Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Suzanne - 5468 keer gelezen
We kennen Suzanne en Rob al sinds onze puber jaren. In het begin was ik erg verliefd op Suzanne maar heb haar nooit kunnen krijgen.
Rob en Suzanne zijn 6 jaar getrouwd en wij 5 en beide hebben inmiddels kinderen.
Regelmatig trekken we met elkaar op en verbaas ik me nog steeds over hoe Suzanne er nog uitziet.
Dit jaar zouden we met elkaar op vakantie gaan en de plannen waren gemaakt.
Op een avond opperde Rob om er 1 dag op uit te gaan en dat de anderen op de kinderen zouden passen.
Iedereen vond het een goed idee, maar mijn vrouw Silvia wilde de zelfde dingen bezichtigen als Rob.
Dus opperde Suzanne om dan koppels te maken, Rob en Silvia en Suuz en ik.
Wij zouden het eerst gaan en zo gezegd zo gedaan, de volgende morgen zouden we op stap gaan, naar het strand wat wandelen we zagen wel.
Suuz had haar beach jurk aangetrokken en tekende haar perfecte lijf af, geen BH en een mooi stringetje.
Dit zou een moeilijke dag worden voor mij.
In de auto kletsten we het over honderd uit, totdat Suuz ineens vroeg “ vind je me mooi en aantrekkelijk”? ik stamelde een “ ja “ uit mijn mond niet wetende wat ze nou wilde.
Suuz begon te klagen dat Rob niet meer zo vaak wilde en zei juist na de bevalling erg vaak wilde, en daarom vingerde ze zich zelf dan maar inslaap.
Ik werd warm van binnen en wist me geen houding te geven. Suuz lekkere Suuz zat naast mij haar sexuele leven te delen.
Verder zweeg ze en keek naar buiten, haar voeten op het dashboard en toen dommelde ze weg.
Haar jurk viel terug en ontblote haar benen, ik kon zo in haar kruis kijken.
Met de hobbels mee opende haar benen of zat ze knie tegen knie, maar wat ik zag intrigeerde me.
Ik schrok van Suuz ze had een tijd naar me zitten kijken, en had gezien dat ik haar had geobserveerd.
“ boos “ ging ze recht op zitten en vertelde dat ze dit niet van mij verwacht had.
OP een rustige parkeerplaats stopte ik en we stapten uit, de picknikmand tussen ons in liepen we het veld in.
Ik voelde me een beetje ongemakkelijk, en wist niet wat ik moest doen.
WE legde het kleed neer tussen de hoge graan halmen en streken neer om wat te gaan eten.
Suuz moest lachen en zei “ joh ik plaag je maar, je kan het toch ook niet helpen daar ben je man voor hoor “ ik was blij dat ze niet echt kwaad was.
We dronken een wijntje en aten stokbrood, we genoten van de omgeving en de rust.
Suuz dommelde weer weg, de wijn had een stevige invloed op haar, daar lag ze op haar rug knieen opgetrokken en handen onder haar hoofd.
Ik genoot van haar geur en keek naar haar blote voeten die opelkaar rusten.
Een briesje blies onder haar jurk door en ik zag haar tepels, ze stonden recht overeind op haar kleine borsten.
Suuz dommelde nu echt ver weg en door de slaap vielen haar benen uit elkaar, ik keek recht tussen haar benen en zag het witte stof strak afgetekend verdwijnen tussen haar bilspleet.
Als ik goed had, was ze geschoren en had ze nog een klein plukje bovenop, precies waar ik van hield. De zon brande op haar benen langzaam vormde er zich rode vlekken op haar dijbenen.
Ook een nat vlekje begon zichbaar te worden ter hoogte van haar kut.
Het was wel fout, maar als ik haar wilde hebben dan moest ik het nu doen, ze was geil en een beetje aangeschoten van de wijn.
Ik besloot om hier misbruik van te maken en pakte was ijsblokjes uit de koeler, deze streek ik over de binnenkant van haar dijen ik merkte dat ze reageerde in haar slaap duwde ze haar kruis tegen mijn handen aan. Suuz moest een beurt hebben, dat stond vast. Heel voorzichtig streelde ik haar bruine buik en schoof haar jurk naar boven daar werden twee witte afscheidingen zichbaar, haar borsten. Ik streelde en kneede haar borsten en Suuz kreunde in haar slaap ik pakte haar tepels en kneep er even venijnig in.
Suuz deed haar ogen open en zag hoe bloot ze lag maar ook waar mijn handen waren.
Ze was zo geil dat ze alles toeliet, en mezelfs meehielp om haar kleren uit te doen.
Daar lag Suuz helemaal naakt ze keek me aan en opende haar benen uitdagend en uitnodigend voor me.
Haar lippen waren nu opgezwollen en donker roze, ze glinsterden in de zon, van Rob heb ik ooit gehoord dat hij niet van beffen houdt, vanwege de smaak. Nou ik ben in dat geval het tegendeel van Rob en dus een liefhebber.
Suuz´s adem stokte toen ik langzaam afdaalde met mijn hoofd tussen haar benen, en ze gilde het eigenlijk meteen uit toen ik haar klitje beroerde met mijn tong.
2 keer achter elkaar kwam ze klaar, ik had Suuz geproefd geroken en weer geproefd want nat was ze zeker.
Nu wilde ze wat terug doen zei ze en ging op haar knieen voor me zitten, ze stroopte mijn boxer naar beneden en zoog aan mijn pik alsof ze buitenadem was en zuurstof nodig had.
Hier had ze over gefantaseerd, maar ook pijpen mocht Suuz nooit want dan moest Rob het bij haar terug doen. Nou ik had nergens moeite mee en voelde de tong van Suuz heerlijkover mijn eikel glijden. Ze was nu zo wild dat ik niet meer kon stoppen en Suuz ook niet, dus kwam ik zonder aankondiging diep in Suuz haar mond klaar, zij vingerde zichzelf tijdens het pijpen en kwam nog eens klaar. Suuz ging staan en likte een wit sliertje van haar wang, haar ogen waren groot en ondeugend. “ Nou hoe wil je ? “ vroeg ze en ging al op haar handen en knieen zitten, haar kontje uitdagend naar achter, ik ging achter Suuz zitten en leidde mijn eikel tot vlak voor haar kut, plagend stootte ik met korte stootjes toe waar Suuz helemaal wild van werd.
Toen ze bijna weer klaarkwam ramde ik mijn pik ineens in haar kut, Suuz hapte naar adem maar hield stand. Ze schreeuwde dat ik haar harder moest neuken, ik mocht alles met haar doen….Suuz was niet meer te stoppen. Ik haalde mijn pik uit haar kut en deed haar billen uit elkaar, nog na zuchtend van haar orgasme fluisterde ze “ doe maar niet, ben nog nooit in mijn kont geneukt “ maar dat kon mij nix schelen. Langzaam drong ik haar kontje binnen, met een kermende Suuz onder me, ze vingerde zich zelf om de pijn wat te verzachten.
Ik zat nu bijna helemaal in haar kont en begon haar langzaam te neuken. Suuz was zo krap dat het ook niet lang duurde voor dat ik ook klaar kwam. Bij de laatste stoot ramde ik mijn pik tot aan mijn ballen in haar kont en Suuz zat te huilen op haar knieen. Ze vond het lekker maar dat laatste deed wel pijn.
Ik heb Suus beloofd dit alles goed te maken, een volgende keer.

Kus D.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners