet hoe te reageren.
De man vervolgde. ‘Ik heb ze alleen al jaren niet gezien. Wie zou er nu trots zijn op een vader zonder dak boven zijn hoofd.’
De bevestiging van wat ze dacht, was daar. ‘Wat er ook is gebeurd, u blijft hun vader.’
Toen bleven ze allebei stil.
Even later stond Andrea op. Ze riep haar kroost bijeen met de mededeling dat ze huiswaarts zouden gaan. Daarna draaide ze naar de man.
‘Zal ik u zo een kopje koffie brengen?’
De man keek op. Zijn donkere ogen straalden.
‘Dat zou ik heel aardig vinden.’
‘Als u dan even hier blijft, breng ik de kids naar binnen en kom ik u zo een kopje koffie brengen.’
‘Dankjewel,’ zei de man, die duidelijk bekomen was door haar aanbod.
Toen Andrea enkele minuten later de man benaderde met een warme kop koffie met een stroopwafel erbij in haar handen, keek hij heel verbaasd op.
‘Je bent echt gekomen,’ zei hij alsof hij het niet kon geloven.
‘Ja, ik zou dat niet aanbieden als ik dat niet zou doen,’ zei Andrea.
De man nam de koffie en de koek aan. Hij keek ernaar alsof dit het mooiste geschenk was dat hij in tijden had gehad. Misschien was dat ook zo. Andrea zei hem dat hij de mok mocht houden als hij dat zou willen. De man vond dat ook fijn. Daarna nam ze hem afscheid en bedankte hij haar nog enkele malen.
Vanuit haar keukenraam keek ze op de rug van de man. Het was duidelijk, ondanks dat ze zijn gezicht niet kon zien, dat hij blij was met haar daad. Nadat de afwas gedaan was, was de man ook klaar met zijn koffie. Andrea zag hoe de donkere gestalte de mok zorgvuldig in een tasje naast hem deed. Een tevreden lach verscheen op haar gezicht.

Enkele dagen later zat dezelfde man op dezelfde plek naast Andrea. Het gesprek kwam alweer snel opgang. Op deze manier kwam ze steeds meer van deze man te weten. Ze begreep hoe zijn dag eruit zag en hoe hij de nacht doorkwam. Bij iedere zin die zijn zware stem zei, besefte ze dat ze veel geluk had met haar leven. Blijkbaar waren niet alle daklozen geheel vrijwillig op straat. De man, die ze inmiddels kende als Andrew, viel bij veel zaken tussen wal en schip. Doordat zijn voormalige alcoholverslaving hem nog steeds sociaal achtervolgde, was het hem meerdere malen niet gelukt om zijn leven weer op de rails te krijgen. Andrew was het leven op de straat gewend. Toch miste hij wel zaken.
Elke keer als de man in de buurt verscheen, dan maakte Andrea wat tijd voor hem. In de weken na de eerste ontmoeting, kwam ze zo veel van hem te weten. Daarbij was het een vriendelijke man die elke keer zijn verbazing uitsprak als ze hem weer warme koffie gaf.

Toen Andrea op een avond in bad lag, moest ze aan Andrew denken. Vele gedachtes spookten door haar hoofd. Terwijl ze de dakloze man van tropische afkomst op haar netvlies projecteerde, merkte ze dat haar handen zachtjes langs haar hals gingen. Na deze weken was Andrea van mening dat Andrew best een mooie man zou kunnen zijn, mits hij de nodige verzorgingshandelingen zou ondergaan. Hij was nabij de twee meter. Zijn stevige bouw maakte hem echt mannelijk. Blijkbaar had het leven op straat daar niet veel invloed op. Op dat moment opende ze haar ogen. Andrea merkte dat haar handen inmiddels bij haar mooie cup B waren aangekomen. Deed Andrew dit nu echt met haar? Of kwam het door achterstallig seksueel onderhoud van haar vent?
Andrea sloot haar ogen opnieuw. Langzaam verplaatsten haar handen zich van haar borsten naar beneden. Snel vonden ze de weg naar haar dijen, om vervolgens over elkaar op haar vagina plaats te nemen. Rustig begon Andrea haar doosje te strelen. Dit voelde heerlijk. Andrea fantaseerde er lustig op los. Al snel was het Andrew die met zijn machtige lijf haar betastte. Dat spoorde haar handen aan om het tempo op te voeren. Andrea moest moeite doen om niet te kreunen. Deze gedachte was misschien heel fout, maar het werkte haar wel naar een duizelingwekkend orgasme. Haar hele lichaam schokte in het bad. Andrea kwam zo heftig klaar, dat het nodige water uit het bad klotste.
Zachtjes liet ze haar handen weggaan tussen haar benen. Even moest ze bijkomen. Ze voelde dat ze helemaal bloosde door wat ze net had ervaren. Misschien was het een teken. Misschien moest Andrea maar eens vaker haarzelf zo gaan verwennen.Enkele weken verstreken waarin Andrea Andrew niet zag verschijnen. Het weer zat daarbij niet mee. De herfst had zijn intrede overduidelijk gemaakt. De moeder van twee kinderen merkte dat ze onrustig werd door het idee dat ze niet wist hoe het met hem ging. Ondertussen had haar vent nog steeds weinig oog voor haar. Enkele ruzies over de toekomst hielpen daar ook niet aan bij.

Toen op een dinsdagochtend Andrea de afwas stond te doen, maakte haar hart een sprongetje. Ze schrok van haar eigen reactie. Op het bankje in het speeltuintje zat een gestalte op de bank die van achteren wel erg verdacht veel op Andrew leek. Er waren verder ook geen spelende kinderen. Andrea snelde naar haar slaapkamer. Daar trok ze haar wijde trui en joggingsbroek uit om een zwart shirtje aan te trekken en een jeans over haar billen te schuiven. Haar haren deed ze vast op haar hoofd, om vervolgens naar buiten te lopen. Net toen ze het zeker wist en Andrew op een paar stappen na was genaderd, begon het onverwacht keihard te spoelen.
‘Koffie?’ riep Andrea door het oorverdovende gesuis van de regen naar Andrew. Die draaide zich verrast om.
‘Ja, lekker.’
‘Kom maar even mee dan. Dit is niks.’ Zonder dat ze er over na had gedacht, nodigde ze de dakloze man uit om binnen te genieten van een kop koffie. Zijn blik was verbaasd.
‘Als je dat niet erg vindt, dan doe ik dat graag,’ zei Andrew. Zijn toon was beleefd, als altijd. Andrea snelde met hem naar haar woning.

Andrew keek de hal rond toen hij binnen stond. Andrea nam zijn jas aan. Deze hing ze over de verwarming. Hij volgde haar voorbeeld met het uitdoen van de schoenen. Andrea zag de gaten in zijn sokken zitten. Toch bleef Andrew een charmante man. Misschien kwam dat ook doordat ze hem in de loop der tijd beter was gaan leren kennen. Ze liep voor hem uit naar de woonkamer, om via daar naar de keuken te gaan.
‘Ga maar zitten,’ zei ze de man waarbij ze knikte naar de eettafel.
‘Dankje,’ zei Andrew terwijl hij plaats nam op een houten eetkamerstoel. Andrea zette ondertussen de koffie.

Toen twee mokken gevuld waren met de dampende drank, pakte ze twee stroopwafels mee, om vervolgens tegenover Andrew te gaan zitten. Nooit eerder had ze zijn gezicht zo goed kunnen zien. Zijn donkere ogen keken haar tevreden aan. Wie niet beter zou weten, zou denken dat het hier om een langere, stevigere broer van Morgan Freeman zou gaan. Het gesprek ging al snel over het slechte weer. Waar de ochtend nog zo mooi was begonnen, was het weer helemaal omgeslagen. Regen sloeg door de flink aanzettende wind hard tegen de ruiten van de keuken. Andrea had het met de dakloze te doen. Ze wilde hem, nu de koffie op was, niet direct naar buiten sturen. Daarbij vond ze zijn aanwezigheid fijn. De komende uren had ze toch niets op de planning staan.
Andrea besloot dat ze Andrew kon aanbieden om een douche te nemen. Ze wist dat hij dat heel af en toe her en der deed en daar altijd van genoot. Op die manier kon ze de man nog een beetje meer helpen.
‘Zou je het fijn vinden, nu het weer voorlopig toch niet zo is dat je naar buiten kan, om gebruik te maken van de douche of het bad?’ vroeg ze hem.
Hij keek haar indringend met zijn donkere ogen aan. ‘Ik kan altijd naar buiten hoor, lieve dame. Maar, het aanbod is wel verleidelijk. Zou dat mogen?’
‘Ik zou het niet aanbieden als ik het niet zou menen.’
‘Dat is waar. Jij bent niet zoals zo veel mensen.’
‘Iedereen is anders, Andrew. Remember. Iedereen is anders.’
Na die wijsheid gezegd te hebben, stond ze op en wenkte hem mee.Boven opende ze de badkamer. Ze pakte een warme, ruime handdoek voor hem voor als hij klaar was. Daarna zocht ze wat heerlijk ruikende douchegel voor mannen.
‘Wil je in bad of onder de douche?’
‘Dan ga ik voor de douche. Een bad is niet zo comfortabel met deze lengte,’ zei hij.
Daar had hij een punt.
Daarop zette Andrea het flesje in de douche, om vervolgens ook nog shampoo voor zijn haren weg te zetten.
‘Andrew,’ zei Andrea. ‘De deur moet altijd wel op een kiertje blijven in verband met het vocht. Hopelijk is dat geen probleem.’
‘Ik ben al blij dat ik mag douchen.’
‘Oké. Geniet er maar van. Ik zit hiernaast in de slaapkamer.’
‘Dat is goed.’
Daarop stapte Andrea de badkamer uit. Ze voelde een bepaald soort spanning door haar lichaam gaan. Ze zette de deur op een kier en liep naar haar slaapkamer. Daar ging ze op bed zitten. Ze hoorde hoe Andrew de douche aan zette. Enkele secondes later hoorde ze het geluid van de sluitende cabine. Andrea beet op haar onderlip. De gedachtes waren misschien wel heel fout. Haar adem werd zwaarder. Het liefst zou ze haar kleren uit trekken en bij de man onder de douche gaan staan. Ze dacht aan de warmte van zijn grote lijf. Zachtjes gleden haar handen over haar shirt. Via haar borsten naar beneden. Andrea kon zich er maar moeilijk van weerhouden om niet naar de overloop te gaan en daar stiekem door de kier via de spiegel naar hem te gluren. Zijn machtige lijf nam bezit van haar stoutste gedachtes. Andrea maakte de knoop van haar jeans los. De rits volgde ook. Nog voordat ze het goed en wel besefte, zat haar hand in haar string. Haar lipjes waren al enorm vochtig. Zachtjes gleed ze er tussendoor. Haar andere hand zocht houvast boven haar hoofd. Andrea werd met de seconde geiler.
Dat zorgde er ook voor dat ze zichzelf niet meer in de hand had. Met haar hand nog in haar broek kwam ze van haar bed af. Zachtjes sloop ze naar de overloop. De douche kletterde nog. Ze liep de deur iets voorbij om zo via de kier en de spiegel een glimp van de douche op te kunnen vangen. Al snel zag Andrea de contouren van Andrew onder de douche. Hierop duwde ze twee vingers diep haar gleufje binnen. Ze moest op haar onderlip bijten om geen geluid te maken.
Andrea ging helemaal op in haar geile fascinatie voor Andrew. Daardoor stond ze nog heerlijk in haar kutje te soppen toen hij de kraan uitdraaide. De nieuwsgierigheid won het van het verstand en Andrea besloot nog even te wachten. Ze wilde zijn lichaam wel eens in het echt zien. Haar adem was zwaar toen ze hem door de beslagen ruiten zichzelf zag afdrogen. Hij deed alles uiterst secuur. Ondertussen verplaatste ze haar hand iets naar boven. Haar clitje kreeg nu de volle aandacht. Met haar vlakke hand masseerde ze haar gevoelige knopje. Andrea sloot haar ogen door het intense genot.

Op dat moment opende Andrew de nog dampende cabine en stapte volledig naakt uit de douche. Even ging hij nog met de handdoek door zijn gezicht, toen zijn blik op de spiegel viel. Andrea opende haar ogen en schrok. Ze keek in de donkere kijkers van Andrew. Die fonkelden. Hoelang stond hij al zo?
Ondanks dat ze perplex stond, kon ze het niet laten om haar ogen een klein beetje naar beneden te richten. Zijn heerlijke donkere pik bleek niet ongeroerd te zijn door haar vertoning. Toen wenkte de man, welke ineens veel zekerder overkwam dan ze verwachtte, haar. Andrea dacht niet meer na. Ze liet haar hand uit haar jeans glijden en duwde de deur verder open. Andrew toonde een glimlach. Zonder iets te zeggen ging Andrea voor hem staan. Doordat ze op haar tenen ging staan, kon ze hem zoenen. Hun lippen versmolten in elkaar. Langzaam legde ze haar handen via zijn rug op zijn billen. Zijn gespierde kont voelde heerlijk in haar handen. Ondertussen legde hij zijn machtige handen op haar achterste. Toen hij er lichtjes in kneep, opende zij haar mond. Direct volgde de zijne. Hun tongen vonden elkaar zonder moeite. Andrea begon hem supernat te tongen. Dat maakte haar nog geiler. Ze voelde ondertussen zijn pik tussen hen in naar ruimte zoeken. Dat zorgde ervoor dat hij zijn heupen wat naar achteren deed. Andrea voelde hoe zijn pik gretig van die geboden ruimte gebruik maakte om naar nog grotere proporties te groeien. Wat een ding.
Andrew trok vervolgens zonder pardon haar jeans van haar heupen. Daarbij gleed haar doorweekte string gelijk mee. Gloeiend van genot liet ze dit gebeuren. Toen de stof op haar enkels viel, stapte ze er gewillig uit. Andrew draaide haar daarop om. Andrea zocht steun bij het badmeubel. Ze voelde hoe Andrew zich een beetje over haar been boog. Zijn hand gleed over haar rug. Vervolgens kneep hij even in haar billen. Dat voelde lekker. Andrea wiegde een beetje met haar lekkere kontje. Toen zette hij haar benen een beetje uit elkaar. Even streek hij over haar kletsnatte kutje. Van het streepje op haar venusheuvel tot aan haar sterretje werd even gestreeld. Daarop duwde Andrew een vinger naar binnen. Doordat dit supermakkelijk ging, was hij zo vrij om er direct een tweede bij te doel. Andrea werd gek van opwinding. De man liet zijn vingers nu het werk doen. Trillend op haar benen voelde ze dat zijn vingers haar gingen brengen waar ze zo naar verlangde: haar orgasme. Hij werd door haar bewegingen aangespoord om sneller met zijn vingers op en neer te gaan in haar kletsnatte vagina. Andrea hield het niet meer. Ze kon zich niet meer inhouden. Kreunend van genot kwam ze heftig op zijn vingers klaar. Even liet ze zich wat voorover zakken om bij te komen. Dit was echt het meest intense orgasme in tijden.Andrew gaf haar echter die kans niet. Met zijn handen ging hij via haar heupen omhoog. Op deze wijze trok hij haar shirtje over haar hoofd. Hij haakte vervolgens haar beha los om daarna met beide handen haar lekkere cup B vast te grijpen. Haar tepels konden niks anders dan reageren. Andrew pakte de harde knopjes beet. Ondertussen voelde Andrea doordat hij zo half over haar heen gebogen stond, dat zijn staaf klaar was voor het grote werk. Hoewel ze zojuist was klaargekomen, was de geile bui nog niet verdwenen. Met haar billen duwde ze hem naar achteren. Ze moest die pik proeven. De dame des huizes ging door haar knieën. Van dichtbij leek zijn lul nog imposanter. Met een hand pakte ze hem beet om vervolgens haar lippen om zijn eikel te sluiten. Andrea kon zich niet herinneren dat ze haar mond ooit zo wijd open hiervoor had moeten doen. Voorzichtig liet ze zijn keiharde staaf een beetje naar binnen glijden. Die voorzichtigheid was snel verdwenen. Geil begon ze hem heel erg nat te pijpen. Andrea hield ervan om haar orale kunsten gepaard te laten gaan met de nodige hoeveelheid speeksel. Het geluid dat hiermee gepaard ging zorgde ervoor dat ze het niet kon laten om haar vrije hand tussen haar benen te brengen. Hoewel haar klitje nog erg gevoelig was, waagde ze zich er toch aan. Terwijl ze gulzig aan zijn leuter zoog, streelde ze met haar vlakke hand haar gezwollen lipjes. Die waren extreem vochtig.
Hoewel Andrea ontzettend genoot van de lekkere lul in haar mond, kon ze niet wachten om zijn joekel van een pik in zich te voelen. Langzaam liet ze zijn pik uit haar mond glijden, terwijl ze ondertussen hem aankeek. Zijn staaf bleef fier overeind staan. Toen stond ze op en draaide ze zich weer om. Andrea voelde hoe Andrew achter haar plaats nam. Zijn eikel zette hij tegen haar lipjes. Even beet ze op haar onderlip toen hij zijn machtige pik naar binnen schoof. Toen besloot ze zich niet meer in te houden. Bij elke stoot kwam hij dieper in haar. Elke stoot zorgde ook voor een intenser gekreun bij deze botergeile moeder van twee kinderen. Andrew pakte haar bij haar heupen. Andrea zag zich in de spiegel voor zich. De grote, donkere gestalte achter haar neukte haar nu op een heerlijk tempo. Ondanks dat de man dakloos was, was hij het beminnen van een dame niet verleerd. Met lange, krachtige halen penetreerde hij Andrea’s gewillige grotje. Zijn handen gleden naar haar borsten. Daardoor voelde ze zijn grote lichaam over haar heen hangen. Hij kneedde haar borsten heerlijk terwijl hij onverminderd strak bleef doorneuken. Andrea werd alleen maar natter. Andrew gaf wat gaf bij.
Toen hij haar geile tieten verliet met zijn handen, pakte hij haar heupen weer beet. Hij ging iets rustiger stoten, maar bij elke stoot haalde hij zijn pik zover uit haar kutje dat de rand van zijn eikel telkens net uit haar grotje kwam. Dat gaf een intens gevoel tussen haar benen. Andrew ramde zijn staaf vervolgens weer vol passie terug naar binnen om dit vervolgens talloze malen te herhalen. Andrea was helemaal in de zevende hemel. Dit gevoel kende ze niet eens.
De donkere kast van een vent trok nu zo af en toe zijn pik helemaal uit haar kutje. Hij hield met zijn handen haar lipjes open, zodat hij hem direct weer naar binnen kon stoten. Andrea wist niet waar ze het had van geiligheid. Andrew had haar zo een paar keer hard gepaald, alvorens hij haar ineens optilde. Hij zette de dame met haar billen op het badmeubel en spreidde haar benen. Zijn donkere ogen fonkelden nog steeds. Terwijl hun tongen weer de kleddernatte dans startte, duwde hij zijn pik diep naar binnen. Gedreven door zijn heerlijke penetraties liet Andrea haar tong sneller cirkelen om die van hem. Andrew stootte zijn pik keer op keer diep naar binnen. Zijn ballen kletsten daarbij tegen haar billen.
Zijn greep werd steviger. De stoten werden minder ritmes. Andrea merkte dat Andrew het zwaar kreeg. Zijn zaad diep van binnen kon ze niet gebruiken. Daarop duwde ze de grote man naar achteren. In een wip schoot ze van het badmeubel om vervolgens op haar knieën zijn pik nogmaals in haar mond te nemen. Haar kleddernatte pijpbeurt zorgde er nu voor dat de man een gigantische lading zaad haar mond in spoot. Andrea kon het niet laten om zijn pik te blijven zuigen totdat deze de laatste druppels in haar mond had gespoten. Pas toen zijn ferme pik op zijn retour was, liet ze hem op een uiterst sensuele manier uit haar mond glippen. Verlekkerd keek ze omhoog. Andrew stond met gesloten ogen te genieten.

Eenmaal aangekleed zagen de twee dat het buiten nog steeds, of weer, keihard stond te regenen. Daarop zette Andrea zonder het te vragen nog een bak koffie. Tevens smeerde ze wat brood. Zonder dat er veel werd gezegd, genoten ze na.
Zo nu en dan mag Andrew van de douche genieten. Dat Andrea vervolgens ook geniet, is een understatement te noemen.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners