Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Stiefzusje van mijn vriendin - 14612 keer gelezen
Stiefzusje van mijn vriendin.

Ik heb al ruim twee jaar een relatie met Laura. Ze is een erg knap meisje, blond haar, regenboog ogen, slank postuur en een mooie 80b cup. We hebben regelmatig erg fijne seks maar ondanks dat heb ik regelmatig problemen om trouw te blijven aan haar. Ik heb seks gehad met mijn achternichtje, een goede vriendin, de buurvrouw en haar dochter. Van al die seksrelaties heb ik nooit spijt gehad, maar van mijn laatste actie wel. Laura heeft twee stiefzusters, eentje net als haar 21 jaar jong en Michelle, 18 jaar jong. Michelle heeft blond haar, mooie blauwe ogen, een strak voetbal lijf en ongeveer even grote borsten als Laura. Als ik bij hun thuis was hoorde ik regelmatig de verhalen rondom uitgaan. Michelle was er niet vies van om te betalen in nature. Ze had al regelmatig jongens gepijpt en afgetrokken, maar nog nooit was ze er met één naar bed geweest.

De zomer liep op het einde en ik had Michelle weer veel in haar mooie bikini gezien. Regelmatig was er een teen te zien en kreeg ik spontaan weer een stijve. Het was woensdagochtend en ik was alleen thuis. Ik had me nog niet aangekleed en ik liep richting het raam om de gordijnen open te doen. Toen deze open waren zag ik Michelle weer in haar mooie bikini zonnen. Ik schrok want ze keek me recht in mijn ogen aan. Snel liep ik weg maar het was al te laat, ik hoorde Michelle de trap op komen. De deur zwiepte open. “Waarom zit je me te begluren!’ gilde ze. Een stilte volgde want ik stond naakt met een stijve voor haar. ‘Je vindt me aantrekkelijk’ vroeg Michelle. Ik durfde niets uit te brengen maar dat was ook niet nodig. Ze kwam op me aflopen en zoende me vol op mijn mond. Al snel gleed haar tong naar binnen en haar hand naar mijn lul. Korte tijd trok ze me tot hij echt volledig stijf was, ze ging door haar knieën. Mijn lul gleed helemaal tot aan mijn balzak in haar mooie mondje. Gulzig begon ze me heerlijk nat te pijpen, haar speeksel droop van mijn zak.
Ze stopte met pijpen, pakte me vast en duwde me het bed van Laura op. Ik landde op mijn rug en direct klom Michelle op me. Ze duwde haar borsten tegen me aan en fluisterde in mijn oor ‘jij bent de jongen die mij gaat ontmaagden. Zonder een reactie af te wachten richtte ze zich op, pakte mijn lul weer vast en schoof hem in haar zeiknatte doosje. Ik gleed zo gemakkelijk in haar dat ik betwijfelde of ze echt maagd was. Michelle leunde achterover zodat ik haar prachtige gladde venusheuvel bewonderde. Mijn handen gleden naar haar borsten die ik streelde. Ze begon harder te kreunen en voerde de neuksnelheid op. Inmiddels zat ze als een bezetene op me te rijden. Haar borsten dansten op en neer terwijl ze steeds ongecontroleerde begon te bewegen. Ik spoot al mijn zaad diep haar buikje in toen haar kutje samentrok terwijl ze klaar kwam.

Michelle liet zich weer op mij zakken en samen genoten we na. Ze kreunde nog steeds terwijl mijn handen over haar lichaam gleden. Eenmaal bijgekomen wou ze samen gaan douchen. Nog eenmaal haar verwennen in de douche. We liepen de douche in en ik gaf haar een tik op haar strakke kontje. Michelle zette de kraan aan, terwijl mijn handen alweer druk over haar lichaam gleden richting haar ontmaagde poesje. Ik voelde mijn zaad uit haar poesje druipen toen ik juist mijn vingers naar binnen drukte. Ze begon weer te kreunen. We stapten onder de kraan en begonnen weer te zoenen. Ik bleef haar vingeren en Michelle begon me af te trekken. Het duurde even voor we klaar kwamen maar het was erg intens. Mijn zaad spoot tegen haar onderbuik terwijl er nog zaad uit haar doosje droop. We spoelden ons nog even af en daarna afdrogen geblazen.

Nog een laatste tongzoen waarbij ik haar heerlijke lichaam tegen me voelde. Ze trok haar bikini weer aan en ging weer buiten zonnen. Laura weet nog altijd nergens van. Met Michelle is het bij die ene keer gebleven.

Heb je genoten van het verhaal of heb je commentaar? Reageer dan via unvirginator@gmail.com .

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners