Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Thuiswerk - 16539 keer gelezen
Iedere vrijdag werk ik van thuis uit, nu ja, werken. Meestal werk ik heel de voormiddag en zorg dat ik in de namiddag bereikbaar blijf voor dringende gevallen. In de namiddag neem ik wat tijd voor mezelf. Mijn vrouw is namelijk zwanger en ons seksleven staat hierdoor op een laag pitje. Maar iedere vrijdagnamiddag verdrijf ik de seksuele geilheid uit mijn lijf door even en momentje voor mezelf te nemen. Me lekker te verwennen en al mijn opgespaarde zaad te lozen. Zaad dat zich reeds een hele week in mijn ballen heeft verzameld en smacht om bevrijdt te worden.

Zo ook deze vrijdag. Ik heb me lekker op ons bed geÔnstalleerd. Mijn laptop waarop mijn favoriete seksfilmpjes worden afgespeeld, ligt naast me. Ik ben er klaar voor!

Mijn handen glijden over mijn lul en mijn kale ballen, ze voelen zwaar aan... Zachtjes masseer ik ze en voel hoe mijn lul zich, langzaam maar zeker, met bloed begint te vullen. Hij ligt kloppend op mijn onderbuik. Mijn vingers glijden over mijn ballen en een tinteling trekt door mijn lichaam. Mijn lul vult zich nog meer en richt zich langzaam op.Waar mijn lul net op mijn onderbuik lag, blijft nu alleen een slijmerig spoor van voorvocht over. Mijn jongeheer staat nu fier rechtop en ik zie en voel een warme druppel voorvocht uit mijn eikel over mijn schacht naar beneden lopen. Ik neem mijn lul in mijn hand en begin zachtjes op en neer te bewegen. Ik voel de warmte van mij kloppende lul in mijn hand. Ik geniet. Mijn masserende hand zorgt ervoor dat er nog meer voorvocht wordt aangemaakt. Mijn hand beweegt sneller en sneller over mijn lul. Stijver en stijver voel ik hem worden. Ik kreun en laat me volledig gaan. Het is weer te lang geleden, mijn zaad moet er uit. Ik hou het niet langer vol en voel hoe heel mijn lichaam verstijft en een enorme lading zaad uit mijn jongeheer wordt geschoten. Ik trek nog even door en straal na straal belandt op mijn buik en borst. Uitgeput veeg ik mijn hand af aan de dekens en stop het seksfilmpje.

"Hmm, Hmm", hoor ik plots.

Ik schrik me rot en zie mijn schoonmoeder, Linda, in de deuropening staan.

Ik kijk haar aan en zie hoe ze naar mijn halfslappe lul en mijn met zaad besmeurde lichaam staart.

"Ik kwam het hout ophalen, zoals we vorig weekend hadden afgesproken", doorbreekt Linda de stilte. "Ik zag je nergens en heb geroepen, maar er kwam geen reactie. Ik hoorde boven geluid, dus ben ik komen kijken".

Ik weet me geen houding te geven en het enige dat ik kan uitstamelen is: "Geen probleem, Linda, ik ga me snel douchen en dan help ik je zo..."

"Is goed", zegt ze en gaat terug naar beneden.

Ik haast me naar de badkamer en laat het warme water over mijn lichaam stromen.

"Shit", denk ik weer, "hoe kon ik zo stom zijn om dit te vergeten".

"Nu ja, ze kan maar genoten hebben van het uitzicht. Toch? Het was niet dat ik hier met een andere vrouw, dan haar dochter lag te vrijen".

Doordat ik zo diep in gedachten verzonken ben, heb ik niet gemerkt dat de douchedeur geopend werd.

Linda heeft zich ook van haar kleding ontdaan en stapt bij mij onder de douche.

Ik schrik me rot wanneer ik ineens haar warme lichaam tegen mijn rug gedrukt voel worden.

Ze neemt me vast en fluistert me toe dat het ok is.

"Ik begrijp wat je doormaakt, Jan", zegt Linda. "Zoveel maand zonder seks is niet eenvoudig".

"Laat mij je helpen, laat me voor je zorgen". "Dit blijft ons geheimpje".

Ik ben volledig met verstomming geslagen en voor ik kan reageren of protesteren, heeft Linda reeds de douchegel gepakt en begint ze me in te zepen. Haar zachte handen glijden over mijn lichaam, haar borsten duwen tegen mijn rug. Ik voel haar stijve tepels in mijn rug priemen. Mijn lul staat weer hard en stijf, wijzend naar de muur. Druppels voorvocht lopen, ondanks het feit dat ik net ben klaargekomen, uit mijn eikel. Linda's handen glijden vakkundig over mijn borst naar beneden, tergend langzaam, over mijn buik, naar mijn schaambeen. Ze neemt mijn lul in haar hand en maakt zachte, trekkende en draaiende bewegingen. Haar andere hand glijdt naar achter, over mijn billen tussen mijn benen door, op zoek naar mijn ballen.Hier sta ik dan, naakt onder de douche. Met achter mij, mijn even naakte schoonmoeder. Mijn lul kloppend in haar ene hand, mijn ballen ondersteunt door haar andere. Ik onderga... Zo lekker ben ik nog nooit afgetrokken. Mijn lul wordt harder en harder en staat werkelijk op ontploffen. Maar telkens weet mijn schoonmoeder mijn orgasme uit te stellen. Net wanneer ik op het punt sta een nieuwe lading mannelijk zaad uit mijn ballen te schieten, stopt ze. Wanneer mijn lul weer tot rust gekomen is, gaat ze weer verder. Traag en sensueel maakt ze melkende bewegingen met haar hand. Haar andere hand glijdt over mijn ballen naar mijn anus. Hier aangekomen laat ze haar slanke vinger zachtjes naar binnen glijden, op zoek naar mijn prostaat. Eens deze gevonden draait ze cirkels met haar vinger. Nog intenser masserend en stimulerend. Haar andere hand blijft mijn lul masseren. Ik kreun harder en harder. Mijn lul is nog nooit zo stijf geweest! Hij staat letterlijk op knappen. En dan, met een oerkreet, kom ik voor de tweede keer deze dag klaar. Ik spuit al mijn zaad tegen de douchewand aan. Mijn anus maakt knijpende bewegingen rond de vinger van Linda. Ik sta hier met knikkende knieŽn en zoek ondersteuning tegen de muur. Zo lekker ben ik nog nooit klaargekomen.

Linda wrijft zachtjes over mijn rug en spoelt me verder af. Ze laat me uit de douche stappen en neemt een handdoek om me af te drogen. Voor het eerst kan ik haar naakte lichaam bewonderen. Linda is 55 jaar, maar ziet er nog altijd strak en prachtig uit. Ze heeft alle vrouwelijke vormen op de juiste plaats. Haar zware borsten beginnen een beetje te hangen, maar zorgen er nog altijd voor dat haar lichaam de erotische perfectie benadert. De fiere tepels die hard naar voren priemen, zorgen er voor dat mijn jongeheer zich al weer begint te beroeren. Ik ben reeds 2 keer klaargekomen, maar heb het gevoel dat ik oneindig veel zaad kan blijven produceren. Nog nooit ben ik zo geil geweest.

Linda's natte blonde haren kleven tegen haar gezicht. Haar blauwe kijkers kijken me aan terwijl ze me verder afdroogt. Als ze zich bukt, krijg ik een prachtig uitzicht op haar welgevormde kont. Ze heeft een paar strakke billen, verkregen door het jarenlange joggen. Door het bukken, wijken deze iets uit elkaar waardoor ik het niet kan laten, met ieder hand een bil vast te nemen. Ik laat mijn vingers even tussen haar bilnaad glijden, over haar kontgaatje, richting haar zeiknatte en geile grotje. Wanneer mijn vinger deze beroert trekt er een siddering door Linda's lichaam. Linda zet zich recht en reikt me de handdoek aan.

"Jouw beurt!", zegt ze.

We staan recht tegenover elkaar. Onze blikken kruisen elkaar en kijken elkaar geil en verlekkerd aan. Ik zet enkel stappen naar voren waardoor mijn, inmiddels weer staalharde jongeheer, tegen haar schaambeen aan prikt. Ik neem de handdoek en begin haar langzaam en sensueel af te drogen. Ik begin bij haar schouders, langzaam naar beneden over haar zware borsten. Linda's ademhaling versnelt. Ze sluit haar ogen en haar mond valt zachtjes open. Ik open de mijne en duw mijn mond op haar lippen. Als in een automatische, geile roes beginnen we te kussen. Onze tongen vinden elkaar blindelings, onze lippen passen perfect. Ondertussen ga ik door met af drogen. Ik til haar borsten op met de handdoek, zodat ik ook onder haar genotsbergen het nodige vocht kan afdrogen. Ik voel haar hart kloppen, snel en gejaagd. Het voelt als de hartslag van een seksuele prooi die ieder ogenblik aan flarden kan worden geneukt.

Mijn lul priemt recht vooruit en glijdt tussen haar benen. Haar kutlipjes omklemmen mijn schacht, mijn lul is nat van de zoete nectar die uit haar grotje stroomt. Ik beweeg mijn heupen waardoor haar lipjes nog meer wijken en mijn schacht helemaal wordt omarmd. Ik beroer haar clitje met mijn lul. Ondertussen blijven we innig met elkaar kussen, haar nagels krassen over mijn rug. Ik verbreek onze omhelzing en ga door mijn knieŽn om haar onderlichaam af te kunnen drogen. Ik begin bij haar voeten en ga over haar onderbenen, naar haar billen. Ik laat de handdoek tussen haar bilnaad door glijden en beroer even haar aarsje.

"Hmmmmmm", kreunt Linda, "wat lekker".

Ik breng de handdoek naar voor en haal deze tussen haar kutlipjes door. Een sliert zoete nectar blijft aan de handdoek hangen. Ik aarzel geen moment, open mijn mond en lik de sliert op. Het zou zonde zijn om al dit lekkers verloren te laten gaan.Ik sta weer recht, neem Linda's hoofd vast en duw mijn lippen op de hare. Onze tongen leveren weer een innig gevecht en Linda proeft nu ook haar zoete kutje. Ze verbreekt de kus, neemt mijn lul vast en begeleidt me naar de slaapkamer.

Ze vleit zich op haar rug neer op het bed en spreidt haar benen.

"Dit kutje is vanaf nu tot aan de bevalling voor jou, lieve Jan".

"Je mag er mee doen wat je wil, ik wil je zaad hierin voelen spuiten. Maanden zonder seks is niet gezond"

"Laat je lieve schoonmoeder je helpen met alle geilheid uit je lichaam te verdrijven".

Linda wenkt me dichterbij en ik ga op mijn knieŽn tussen haar benen zitten. Mijn mond vindt de hare en na een korte sensuele tongzoen, lik ik me een weg naar beneden. Over haar hals, langzaam richting haar borsten. Ik neem deze in mijn handen en voel hoe zwaar deze zijn. Wat zou ik graag mijn lul tussen deze 2 bulten duwen... Ik neem ťťn voor ťťn mijn schoonmoeders tepels in mijn mond. Ik zuig hieraan als een klein kind dat op zoek gaat naar de zoete moedermelk, naar de schat die diep vanbinnen verborgen zit. Mijn tanden bijten zachtjes in haar harde genotsknopjes. Linda kreunt, haar borsten deinen, op het ritme van haar ademhaling, op en neer, haar heupen kronkelen onder mij. Ik lik me verder een weg naar beneden, over haar buikje, richting haar venusheuvel. Ik voel hoe de warmte van haar grotje me tegemoet komt.

Ik pers mijn mond op haar kutlipjes en begin mijn schoonmoeder met lange halen te likken. Ik lik over haar aarsje richting haar clitje en weer terug. Geen enkel plekje sla ik over. Ik zuig haar clitje naar binnen en maak trekkende bewegingen met mijn mond. Linda kreunt en steunt, de kamer vult zich met haar geile geluiden. Haar heupen maken neukende bewegingen tegen mijn mond. Haar handen zijn bezig haar zware borsten te verwennen en maken trekkende bewegingen aan haar tepels.. Mijn tong flitst sneller en sneller over haar clitje.

Tot plots... Ze haar rug kromt en met een zware zucht spuitend klaar komt. Mijn schoonmoeder schudt werkelijk alle kanten op. Maar tijd om te bekomen geef ik haar niet. Het is te lang geleden dat ik de warmte van een kut rond mijn lul gevoeld heb.

Ik zet me rechtop op mijn knieŽn, mijn lul wijst fier naar zijn doel. Ik neem de benen van Linda en plaats deze gestrekt tegen mijn borstkas. Haar kutlipjes komen uitdagend tussen haar benen door piepen. Ik twijfel geen moment, zet mijn lul tegen haar opening en duw in ťťn keer door, recht haar liefdestunnel in.

"Mijn hemel wat ben je strak en nat, Linda!", roep ik uit.

Mijn heupen beginnen te pompen, mijn kamer vult zich nu ook met soppende geluiden, veroorzaakt door mijn lul die diep in en uit Linda's kutje gepompt wordt. Mijn bovenbenen kletsen tegen haar billen aan. Linda's borsten deinen op en neer door mijn pompend geweld. Ik hou het niet meer, ik moet haar gewoon volspuiten.

Linda schreeuwt ondertussen heel de buurt bij elkaar, ik verhoog mijn tempo en voel mijn zaad voor de derde keer vandaag opborrelen.

"Oh, Linda, ik ga je volspuiten!!!"

"Doe maar, Jan, doe maar, blus mijn kutje!"

Ik voel mij jongeheer verstijven en straal na straal spuit ik diep in mijn schoonmoeders baarmoeder. Het gevoel van mijn spuitende lul diep in haar, wordt ook voor Linda weer te veel. Ook zij komt weer kreunend klaar, ik voel hoe haar grotje elke laatste druppel uit mij probeert te melken. Zaad wordt tussen mijn lul en haar kutlipjes naar buiten geperst en belandt op het bed.

Uitgeput laat ik me op Linda vallen.

"Dank je wel, lieve schoonmama", stamel ik, "dit had ik echt nodig".

"Geeft niets, jongen", antwoordt LInda, "Zal ik volgende week weer langskomen?"

"Graag!", antwoord ik.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners