Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Uit de hand gelopen - 23913 keer gelezen
Waargebeurd verhaal

Zoals sommigen van jullie weten heb ik al een aantal verhalen op verzoek van Marieke geschreven. Ons contact werd eigenlijk als maar sterker we bleven maar mailen met elkaar, en de aantrekkingskracht naar elkaar toe werd steeds sterker. Waarop we hebben besloten om elkaar echte te gaan ontmoeten. Maar hoe regel je dat aangezien Marieke een vriend heeft. Gelukkig moet ze regelmatig voor der werk een aantal dagen weg. Zo ook vorige week, ze zou de donderdag en vrijdag in Utrecht zitten voor haar werk. Thuis heeft ze aan haar vriend verteld dat het tot en met maandag zou duren. Hij was zelf met zijn broers een weekend weg dus er waren weinig problemen om dit te regelen.

Die vrijdag kwam ik tegen 20.00 uur in Utrecht aan, in het hotel zat Marieke al aan een tafeltje op me te wachten. Het contact was precies zoals we het ook via de mail hadden, heel relaxed en de klik zat er meteen. Toch heerste er wel een bepaalde spanning tussen ons. Na het eten gingen we terug naar de kamer om ons om te kleden. Nadat ik gedoucht en aangekleed uit de badkamer kwam, stond Marieke daar in een mooie zwarte kanten string in de kamer. Marieke is 27 jaar met een slank postuur 1.68 lang en cup 70A. We hadden wel afgesproken, dat we sowieso zouden gaan stappen en daarvoor niks zouden doen. Omdat anders de kans groot was dat we het hotel niet meer uit kwamen. Het kostte me moeite om die lekkere billen niet te grijpen meteen.Ze speelt korfbal, en ze had me al verteld dat het een fantasie was van der, om in dat zwarte korfbal rokje en wit topje te gaan stappen. Daar stond ze dan in der outfit met alleen een zwarte kanten string er onder. Ik had nu al zin om der kleren van der lijf te scheuren. Maar nee ze pakt me arm en nam me mee naar buiten om de stad in te gaan.

We zaten eerst lekker gezellig buiten op een verwarmd terras wat te drinken, de biertjes en wijntjes gingen er snel in bij ons. En Marieke zat tegen over me, en achter mij zaten een groep jongens. En ze vond het erg leuk als er 1 van hun keek even haar benen iets uit elkaar te laten gaan. We besloten om toch maar even binnen te gaan kijken waar het al behoorlijk druk was geworden.

We namen in de hoek van de bar plaats, ik zat op de laatste kruk en naast me stond Marieke tegen de muur aan. Ik wist dat ze thuis niet de sex op spannende plekken krijgt. En als ze dan wat dichterbij me komt staan laat ik mijn hand tussen haar benen om hoog glijden. Bij haar string aan gekomen voel ik al meteen de warmte er van af komen. Ik draai me om naar de muur doe om mijn benen wijd Marieke komt er tussen staan en begint me te zoenen. Terwijl onze tongen elkaar dan eindelijk gevonden na al die weken mailen. Laten we elkaar ook niet meer los, mijn vingers voelen hoe nat haar stringetje al geworden is. Ik laat mijn hand nu in der string glijden, en ga heel plagend over haar lipjes heen. Het gevoel wat elke man botergeil maakt een echt zeiknat kutje. Ineens doe ik er 2 vingers in, Marieke stopt de zoen legt haar hoofd op mijn schouder en hijgt ooooh wat als anderen zien wat we doen. Ik fluister der toe niet aan denken maar geniet. Terwijl 2 vingers in en uit haar glijden zet ik mijn duim tegen haar clitje aan en laat hem snel er over rond draaien. Ze kreunt in mijn oor en zuigt dan vol in mijn nek, en ik voel der kutje verkrampen ze is zo geil ervan geworden dat ze al is klaar gekomen. Ze geeft me nog een heerlijke zoen en besteld wat te drinken. De barman kijkt haar lachend aan, zelf snapt ze het niet maar ik zie het al ze is zo geil geworden en heeft geen bh voor haar tepels prikken keihard door haar topje heen.Ik zit weer met mijn gezicht naar de bar, met Marieke halfstaand op mijn schoot die het niet kan laten om met haar kont over mijn stijve pik heen te blijven draaien. Dan stopt ze ineens en zegt kijk daar eens en wijst naar een groep meiden. Eerst weet ik niet wat ze bedoeld maar dan zie ik het, het zijn 3 meiden. 2 meiden zijn druk met een jongen maar 1 staat er verloren bij. Een leuke boeren hollandse meid zelfs. Heel leuk lief koppie slank postuur zo'n 1.70 en ik schat een cupB. Marieke komt op het idee dat ik ga proberen haar te verleiden.

Ik loop haar kant op sta wat waardeloos te dansen bij hun in de buurt. Ik kijk haar kant op ze lacht naar me, ik stap op haar af en vraag of ze het wel gezellig vind nu haar vriendinnen zo druk zijn. Ach het went wel zegt ze, ik vermaak me wel hoor. Ik vraag of ze wat te drinken wil, dat wil ze wel van me. Ik haal een biertje en wijntje voor haar. We kletsen wat ze bekijkt me de hele tijd aandachtig, dan begint ze iets mee te swingen op de muziek en we dansen onder het praten wat tegen elkaar aan. Ze draait haar rug naar me toe en duwt haar kont tegen mijn kruis aan en beweegt haar heupen soepel tegen mijn kruis aan. Dan moet ze nu ook mijn lul wel voelen die alweer keihard word. En ja hoor ze kijkt achterom en zegt lachend wat voel ik toch. Ik zeg der dat zij dat veroorzaakt heeft. Op dat moment krijg ik een appje van Marieke, ze appt me neem der mee naar het hotel ik kom later, en doe alsof ik jullie betrap. Ik zet mijn lege glas weg, en leg mijn handen op der heupen en vraag aan der of ze geen zin heeft om die zwelling te laten verdwijnen. Ze kijkt me verbaasd aan, maar der ogen verraden dat ze het wel wil. Ik pak haar hand en ze zegt nog snel tegen haar vriendinnen dat ze weg gaat en we lopen de kroeg uit. Onderweg naar het hotel kom ik er achter dat ik niet eens weet hoe ze heet en vraag het der snel, deze mooie blonde meid heet dus Danielle.

In de hotelkamer duw ik de deur dicht en ze staat met haar rug tegen de deur en ik zoen der wild vol passie, hmmm ze kan wel lekker zoenen. Ze trekt in no time mijn shirt uit en zelf ben ik al bezig om mijn broek uit te trekken. Ik sta nu tegen der aan met alleen nog mijn boxer aan. Ik pak haar hand leg die op mijn boxer neer en ze gaat met der hand zachtjes over mijn stijve lul heen.

Ik loop weg zet een stoel goed neer en ga zitten, ze kijkt me raar aan. Ik steek mijn hand uit en trek der naar me toe en zeg der geef me een lekkere striptease. Dat kan ik niet hoor zegt ze, doe gewoon je ding zeg ik lachend. Ze begint rustig der heupen voor me te draaien en knoopt heel langzaam haar blouse open, er komt een prachtige rode bh te voorschijn. Ze draait zich om met der rug naar me toe en laat de blouse van der rug afzakken. Ze zakt door haar knieen drukt haar billen op mijn kruis en ik ga met mijn handen over haar boven lijf heen. Knijp in der volle tieten. Ze maakt achter haar rug haar bh los en laat hem afglijden, ze staat weer op en draait zich om met haar handen voor haar tieten langzaam laat ze haar handen wegglijden. Er komen 2 hele mooie borsten tevoorschijn met kleine vooruitstaande tepels. Lang kan ik niet genieten want ze draait zich weer om en doet haar broek open en laat hem over haar billen zakken, en bukt voor over hmmmm heerlijk die strakke billen in een rode string voor me. Ze trekt haar broek uit komt op me af gaat door haar knieen ze gaat met haar tieten over mijn boxer omhoog over mijn bovenlijf heen. Hmmm de hele avond ben ik al geil, eerst Marieke nu Danielle. Ik sta op knappen ik spring van de stoel zeg haar te gaan zitten ik trek mijn boxer ineens uit.Ik zet een been tussen haar benen op de stoel en hou mijn keiharde pik voor haar mond ze opent gulzig haar mond en ik druk mijn pik in der mond. Ik hou haar hoofd vast en stoot zachtjes in mijn mond. Ik krijg hem niet veel verder dan de helft erin, haar ogen worden erg groot en kijkend me smekend aan om rustig aan te doen. Ik laat haar haar gang gaan ze trekt me rustig af nu terwijl ze op mijn eikel zuigt hmmm met haar andere hand streelt ze zachtjes over mijn ballen heen. En knijpt er af en toe wat in. Hmmm wat een goddelijk gevoel zo'n jonge meid die aan je lul zuigt. Ik trek hem uit der mond en zeg der me af te trekken ik ga komen, hmmmm ze kijkt me geil aan in de ogen en trekt me af als een wilde ooooooh Danielle kreun ik ik ga komen hmmmm en 5 dikke stralen zaad komen op haar mooie borsten terecht.

ik laat me achterover op bed vallen en lig uit te hijgen, ik kom dan weer overeind en zie Danielle met der vingers het zaad van der borsten afhaalt en het aflikt hmmm. Ik roep der bij me op het bed en zeg ga lekker op je knieen zitten nu is het jou beurt om te genieten. Ik trek haar string uit en ga achter haar zitten ik buk voor over en laat mijn tong van achter lekker over haar natte kale kutje heen glijden. Net op het moment dat ik haar lipjes uit elkaar trek en mijn tong in der laat glijden, gaat de deur open en komt Marieke binnen. Wat gebeurt hier roept ze erg boos. Danielle krijgt een knalrode kop en schrikt zich rot, ik wist niet dat hij een vriendin had zegt ze met trillende stem. Marieke zegt ons beide te blijven liggen ze gaat naar de kast pakt er wat uit en komt terug.

Ze heeft haar camera in de hand en komt naar het bed toe gelopen, ze zegt oke doe jullie ding. Neem der op zijn hondjes Michael. Wat ga je doen vraagt Danielle, ik film het zodat we het samen over een tijd nog eens terug kunnen kijken het lijkt me wel een stout idee dit. Ik pak Danielle bij der heupen en laat mijn lul er langzaam in glijden. En begin heel rustig te stoten, Marieke slaat me ineens met der platte hand op mijn kont en zegt sneller en harder. Nee rustig zegt Danielle ik ben nog niet zo ervaren. Ooh als je mijn partner kunt afpakken kun je het ook hard krijgen niet zeuren. En ze slaat weer hard op mijn billen, ik voer het tempo op en begin hard te stoten Danielle moet er ook van genieten ik voel mijn lul er steeds makkelijker inglijden ze word steeds natter. Ik sla af en toe zachtjes op der billen. En pak dan haar heupen goed stevig vast en stoot mijn pik er hard en diep in aaaaah hijgt Danielle dit is wel geil ga maar door hengst van me neuk me maar. Hmmm het maakt me zo geil die woorden met platte hand spank ik der billen en neuk der harder aaaaaaaah ja Michael geef me je zaad diep in me oooooh ja jij gaat mijn zaad krijgen kreun ik jaaaaaaaaaa doe het dan geef me je zaad en als ik haar voel verkrampen wordt het mij ook te veel en kom ik spuitend in der klaar.

Mocht het bevallen wat wij beleefd hebben dan zal ik ook deel 2 plaatsen van ons weekend wat iets uit de hand gelopen is. mag me altijd mailen.. ik_michael@live.nl

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners