Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Seks met de verloskundige - 56661 keer gelezen
Ik ben Dorieke, 27 jaar, heb twee maanden een prachtige zoon en ben sinds drie weken single. Toen ik vijf jaar samen was Rik raakte ik zwanger van hem. Het was heerlijk zijn stevige dikke lul regelmatig in mijn wat te dikke lichaam te voelen. Rik was helemaal verliefd op me en was dol op mijn lijf. Hij hield van mijn bruine krullen, grijze ogen, stevige lijf met 90d borsten en love handles.

Eindelijk kon ik bevallen op 12 januari van een prachtige dochter na een vrij zware bevalling. Ik had altijd een strak kaal kutje gehad maar die was jammer genoeg flink opgerekt. Het gevolg was dat ik ruim twee maanden geen seks mocht hebben, maar daar had mijn man geen problemen mee zei hij. Ik geloofde hem volledig want hij maakte niet eens aanstalten om mij te verleiden.

Veertien dagen na mijn bevalling begon ik het gevoel te krijgen dat er iets bloeide tussen Rik en Helene, onze kraamzorg. Ze waren net wat te vaak samen en moesten net iets te veel nadenken over antwoorden wat ze samen op een kamer deden. Maar het lukte me niet om ze samen te betrappen dus ik begon langzaam hoop te krijgen dat er niets aan de hand was.

Op de achtiende dag naar mijn bevalling werd mijn nachtmerrie werkelijkheid. Rik had een seksrelatie met Helene opgebouwd en ze vonden het heerlijk, dat was wel duidelijk met het gekreun. Ze stonden samen naakt in de studiekamer waarbij zij voorover geleund de boekenkast vast hield en Rik haar flik achterlangs bewerkte. Ik zag dat de webcam aanstond en was dan ook erg benieuwd wat ze precies met de beelden deden.’s Avonds ging ik op onderzoek uit en kwam al snel tot de conclusie dat ze aan het uitzenden waren. Het was onschuldig begonnen met wat vingeren en trekken, maar inmiddels hadden ze zelfs al anale seks gehad. Ik moest wel toegeven dat Helene wel een prachtig lichaam had met haar 39 jaar. Mooi kort blond haar, blauwe ogen, slank postuur met stevige 80C borsten en een kale tempel.

De volgende dag gebeurde weer exact hetzelfde. Samen glipten ze de studeerkamer in en al snel hoorde ik Helene zwaar kreunen. Ik gooide de deur open en even keken ze me aan en daarna gingen ze weer verder. ‘Kom kijken Dorieke, dit is echt supergaaf’ zei Rik tegen me. Ik barste in tranen uit, gaf Rik een klap in zijn gezicht en liep boos weg. Niemand kwam achter me aanlopen en teleurgesteld ging ik op bed liggen.

Na ruim een kwartier klonken er twee luide kreten uit de studeerkamer, ze waren allebei klaargekomen. Rik kwam de slaapkamer binnen gelopen en kwam aan het hoofdeind staan. Ik draaide me naar hem om en keek recht op zijn stijve pik die nog nadroop van Helene’s geil. Ergens maakte het me geil, maar aan de andere kant was ik zo verschrikkelijk boos op hem!

Zijn hand gleed door mijn haar terwijl hij mij gerust probeerde te stellen. Hij bedoelde het echt goed dacht ik en beantwoorde zijn excuus met een kus op zijn eikel. Langzaam verdween zijn lul in mijn mond en begon ik hem te pijpen. Met mijn hand masseerde ik zijn balzak terwijl zijn stijve steeds dieper in mijn mond ging. Lievelijk gleden de handen van Rik door mijn haar en zachtjes begon hij in mijn mond te neuken.

Het duurde niet lang voordat ik een hand bij mijn onderbuik voelde en ik stevig gestreeld werd. Er gleden vingers tussen mijn schaamlipjes door en ze werden uit elkaar gespreid. Langzaam gingen er twee vingers mijn kutje in terwijl ik Rik nog steeds stevig aan het pijpen was. Steeds meer vingers verdwenen in mijn poes en ik kon het ook makkelijk aan.

Zachtjes werd ik gefist, wat een heerlijk gevuld gevoel gaf dat. Steeds sneller ging de vuist heen en weer in mijn tempel en ook de lul stootte tegen mijn huig. Wat was Rik mij heerlijk aan het gebruiken en wat vond ik het een heerlijk gevoel! Het duurde dan ook niet lang voor ik luid kreunend klaarkwam.

Ik concentreerde me nu helemaal op zijn lul terwijl ik nog zachtjes nagefist werd. Steeds meer voorvocht belande in mijn mond tot Rik eindelijk klaarkwam. Hij spoot ontzettend veel zaad in mijn mond, zijn handen streelden mijn borsten en gezicht. Op dat moment kwam ik tot de conclusie dat er iets niet klopte.

Nog steeds werd ik gefist terwijl Rik mij al aan het strelen was met twee handen. Ik keek op en zag tot mijn grote schrik dat het de vuist van Helene was die in mijn kutje zat. Uit alle macht probeerde ik haar hand uit mij te trekken, maar dat lukt niet doordat ze haar hand spreidde. Ik probeerde harder en harder te trekken waardoor de hand langzaam naar buiten kwam.

Helene probeerde op me in te praten dat ik het moest ondergaan en dat het heerlijk was. Ze had gelijk het fisten was heerlijk, maar mijn man was in de laatste drie uur twee keer vreemd gegaan waar ik bij was. Ik was furieus en zette ze allebei de deur uit. Sindsdien heb ik nooit meer iets van ze gehoord. Ze zijn inmiddels getrouwd en hebben samen twee prachtige meiden.

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners