Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tuinhuisje 1 - 16722 keer gelezen
Zal me eerst even voorstellen, mijn naam is Joy en ben 31 lentes jong.Ben voor een vrouw aan de lange kant met 1.85m, heb donkerbruin langhaar, groene ogen en mijn postuur is ietwat gezet.Heb al 8 jaar een relatie met Thomas, een ietwat gezette man van 34 jaar met een lengte van 1.90m. Thomas plaagt graag vrouwen waarin hij vaak veel te ver gaat, maar dat interesseert hem niet, ook attenties met een kleine gift of een bloemetje komen niet in zijn woordenboek voor. Thomas is eigenlijk een lompe boer.

Dan nu mijn verhaal...

Ben in het bezit van een moestuin/volkstuin of hoe je het ook wil bewoorden. Niets is lekkerder om je eigen groente en fruit te telen, bezig te zijn in de buitenlucht.

Er zijn een aantal dingen die ik mis in mijn huidige relatie, zit daarom vaak snachts te chatten op een chatsite zonder registratie in het kanaal gewaagd. Heb een bepaalde fantasie: Sex met oudere mannen catagorie eind 40 tot 70.

Mijn fantasie zou werkelijkheid worden.

Het was maandag op dinsdag nacht rond 3:00 en was ingelogd onder de naam Tuinvrouwtje31.Het duurde niet lang of ik kreeg een pb-tje(prive bericht) van Tuinman.

Na wat heen en weer gechat te hebben later ook msn vonden we dat het tijd werd voor een ontmoeting, Afspreken zouden we doen op mijn tuintje, hij zou me een dagje komen helpen.Die woensdag zou hij komen rond een uur of 10:oo. telefonisch had ik hem re route uitgelegd hoe hij er moest komen.

Om 9:30 was ik op mijn tuintje genietend keek ik om me heen. Snel liep ik het pad op naar achter om de kasdeur open te zetten voor extra ventilatie, ook de tuindeuren van het tuinhuisje gooide ik open, mijn koelbox zette ik onder de aanrecht.

Het was nog vroeg, maar toch was het al aardig warm zo'n 22 graden, in mijn hempje en korte broek zou ik het die dag wel uithouden.

In gedachten verzonken hoorde ik voetstappen naderen dat zal Frank zijn en ja hoor daar kwam hij aangelopen gekleed in korte broek, blouse met korte mouwen en stevige schoenen. Wouw schoot er door me heen is dit een man van 49, zou je ook niet zeggen. Zwart haar, lengte ongeveer 1.90m, beginnend buikje.

Bevalt het wat je ziet? Hoor ik Frank vragen. Eh eh ja zeg ik tegen hem je ziet er goed uit, heel goed zelfs! Jij mag er ook wezen zegt hij tegen mij en geeft me een kus op mijn wang.

Eerst drinken we nog een kopje koffie en roken een sigaretje en dan gaan we aan het werk. Allereerst pakken we het vak met de kolen onder handen zoveel distels die er tussen groeien. Zij aan zij zijn we aan het werk en praten we over alle daagse dingen en onze beide relaties. De sfeer is ontspannen, nadat we het vak met de wortels en de bieten hebben gedaan horen we op de radio dat het al 13:00 uur is. Tijd voor de lunch zeggen we gezamenlijk.In het tuinhuisje wassen we onze handen. Frank zegt tegen mij; je ziet er mooi uit zo op je knieen met je handen in de aarde. Wacht even zegt hij er zit daar iets. Voor ik er erg in heb sta ik dicht tegen hem aan, mijn kont leunt tegen het aanrecht. Dan voel ik zijn lippen op de mijne komen een zachte kreun ontsnapt uit mijn keel, zijn hardheid drukt tegen mijn kruis. Ahh ahhh is er wat er tussen mijn lippen vandaan komt als hij even stopt met me te zoenen. De temperatuur stijgt met de minuut in het tuinhuisje. Zijn lippen dwalen af naar mijn nek en zijn handen maken de sluiting van mijn bh los. In een soepele beweging sta ik met ontbloot bovenlijf voor hem. Ohh wat ben je lekker Joy fluistert hij. Hij gooit zijn shirt aan de kant en mijn opgerichte tepels raken zijn borst. Ohh Frank is het enige wat ik kan uitbrengen, zijn handen glijden naar de knoop van mijn broek en ook deze is zo uit. Hij tilt me iets op en zet me op het aanrecht, duwt mijn benen iets uit elkaar en gaat er zittend op zijn knieen tussen zitten, zijn tong daalt af naar mijn kutje. Zachtjes likt hij de buitenste lippen met zijn duim maakt hij draaiende bewegingen over mijn clitje. Ohh ohh ohh is het enige wat ik kan uitbrengen wat is dit heerlijk. Dan drukt hij zijn tong in mijn opening en het duurt niet lang of ik kom..Ohhhhh Frank ohh. Wanneer ik een beetje ben bekomen hups ik van de aanrechten vraag hem nadat ik zijn brok en short heb verwijderd of hij op de bank wil plaatsnemen. Wat een heerlijk lijf schiet het door mijn gedachte en ik kom al bijna weer door alleen maar naar hem te kijken. Snel laat ik me op mijn knieen zakken en neem zijn heerlijk geschoren lul in mijn handen, mijn hoofd buigt voorover om zijn grote paddestoel in mijn mond te nemen. En groot is tie schat zo op 21cm zeker. Ik lik met het puntje van mijn tong over de top langs de schagt zoweer omhoog, dan zuig ik hem hard en krachtig binnen. Hoor de adem stokkenin zijn keel, steeds krachtiger begin ik te zuigen voel de aders dikker worden op de schagt en zijn eikel groeien en groeien dan stort hij zijn lading tot ver achter in mijn keel. Door de hoeveelheid verslik ik me en trek even iets terug, om hem daarna weer in mijn mond te nemen en alle restjes schoon weg te likken. Ohh wat kan jij heerlijk pijpen Joy, je doet je naam echt eer aan, maar ik zie dat die zaadvragende ogen van je nog niet genoeg hebben. Mmmmm... Frank je hebt gelijk, ja ik wil meer nog veel meer!!!

De daad bij het woord pakkend begin ik met ritmische bewegingen aan zijn lid te trekken, mijn tong likt speels zijn eikel en het duurt dan ook niet lang voordat hij weer fier omhoog staat. Hij staat op van de bank en komt zachtjes op me aflopen en draait me 180 graden. Zijn handen pakken mijn borsten, zijn vingers draaien aan mijn tepels en ik kreun van geilheid, zijn lul voel ik prikken tegen mijn kont. Terwijl hij me op de mond kust voel ik zijn stijve lul tussen mijn billen zo mijn natte kutje in glijden oh oh hij zet me ene been iets gebogen op het bijzettafeltje voor meer houvast steeds dieper en krachtiger voel ik hem in en uit me glijden steeds sneller en sneller. Hij geleid me nu weer dwingend terug naar de bank. hang nu over de leuning. Hij pakt me heupen vast en pompt zijn lul krachtig in me het lijkt wel alsof hij steeds dieper en dieper gaat.Dan ineens is hij uit me ik mis zijn ritmische beweging in mijn zeiknatte kut. Ga zitten hoor ik hem zeggen...ik neem plaats op de bank hij staat voor me zijn eikel glimt van het vocht uit mijn kutje. Zuig me tuinslet van me zuig me hoor ik hem zeggen. Zo geil als ik ben neem ik hem in mijn mond en proef zo voor het eerst mijn eigen geil. Oh wat lekker. Ik lik zijn eikel en kneed daarbij gelijktijdig zijn volle zak. Hoor Frank alleen maar kreunen en ja, ja, ja goed zo sletje ga door zeggen. Dan duwt hij me achterover op de bank en trekt me aan mijn heupen iets omhoog. Hij drukt zijn lul met zoveel kracht in mijn zeiknatte kut dat ik even naar adem hap, steeds dieper en dieper begint hij in me te stoten,dan voel ik zijn zaad tegen mijn baarmoederwand aan schieten. Aaahhhh kreunt hij ahhh...Hij blijft in en uit me glijden nu iets rustiger als daarnet, maar hij is nog niet van plan te stoppen. Hij laat zich bovenop me zakken en ik voel zijn gewicht op mij drukken. Ik voel zijn ballen tegen mijn lippen en dan wordt het me teveel en kom ik zeer heftig tot een orgasme. Hij trekt zich terug en spuit zijn warme zaad deze keer op mijn buik en borsten zelfs enkele klodders komen op mijn gezicht.

Na een beetje te zijn bijgekomen kust Frank me lang en zegt: vanaf nu ben jij mijn tuinsletje, waarop ik kreunend antwoord. Vervolgens spoelen we ons buiten af en laten ons opdrogen door de zon. Wanneer we beide weer zijn aangekleed en nog na staan te genieten van wat we zojuist hebben gedeeld horen we een stem. Joy ben je daar? Het is Stijn de buurman van het tuintje naast mij. Frank stelt zich netjes aan hem voor, net als de buurman even niet kijkt voel ik Frank zijn vinger over mijn wang gaan en zie hier nog een beetje van zijn verrukkelijke zaad op zitten. Snel lik ik het van zijn vinger zonder dat de buurman het merkt.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners