Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tuinhuisje - 2 - 10108 keer gelezen

Vanochtend vroeg vertrokken op de fiets naar de tuin, auto staat bij de garage. Op het terrein aangekomen groet ik de eigenaar die zijn beesten van vers water voorziet.

Huur mijn tuintje bij een particulier iemand en niet op een volks-moestuinen complex.

Stap van mijn fiets voor een klein praatje. Zo Joy zegt Klaas kom je vandaag weer lekker tuinieren? Ja, Klaas een mooie zonnige dag doet het onkruid smelten. Hoor van Klaas dat hij en zijn vrouw zo vertrekken naar het hoge noorden, zijn zoon geeft een feest. Wens hem veel plezier en stap weer op mijn fiets om het hobbelige pad naar achteren uit te rijden. De zon straalt alweer fel aan de horizon beloofd weer een subtropische dag te worden. Bij mijn tuintje aangekomen zet ik mijn fiets tegen het hek van buurman Stijn(zie tuinhuisje 1),hij is op vakantie dus kwaad kan het niet, ook Elise aan de andere kant is op vakantie dus lekker alleen heerlijk.

Doordat veel tuinders met vakantie zijn voel ik me vrijer dan ooit en kan ik doen en laten wat ik wil. Kan mooi een beetje bijkleuren tijdens het onkruid wieden. Loop in mijn short en bh en voel de warme stralen van de zon branden op mijn rug.

Om 12:30 schei ik er even mee uit, tijd voor een lekkere salade en een fris drankje. Leg mijn benen genietend van het mooie weer op de stoel tegenover me, hoor de vogels, bijen die zoemen en in de verte een paard wat loopt te briessen. Dan hoor ik het gejank van wolven het is mijn telefoon Thomas belt(zie tuinhuisje 1). Moet overwerken Joy wordt een latertje ben niet voor 22:00 uur thuis jij bent zeker op de tuin? Ja, Thomas ben op de tuin en bedankt voor je belletje.

Om 13:30 besluit ik nog wat verder te rommelen. De wortels, kolen en bieten staan er netjes bij en glimlach en zeg hardop tegen me zelf ja met die heb ik immers hulp gehad (tuinhuisje 1).

Nog 3 vakken te doen uien, prei en aardappels. Ben halverwege het 2de vak als ik de lucht zie betrekken, donkere wolken pakken zich samen en niet veel laten vallen er dikke druppels naar beneden. Het begint gewoon te storten nu. Snel pak ik alle spullen bij elkaar en duik de kas in. Pff het is hier echt warm. Door snel alle spullen op te bergen trek ik alles uit wat ik nog aan heb. Dit is immers doorweekt. Helemaal naakt sta ik tussen de tomatenplanten en enigzins word ik hier een beetje opgewonden van.

Stap naar buiten in de stromende regen verkoelend op mijn verhitte huid en loop op mijn dooie akkertje naar het tuinhuisje. In het tuinhuisje droog ik me een beetje af en ga op de bank zitten en gooi een deken over me heen. Weer gaat me telefoon het is Frank (tuinhuisje 1), zo sletje van me alles goed met jou? Zonder op mijn antwoord te wachten gaat hij door, ik ben in de buurt en wil jou sappige natte kut aan mijn paal rijgen en je onder spuiten! Voel t kriebelen tussen mijn benen. Ben je op de tuin? Vraagt hij, ik antwoord met ja en eh Frank je kan naar achteren rijden met de auto de eigenaar is er vandaag niet. Goed sletje tot straks.

Wat ik niet wist was dat hij me belde vanaf de parkeerplaats vooraan dat hoorde ik later pas.

Door het raam van het tuinhuisje zie ik de hemel oplichten en niet veel later hoor ik een klap, verschrikt kijk ik op en kijk in het geile en door de regen druipende gezicht van Frank. Ook hij is door de regen zeiknat en ik kan een lach niet onderdrukken.

Zo sletje gromt hij tussen zijn tanden door dus jij vind dit grappig? Ja hahaha zeg ik ja.

1 voor 1 maakt hij de knopen los van zijn overhemd gevolgd door zijn riem en pantalon. Onder de pantalon is hij naakt en ik zie zijn grote lul fier omhoog staan. Dus jij dacht dat t wel even kon duren voor ik hier was ha en ik stond hier al lekker op de parkeerplaats tuinsletje. Vandaar dat hij er zo snel is schiet het door me heen.

Kom hier slet van me en zuig me! Pijp me klaar! Mijn antwoord kordaat en krachtig, Nee Frank ik blijf zitten waar ik zit en dat is op de bank.

Met 2 stappen was hij bij me tuinhuisje is niet zo heel groot en rukte de deken van me af. Wat hij toen zag verbaasde hem en hij was ietwat van zijn stuk gebracht, snel herpakte hij zich. Zozo tuinsletje je zat al op me te wachten zie ik, maar mij niet gehoorzamen als ik je roep dat zal je gaan voelen. Ik opende mijn mond om hem te vertellen dat ik door de regen juist daar zonder kleren zat, maar die kans kreeg ik niet. Zodra mijn mond zich opende schoof hij zijn enorme lul in mijn mond. Zuigen slet zuigen en hij begon ritmisch te bewegen. Bij iedere stoot drukte hij zijn lul verder en verder mijn mond in. Hoestend en proestend onderging ik althans dat dacht ik mijn straf. Gelijktijdig was ik mezelf aan het vingeren het geil droop tussen mijn lipjes door langs mijn benen omlaag. Frank zag dit ook en zei tegen mij: omdraaien tuinslet ik ga je neuken op zijn hondjes. Ik draaide mij om en hij ramde zo zijn enorme lul in mijn zeiknatte kut. Zijn handen omvatten mijn borsten en hij kneep er hard in ik kreunde en hijgde het uit. Zo tuinslet geniet je ervan riep hij me toe. Zijn ene hand dwaalde terug naar mijn kont en ik voelde hoe zijn hand even weg was en vervolgens weer terug kwam. Zijn duim drukte tegen mijn sterretje en voor ik kon reageren bevond zijn duim zich in mijn sterretje in en uit voelde ik hem glijden het voelde niet echt onaangenaam. Plots stopt hij met het bewegen in mijn kut ik voel zijn natte harde pik tegen mijn sterretje duwen. Ik denk nee toch, hij zal toch niet en voor ik hem tegen kan houden schreeuw ik het uit van de pijn, de tranen rollen over mijn wangen. Stil blijft hij zo staan zodat ik langzaam aan zijn pik in mijn kont kan wennen. Dan begint hij te bewegen steeds iets verder voel ik hem in me glijden. Oh oh wat ben je lekker strak hoor ik hem zeggen. Dit is zo geil...steeds sneller glijd hij in en uit mijn kontje en niet veel later voel ik dat hij zijn zak leegt in mijn darmen. Oh Joy oh Joy mijn sletje ohhh roept Frank uit! Dan voel ik zijn lul uit mij glijden en ploft hij naast me op de bank. Kom bij me Joy zegt hij. Vermoeid kruip ik tegen hem aan, de deken legt hij over ons heen, ik sluit mijn ogen en geniet van zijn heerlijke lichaam. Hoor hem zachtjes fluisteren Joy het spijt me als ik je pijn heb gedaan. Mmmm...is het enige wat ik nog kan uitbrengen.

Ik schrik wakker beetje verdwaasd kijk ik om me heen en zie Frank (tuinhuisje 1) naast me op de bank liggen. Hij heeft zijn ogen dicht en zijn ademhaling gaat rustig, hij slaapt. De deken is van hem afgeschoven en ik kijk naar zijn mooie lichaam. Even dwalen mijn gedachten af naar enkele momenten daarvoor hoe hij mijn sterretje heeft genomen en denk ik wil dat nog wel een keertje proberen alleen iets langzamer en rustiger.

Mijn handen en kutje beginnen te jeuken bij het vooruitzicht dat ik zijn lul nogmaals in me wil voelen. Word vreselijk geil van hem. Mijn hoofd buig ik tot net boven zijn tepel en blaas zachtjes, het heeft effect. Mijn tong cirkelt over en langs zijn tepel eerst de ene en dan de andere zachtjes ga ik verder op verkenning. Mijn tong baant zich een weg over zijn lichaam in de richting van zijn half opgerichte lul, mijn handen vouw ik erom heen en maak draaiende op en neer gaande bewegingen. Blaas een klein beetje over de top afwisselend met wat gelik. Nog altijd zijn Frank's ogen gesloten. Zijn lul steigert alweer in volle oprichting dan ga ik iets staan en stap over Frank heen. Ik laat me zachtjes over zijn lul heen zakken, kantel mijn bekken van achteren naar voren om zo zijn mooie harde lul nog dieper in me te krijgen. Krijg er maar geen genoeg van. De bewegingen die ik maak worden sneller en wilder en ik open mijn ogen. Frank kijkt me aan en zegt; krijg ook geen moment rust van je he sletje. Hoor je anders niet klagen zeg ik tegen hem en ga heerlijk verder met hem te berijden. Pak zijn handen en leg ze op mijn borst. Zachtjes begint hij ze te kneden en richt zich iets op zodat hij aan mijn tepels kan zuigen. Ja Frank jaaaa zuig mijn nippels. Zijn handen verplaatsen zich naar mijn kont en lift deze iets op, zijn lul glijd nu super snel in en uit ik word er gek van zo lekker is het. Dan stap ik met veel moeite van hem af en hij kijkt me vragend aan...Neuk me daar wijzend naar mijn sterretje zeg ik hem. Je sletje wil je daar nog eens voelen. Vlug staat hij op van de bank en legt me over de leuning, voel zijn vingers zowel in mijn kutje als in mijn sterretje mmm...een aangenaam apart gevoel. Zijn vingers verdwijnen en maken plaats voor zijn tong, mijn kutje voel ik samentrekken ik kom Frank ik kom...Me kutje stroomt leeg en Frank slobbert alles lekker op mm...sletje lekker, lekker zoet mmm...Opeens voel ik weer die druk tegen mijn sterretje cm voor cm laat hij me wennen aan het gevoel van zijn enorme lul in mijn kontje, wanneer hij niet verder kan begint hij langzaam te bewegen steeds sneller ik hoor hoe zijn ademhaling versnelt en voel zijn lul kloppen in mijn sterretje. Hij trekt zich uit me en zegt; Joy slet van me draai je om wil mijn zaad op je borsten spuiten, snel draai ik me om en dan spuit hij. Dikke klodders sperma dalen neer op mijn borsten mmm...Joy en met zijn lul smeert hij zijn zaad helemaal uit. Hij trekt me aan mijn armen omhoog en kust me vol op de mond. Heerlijk ben je murmelt hij tussen door en oh zo geil!

Dan laten we elkaar los en stappen naar buiten in de stromende regen en spoelen ons af. Het lijkt wel een wolkbreuk, komt wel even goed van pas. Na schoon gespoeld te zijn stappen we het tuinhuisje weer binnen en pak snel 2 handdoeken, we drogen ons af en kleden ons dan aan.

Wil je nog iets drinken Frank? Ja, Joy lekker heb je koffie? Ik zet koffie en schenk hem in, genietend van een kopje koffie en een sigaret zitten we ieder in gedachten na te genieten. Zegt Frank tegen mij; Joy zal ik je thuisbrengen anders moet je door dat weer naar huis en ik weet dat je bang bent voor onweer, alhoewel net wel weinig van gemerkt en hij begint te lachen...


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners