Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Spijt of geen spijt 1 - 8082 keer gelezen
Mijn nagels krassen in de zongebruinde huid van zijn borst. Tussen mijn vingers houd ik een sigaret geklemd. De afgelopen 3 uur is mijn wereld op zijn kop gegaan. Een gevoel van schaamte, schuld en verwarring gaat door mijn hoofd terwijl mijn lijf schreeuwt naar meer. Mijn gezwollen en gevoelige tepels schuren langs zijn bovenarm. Ik lig op mijn zij tegen hem aan en heb mijn been opgetrokken tegen zijn al weer harde penis. Hoe heb ik dit in godsnaam zo ver laten komen?

Vanochtend had ik mijn tweede zakelijk afspraak als accountmanager van de bierbrouwerij bij hem. Hij, Ron, is amper 25 jaar oud en runt een leuk café in de binnenstad. Met mijn 43 jaar en enorme horeca ervaring ben ik aan jonge ondernemers gekoppeld om hun zakelijk te begeleiden. Het café is nog gesloten als ik voor de deur sta, ik bel hem mobiel om hem te laten weten dat ik er ben. Even later gaat de deur open, hij laat me binnen en doet de deur weer achter me op slot. Op de stamtafel staat een laptop en ligt zijn administratie.

We drinken koffie en bespreken onze zaken. Iets in me maakt het dat ik afgeleid raak. Zijn stem, zijn aftershave en vooral zijn voorkomen prikkelt me. Zijn versleten jeans, het nonchalant witte overhemd met opgestroopte mouwen, blote voeten en een bruin lijf maakt iets in me los wat ik al jaren niet meer heb gevoeld. Af en toe kijkt hij brutaal naar me, zal het mijn nieuw Mexx kostuum zijn wat hem niet bevalt, of is het m’n haar, of zal het wat anders zijn? Als hij een tweede kop koffie inschenkt en voor me neer zet schuurt zijn onderarm even langs de mijne. Ik voel mijn tepels opveren en het voelt alsof ik een stroomstoot krijg.

Hij zit naast me, we spreken de cijfers door en maken afspraken over de inkoop. Vanuit mijn ooghoeken zie ik hoe hij mij opneemt en zijn ogen niet van mijn decolleté af kan houden. Zijn knie duwt tegen mijn bovenbeen, reflexmatig duw ik terug. Ik begin te zweten en vraag me af of het per ongeluk ging. Zijn arm duw tegen mijn schouder als hij een map pakt. Ik kijk hem recht aan en zie zijn heerlijke bruine ogen. Een glimlach beantwoordt mijn blik gevolgd door een hand die mijn kaaklijn streelt. Ik voel zijn lippen de mijne omsluiten en laat een kreuntje ontglippen als hij me op mijn mond zoent. Zijn hand trekt me langzaam naar hem toe terwijl zijn zoen overgaat in een intense tongzoen.

De hormonen jagen door mijn lijf, ik heb het warm van opwinding en streel opeens zomaar door zijn verwarde bos met zwarte haren. Hij glimlacht naar me en fluistert: “Je bent een mooie vrouw Eva”. Ik beantwoord het met een lange “Ssssst” en streel zijn wang en sta voorzichtig op zodat ik hem tegen me aan kan trekken. Ik vraag me af wie nu eigenlijk het initiatief neemt. Zijn handen strelen mijn rug door de dunne stof van mijn blouse. Ik voel zijn gespierde rug als mijn handen onder zijn shirt hem tegen me aantrekken. Een hand op mijn billen en zijn bovenbeen tegen mijn onderbuik doen mijn bekken kantelen.

Ik voel zijn gezwollen mannelijkheid door de stof van mijn onze kleren tegen mijn buik. Hij kijkt me recht in mijn ogen en pakt mijn hand beet en fluistert “kom mee, naar boven”. Aan zijn hand ga ik door de deur met het bordje “privé”. We gaan de trap op en komen in een klein appartement. Boven aan de trap blijft hij staan en neemt me in zijn armen om vervolgens mijn colbert uit te trekken. Hij laat het op de grond vallen en zoent me op mijn mond. Mijn hand glijdt over zijn billen en ik trek hem weer tegen me aan. Hij rijdt tegen me op, ik voel zijn geilheid door zijn lijf jagen. Even twijfel ik, ik ben verdomme getrouwd, heb een man en kinderen en dan doe ik dit?

Op één of andere manier kan ik deze vorm van aandacht en deze jonge man niet weerstaan.
Zonder verder na te denken laat ik me gaan. Ik streel hem terwijl hij me langzaam uit mijn kleren stroopt. Mijn blouse is open, mijn rok is omhaag gekropen en zijn vingers haken achter de dunne stof van mijn string. Hij zoent vol passie mijn borsten, een tepel glipt uit mijn BH. Hij zuigt er op en bijt er zachtjes in. Ik geniet van zijn aandacht en maak met één hand zijn brede riem los. Zijn vinger glijdt door mijn bilnaad en duwt tegen mijn kontje. Mijn hand voelt zijn kloppende penis door de stof van zijn boxer. Hij ademt zwaar als hij me weer op mijn mond zoent en zijn vingers van achteren mijn schaamlippen strelen.

Ik maak zijn blouse los en zoen zijn gespierde en gebruinde borst. Zijn hand gaat door mijn lange blonde haren en pakt me stevig beet. Aan mijn haren trekt hij me naar beneden. Mijn tong gaat langs zijn navel tot aan de rand van zijn short. Ik geniet van zijn zachtheid afgewisseld door zijn dominantie. Dan duwt hij me van zich af en kijkt me aan, glimlacht en neemt me aan zijn hand mee naar het bed achter in de kamer.

Eenmaal op het bed trekt hij mijn rok en blouse uit. Hij heeft nog steeds zijn jeans aan en zit op zijn knieën naast me en maakt voorzichtig mijn BH los. Zijn lippen trekken aan mijn tepels, de pijn schiet door mijn lijf en ik kerm het uit. Ik ben geil geworden en verlang naar meer maar durf het initiatief niet over te nemen en laat hem zijn gang gaan. Ik lig naakt naast hem als hij mijn zwarte lak pumps weer om mijn voeten doet. Hij glimlacht en fluistert “dat ziet er geil uit”. Ik glimlach en geef hem een kusmondje. Hij negeert het en verkent al zoenend mijn lichaam. Langzaam verplaatsen zijn zoenen zich van mijn borsten naar mijn navel.Zijn handen strelen mijn benen en vinden langzaam hun weg naar mijn kutje. Mijn schaamlippen zijn opgezwollen en nat. Heel voorzichtig streelt hij me terwijl zijn lippen de mijne weer ontsluiten voor een intense tongzoen. Ik kreun en heb zijn opgezwollen penis in mijn hand genomen. Ik voel zijn voorvocht stromen en fluister “toe, doe je broek uit, ik wil je likken en pijpen”. Zijn glimlach doet me smelten en mijn hart begint nog sneller te kloppen. Zijn jeans valt naast het bed als hij boven mij komt zitten en zijn harde penis tegen mijn lippen duwt.

Ik zoen zijn eikel en streel zijn geschoren ballen. Mijn vingers masseren hem en ik lik de ring van zijn penis. Hij kreunt en laat zijn handen wild door mijn haren gaan. Voorzichtig neem ik hem in mijn mond en begin hem langzaam te pijpen. Zijn handen omklemmen nu mijn hoofd en dwingen me door te gaan. Hij begint me langzaam in mijn mond te neuken en neemt het initiatief over. Zijn pik dringt diep in mijn keel door, zo diep ben ik nog nooit in mijn keel geneukt.

Af en toe moet ik een beetje kokhalzen en mijn keel staat vol met kwijl en slijm. Ik plak aan het laken van het zweet en laat me ruw in mijn mond neuken. Het windt me op, het maakt me geil, zo geil ben ik nog nooit geweest. Hij trekt zich terug en met zijn vingers wrijft hij mijn kwijl weer in mijn mond. Hij zoent me en fluistert “mag ik in je mond klaar komen”. Zonder na te denken knik ik instemmend, ik glimlach en open mijn mond. Ik pak zijn pik in de ringgreep en begin opnieuw te pijpen. Eén hand streelt zijn billen terwijl de andere steeds strakker om zijn lid klemt. Opnieuw grijpt hij mijn hoofd beet, ik voel dat hij klaar gaat komen en laat hem diep in mijn keel stoten. Zijn sperma spuit diep in mijn keel. Reflexmatig slik ik het eerste deel door. Als hij zich terug trekt spuit een deel in mijn gezicht en in mijn haar. Hij kreunt en schreeuwt hard.

Ik gebruik zijn boxer om mijn gezicht en mond af te vegen terwijl hij zich over mijn kutje ontfermt. Zijn vingers en lippen maken me gek. Hij likt mijn schaamlippen en steekt af en toe heel subtiel een vinger naar binnen. Zijn tong gaat verder dan alleen mijn schaamlippen. Ik schrik op als hij ook mijn kontje likt. Voor het eerst in mijn leven likt iemand mijn kontje, het gevoel maakt me gek en ik gil het uit. Zijn strelingen gaan langzaam over tot een stevig vingeren. Drie vingers rekken mijn kutje op en maken me super geil. Hij zoent mijn borsten en mijn gevoelige tepels. Zijn penis is nat en laat een spoor achter op mijn been. Ik kijk hem aan zie zijn geile ogen en fluister “kom in me, neuk me, neuk me hard lieverd”.

Ik lig op mijn buik, zijn pik dringt diep in me. Hij stopt even en zet me op mijn handen en knieën. Weer stoot hij diep in me. Ik voel zijn enorm opgezwollen pik bijna tot in mijn buik. Zijn handen grijpen mijn borsten en trekken hard aan mijn tepels. Ik geniet van zijn harde aanpak en daag hem steeds meer uit. Ik schreeuw nooit tijdens de seks, maar de jonge man maakt me zo gek dat ik mij zelf niet meer herken. “ik schreeuw nu tegen hem en roep “toe, ja neuk me…. Hard, harder, dieper, kom in me, kommmm”. Hij verplaatst zijn handen naar mijn heupen en zet me rechter op en stoot nog dieper in me. Ik heb het gevoel dat ik uitscheur door die enorme paal die in me ramt.

Ik hoor hem tegen mijn billen ketsen. Hij buigt voorover, zijn hoofd naast de mijne en hij fluistert “kom maar, kom maar geile teef…., kom maar met je natte kut en die geile kop van je”. Ik kreun en praat terug “toe dan, neuk me dan lekker hengst…. Neuk me klaar”. Hij duwt me terug op mijn buik, zijn pik glijdt uit mijn kutje en schuurt door mijn bilnaad. Ik span mijn billen refelxmatig aan en klem hem vast tussen mijn benen. Hij spuugt in mijn bilnaad en duwt langzaam een vinger in mijn kont. Ik schreeuw “aaaahh… niet, niet, niet zo…”. Zijn pik komt weer in mijn kutje terwijl hij mijn benen gesloten tussen de zijne klemt. Zijn pik zit gevangen en schuurt in en uit mijn drijfnatte kut. Hij voert het tempo op terwijl hij mijn hoofd ruw in het kussen duwt.

Zijn harde stoten doen pijn in mijn lijf maar mijn vurig kutje schreeuwt om een hoogtepunt. Minutenlang gaat hij door. De ene keer met lange diepe halen, dan trekt hij zich weer terug om vervolgens langzaam weer binnen te dringen. De andere keer stoot hij in één keer hard in me. Zijn pik zit tegen mijn sterretje maar hij duwt niet door. Hij draait me om, legt me op mijn rug, mijn benen in zijn nek. Hij glimt van het zweet, glimlacht en zet zijn harde paal tegen mijn schaamlippen en zegt “toe streel je borsten als ik je neuk”.

Mijn tepels rollen tussen mijn vingers als hij langzaam in me glijdt, ik fluister “toe laat me zien, laat me voelen wat je kunt….” Ik kreun als hij me in een hoog ritme berijdt, zijn harde pik glijdt soepel in en uit mijn drijfnat grotje. Aan zijn blik zie ik dat er een nieuw hoogtepunt aan komt, mijn lijf begint te rillen, ik ga ook klaar komen. Hij stoot nog een paar keer diep in me en komt net na me klaar. Met mijn handen op zijn billen trek ik hem tegen me aan, diep in me. Ik wil hem blijven voelen, die harde paal, langzaam slap wordend in mijn lustholletje.

Als hij van me af rolt zie ik hoe hij het condoom er af haalt en dicht knoopt. Ik kijk hem aan en fluister “jij bent lekker….” Hij glimlacht en gooit het condoom naast het bed.
Dan pakt hij zijn sigaretten en steekt er één op en gaat op zijn rug naast me liggen. Ik pak de sigaret uit zijn hand en zet hem aan mijn lippen en inhaleer diep. Voor het eerst in vijftien jaar rook ik weer en voor het eerst in vijftien jaar heb ik me laten neuken door een andere man dan de mijne. Ik voel me schuldig maar voel geen spijt en voel me vooral heerlijk relaxed.

Mijn nagels krassen in de zongebruinde huid van zijn borst terwijl ik van de sigaret geniet. Mijn gezwollen en gevoelige tepels schuren langs zijn bovenarm. Ik lig op mijn zij tegen hem aan en heb mijn been opgetrokken tegen zijn al weer harde penis. Hoe heb ik dit in godsnaam zo ver laten komen? Ze penis veert op als ik speels in zijn tepel knijp, hij glimlacht naar me en zegt “als je dat nog één keer doet moet ik je straffen”

Als ik de sigaret in de asbak uitdruk trek ik met mijn andere hand aan één van zijn tepels. Ik daag hem uit en kijk hem diep in zijn bruine ogen. Hij kijkt me aan en zegt met een grote glimlach “daar krijg je spijt van”…..

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners