Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Toevallige ontmoeting met mijn ex - 13125 keer gelezen
Deze "toevallige ontmoeting" was voor mij best een hele lekkere en geile, vandaar dat ik besloten heb om het hier te plaatsen.
Om te beginnen mijn naam is Johan, ik ben een Nederlandse man van 33 jaar, sinds vier jaar gescheiden van Ingrid.
Ik ben in ons huis blijven wonen, voor mijn werk ben ik chauffeur, per week ben ik meestal twee a drie nachten van huis.
Heb het prima naar mijn zin in dit werk, sinds mijn scheiding heb ik geen vaste relatie meer gehad, wel wat los vaste relaties maar verder niet.
Wat vooraf ging, met Ingrid was ik getrouwd, een heerlijke meid, vaak geil en we hadden veel sex en ook prima sex, we hebben een dochter, die is nu tien jaar.
Na enkele jaren kwam ik erachter dat als ik nachten van huis was zij met een vriend van mij lag te neuken.
Dat was voor mij een reden om te scheiden, die scheiding is best vlot en zonder grote problemen verlopen, zij is bij die vriend van mij ingetrokken, vanaf toen was het dus : "ex vrouw, en ook ex goede vriend" maar we hebben nooit ruzie gehad, en ik heb met Ingrid ook een erg leuke tijd gehad, wat ik wel af en toe mis dat ze zo heerlijk geil kon zijn.
Voor wat betreft onze dochter loopt dat prima, als we over en weer vragen hebben doen we dat per e mail.
In levende lijve zie ik haar eigenlijk nooit.Een week of acht geleden, ik had een vrije week, was ik in de stad voor wat inkopen, ik loop door de V & D, op de bovenste etage ga ik even koffie drinken, lees ondertussen een krantje tot er iemand achter mij vraagt : "is deze stoel vrij ?"
Verbaast kijk ik op en zie Ingrid staan, verrast zeg ik : "h, hallo, ja ga maar zitten" ze gaat zitten en ik bestel een koffie voor haar, ze ziet er prima uit valt me op.
We kletsen wat over onze dochter, en dat soort dingen, haar rok laat ze zo hangen dat de helft van haar bovenbenen zichtbaar is "geile slet, je kan het niet laten" bedenk ik me.
Bewust hou ik het erg oppervlakkig, ik heb zeker geen zin in gedoe of wat dan ook, want uit ervaring weet ik "zij is gevaarlijk........"
Plotseling vraagt ze : "was je mijn verjaardag vergeten ?" daar antwoord ik op : "niet vergeten, maar ik stuur je nooit een kaartje, dus deze keer ook maar niet".
"Je kan me nu feliciteren" zegt ze, ik steek mijn hand uit en feliciteer ze, "en geen kus ?" vraagt ze uitdagend. : "nou vooruit een kleintje dan" en geef die haar.
We drinken van onze koffie, ze kijkt op haar horloge en zegt : "het cadeau hou ik wel tegoed".
"Krijg je dan een cadeau van mij ?" vraag ik haar ze kijkt me met haar donkere ogen recht aan en zegt : "mocht je een cadeau willen geven, dan weet ik wel wat", niet begrijpend kijk ik haar aan, en wacht af.........
Ze pakt een bierviltje, schrijft er wat op, legt het voor me neer, kijkt me aan en zegt : "mijn favoriete kleur weet je en dit zijn de maten" en ze loopt met haar kont draaiend weg..........
Ongelovig zit ik naar het bierviltje te staren, dit zijn haar lichaamsmaten, en ik weet nog haar favoriete kleur was rood en dan van geile en spannende lingerie...............
"Smerige geile slet, je verleert het nooit"bedenk ik bij mezelf, het viltje doe ik in mijn zak, doe er even niets mee, maar bewaar het wel.
Ongeveer een week later stuur ik haar een mail met een vraag over onze dochter aan het einde zet ik er een "Ps" onder en er in : "zelf komen brengen ?" en verder niets.........
Enkele dagen later krijg ik antwoord op mijn vraag in de "Ps" enkel "ja"
Uitkijken Johan, denk ik bij mezelf, maar vind het wel spannend..........
Als onze dochter een weekend bij mij is geweest stuur ik haar een mail hoe dat gegaan is en ook een "Ps" met daar in "demonstratie ?" ik ben benieuwd hoe ver ze durft te gaan.
De volgende morgen een mail van haar met twee letters er in "Ja"
"shit" denk ik, ik kan niet meer terug, als ik weer in de stad ben ga ik een setje kopen met een halve cub BH, een open kruis slip, aan het slipje een paar jarretel riempjes en bijpassende kousen, laat het keurig inpakken.

Dan laat ik even niets horen, tot ik op zondagavond een mail stuur : "wanneer, hele week vrij", op maandag morgen antwoord : "dinsdag tien uur, via brandgang, deur is open"
"Geile slet ben je " denk ik, en ik weet dat ze geneukt wil worden...........
Die dinsdagmorgen scheer ik mij overal helemaal kaal, verzorg me goed, op de fiets ga ik op weg, na een kwartier fietsen zet ik mijn fiets ergens neer en het laatste stukje loop ik, via tuin kom ik de keuken binnen, het enige wat ze aan heeft is een lang hemt , haar blote tieten zie je ruim hangen.
Ze omhelst me en geeft me een zoen, "gefeliciteerd geile slet"zeg ik er na..........
Ze loopt naar de aanrecht, gaat koffie inschenken en zegt ondertussen : "heb nog weinig aan, moet me zo meteen toch omkleden".
In de kamer zijn de rolluiken nog dicht valt me op.
Als ze de koffie voor me neer zet schuif ik het cadeau naar heer toe, ze gaat zo zitten dat ik tegen haar blote en kale kut aankijk.Ze pakt het uit en bekijkt het, ze gaat staan doet het hemt uit en staat dus naakt tegenover mij, geil, sensueel en langzaam trekt ze alles aan, haar tepels en blote kut blijven zichtbaar.
Ze gaat voor me staan om zich te laten bewonderen, ik geef aan dat het ze keurig staat en vraag of het nergens knelt, ze komt vlak voor me staan en zegt, "" dat moet jij maar even controleren......................"
Dan pak ik haar bij haar heup, draai haar om zodat ze met haar rug tegen mijn borst op mijn schoot komt te zitten, pak haar bij haar beide tieten en kneed die flink, haar tepels pak ik tussen duim en wijsvinger, draai en trek eraan.......
"Je tieten hebben ruimte genoeg, geil wijf" zeg ik in haar oor, n hand laat ik naar beneden gaan en pak haar bij haar kale kut, ik voel dat ze al nat is en pers door het open kruis twee vingers naar binnen, en begin haar te vingeren, met opgetrokken benen zit ze op mijn schoot, : "je kut heeft ook ruimte zat, daar kan mijn paal wel in, geile hoer" zeg ik weer in haar oor, ga door met haar flink te vingeren...............
"Ga je me neuken dan" roept ze hijgerig, en beweegt haar onderlichaam mee met mijn vingerende bewegingen.....
"Ja, wat denk je dan geil sletje dat ik hier voor de koffie kom" steeds sneller beweeg ik mijn twee vingers in haar steeds natter wordende kut.........
Haar kut maakt soppende geluiden tijdens het vingeren, zo nat is ze, zo ver mogelijk duw ik mijn vingers naar binnen, en met mijn andere hand kneed ik haar dikke maat C tieten.

"Maak me klaar Johan, ik ben zo geil op je" roept ze kreunend, met mijn duim druk ik op haar klit, wild schokkend zit ze op mijn schoot klaar te komen, het geil uit haar kut druipt tussen mijn vingers door.
Slap hangen haar benen na haar heftige klaarkomen naar beneden, omdat ze op mijn schoot zit, en ik inmiddels een staalharde paal heb zit deze behoorlijk knel.
"Haal mijn harde paal uit mijn broek en pijp me maar eens flink, lekker hoertje" op haar knien gaat ze voor mij zitten, doet mijn broek open, en gulzig hapt ze naar mijn paal, de grote glimmende paarse eikel zie ik in har mond gaan.....................
Uit het verleden weet ik dat ze geweldig goed kan pijpen, ook weet ik uit die tijd dat we getrouwd waren dat ze graag voor hoer en slet wordt uitgemaakt als ze zo geil is.
"Ooooohhhh wat lekker die pijp bek van jou om mijn paal, pijpen slet" roep ik, ik ben natuurlijk ook mega geil en ga dit niet lang volhouden................
Met mijn hand op haar achterhoofd geef ik het tempo aan dat ze pijpt, mijn ballen voel ik gaan krampen en dus ga ik zo klaarkomen, als ik schokkend begin te spuiten krijgt ze de eerste stralen sperma in haar mond, het is teveel om in haar mond te houden en het sperma loopt tussen haar tieten in.
"Je bent nog net zo geil als in het verleden" complimenteer ik haar "dan moet jij maar laten zien nu of je nog net zo goed kan likken" op haar rug gaat ze op de keuken vloer liggen met haar benen wijd.
Haar kale lukt trekt ze open en zegt : "likken geile beer" haar prachtige kut ga ik likken, de heerlijke smaak, haar dikke schaamlippen, haar opgezette klit, een zalig geheel om lekker te beffen, luid kreunend en hijgend ligt ze te genieten "oooohhhh Johan, wat doe het weer heerlijk" roept ze, even stop ik om de open kruis slip uit te doen, dan heb ik meer ruimte, met haar kut helemaal bloot ga ik weer verder "je moet me vaker komen likken, zo lekker doe je het" als ik er een paar vingers in duw en die in haar beweeg roept ze dat ze gaat komen, en hoe, wild trillend en kreunend komt ze klaar, wat is het een geil wijf.............
Als ik even later ga staan en mijn broek en alles uit doe, sta ik naakt voor haar en zeg : "ga ik je hier neuken of gaan we op bed liggen ?"
"Laten we maar even naar boven gaan", als we op de slaapkamer staan doet ze ook alles uit, beiden zijn we naakt nu, ik duw haar op het bed, ga bovenop haar liggen en stuur mijn paal haar geile kut binnen.............

"OMG, wat is je kut nog lekker"roep ik uit, en perst de volle lengte in haar geweldig lekkere kut "kom maar, neuk me maar lekker diep" roept ze terug, we zijn beide onvoorstelbaar geil..........
Mijn harde paal stoot ik keer op keer in haar hete en strakke kut, "geil wijf, ik kom je vaker neuken" roep ik, omdat ik al ben klaargekomen kan ik het wat langer volhouden,daardoor kan ik lekker doorstoten. "wat neuk je me geweldig, ik kom weer" roept ze geil. met haar hoofd slingert ze heen en weer en ligt ze onder mij klaar te komen, onverminderd blijf ik in haar kut door stoten, dan geef ik haar een klein beetje rust door wat langzamer te stoten, als het weer wat rustiger bij haar wordt zeg ik : "op je knien lekker hoertje" als ze zo zit stoot ik mijn paal weer diep in haar kut...
"Geniet je er weer van dat je vreemd gaat geile slet" roep ik tegen haar, haar dikke tieten hangen nu naar beneden en slingeren wild heen en weer, met een hand bewerk ik haar nog steeds super gevoelige klit.
Met een hand heb ik haar krullende haar vast en trek er stevig aan, op de grens van ruw werk ik haar goed af.........
Nu ga ik mijzelf klaar neuken en wil haar kut vol gaan spuiten............."Ingrid, ik ga zo komen, ga je kut volspuiten"roep ik................
"Jaaaaaaa, spuit me vol, neuk me nog een keer klaar" roept ze, helemaal wild van geilheid zijn we...............met korte stoten spuit ik straal na straal in haar klaarkomende en krampende kut, heftig zwetend spuit ik mijn ballen leeg in mijn bloedgeile ex............
Mijn verslappende paal glijdt uit haar kut, als ik ga zitten zie ik haar kut leeglopen, Ingrid laat zich op haar zij vallen en zegt : "even heb ik genoeg gehad, moet even bijkomen" ik zit naar haar te kijken, ze is nog steeds mooi om te zien met haar zwarte krullende haar en zeg : "dan zal ik een keer terug moeten komen om het af te maken" maar ik ben ook gewoon leeg na deze heftige neuk partij.
"Je mag me wel vaker een beurt komen geven hoor" zegt ze met schorre stem, daar antwoord ik op ; "om de andere week ben ik een week overdag thuis dan kan ik je elke dag een beurt geven" ik zie die geile slet nadenken.............. dan antwoord ze : "of elke dag lukt weet ik niet zeker........., dat setje moet jij maar bewaren, voordat ik vragen krijg waar dat vandaan komt" zegt ze.
"Als ik terugtel heb ik nog drie verjaardagen overgeslagen, moet ik die ook nog inhalen ?" vraag ik haar lachend.
"Ik zal je een verlanglijstje mailen" zegt ze met een geile blik in haar ogen...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners