Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tweede liefde - 10245 keer gelezen

664 keer bekeken
Geplaatst op zaterdag 14 februari 2015 door candy girl

Ik word wakker van de wekker. Dat vervelende toontje ook dat het tijd wordt dat je je bed uit moet. Ik doe mijn ogen open en druk de wekker met een slag uit. Ik rek me nog eens uit en baal dat de wekker me uit mijn droom haalt, want in deze droom was ik heerlijk aan het genieten van een intiem spel maar niet met jou…

Ik doe mijn ogen verder open en zie een straal licht door de gordijnen. De zon, heerlijk, denk ik. Jij slaapt nog heerlijk, geef je een zachte zoen en laat je liggen. Langzaam glijd ik uit bed en doe de douche vast aan. Ik laat de bandjes van mijn nachthemd van mijn schouders glijden en mijn nachtpon blijft liggen aan mijn enkels. Ik pak de zeep en stap onder de ietwat koude douche. Zachtjes knijp ik wat zeep uit de fles en laat het over mijn borsten glijden om me daarna heerlijk in te zepen. Ik zie de tijd en spoel me gauw af. Er moeten nog veel boodschappen gehaald worden voor de barbecue vanavond.

Eenmaal afgedroogd en ik voor de kast sta om mijn kleding uit te zoeken, voel ik een hand over mijn been glijden. “Goedemorgen schoonheid”, zeg je zacht. Ik draai me om en geef je een heerlijke kus. Ik voel je handen over mijn naakte lijf gaan en mijn adem gaat steeds sneller. De jouwe gaat ook al sneller omdat je me al een tijdje heb geobserveerd, en terwijl ik naast je ga liggen voel ik je hete lid al tegen mijn onderbuik kloppen. We zoenen intens en zacht zuig je op mijn onderlip. Je handen weten precies waar ze moeten zijn en voelen dat ze al vochtig is geworden. Voorzichtig laat ik mijn handen ook gaan waar het heerlijke genot zich bevindt en neem hem in mijn handen. Ooh zelfs na al zoveel jaren maak je me nog zoooo gek van verlangen. Ik verneem je hete adem in mijn hals en met je vingers streel je mijn klitje zoals geen ander kan. Maar je bent meer van plan en je gaat naar mijn borsten. Je neemt een tepel in je mond en speelt ermee met je tong.
Dan stop je abrupt. Je zegt me; ‘Je moet om boodschappen schat.” “Kan nog even wachten schat, laat me je voelen al is het maar even’, zeg ik. Ik zoen je met een groot verlangen naar meer en zachtjes voel ik dat je je eikel zachtjes tegen mijn zachte en vooral vochtige vlees duwt. Langzaam dring je binnen en er ontsnapt een heerlijke kreun van genot uit onze mond. Een paar keer stoot je diep in mij dan houd je op en zoent me intens. Mijn heupen verraden dat ik meer wil maar je fluistert. ‘Ik wil je zo heet hebben dat je me bijna smeekt om je te
nemen.’ Je glijdt van me af en stapt onder de douche mij achterlatend met een verlangen naar meer, maar vind het ergens wel een heerlijk idee.

Ik kleed me aan en vertrek naar beneden terwijl jij aan het douchen bent. Ik maak het ontbijt klaar voor ons twee en tegen de tijd dat ik daarmee klaar ben ben jij ook beneden. Terwijl ik de koffie inschenk kom je achter me staan en kust me in mijn nek met je armen om me heen. Ik voel door mijn rok heen dat het verlangen bij jouw ook nog niet is afgezwakt en leg mijn hoofd achterover op je schouder en kus je intens. Samen gaan we naar de tafel en ontbijten we terwijl we blikken van verlangen naar elkaar uit wisselen. Moet nu echt gaan om de boodschappen, zeg ik en stap van tafel. Dan je hand die de mijne pakt en trekt me naar je toe op je schoot. ‘Laat me je even voelen, heel even maar. Gezien je in je ochtendjas aan tafel zit is het een koud kunstje voor me om je nog even heerlijk in me te laten zakken. Ik draag immers geen slip en ga moeiteloos op je zitten waarbij hij er zonder enige moeite inglijdt. Ik voer het ritme langzaam aan steeds sneller tot ik voel dat je ballen aanspannen en je lul harder wordt. Elke stoot geeft een geweldige tinteling iedere keer als je lul helemaal in mijn gaatje verdwijnt. “Ohh,” zeg je, “wat ben je lekker geil zeg”. Nu stop ik en laat jou achter met een overweldigend gevoel naar meer. Ik geef je een kus en ga ervandoor.

Snel heb ik de boodschappen gedaan met een nog steeds verlangend gevoel naar meer. Eenmaal thuis heb je al de nodige voorbereidingen gedaan zoals de stoelen en tafels etc in de tuin. Vlug geef ik je een zoen en vraag of ik nog wat kan doen. MMmmmmh, zeg je, ik weet wel wat, maar eerst ruimen we de boodschappen op. Dat is wat we dan ook maar doen. Eenmaal bezig houd jij je al gauw niet alleen maar bezig met de boodschappen. Je bekijkt me heerlijk van een afstandje. Ik voel je ogen in mijn rug priemen en maak er misbruik van. Ik laat wat vallen en buk extra voorover om jou een blik te geven van mijn nog steeds verlangende genot. Ik hoor je zachtjes mmmm zeggen en nog geen seconde later voel ik je achter me staan en je voelt hoe nat ik nog ben. Ik draai me om en wrijf zacht over je alweer hard geworden lul. Ik begin je broek los te maken. Ik duw je tegen het aanrecht en ga door mijn knieën en laat je broek iets zakken zodat je lid vrijkomt. Een zachte kreun ontsnapt aan je mond omdat je weet wat ik wil.

Dan de warmte van mijn lippen over je eikel, en een mond die warm en vochtig over hem heen glijdt. Je hoort me geluid maken, terwijl ik je aftrek en pijp. Ziet mijn blonde haar op en neer
dansen, terwijl je voelt hoe je lul in de warmte van mijn mond op en neer glijdt. Ik zuig, lik, masturbeer je. Het is een krankzinnige afwisseling van warmte, en de zevende hemel. Maar we worden abrupt uit ons spel gehaald doordat er op de deur word geklopt. De gasten melden zich al aan. Tijd om het af te maken zal er voorlopig niet zijn.

Ik laat de gasten binnen. Jij zet de koffie vast aan en de gasten nemen plaats. Allemaal vrienden, dus die zijn al gauw druk met elkaar in gesprek. Ik kijk je tussentijds aan met een blik die verraad wat ik wil. We mengen ons in de drukte en kletsen met iedereen. Het is een gezellige boel en iedereen heeft het naar hun zin onder het genot van wat drinken en hapjes. We missen nog een paar mensen maar die zullen wel komen. In de drukte hoor ik de bel niet, maar voor ik het merk is hij binnen en tref ik hem in de achtertuin. We kennen elkaar al een tijdje en is een goede vriend van ons geworden. Een simpele spijkerbroek en zwart shirt, meer niet, maar die ogen….
Ik hoor het niet te doen maar er is en blijft die aantrekkingskracht die ik niet kan loslaten. Ik weet dat dit andersom ook zo is en dat maakt het voor ons er niet makkelijker op… Onze blikken ontmoeten elkaar steeds vaker. Ik kom dichterbij en vraag of hij wat te drinken wil. Dat wou hij wel. Een biertje… We praten een tijdje over koetjes en kalfjes maar onze blikken zeggen anders. Ik stel voor om samen weg te gaan, maar moet wel een gegronde reden hebben.

Ik kijk naar jou en naar hem. Ik wil jullie allebei maar das niks voor jou. Jij bent druk bezig met de gasten en met het vlees op de barbecue te gooien. Even kom ik nog achter je staan en geef ik je een zoen in je nek. Ik zeg dat ik de safari ben vergeten en dat ik die even haal bij de winkel. Is goed, zeg je, tot zo.

Ik loop weer naar hem toe en geef een knikje dat hij mee moet lopen. Zo ontglippen we samen de drukte. Ik vraag of jij wil rijden. Das goed, zeg je en stappen in de auto. Niemand heeft iets in de gaten. Terwijl je rijdt maak ik mijn gordel los en zoen je in je nek. Ik weet dat je dit fijn vindt en dat je nu niet veel kan terugdoen omdat je om de weg moet letten. Je voelt dat mijn hand op je borst ligt en steeds verder zakt. Je ademhaling versnelt als ik bij je knoopje van je broek ben aangekomen. Maar nee, ik maak hem nog niet los al weet ik dat ik jou niet onberoerd laat. Ik trek je shirt uit je broek en laat mijn handen onder je shirt glijden naar je tepels. Ik fluister je de vraag of je het nog aankunt… Jaaaa, zeg je, met moeite, want mijn gevoel zegt dat je me het moeilijk gaat maken. Ik doe je shirt iets omhoog en kus je tepel en ga steeds verder naar beneden. Met m’n andere hand voel ik dat je last heb van een heerlijk gevoel wat nu beklemd ligt. Ik maak je knoopjes los en bevrijd je genot uit deze benarde positie de vrijheid tegemoet. Ik heb tijdens dit spelen daardoor helemaal niet het vermoeden dat je heel ergens anders heenrijdt. Ik probeer je broek iets naar beneden te krijgen zodat ik er beter bij kan. Dat lukt met wat hulp en langzaam verneem je mijn tong over je eikel glijden. Er ontsnapt een zachte kreun uit je mond dat verraad dat je het fijn vindt. Met mijn tong verken ik je heerlijke staaf en kneed tegelijkertijd je ballen. Je voelt mijn natte warme mond om je staaf glijden en je adem stokt.

Zacht en langzaam eerst waarna ik het tempo opvoer. Ik proef de zoute smaak van het voorvocht en weet dat wat ik nu doe je lekker vindt. Ik zuig steeds harder en voel dat je spieren zich aanspannen. Ik wil nog niet dat je komt dus laat ik het tempo zakken. Ik ga naar je oor en fluister dat ik geen slip aanheb, terwijl ik je nog aftrek en met een natte duim je eikel nog verwen. Mmmm, zeg je; Wat ben jij een ondeugend meisje ook he? Dan pas zie ik dat je ons ergens anders heb heen gebracht. Een verlaten zandpad. Ik kijk hem aan met een blik dat ik je nu heel erg graag wil. Je zet de auto aan de kant en maakt nu ook je gordel los en onze monden vinden elkaar in een heftig vrij spel. Kom, zeg je, en doet de deur los. Ik wil je buiten en je legt me op de motorkap voorover en voelt intussen met je hand onder mijn rok. Je voelt dat ze je heel graag wil en dringt diep met je vinger naar binnen, dan twee terwijl je me in mijn nek zoent. Dan eindelijk voel ik dat je je eikel ervoor legt en zonder enige moeite verneem je dat mijn warme natte lipjes je eikel en je staaf heerlijk omsluiten. Even genieten we van dat eerste moment voor dat we door de opgebouwde spanning elkaar harder nemen. Ik wil je zo graag, roep ik. Neem me zoals je nog nooit heb gedaan en dat laat je je geen twee keer zeggen. Volle passie is wat er losbarst en je voert het ritme op. Ik bespeel mezelf tegelijkertijd en voel dat ik bijna kom. Ook door de spanning die ik al thuis met mijn man had opgebouwd en je voelt dat ik bijna kom. Mijn spieren trekken zich aan ook jij houd het bijna niet meer Ooh jaaa. zeg ik ik wil dat je komt schat diep in mij Ik wil voelen dat je je warme zaad in me pompt . Jaaaa… zeg je ik geef het je met heel veel plezier en ik voel dat we samen ons hoogtepunt bereiken. Ik draai me om en ik zoen je nogmaals intens op je mond. Deze aantrekking deze man is moeilijk los te laten. Maar we zien iemand aankomen dus we fatsoeneren ons snel en moeten dan toch echt nu naar de winkel, schat.

Eenmaal thuis weer loop ik naar mijn man en geef hem een dikke knuffel. Hij heeft niets in de gaten en over zijn schouder heen geef ik jou nog een verlangende blik dat ik je alweer wil, maar das niet mogelijk nu. We hebben deze avond een heerlijke gezellige barbecue met veel gelach en gegier en eenmaal tegen middernacht zien we iedereen vertrekken. Ook mijn tweede liefde helaas. Nu eindelijk tijd voor onszelf om ons spel af te maken, want dat verlangen is nog steeds niet geblust door de gedachte wat ik met hem heb gedaan… en aan wat wij nog niet hebben afgemaakt…
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners