Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sex met mijn ex 1 - 15570 keer gelezen
Mijn telefoon ging en ik zag dat het Marjolein was. ik was enigszins verbaasd want de relatie tussen mij en Marjolein was al 4 jaar over. Ik wist dat Marjolein inmiddels verloofd was en binnenkort zou gaan trouwen dus ik zocht verder ook niets achter het telefoontje.

Ik nam op en nadat we even vriendelijk hadden gekletst vertelde Marjolein dat ze bij het opruimen van de zolder nog wat oude audio apparaten was tegengekomen die ik ooit daar had neergezet. Of ik die nog wilde hebben, anders zou ze deze met het grofvuil meegeven. Dat laatste vond ik jammer en we spraken af dat ik ze zaterdagochtend om 10 uur zou komen ophalen.

Hoewel ik wist dat ze zwaar aan de vriend was en ging trouwen wond het me toch wat op om Marjolein te bezoeken. Ik had destijds de relatie verbroken maar dat was zeker niet vanwege de seks, die was gewoon erg goed. Marjolein was dol op mij en bijna altijd in de stemming te brengen om lekker te neuken. Ze was klein en een beetje mollig met lekkere bolle borsten. Vaak droeg ze strakke jurkjes van een soort stretch waarin haar borsten en billen erg goed uitkwamen.

Bij het slapen gaan lagen we vaak eerst lepeltje-lepeltje waarbij ik dan mijn lul tussen haar billen duwde en lekker haar borsten kneedde. Na een paar minuten was Marjolein meestal dan wel in de stemming om een lekker mijn lul in haar kut te hebben. Wel was Marjolein niet aan de pil dus als ik klaar kwam moest het of buiten haar kut of met een condoom.

ís Ochtend ís als we wakker werden en we hadden de tijd begonnen we ook vaak zo. We waren dan nog vaak half aan het slapen als we lepeltje-lepeltje lagen maar dan deden we onze onderbroeken naar beneden en drong ik van achterlangs bij haar naar binnen. We neukten dan half in slaap heerlijk lang waarbij ik heerlijk kon genieten van haar lekkere borsten.

Maar goed, terug naar de realiteit, onze relatie was over. Ik had het destijds uitgemaakt om allerlei redenen die er hier niet toe doen. Maar ik zag er naar uit om Marjolein zaterdag weer eens te zien, wellicht zou haar vriend ook gewoon thuis zijn maar dan kon ik hem meteen ook even ontmoeten.

Die zaterdag ging ik met de auto naar Marjolein toe. Toen ik aankwam was stond ze in haar badjas met haar vriend in de open voordeur. Haar vriend had wielerkleren aan en op de auto die voor de deur stond stonden twee racefietsen op de imperiaal. We begroetten elkaar hartelijk met drie kussen en ik gaf haar vriend Sjaak een ferme hand. Ik feliciteerde ze met hun voorgenomen huwelijk en Sjaak benadrukte het nog even door te zeggen: "Ik ben blij dat jij Marjolein jaren geleden hebt laten gaan Charley, ik ben erg gelukkig met haar."

Ik bevestigde dat ik ze al het geluk van de wereld toewenste. "Wil je koffie, Charley?," vroeg Marjolein, "Sjaak, jij ook of moet je al weg voor het fietsen?"

"Nee," zei Sjaak, "de jongens staan over 10 minuten klaar en dan moeten we nog een uur rijden naar de wedstrijd. Ik ga nu."

Sjaak gaf me een hand en omhelsde Marjolein en gaf haar een kus. Hij gaf haar nog een vriendschappelijk tikje op haar billen en stapte toen in de auto. We bleven even kijken tot hij wegreden zwaaiden hem uit.

"Koffie dan maar?" zei Marjolein vrolijk en ze liep heupwiegend voor me uit naar binnen.

Binnen ging ik aan de keukentafel zitten en Marjolein maakte twee koppen koffie. Ik bekeek haar zo van top tot teen maar ze was in die jaren niets veranderd. Ze had zelfs nog dezelfde badjas aan als vroeger.

"Wat kijk je?" Marjolein maakte me wakker uit mijn gedachten.

"Nou, jij bent echt niets veranderd ten opzichte van vroeger," zei ik, "volgens mij is het nog steeds dezelfde badjas toch ook?""Ja, ik heb echt eens een nieuwe nodig," zei Marjolein wat klagerig, "maar het komt er steeds niet van. Net als mijn nachthemden, die moeten ook hoognodig vernieuwd worden."

"Zijn die dan ook nog hetzelfde?" vroeg ik nieuwsgierig en ik dacht meteen aan haar nachthemden waar de halzen heel elastisch waren zodat ik haar tieten er altijd boven uit haalde als ze op me zat bij het neuken.

"Ja, kijk, herken je deze nog?" Marjolein deed de ceintuur van haar badjas open en ik zag inderdaad het nachthemd waar ik zo'n goede herinneringen aan had. Ik was benieuwd of Sjaak deze mogelijkheden ook benutte.

"Oh, ja ik zie het, inderdaad wel aan vervanging toe," zei ik wat gemeen want ik wilde gewoon eigenlijk niet dat Sjaak hetzelfde er mee deed.

Nu deed Marjolein haar badjas weer dicht en zette de koffie op tafel. Het gesprek ging nu weer over allerlei andere zaken en zo kletsten we zomaar een half uur lang. Toen ging Marjoleins telefoon. Het was Sjaak die meldde dat het wel avond kon worden voordat hij thuis zou zijn. Marjolein antwoordde dat het geen probleem was en dat ze gewoon thuis zou zijn.

Ze hing op en vroeg toen aan mij: "Wil je nog koffie of wilde je eerst die apparatuur naar beneden halen?"

"Nou, ik wil nog wel een bakkie maar laat ik eerst die spullen pakken. Waar staat het?" Ik maakte aanstalten om alleen naar boven te gaan om de spullen te gaan halen maar Marjolein stond ook op.

"Ik loop wel even met je mee, je kunt het vast niet alleen dragen," zei ze, "we gaan naar mijn slaapkamer op de zolderverdieping, daar staat het."

Ik volgde Marjolein de trap op. Ik genoot van het uitzicht op haar billen en brede heupen. We gingen de tweede trap op naar zolder en kwamen op haar slaapkamer.

Hier was zeker wel iets veranderd. Het grote, tweepersoons bed van Marjolein was nog hetzelfde maar er stond nu een heel vet home cinema systeem met een joekel van een LED TV aan de muur. Het was echt een soort thuisbioscoop geworden.

"Wauw, gaaf zeg," liet ik me ontvallen, "hier kun je echt lekker TV kijken"

"Ja, gaaf he?" zei Marjolein, "Sjaak had al deze spullen al en toen hebben we beslist ze hier neer te zetten. Wat alleen jammer is, is dat het surround systeem geen surround sound geeft, alleen stereo. Maar ja, Sjaak is ook zo a-technisch als wat."

Ik keek eens naar het systeem. Alles was van Sony dus dat was goed. "Tja, ik wil er wel even naar kijken hoor." zei ik.

Het was erg warm op zolder. Doordat de verwarmingsketel er ook hing werd de temperatuur er vaak te hoog. Ik maakte aanstalten om achter de apparatuur naar de aansluitingen te kijken maar kreeg het echt te warm.

"Pff, wat is het hier weer warm zeg, dat is ook niet veranderd. Even mijn trui uittrekken." zei ik en ik ontdeed me van mijn trui waar ik uiteraard nog gewoon een T-shirt onder droeg.

"Ja," zei Marjolein, "dat is echt jammer hier boven. Ik doe ook even mijn badjas uit, dat kan toch wel?"

"Ja, natuurlijk," zei ik en vervolgens ontdeed Marjolein zich van haar badjas. Ik zag haar bolle borsten zonder BH in haar nachthemd hangen. Mmmm, dat zag er lekker uit en mijn lul roerde zich al een beetje.Terwijl ik de kabels achter het systeem controleerde stond Marjolein toe te kijken. Ik vond niets raars.

"Mag het systeem even aan?" vroeg ik, "misschien is het iets in de instellingen van het apparaat."

"Ja, tuurlijk," zei Marjolein en ze ga me de afstandsbedieningen. Ik zette het systeem aan en de Blu-ray die erin zat begon te spelen. Het was een thriller die ik niet kende maar volgens het hoesje zou er 5.1 surround sound op zitten. De display op de versterker gaf dit ook aan maar er kwam alleen geluid uit de luidsprekers aan de voorkant bij het televisiescherm. Maar ik hoorde ook dat de subwoofer werkte en dat er ook geluid uit de centerspeaker kwam.

"Dat is raar," zei ik, "het is alleen de achterluidsprekers die niet werken. Even de aansluitingen checken." Ik controleerde zowel de aansluitingen op de versterker als bij de boxen maar alle draden waren goed verbonden.

"Het enige wat ik kan verzinnen is dat de draden niet goed zijn en ergens gebroken. Maar het is wel raar dat allebei de speakers niet werken. Weet jij hoe de draden naar achter lopen?" Ik keek vragend naar Marjolein.

"Ja volgens mij gaat het door de inbouwkasten aan de schuine zijkant naar achteren," zei Marjolein. De zolder was onder een spits dak en onder het schuine aflopende plafond waren aan allebei de kanten kasten gebouwd voor opslag.

"Mmm, eens even kijken," zei ik en ik volgde de draad van de versterker naar de kast. Aan de voorkant gingen de draden erin door een klein gaatje. De kasten waren alleen niet zo praktisch gemaakt, want alleen in het midden zaten schuifdeurtjes. Om dus te zien aan de binnenkant waar de draden binnenkwamen moest ik via de schuifdeur in het midden.

Ik keek door de schuifdeur naar binnen en zag meteen dat de draden met keurige klemmetjes tegen de bovenkant van de kast waren vastgezet. Zit zag er allemaal goed uit. Maar als ik verder naar opzij keek werd het donker en stonden er ook spullen voor.

"Heb je een zaklamp toevallig?" vroeg ik aan Marjolein.

"Ja, zeker wel, even pakken," zei ze en ze liep naar de andere kant van de kamer. Ik kon het niet laten weer even verlekkerd naar die lekkere kont te kijken onder dat nachthemd. Wel jammer dat ze nog steeds van die degelijke slips droeg in plaats van een string. Haar billen zouden echt veel beter uitkomen in een string.

Marjolein vond snel de zaklamp, draai zich om en liep terug in mijn richting. Nu kon ik weer even lekker genieten van haar lekkere bolle borsten die in haar shirt bungelden. Ik stelde me voor hoe het was om deze lekker vast te pakken en te kneden.

Plots scheen de zaklamp recht in mijn ogen: "He dromer, wat zit je te staren?, zei Marjolein plagerig.

"Oh niks," loog ik, "ik was even ergens anders met mijn gedachten."

Marjolein keek me aan alsof ze wist wat ik dacht en gaf me toen de zaklamp. Ik kroop op mijn knieŽn door de opening van de schuifdeur de kast in en inspecteerde de draad met de zaklamp. Na ongeveer een halve meter in de kast lukte dat niet goed meer om de dozen opzij te duwen en tegelijkertijd bij te schijnen. Ik draaide me op mijn rug waardoor het iets beter ging maar nog steeds kon ik het onvoldoende zien.

"Marjolein, wil jij even bij schijnen met de zaklamp?" vroeg ik, "want ik heb mijn beide handen nodig."

"Ja hoor, wat wil je dat ik doe?" zei Marjolein terwijl ze hurkte bij mijn benen die nog buiten de kast lagen. ik gaf haar de zaklamp."Als je omhoog in de kast richting mijn handen schijnt dan kan ik zien wat ik doe." zei ik.

Marjolein leunde nu voorover en kwam ook met haar hoofd in de kast. Ze scheen zoals gevraagd omhoog naar mijn handen, echter mijn aandacht was nu echt afgeleid door het decolletť van Marjolein. Doordat ze op haar knieŽn zat en ook in mijn richting voorover leunde keek ik recht in haar nachthemd en zag haar beide borsten bungelen. Ik zat er weer verlekkerd naar te kijken.

"He, Charley, bij de les blijven," zei Marjolein plagend, "Volgens mij zit je niet te dromen maar ben je gewoon lekker naar mijn tieten aan het kijken!"

Ik voelde me betrapt maar vond het meteen ook wel een goed aanknopingspunt. Ik besloot te kijken of hier iets te scoren viel.

"Tja, Marjolein," zei ik quasi verontschuldigend, "het roept allemaal van die herinneringen op. Je weet dat ik je borsten altijd al heerlijk vond dus ja, ik was even afgeleid."

"Nou ja," zei Marjolein, "niet erg natuurlijk, als het maar bij kijken blijft." en ze gaf me een knipoog. Hmm, wat zou dat dan betekenen?

"Die Sjaak is een maar een geluksvogel," zei ik, "ze zien er nog altijd erg lekker uit om mee te spelen."

"Allereerst is het 'Jacques' met cq en niet 'Sjaak' zoals jij steeds zegt," zei Marjolein nu op een beetje deftige maar grappige manier, "en ten tweede is Jacques niet van het spelen met mijn borsten, hij is een sportman en vind mijn borsten te groot. Ik zit erover te denken ze te laten verkleinen."

"Nou ja, je weet dat ik daar anders over denk. Ik zou dat nooit doen want je bent op deze manier mooi in proportie. Echt vrouwelijk." zei ik en ik meende het oprecht, ik zou het eeuwig zonde vinden.

"Nou, ga maar verder met zoeken naar de draad," veranderde Marjolein het onderwerp.

"Ok, schijn maar weer bij." antwoordde ik gehoorzaam en nu keek ik wel omhoog. Ik volgde de draad met mijn handen maar vond weer niets bijzonders. Ik wilde me oprichten om naar de andere kan van de kast te gaan maar ik voelde iets van Marjolein tegen mijn been. Ik deed alsof ik nog bezig was maar keek vanuit mijn ooghoek naar Marjolein. Ik zag dat het een borst van Marjolein was die tegen mijn knie aan kwam.

Tja, was zou ik nu doen? Hoe kon ik deze situatie in mijn voordeel laten uitpakken? Ik kreeg een idee.

"Marjolein, kun je verder hier achter in de kast bij schijnen?" vroeg ik, Ik meen hier iets gezien te hebben. Marjolein leunde verder voorover om bij te schijnen en kwam nu met allebei haar borsten tegen mijn benen aan. Vanuit mijn ooghoek keek ik, volgens mijn deed ze dit met opzet want er was nog best ruimte om mij niet aan te raken.

"Nee, alles is toch in orde aan deze kant," zei ik en ik maakte aanstalten om weer uit de kast te kruipen. Marjolein richtte zich op buiten de kast maar zat wel nog op haar knieŽn naast mijn benen. Ze keek naar hoe ik me naar de andere kant probeerde te manoeuvreren.

"Even kijken hoor," zei ik, "wat is handig nu." Ik zat half in de open schuifdeur met Marjolein op haar knieŽn naast me. Haar borsten waren nu zo dichtbij dat ik ze zo zou kunnen vastpakken maar dat was wel erg direct en wellicht riskeerde ik een klap in mijn gezicht ermee.

In plaats daarvan pakte ik haar vast bij haar heupen en duwde haar naar opzij terwijl ik zei: "als jij nou aan de andere kant van mij bij schijnt dan kan ik deze andere kant in een keer inspecteren."

Marjolein bewoog mee maar ogenschijnlijk opzettelijk langzaam.

"Kom op, schiet eens op!" zei ik grappend en ik legde een hand op een bil van haar en duwde haar zacht vooruit.

"He!" riep Marjolein, "wat hadden we afgesproken? Kijken maar niet aanraken toch?"Ik trok mijn hand niet terug maar hield deze op haar bil en reageerde: "Ja, voor je borsten hadden we dat afgesproken, maar voor je billen hadden we niets afgesproken. En trouwens, jij brak zojuist zelf de regel al door met je borsten tegen mijn benen te duwen."

"Ja," zei Marjolein, "dat kon niet anders, ik moest bij schijnen!"

"Nou dit kan ook even niet anders, want ik moet je de juiste kan op krijgen." En meteen vervolgde ik: "ik merk dat je nog steeds geen strings draagt?"

Marjolein kreeg een wat roder hoofd: "Dat gaat jou niets aan wat voor onderbroeken ik draag. Door deze zie ik er tenminste slanker uit."

"Dat scheelt niks," zei ik, "maar met een string zie je geen randjes en komen de vormen van je billen beter uit."

"Vind je dat echt?" zei Marjolein nu weer wat verlegen, "maar ik durf niet zo goed in een string, ik ben bang dat iedereen dan mijn blote billen ziet."

"Valt reuze mee," zei ik, "het wordt vooral mooier. Ik kan je het verschil laten zien?

"Hoe dan?" vroeg Marjolein.

"Nou, simpel. Ik maak een filmpje van je terwijl je loopt naar de andere kant van de kamer. De ene keer zoals je nu bent en daarna nog een keer zonder je slip maar uiteraard wel gewoon je nachthemd. ik verzeker je dat je dan duidelijk het verschil ziet. En dat kies je zelf wat het mooist is natuurlijk." Ik wachtte nu met spanning af wat Marjoleins reactie ging zijn.

"OK," zei ze en ze sprong enthousiast op, "maar je filmt wel met mijn telefoon want ik wil niet dat die filmpjes ergens anders belanden."

Ze gaf me haar telefoon en ik ging in de hoek van de kamer op een stoel zitten zodat ze een redelijk afstand had om te lopen. We begonnen met slip aan natuurlijk. Marjolein liep op en neer. Toen stond ze naast me en liet ze haar slip zakken zonder dat ik verder iets kon zien. Nu liep ze nog eens op en neer. Het was duidelijk veel mooier. Nu zag je geen randen van een slip maar lekkere ronde billen die onder haar nachthemd lekker vrij konden bewegen.

"Laat eens zien," vroeg Marjolein nieuwsgierig naar het filmpje. Ik ga haar de telefoon en terwijl ik nog op de stoel zat ging Marjolein naast me staan en keken we samen naar het filmpje.

"Oh, ik zie het al hoor," zei Marjolein, "dit gaat Jacques nooit goedvinden. Zo heb ik niet alleen grote borsten maar ook nog eens dikke billen."

"Ik snap het niet hoor," zei ik, "ik denk juist dat iedereen het veel mooier vind. Ik in elk geval wel." En om dat te bewijzen legde ik vanachter teder een hand op een van haar billen.

"He gekkie, je zou toch alleen kijken en niet aankomen?" zei Marjolein maar heel overtuigend was het niet.

"Ja, dat weet ik maar ik moet je toch bewijzen dat ik echt je billen heel lekker vind?" Ik duwde haar nu naar iets meer recht voor me en plaatste mijn andere hand op haar andere bil. "Ik vind ze gewoon lekker," en ik kneedde ze zachtjes.

"Oh Charley, dit kan toch niet?" zei Marjolein zacht, "en ik dacht trouwens dat je mijn borsten zo lekker vond?"

"Je billen zijn heerlijk, en je borsten ook," zei ik, "eigenlijk kan ik niet kiezen." Terwijl ik dit zijn trok ik Marjolein met beide hand dichter naar me toe. Ik zat nog steeds op de stoel met mijn benen iets gespreid en Marjolein stond met haar rug naar me toe tussen mijn knieŽn. Terwijl ik met mijn knieŽn zacht tegen haar benen duwde en haar een beetje vast klemde bewoog ik met mijn handen naar boven en pakte tegelijk allebei haar borsten vast.

"Ja," zei ik bevestigend, "je borsten zijn inderdaad ook erg lekker en ik kan niet kiezen.""Charley, je moet echt ophouden, ik ben verloofd met Jacques, dit kan ik niet toelaten," zei Marjolein maar je maakte geen aanstalten om het te stoppen.

"Sorry," zei ik, "maar het is zo lekker om je lichaam weer te voelen en om zo hier met je op je slaapkamer te zijn doet me denken aan vroeger waar we zo heerlijk lepeltje-lepeltje in slaap vielen en ook weer wakker werden..."

"Ja, dat was echt heerlijk," beaamde Marjolein, "ik heb wel idee. Laten we gewoon om de herinnering te laten herleven even lekker tegen elkaar aan in bed gaan liggen. Gewoon om het niet meer te vergeten. Straks ben ik getrouwd en dan kan het echt niet meer. Maar we houden wel onze kleren aan natuurlijk."

Uiteraard stemde ik meteen in en wat die kleren betreft, Marjolein had geen slipje meer aan en alleen haar nachthemd dus dat viel mee. Ikzelf had nog wel een spijkerbroek en schoenen aan.

"Je moet natuurlijk wel je schoenen en spijkerbroek uitdoen," zei Marjolein en ik was enigszins verbaasd omdat ze juist nog had gezegd dat we onze kleren aan moesten houden. Marjolein liep van me weg en ging op het grote tweepersoons bed liggen. Ze trok het dekbed over haar voeten tot net over haar knieŽn en draaide op haar linkerzij met haar rug naar me toe. Ik was nog steeds wat verbaasd en kennelijk merkte ze dit want ze draaide haar hoofd naar me toe en zei met een lach: "Nou, kom je nog?"

"Ja ja, mevrouwtje ongeduld," zei ik ad-rem en zonder mijn veters los te maken schopte ik mijn schoenen uit. Ik maakte de riem van mijn broek los, deed hem uit en kroop meteen achter Marjolein in bed. Ik nestelde me tegen haar aan en trok meteen ook het dekbed over ons heen zodat het lekker warm was.

"Mmm, ja, lekker," zei Marjolein en ze wiebelde met haar lekker billen tegen me aan. Ik duwde mezelf wat dichter tegen haar aan en vooral mijn onderlichaam tegen haar billen. Terwijl we zo lagen voelde ik mij lul groeien. Ik had mijn rechter arm over haar heen en toen ik deze naar me toe trok kwam ik tegen haar borsten aan.

"Oh, sorry," zei verontschuldigend, "het is een beetje lastig om je niet aan te raken op die plek"

"Geeft niet hoor, voel er maar even lekker aan," reageerde Marjolein. Ik kreeg het gevoel dat Marjolein toch wel wat meer wilde dan alleen lepeltje-lepeltje liggen en ik pakte dan ook lekker een borst van haar in mijn hand. Ik kneedde deze zacht en merkte dat haar tepel keihard was geworden. Ook mijn lul was inmiddels op oorlogssterkte en het kon niet anders dan dat Marjolein deze voelde tegen haar billen.

Terwijl we zo lagen te kroelen tegen elkaar bewoog ik mijn hoofd naar voren en gaf Marjolein een zoen in haar nek. Marjolein zei niets maar reageerde door opgewonden te kreunen. Ik haalde mijn hand weg van haar borst en wreef over haar zij naar beneden naar haar heup en haar bovenbeen. Hier kwam ik van de stof van haar nachthemd op haar blote huid terecht en bij het omhoog gaan schoof ik het hemd mee omhoog zodat ik met mij hand op haar blote dij steunde.

Ik bewoog verder onder haar nachthemd en ging met mijn hand over haar buik. Ik ging nog iets naar boven en pakte met mijn hand haar nu blote borst vast en weer reageerde Marjolein met een lichte kreun.

"Eigenlijk is het wel oneerlijk," zei Marjolein zacht, "ik lig hier met alleen een shirt aan maar jij hebt je onderbroek nog wel aan." Terwijl ik over een antwoord nadacht vervolgde ze: "ik wil dat je lekker met je blote piemel tegen me aan gaat liggen."

Ik zei helemaal niets maar liet haar borst los en bewoog mijn arm naar beneden om mijn onderbroek uit te doen. Toen ging ik weer tegen haar aan liggen. Marjoleins billen waren nog van mij gescheiden door haar nachthemd. Ik probeerde dat omhoog te schuiven maar met haar linkerzij blokkeerde Marjolein dat.

"Ga, eens iets omhoog," zei ik, "anders voel je mijn piemel alleen maar door je nachthemd"

Marjolein begreep het en ging iets om hoog met haar zij waardoor haar nachthemd nu tot precies boven haar billen omhoog geschoven kon worden. Ik ging weer tegen haar aan liggen en omdat mijn harde lul omhoog wees paste deze nu precies in de lengte tussen haar bilspleet. Met mijn arm trok ik haar nog wat dichter tegen me aan om goed het contact tussen haar achterwerk en mijn schaamstreek te voelen.

We lagen zo weer een tijdje te kroelen zonder iets te zeggen. Ik merkte dat niet alleen ikzelf steeds geiler werd maar dat ook Marjolein in een soort van trance begon te raken. Haar tepels waren keihard en ik wisselde het kneden van haar beide borsten af met zo af en toe haar steviger tegen me aan te trekken aan haar heup. Marjolein kreunde daarbij steeds goedkeurend.Het werd tijd voor een volgende stap. Nadat ik weer lekker aan haar borsten had gezeten bewoog ik mijn hand weer naar beneden. Nu trok ik echter mijn onderlichaam iets terug waardoor mijn lul wat ruimte kreeg. Ik richtte mijn lul recht naar voren en duwde deze precies in de ruimte waar Marjoleins billen eindigden en haar bovenbenen begonnen. Omdat er inmiddels al behoorlijk wat voorvocht uit mijn eikel was gekomen gleed deze vrij gemakkelijk tussen haar benen in. Marjolein verzette zich niet en beantwoordde mijn initiatief door haar billen iets naar achter te duwen.

Ik pakte Marjoleins borsten weer vast en begon zacht stotende bewegingen te maken met mijn onderlichaam. We zeiden allebei geen woord meer, waarschijnlijk omdat we allebei niet meer wisten wat te zeggen. Dit ging wel wat verder dat een beetje lepeltje-lepeltje liggen!

Omdat ik niet wist wat ik moest zeggen gaf ik Marjolein nog maar een kus in haar nek. Nu kreunde Marjolein hardop: "ohhh, ja, heerlijk." Ze was even stil en zei toen, "ik wil dat je in me komt Charley, gewoon nog een keer om het nooit meer te vergeten."

"Weet je het zeker?" vroeg ik wetende dat dit een overbodige vraag was. En zonder haar antwoord af te wachten stuurde ik mijn lul naar omhoog tegen Marjoleins schaamlippen. Deze waren ook al helemaal nat van het geil en ik gleed dan ook makkelijk mijn eikel naar binnen. Marjolein kreunde, "oh, nee, ik weet het niet zeker, maar stoot maar lekker door, nu zit je er toch al in."

Ik duwde mijn lul verder in haar en begon haar met langzame halen te neuken. Ik ging met mijn bovenlijf iets van haar af zodat ik nu een goede blik op haar rug en billen had. Wat een heerlijk uitzicht was dit en ik pakte met beide handen haar billen vast terwijl ik lekker door stootte. Marjolein kreunde mee op het ritme van het stoten.

Wat ik nog herinnerde van mijn vroegere relatie met Marjolein was dat ze altijd veel tijd nodig had om klaar te komen. Ik had dus nog een lekkere lange neukpartij voor de boeg!

Nadat we een tijdje zo lepeltje-lepeltje geneukt hadden was het tijd voor een kleine verandering. Marjolein ging iets meer op haar rug liggen en deed een been over me heen waardoor ik haar nu van opzij neukte. Ik vond snel een nieuw ritme en met mijn hand kon ik nu bij haar klitje. Met mijn vingers haalde ik geil van haar schaamlippen en streek ermee over haar klitje.

Ik wreef nu wat steviger over haar klit en Marjolein raakte zichtbaar meer opgewonden. Ze draaide haar gezicht naar me toe gaf aan dat ze me een zoen wilde geven. Ik boog naar haar toe en beantwoordde de kus. We opende onze monden en lieten onze tongen met elkaar verstrengelen. Marjolein duwde haar gezicht echt stevig tegen het mijne. Toen merkte ik dat ze al veel verder was dan ik dacht. Ze schokte en terwijl we nog steeds zoenden begon ze ook te kreunen. Ik duwde stevig door met mijn lul in haar en voelde haar kut knijpen.

Ze was gewoon bijna aan het klaar komen! Ik wilde stoppen met kussen om even wat pauze te nemen om haar de kans te geven haar orgasme nog even uit te stellen. Ik kreeg echter de kans niet. Marjolein zoog zich helemaal aan me vast en kronkelde als een slang met haar lichaam. Toen begon ze ongecontroleerd te schokken. Ik zag haar buik verkrampen en haar bekken nog harder tegen me aan duwen. Terwijl onze monden nog op elkaar waren schreeuwde Marjolein het uit: "mmmmmwwwwwpppppfffffffff" en toen liet ze los: "aaaahhhhh, jaaaaa, ik kom! jaaaa, ik kooooommmmm,"

Ik was helemaal verbaasd, zo snel kwam ze vroeger nooit klaar! Ze schokte nog wat na en ging toen wat ontspannend achterover liggen. Ik keek haar lachend en verbaasd tegelijk aan. "Zo, dat was snel, ben ik niet van je gewend," zei ik terwijl ik nog steeds met mijn lul in haar zat en heel langzaam op en neer bewoog.

"Oh, dat was zo lekker," zei Marjolein, "weer eens een heerlijke echte blote lul in me voelen."

"Eh, hoezo?" zei ik verbaasd, "Ik dacht dat als nu jullie gaan trouwen het met jullie seksleven meer dan goed zou zitten?"

"Nou, ja," zei Marjolein met een wat schuldige blik, "Jacques is heel lief en we vrijen ook wel lekker maar hij is altijd heel voorzichtig. Omdat ik niet aan de pil ben komt hij nooit zonder condoom in mij."

"Oh, ik snap het," antwoordde ik begrijpend.

"Ik heb hem vaak voorgesteld gewoon lekker zonder condoom in me te komen en dan op tijd terug te trekken," vervolgde Marjolein "maar hij is veel te bang dat ik toch zwanger wordt. Vandaar dat ik wel even zin had in jou blote lul zonder condoom."Ik gaf een reactie door weer wat steviger in haar te stoten.

"Kom we gaan nog even verder zoals we vroeger ook deden," zei ik. Ik trok mijn lul uit haar en ging op mijn rug liggen. Marjolein begreep het meteen en kwam overeind. Ze ging over me heen zitten en pakte mijn nog steeds keiharde lul vast en leidde die naar binnen in haar kletsnatte kut. Ze begon lekkere storende bewegingen met haar bekken te maken en ik zag haar bolle borsten in haar nachthemd op en neer schudden. Ik pakte haar met beide handen bij haar heupen en trok haar nog strakker tegen me aan.

Marjolein boog voorover en gaf me weer een lange tongzoen. Doordat ze zo lekker voorover hing kon ik in haar shirt kijken en zag haar borsten bungelen. Ik duwde haar iets terug en pakte haar bij haar borsten vast. De rand van de nek van haar shirt was elastisch en door iets aan de stof te trekken haalde ik eerst haar ene borst uit haar shirt en toen de andere. Marjolein wipte lekker verder op mijn harde lul terwijl ik nu haar borsten kneedde die bloot boven uit haar nachthemd hingen.

Ik trok haar weer iets naar voren en nam hare ene tepel in mijn mond en sabbelde er lekker aan. Ik wisselde een beetje tussen haar beide borsten met sabbelen en benutte de positie ook even om mijn gezicht lekker tussen beide dikke borsten te duwen terwijl we ondertussen lekker door neukten. Heerlijk! Ik voelde wel dat dit alles leidde tot grotere opwinding bij mij en mijn lul begon al wat meer ongecontroleerd te kloppen. Ik deed haar borsten weer terug in haar shirt en kneedde ze nog wat door de zachte stof heen. Nog steeds was mijn lul te opgewonden en omdat ik vreesde klaar te komen duwde ik Marjolein van me af.

"Nog een ander standje net als vroeger?" zei Marjolein ondeugend en ze stapte van het bed af.

"Eh ja, wat had je in gedachte?," zei ik terwijl ik het antwoord al wist.

Marjolein ging wat voorovergebogen met haar handen op het hoofdeinde van het bed staan en wiebelde uitdagend met haar billen. Ik wist wat de bedoeling was. ik ging achter haar staan, schoof haar nachthemd naar boven en richtte mijn lul tussen haar schaamlippen. Ik duwde zacht maar desondanks werd mijn lul meteen met zijn hele lengte erin gezogen. Marjolein kreunde hoorbaar.

"Oh lekker, ja lekker diep," zei ze, "wat heb ik dit gemist zeg."

Ik zei niks maar pakte haar bij haar heupen en begon haar soepel maar ook stevig te neuken. Wel jammer dat ik niet in haar klaar kon komen, dat zou het allerlekkerste zijn. Maar ja, het risico op een mogelijke zwangerschap konden we natuurlijk niet nemen. Toen ik dan ook weer meer opgewonden werd en ik voelde mijn zaad borrelen trok ik mijn lul snel terug uit haar kut. Ruim op tijd want de spanning was eraf en ik kwam ook nog niet klaar.

"Ja, Marjolein, het werd even te lekker," zei ik, "ik moest even terugtrekken om niet in je klaar te komen"

"Oh jammer," zei Marjolein "het ging net zo lekker. Kun je niet nog heel even in me komen?"

"Ja maar wel voorzichtig, want ik sta echt op springen," zei ik eerlijk.

Ik duwde mijn lul weer in Marjolein druipende kut en stootte een aantal keer lekker. Ik pakte haar vanachter langs bij haar borsten en kneedde ze lekker. Ik meende ook te voelen dat Marjoleins kut wat knijp-bewegingen maakte. Ik pakte haar weer bij haar lekker heupen en neukte soepel haar strakke kut met mijn echt keiharde lul. Mijn lul was in echt ultieme stijve toestand met grote glanzende eikel en dikke aderen die bij elke beweging langs Marjoleins schaamlippen wreven.

"Ik ga zo weer terug trekken Marjolein," zei ik "want ik hou het niet lang meer vol zonder klaar te komen"

Ik hoorde Marjolein zwaar zuchten en steunen. "Nog even schatje, nog even," fluisterde ze. Ik schrok een beetje, ze noemde me 'schatje' en dat was wel heel lang geleden. Dit maakte de opwinding er niet minder van en ik neukte langzaam verder. Toen zag ik ineens wat haar opwond: ze leunde met nog meer een hand op het bed maar was met haar andere hand haar eigen klitje aan het bewerken!Dit was voor mij echt te veel. Ik werd nu echt te opgewonden en voelde dat mijn orgasme echt heel dichtbij was. Ik trok me weer terug.

"Oh nee schatje, nog heel even!" Marjolein smeekte bijna dat ik weer in haar kwam.

"Ja ik wil wel maar ik kan me haast niet meer inhouden," antwoordde ik terwijl ik langzaam mijn lul weer naar binnen duwde.

"Oh ja, schatje," steunde Marjolein, "ga door met die harde lul van je. Ik voel hem zo hard en diep!"

"Oh, Marjolein, ik hou het niet lang meer hoor," zei ik terwijl ik voelde dat mijn zaad zich aan het opladen was om eruit gespoten te worden.

"Nee schatje, niet eruit gaan," kreunde Marjolein terwijl ze stevig haar klitje bewerkte. "Niet eruit want ik ga zo komen!" steunde ze.

"Ik hou het niet meer Marjolein, echt niet," zei ik wanhopig.

"Niet eruit!" Marjolein zei het nu vastberaden. "Blijf in me, ik ben er bijna!"

Ik voelde nu echt alles in mijn onderlijf samentrekken om mijn sperma te gaan lanceren en bereidde me toch voor om terug te trekken.

"Neuk me dieper schatje!" riep Marjolein, "Dieper! Je mag er niet uit want ik ga zo komen. Ja schatje, lekker! Laat je gaan!"

Dit was natuurlijk overbodig want al had ik het gewild, terugtrekken was geen optie meer. Ik voelde dat mijn sperma een weg naar buiten aan vinden was.

Marjolein was helemaal in trance: "Ja, ik voel je komen. Kom maar lekker in mij want ..ik , ik kom ook , jaaaa, ik kooom , ik koooommmmm!"

En terwijl Marjolein schreeuwend klaar kwam spoot ik met een krachtige straal mijn sperma in haar. Ik voelde haar kut om mijn lul knijpen en een tweede golf spoot bij haar naar binnen. Ik pakte een borst van haar vast en kneep die bijna fijn terwijl ik een derde golf sperma naar binnen liet vloeien.

"Oh schatje, wat heerlijk, lekker in mij!" Marjolein was nog steeds helemaal in trance en haar onderlijf schokte nog na van het klaarkomen. Toch richtte ze zich op waardoor mijn lul uit haar kut floepte. Een sliert sperma hing er nog aan. Ze pakte mijn lul vast en trok er nog een keer aan waardoor er nog een kleine rest sperma nakwam.

Ze keek me aan en gaf me een lange tongzoen. Ik pakte haar billen nog even lekker vast en we keken elkaar ondeugend aan.

Toen zei Marjolein: "Blijf je nog wat langer? Het zal pas begin avond zijn voordat Jacques weer thuis is."

"Zolang als je wilt Marjolein," antwoordde ik, "dan kunnen we nog wat meer herinneringen ophalen..."


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners