Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Twee Generaties - 17340 keer gelezen
'H, daar loopt Juliette.'

Ze had een kamer kunnen krijgen in de stad en had ons dorp verlaten. Ik zag ze toen ze net de winkel van Intersport in de Molenpoort uitkwam, het winkelcentrum middenin de stad.

En ze zag me.

'H, daar is David, ook in de stad?'

'Ja, Dat is ook toevallig, ik moest een boek ophalen dat we besteld hadden. Hoe gaat het met je, ben je al gewend op je nieuwe stekje?'

Ik zag haar gezichtje even betrekken maar moedig zei ze:

'Nog niet helemaal, soms is het wel erg eenzaam.'

Dat kon ik me voorstellen, als je tot nu toe bij je ouders hebt gewoond zal het niet altijd meevallen.

'Maar je hebt wel een mooie kamer, heb ik van je moeder begrepen. Die sprak ik gister nog.'

Ik had haar niet alleen gesprken maar dat hoefde haar dochter niet te weten.

'Ze waren weer terug van vacantie, je vader was alweer aan het werk.'

'Ja, ze belden al, gister toen ze thuis kwamen.'

'En overmorgen ga jij, met vriendinnen, vertelde ze. Naar Lorett de Mar, geloof ik.'

'Dat klopt, ik heb net nog een nieuwe bikini gekocht. Heb je trouwens tijd?'

'Ja, tijd genoeg. Hoezo?'

'Kom dan even mee, dan kun je mijn kamer zien. Het is hier in de buurt.'

'Leuk idee, lopen we nog even hier binnen voor een fles wijn. Of drink je niet?'

'Ja hoor, lekker.'

Het idee om naar haar kamer te gaan wond me op. Juliette was een leuke meid om te zien, fraaie borsten, een smalle taille en heerlijke billen. Met genoegen liep ik achter haar aan de trap op. Veel had ze ook niet aan, het was hoogzomer en erg warm. Dus een topje en een witte lange broek had haar voldoende geleken. Heel opwindend was de duidelijke aftekening van haar string.Haar kamer was op de bovenste verdieping van een gebouw waarin op de begane grond winkels waren. Samen met een vriendin bewoonde ze dit bovenste stuk, met elk een kamer waarin ze ook sliepen en met een badkamer met toilet en een keuken voor gemeenschappelijk gebruik.

'Ik heb de mooiste kamer,' verklaarde Juliette toen we binnen gingen.

'Tjee, wat een ruimte en dat balkon. Een geweldig plekje, meid.'

Ik liep door de kamer en ging voor het raam staan. Een groot plat dak was omgebouwd tot balkon met daarop een paar tuinstoelen en een tafeltje. Een reling ontbrak.

Juliette liep langs me heen, even rook ik haar parfum, hetzelfde als wat haar moeder gebruikte, realiseerde ik me. Ze deed de balkon deuren open en stapte een treetje naar beneden. Ik volgde haar en keek om me heen.

'Hier kun je lekker bruin worden,' was mijn oordeel, 'pal op het zuiden en rondom vrij.'

Hier zitten we ook vaak,' verklaarde ze en zwaaide met haar armen op de vrijheid aan te geven. Ik liep naar de rand en zag beneden me de winkelstraat met al zijn mensen. Hier hoorde je weinig en kon je niet gezien worden.

'Ja, fantastisch h,' zei Juliette terwijl ze de fles wijn uit mijn handen pakte en naar binnen liep. Ik ging op een stoel zitten en keek om me heen. Het was inderdaad grandioos, zo'n uitzicht.

Even later kwam ze terug. Niet alleen had ze de fles geopend en twee glazen meegenomen. Ook had ze nog even haar lange broek verwisseld voor een kleine strakke witte badstof short. Helemaal spannend.

'Je ziet er geweldig uit, meid. Je lijkt op je moeder.'

Ze bloosde, de schat.

Haar moeder mocht er ook zijn. Dat had ik gister nog kunnen constateren. Dezelfde pronte borsten en lekkere ronde billen. Puur natuur.

'Hoe was hun vakantie eigenlijk verlopen,' vroeg Juliette, 'we hebben wel even gebeld, maar verder geen details.'

Wat moest ik zeggen.

Toen Bea gister langskwam vertelde ze wel in detail hoe het gegaan was. Hoe Wim bijna niet uit zijn strandstoel kwam, 's avonds vroeg naar bed ging en zijn vrouw maar aan haar lot overliet. Hoe ze de vrijheid had genomen en samen met een tijdelijke vriendin de hort op was gegaan. Hoe ze de beest hadden uitgehangen in de verschillende caf's, sex hadden gehad met verschillend mannen en dronken weer op de kamer waren beland, vraag niet hoe. Moest Juliette dit allemaal weten?

Ik besloot me op de vlakte te houden en zei dat ze mooi weer hadden gehad, fietstochtjes hadden gemaakt, een excursie naar een historische plaats en veel aan het strand hadden gelegen.

'En 's avonds,' vroeg ze verder, 'ik weet dat Papa geen uitgaansfiguur is, Mama wel. Heeft ze daar nog iets van verteld?'

Ik zei dat ze 's avonds wel eens uit ging met een leeftijdgenoot van wie de man ook weinig om uitgaan gaf en die haar vriendin was geworden.'

Juliette knikte.

'Het normale patroon, Papa met een boek op het balkon en Mama op pad met een vriendin.'

'Herken je het? Trouwens wat doen jullie als groep meiden zo de heel dag in Lorett. Laat me raden. Niet eerder opstaan dan twaalf uur, dan naar het strand tot laat. Dan aansluiting zoeken bij een groep jongens en naar de disco tot vroeg in de ochtend.'

'Je mag niet weer raden. Alleen die disco is maar half waar. Meestal is er tot diep in de nacht op het strand van alles te doen. Muziek, dansen, drinken, blowen en sex.'

'Zo, dat liegt er niet om, sex ook?'

'Natuurlijk, dat is eigenlijk d reden om als groep meiden op vakantie te gaan. Vrijen, zoveel en zo afwisselend mogelijk. Trouwens niet alleen als het donker is, het begint soms al vroeg. Zo om een uur of zes, als we wat gegeten hebben. Dat verzamelen we ons op de boulevard en lopen een eind langs het strand tot we een goed plekje gevonden hebben.'

Ik was er stil van.

'Verbaast het je?'

'Ja, wel een beetje. Zit hier tegenover me als nette jonge dame en is over twee dagen losgeslagen en super geil.'

'Over twee dagen pas, heb jij gek, dat ben ik nu al.'Weer was ik met stomheid geslagen en nam een flinke slok uit mijn glas.

'Zo, laat dan maar eens gauw zien wat je gekocht hebt voor die wilde dagen,' stelde ik haar voor.

Ze was al weg en twee tellen later was ze er weer, inderdaad een nieuwe bikini. Ik had ze nog niet in de winkel gezien maar Wicked Weasel was hier dus ook te koop. Wat ik zag was een heerlijke naakte Juliette met een paar minieme stukjes doorzichtige witte stof.

Ik verslikte me.

'Mooi, vind je niet?' Ze draaide zich nog eens om, steek verleidelijk over haar borsten en met de rug naar me toe, over haar billen. Wat een meid.

'Mooi en spannend, ik kan me voorstellen dat je hiermee de jongens wel achter je aan krijgt,'

Ze schonk mijn glas nog eens vol en ging schuin tegenover me zitten, haar lange benen over elkaar. Nu zag ik alleen nog maar en miniem bovenstukje en een koordje op haar heupen.

'Zo, en nu vertel je me eens precies wat Mama jou gister heeft gezegd over haar vakantie. Ik kan me niet voorstellen dat ze er verder niets over gezegd heeft, zo is ze niet. Ze vindt het veel te leuk om over haar spannende avonturen te praten. Als het al bij praten gebleven is.'

Daar zat ik dus, ik zou even naar de grote stad om een boek. Zat ik hier met een half naakte meid, een glas wijn en nu nog biechten ook.

Toe dan maar, ik begreep dat moeder en dochter niet alleen uiterlijk erg op elkaar leken maar ook dezelfde hobby hadden.

'Goed dan,' begon ik, 'ik was gistermiddag met het zwembad bezig, er waren nogal wat bladeren in gewaaid. Ik had mijn kleren uitgetrokken, het was warm en zonnig, net als nu.'

'Je liep dus naakt toen Mama kwam, dat zal ze leuk gevonden hebben,'

'Zij wel, maar ik schaamde me een beetje en deed vlug een handdoek om.'

'Onnodig,' oordeelde Juliette.

'Dat zei je moeder ook, precies hetzelfde woord.'

'Toch hield ik hem om en zette thee. Ik vroeg hoe het geweest was en ze vertelde de algemene dingen over het hotel, het weer, het strand, de andere mensen. Ook over je vader, die inderdaad 's avonds niet uit wilde en liever bleef zitten lezen.'

Juliette knikte en ik ging verder.

'Dus jij zat 's avonds ook op de kamer te lezen of een puzzeltje te maken,' veronderstelde ik.

Je moeder keek me eens schattend aan en zei:

'Heb je niets naders te drinken, ik zou best een lekker glas koude Martine willen.'

'Gelukkig hadden we dat en ik maakte een stevige mix voor je moeder. Toen ik terugkwam had ze haar stoel in de zon gedraaid en haar jurkje losgeknoopt op n knoopje na.'

'Een kort zomerjurkje met bloemen erop, zeker. En witte knoopjes van boven tot onder,' wist Juliette.

'Precies dt. Je bent lekker bruin geworden, zei ik, tenminste voor zover ik het kan zien.'

'Als jij die domme handdoek afdoet, laat ik zien dat ik overal bruin ben. Maar je wilde dus weten wat k 's avonds uitspookte, als Wim in zijn boek was verdwenen.

We hadden, zei je moeder, al eerder kennis gemaakt met een stel van onze leeftijd en het bleek dat haar man net zo'n boekenwurm was als je vader, geen beweging in te krijgen. Zij en ik waren dus op elkaar aangewezen en gingen vanaf de eerste avond samen op stap.'

Juliette onderbrak me weer.

'Als ik het goed begrijpt zaten jij en Mama nu naakt bij jullie in de tuin, in de zon.'

'Ja en niet alleen dat, ze was naast me op de bank komen zitten. Je wist zeker al dat je moeder een clit ringetje had?'

'Heeft ze dat? Nee dat wist ik niet. Dat had ze wel eens mogen zeggen.'

'Goed, dat is jullie zaak. Waar was ik gebleven? Oh ja, je moeder ging dus iedere avond met haar nieuwe vriendin op stap. Ze vertelde dat ze meestal om een uur of negen vertrokken en dan eerst een paar glazen dronken in een kroeg naast het hotel. Dan liepen ze verder belanden meestal in een club waar ook veel andere Nederlanders kwamen. Het ding had zelfs een Nederlandse naam, "De Paal". Ik begreep dat het er altijd ruig aan toeging. De details zal ik je besparen.''Nee, dat doe je niet,' protesteerde Juliette, 'de details wil ik juist horen.'

Ze kwam uit haar stoel overeind en legde een paar kussens tegen de muur.

'Kom hier bij me zitten, net zoals je gister naast Mama zat en trek wat uit,' commandeerde ze.

Ik deed wat ze vroeg, het was warm op het platte dak en waarom zou ik me inhouden. Haar moeder had het ook leuk gevonden.

'Zo, dat is beter, jij bent trouwens ook mooi bruin. Maar ga verder met je verhaal, de details graag.'

'De Paal was een kleine tent, je moest lid zijn om binnen te mogen maar je moeder en haar vriendin werden altijd direct toegelaten en het was er altijd druk. Het was eigenlijk niet meer dan een rechthoekige zaaltje, wat krukken en een lange bar langs n van de kanten. Er was ook een soort podium met een danspaal, vandaar de naam. Op een gegeven moment scheen Tinus, de eigenaar/barman gezegd te hebben dat die vrouw, die een paaldans zou doen voor de rest van de avond vrij drinken zou hebben.'

'Dat was net wat voor Mama,' lachte Juliette, 'die is nog steeds op gym en je moet haar niet uitdagen.'

'Precies, ze had de por van haar vriendin niet eens nodig. Brug met ongelijke leggers, rekstok en zo daar is ze goed in, vertelde ze. En ook aan de trekstok, voegde ik eraan toe. Dat had ik beter niet kunnen doen want meteen bewees je moeder dat ze daar ook raad mee wist. Ze had me te pakken voordat ik er erg in had. Zie je het voor je?'

Ook dat had ik beter niet kunnen zeggen want Juliette's hand schoot tussen mijn benen, greep mijn half slappe lul en begon te pompen. Resultaat was dat ik groeide.

'Ik zie het helemaal voor me,' schaterde ze, 'maar ga verder.'

'Laat me dan even met rust, zo kan ik me niet concentreren. Je moeder was op het podium gesprongen, was even om de paal heengelopen en was ertegenaan gesprongen,'

'Heeft ze ook gezegd wat ze aan had?'

'Ja, een half doorzichtig topje, niets eronder en een kort rokje met een slipje. Dat was alles. Ervaring in paaldansen had ze niet maar dat was ook niet zo gelangrijk. Ze was om hoog geklommen, was met haar rekstok techniek boven blijven hangen en had haar topje uitgetrokken. Daar was het natuurlijk om te doen. Nog een paar keer op en neer en daar ging het rokje, dat toch al in de weg zat en omhoog gekropen was. Uiteindelijk na veel gejoel en geschreeuw ging ook het slipje nog uit. Vrij drinken verdiend.'

'Tsja, zo doet Mama dat, schaamt zich nergens voor. En het zal ook niet de laatste keer geweest zijn dat ze zo'n striptease deed.'

'Nee, zeker niet. Ze vertelde ook nog hoe ze onder de slagroom was gespoten waarna de gasten haar mochten afstikken. En dat ze met haar vriendin een lesbische show gaven, die ze 's middags daarvoor op het strand hadden geoefend. En dat ze een dildo demonstratie had gegeven. Ik moet zeggen dat ik helemaal opgewonden werd. Je moeder kan ook zo goed vertellen dat ik het helemaal mee beleefde.'

Ik hield even op en dacht terug aan de vorige middag. Moest ik verder gaan, vertellen dat mijn buurvrouw zich liet nemen door vreemde mannen op het strand, in appartementen of in de zomerhuisjes. Dat zij en ik ook heerlijk geneukt hadden?

'En verder?'

Juliette liet me niet met rust. Op twee manieren niet, ik moest doorgaan met wat haar moeder me verteld had en ondertussen streelde ze me en speelde ze met mijn pik. Het voelde heerlijk en ik ging verder.

'Als je moeder en haar vriendin dan voldoende op hadden en aangeschoten waren werden ze meestal door een stel mannen meegenomen naar een appartement, een zomerhuis of ze gingen met z'n allen naar het strand. Het zal duidelijk zijn dat daar werd geneukt en gevreen op een reuze manier. Soms wel tien man tegen twee dames, maar soms op wel n op n. De hele kamasutra werd dan afgewerkt. Veel verder is je moeder niet gekomen met haar verhaal, alleen dan dat ze 's morgens erg vroeg weer bij het hotel werden afgeleverd en zo, nog teut en soms ook nog nat van vreemde mannen sperma in bed dook.'

Juliette zat ijverig te knikken.

'Ik zie het helemaal voor me, Mama als een dweil en Papa ziet niets en hoort niets. Maar je zei dat mijn moeder niet verder kwam met haar verhaal. Hoezo dat niet?'

'Om eerlijk te zijn, op dat moment begon een ander verhaal. Het verhaal van jouw moeder en mij.'

'Ah, ik begrijp het. Mama heeft toen de daad bij het woord gevoegd.'

'Zou mag je het wel noemen. Je moeders avonturen hadden indruk op me gemaakt en als vanzelf zijn we toen aan het vrijen geslagen. Niet eventjes maar een uur. Heerlijk hebben we van alles gedaan, ik moest haar beffen terwijl ze mij pijpte, neuken in alle standen, maar het mooiste was toen ze zei dat ik haar van achteren moet nemen. Jou vader schijnt daar niet voor te voelen, maar je moeder vindt kontneuken heerlijk. Dat dus ook nog geoefend. Ging geweldig, mag ik wel zeggen. Je moeder heeft talent en geniet ervan. Het was tegen zessen dat ze weer naar huis ging, vlak voordat je vader thuis kwam.'

Juliette keek me spottend aan.

'Geen blijvend letsel?''Nee, alleen verlangen naar meer. Ik denk trouwens dat jij en je moeder dezelfde genen hebben wat sex betreft. De manier waarop je vertelt hoe je vakantie zal verlopen doet me sterk denken aan je moeders verhaal. Wat vindt je vriend Rob er eigenlijk van.'

Juliette's gezicht versomberde een beetje.

'Die is hier nog niet vaak geweest. Onze liefde is er niet sterker van geworden. Wel gaan ik, twee weken nadat wij weer terug zijn met de meiden, nog een week met hem op vakantie te gaan. Maar het was al lang geleden met zijn vriendenclub afgesproken.'

Ze keek voor zich uit en ik zag een glimlach.

'Jij gaat met zijn vriendenclub?' vroeg ik voor de zekerheid.

'Ja en dat is wl leuk natuurlijk, ik als enige meid met vijf knapen. Het zal me aan niets ontbreken, ik hoef alleen maar lief te zijn. Maar het zou wel eens het einde van mijn relatie met Rob kunnen betekenen.'

Ze had haar handen tussen haar benen gestoken en stijf in haar kruis gedrukt. Voorpret waarschijnlijk. Ze keek me aan en lachte toen.

'Ik heb ook zin om de daad bij het woord te voegen,' verklaarde ze.

Even later maakte ik met haar het zelfde mee als vier en twintig uur geleden met haar moeder. Het scheelde n generatie, maar het resultaat was hetzelfde, een heerlijke neukpartij met een lekker meisje. Ze voelde zo zacht en rook zo lekker.

Toen we even lagen bij te komen vroeg Juliette:

'Gaat het net zo lekker als met Mama?'

'Ik dacht even dat het gister was, zo heerlijk als het toen ging zo geweldig gaat het nu ook. Je kutje is zo lekker nauw, mijn pik vindt dat zo fijn, helemaal verstopt in een warm, vochtig spleetje. Mag hij er nog nog eens in?'

'Ik heb anders nog een nauw spleetje, gister wist je dat ook te vinden bij Mama.'

'Heb je dat al eens geprobeerd?' vroeg ik.

'Nee, tenminste niet echt, maar wel met een dildo. Dat ging goed, wel een apart gevoel.'

'Heb je wat olie of zo?'

'Toen ik die dildo van mijn vriendinnen kreeg zat er ook glijmiddel bij, wacht ik haal het wel even.'

Even later waren we druk aan het smeren. Juliette masseerde mijn pik en ik vingerde haar roosje met het glijspul. Het was wel een erg klein gaatje, met moeite kreeg ik er twee vingers in.

'Goed, laten we het proberen,' stelde ik voor, 'ga maar op ge knien en steun maar op hoe handen. Ja, zo, je lekkere kontje omhoog.'

Juliette was er helemaal klaar voor.

Ik ging achter haar zitten en vingerde nog even en bracht toen mijn lul in positie. Ik drukte een beetje maar erg ver ging hij er niet in. Nog wat glijmiddel en nog eens met mijn vingers.

'Ontspan je, dan gaat het beter.'

Ze deed wat ik zei en langzaam schoof ik mijn pik in haar reet. Niet te snel want Juliette moest het ook leuk vinden en ik wilde niets forceren.

'Gaat het, meisje?'

'Ik voel het in mijn buik, het is een erg raar gevoel.'

'Als ik moet ophouden moet je het zeggen hoor!'

'Nee, ga maar voorzichtig verder.'

Het lukte me niet helemaal om tot aan mijn ballen bij haar binnen te komen, maar halverwege schoof ik een paar keer heen en weer.

Juliette kon het niet langer harden en schoof naar voren zodat mijn paal los kwam. Vlug rolde ze op haar rug en spreidde haar benen.

'Hierin gaat het beter,' zei ze en ze stak drie vingers in haar kutje.

'Kom hier nog maar eens binnen.'

We neukten totdat we niet meer konden, ik was helemaal leeg en Juliette stroomde over.

Weer rusten we uit maar we hadden genoeg gedaan.

'Dat kontneuken moet je nog maar eens oefenen, met je dildo en dan met Rob. En als je dan terugkomt van je vakantie met de jongens gaat het als vanzelf, dat beloof ik je. Trouwens met de meiden onderling gaat het ook prima. Je ziet, mogelijkheden genoeg. Ik hoor nog wel eens hoe het afloopt. Maar nu moet ik naar huis, Annie zal ook om zes uur thuis zijn.'

'Je mag anders gerust nog wat blijven, ik vind het leuk zoals het ging.'

'Ik heb ook veel plezier gehad, maar ik moet echt gaan. En mocht je je moeder nog bellen, zeg dan maar dat ik geen generatiekloof heb kunnen ontdekken. Moeder en dochter zijn allebei geweldig.'

Ik rende de trappen af, sprong op mijn fiets en zwaaide nog even naar mijn lekkere geile meidje, daar boven op de rand van het dak.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners