Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Troosten Werd Overspel - 27458 keer gelezen


Enige weken geleden gebeurde iets wat ik nooit verwacht had...na ruim 30 jaar gelukkig gehuwd te zijn ben ik (Mark) mijn Joke voor het eerst ontrouw geweest en dat met haar nicht Carla, die ongeveer even lang met Ger, een oude schoolvriend van mij, is gehuwd.

In al die jaren zijn we ook altijd hecht met elkaar bevriend gebleven en hebben menige vakantie samen gevierd en vele feesten gevierd.

Dat ik Joke ontrouw ben geweest, daarvan schreef ik hierboven dat ik dit nooit had verwacht, maar dat is niet helemaal waar. In al die jaren heb ik toch altijd wel een bepaald erotische gevoel voor Carla gevoeld en eerlijk gezegd heb ik ook heel vaak de indruk gehad die gevoelens wat Carla betreft toch ook wel een beetje wederzijds waren. Dat bemerkte ik door wat schalkse opmerkingen van carla, of tijdens een dansje waarbij ze zich toch wel erg intiem tegen me aandrukte en meer van die kleine dingen. Maar goed, toch een echte vrijpartij kwam het nooit.

Enige weken geleden was Joke net de deur uit voor haar werk, toen de deurbel ging en bleek Carla voor de deur te staan met een gezichtsuitdrukking die verdriet uitstraalde en toen ik haar dan ook vroeg wat er aan de hand was, brak ze in snikken uit en vertelde mij dat ze knallende ruzie had gekregen met hun enige kind, een zoon (zelf hebben wij geen kinderen).

Dat was wel vaker het geval, maar niet zo intens als nu en die zoon had haar van alles en nog wat naar het hoofd geslingerd en uiteindelijk vertrokken met haar en Ger nog te toebijten: "Ik wil je van mijn leven nooit meer zien, stelletjes hufters".

Carla was helemaal stuk, temeer nog dat haar man Ger vond dat hij zich hier niet druk om kon maken en weer eens de ogen sloot voor de werkelijkheid of om eens flink van zich af te bijten tegen die zoon. Naast haar verdriet had Carla zich over die houding van Ger al meer dan eens

ontzettend boos gemaakt, met volgende ruzies tot gevolg.

Intussen had ik een lekkere kop koffie gemaakt en samen dronk ik met Carla dit bakkie troost op de bank, naast haar en hoorde haar verhaal aan. Zoals goed als ik dacht dat het zou moeten heb ik haar mijn adviezen gegeven en er bij haar met name op aan gedrongen vooral ook aan zichzelf te denken. Ik had intussen ook, overigens zonder bijbedoeling, mijn arm om haar schouders gelegd en zei haar dat ze toch een veel te leuk gezichtje had, dat ze niet moest laten verpesten door verdriet veroorzaakt door anderen. Met flonkering in haar ogen keek ze me aan en vroeg mij of ik echt vond dat ze er voor haar leeftijd nog leuk uitzag.

Dat kon ik slechts beamen en zei haar: "Ik vind je er zelfs steeds beter uitzien, vroeger was je echt wat te mager en nu heb je echt een lichaam en gezichtje dat gezien mag worden, Carla".

"Lief van je, dank je Mark", zei ze en gaf me een kus op mijn wang en keek ze me aan, om vervolgens een snelle kus met haar lippen op mijn lippen te geven. Een signaal waarop ik blijkbaar zat te wachten, want ik zocht haar mond en onze lippen kusten elkaar en direct vonden ook onze tongen elkaar in een hevige, maar oh zo heerlijke tongzoen>Onze tongen omhelsden elkaar en met mijn linkerhand maakte ik de knoopjes van haar blouse open en zachtjes kreunde Carla en wreef met haar hand over mijn rug.

Mijn hand had intussen haar stevige borst gevonden en god, wat was dat heerlijk. Mijn vingers speelde n met haar harde tepel. Ik voelde dat een lang gekoesterde wens deze morgen toch ging uitkomen en dat was zeker ook bij Carla het geval.

Mijn hand ging intussen van haar borst onder haar rok en Carla maakte geen enkele afhoudende reactie. Integendeel, toen ik met mijn hand richting haar kruis ging, deed ze haar benen verder van elkaar en maakte ze het mij dus enkel maar makkelijker.

Het kruis van haar slipje was behoorlijk nat en toen ik over haar kruis wreef werd het kreunen van Carla alleen maar luider en intenser. Ik duwde het slipje aan de kant en met mijn middelvinger ging ik in haar kletsnatte kutje, dat blijkbaar vol verlangen was, zo nat als het was.

Mijn vinger deed verder het werk. terwijl onzr tongen elkaar nog steeds bezighielden danste Carla's kutje heel intens op mijn vinger en even later had ik zelfs twee vingers nodig om het tempo op te voeren. Carla kreunde en hijgend zei ze: "Mark, lieverd, heerlijk, hier heb ik toch altijd zo naar verlangd, alsjeblief, alsjeblief, neuk me, neem me, ik wil het zo graag!"

Dit waren letterlijk kreunend haar woorden en die zal ik echt nooit meer vergeten.

Terwijl ze dit zei, opende ze rits van mijn broek, waar ze overigens met haar hand al een tijdje over had gewreven. Toen de rits geopend was en Carla mijn keiharde lul had bevrijd uit zijn beknelling, bleek ook mijn jongeheer kletsnat van verlangen te zijn.

Ik nam Carla mee naar de logeerkamer en ontkleedde we elkaar, zonder overigens het kussen te laten, we bleven elkaar strelen en kussen.

Carla vleide zich wijdbeens op het bed en zag ik die heerlijke kut, die echt een beetje parelde van natheid. Mijn lippen vonden die liefdesgrot van Carla en mijn tong flitste over die kut en clitoris, waarbij Carla met haar lichaam kronkelde van genot. Het gekreun werd steeds intenser en plotsklaps schokte Carla met haar hele lichaam en haar benen hielden mijn hoofd in een stevige houdgreep. Explosief kwam Carla tot haar orgasme. Echt kleine vreugdetraantjes had ze nu en kuste mij heel intens. We bleven genieten en niet veel later zocht ik weer haar heerlijk kutje op en begon mijn tong weer zijn werk te doen, daarbij liet ik deze keer ook haar anus niet ongeroerd. Het likken van haar anusgaatje leek Carla bijzonder te bevallen aan haar gesteun te horen. Nu lagen we in een soort standje 69 en plotseling gebeurde iets wat voor mij ongekend, paradijselijk en overheerlijk was. Carla likte volop genietend aan mijn keiharde lul en nam vervolgens de paarse eikel tussen haar lippen. Mijn God, wat had ik hier al die jaren naar verlangd. Niet alleen van Carla, maar ook dat mijn Joke mij eens een keer zou pijpen. Maar dat zou nooit gebeuren, mijn Joke vind dit nog steeds echt smerig, zoals ze dat zelf altijd zegt. Anaal of oraal is er bij haar niet bij en als we samen naar een pornofilm kijken en er volgt dan zo'n pijpscene, draait ze haar hoofd om, omdat ze dat smerig vind, zoals gezegd.

En nu...nu...had Carla, waar ik al die tijd zo naar had verlang, die lag daar nu met mijn kei en keiharde lul tussen haar lippen om die vervolgens diep in haar mond te nemen.

Heerlijk en kreunend en in een tempo dat geilheid verried, pijpte Carla mij, terwijl ik verder ging met het beffen van die heerlijke kletsnatte kut.

Ik wilde zolang mogelijk genieten van die pijpbeurt en mijn zaadlozing vast te houden, maar dat was echt vechten tegen de bierkaai. Ik voelde mijn orgasme komen en waarschuwde snel Carla voor deze ontlading. "Laat maar komen, schat, ik wil alles van je", zei Carla met hese stem.

En meteen ook liet ze mij klaarkomen in haar mond...die aanblik kan ik niet uit mijn hoofd zetten.

We bleven naast elkaar liggen om na te genieten en na een tijdje kroop Carla heel dicht tegen me aan en begon mij op mijn tepels en navel te kussen. Dat maakte weer alle verlangen in mij wakker en ook mijn lul was weer paraat en sto9nd weer fier overeind en Carla bemerkte dit en aaide liefkozend heen en weer over die dikke harde lul van me.

"Mark, ik heb die lul van jou altijd in mij willen voelen, neuk me alsjeblieft", zei ze en kroop over mij heen. Met haar hand duwde ze die harde, natte lul, in haar kutje dat weer geheel open stond, blijkbaar, want mijn lul gleed heel soepel in haar wachtende kut.

Carla deed het werk, haar lichaam kronkelde als een slang eh heerlijk bereed carla mij. Intussen drukte ik met mijn handen haar heerlijke, volle billen, tegen mijn onderlichaam. Even later liet ik het bij een hand en de andere hand zocht haar anus op en ik duwde mijn middelvinger in haar rossetje. Met hetzelfde tempo waarmee Carla mij bereed, vingerde ik haar anaal. Kan het heerlijker, zo dacht ik nog, voor we vrijwel gelijktijdig tot een nieuw orgasme kwamen.

Later bekende Carla eerlijk dat ze al die jaren naar mij verlangd had en uiteraard kon ook it slechts beamen. Ze vroeg me of ik geen spijt had van onze vrijpartij. "Geen moment liefje, aan deze morgen zal ik blijven denken, maar ik denk dat het hier toch bij moet blijven, want ik houd echt teveel van mijn Joke, om dat op het spel te zetten. Daar ben ik heel eerlijk in", was mijn antwoord, waarbij ik haar nog maar eens een dikke kus gaf.

Carla antwoordde dat ook zij geen spijt had, alleen maar tevredenheid en genot..."maar kom er echt geen volgende keer, lieverd? Voor mij mag het wel, graag zelfs", zo zei Carla.

Maar vik denk als ik verstandig ben, blijft het bij deze ene, heerlijke, keer.. Maar toen Ger en Carla enige dagen later weer bij ons op visite waren, Carla een gerafineerd topje aan had, waarin de stevige borsten vol naar voren kwamen, voelde ik ook weer dat verlangen naar dat lichaam, hield ik me voor dat het niet weer mocht gebeuren, maar wie weet of je die verleiding echt voor altijd kunt verbannen...
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners