Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Schoonzoon geil op slipjes - 12743 keer gelezen
Ik sta voor de wasmachine en wil net mijn ondergoed uit de wasmand in de wasmachine gooien toen ik voelde dat deze nat en kleverig was. Ik ben een vrouw (Pietje) van 62 jaar en raak nog steeds opgewonden van mijn schoonzoon Henry (39). Ik voelde nog eens goed en rook er aan, het lijk wel sperma dacht ik. Hoe kan dat nu, wie spuit er sperma in mijn slip. Ik gooide mijn ondergoed in de wasmachine en dacht er niet meer aan, tot dat ik weer naar een weekend mijn ondergoed uit de wasmand haalde en weer vol zat met sperma. Ik ging nadenken wie is en zijn er van dit weekend geweest en wie is er boven in de badkamer geweest. Iemand moet toch mijn slipje hebben vol gespoten. Bij dit idee werd ik geil en ging op de wc van de badkamer zitten, mijn hand ging langs mijn bennen omhoog en begon te fantaseren. Ik droomde dat er iemand moest zijn die zijn eigen aftrok in de badkamer en zijn sperma in mijn slip spoot. Bij dat idee zat ik me zelf in eens te vingeren, ik streelde langs me schaamlippen en duwde twee vingers tussen me lippen. Deze waren inmiddels nat geworden, mijn vingers gingen steeds sneller in en uit me kut en die sopte gewoon en er kwam een soppend geluid uit. Ik spreidde me bennen zowijd als ik kon en kwam met een gil klaar. Ik schrok wakker en niemand had het gelukkig gehoord of gezien.

Ik moet goed opletten dacht ik en ging ieder weekend op onderzoek uit wie mijn slips iedere keer vol met sperma spoot. Op een zaterdagavond moest ik naar de wc en ging gewoon beneden, terwijl ik op de wc zat werd er aan de deur gevoeld en deze zat natuurlijk op slot. Ik ga wel naar boven werd er geroepen door mijn schoonzoon Henry, zijn stem herkende ik. Ik hoorde hem de trap op lopen de badkamer in. Ik werd nieuwsgierig en veegde snel mijn billen schoon en droogde me kut af. Ik liep zeer zacht de trap op zodat niemand mijn kon horen. De badkamer deur was niet helemaal gesloten en zag Henry zitten. Hij had een zakdoek in zijn hand die hij tegen zijn neus hield, zal hij een bloed neus hebben dacht ik nog. Toen keek ik naar zijn andere hand. Hij zat zijn eigen op de wc af te trekken, en die zakdoek was mijn slip die ik vanmiddag voor het douche uit had gedaan. Hij rook er aan en snoof de de lucht door zijn neus naar binnen. Hij werd steeds geiler en begon nog sneller aan zijn pik te rukken. Het wond mij ook op en ging met me hand langs mijn bennen onder me rok omhoog. De slip duwde ik op zij en begon me te vingeren. Mijn hand knelde tussen me slip en me been zodat ik besloot me slip uit te doen. Daar stond ik dan te kijken naar me schoonzoon die zelf bezig was zijn eigen af te trekken met mijn slip in zijn hand. En ik met een hand onder me rok en zonder slip aan me kont. Henry kwam klaar en spoot alles in mijn slip die hij in zijn hand had, hij droogde zijn pik helemaal af en deed zijn broek omhoog. Ik liep snel naar me slaapkamer met de hoop dat Henry naar beneden ging. Even later hoor ik hem de trap af lopen. Ik liep naar de badkamer en pakte me natte slip uit de was mand en ging op de wc zitten. Ik rook nu aan zijn sperma, de draag was groot om het van mijn eigen vuile slip te likken, en ik likte er aan. Dit smaakte zoet maar lekker, ik begon me zelf weer te vingeren tot ik weer met een gil klaar kwam.


Ik heb de hele week lopen fantaseren hoe zal ik Herny pakken? Zal ik hem betrappen of zal ik mijn slips niet meer in de wasmand gooien of .Opeens had ik een idee. Ik ging naar een lingerie winkel en kocht een string en kousen, deze deed ik thuis aan en gooide deze op zaterdag in de wasmand. S avonds kwamen mijn dochter en schoonzoon koffie drinken, dit doen ze bijna iedere weekend. Zoals gewoonlijk ging mijn schoonzoon boven naar de wc en kwam na ca. een kwartier met een lag op zijn gezicht de kamer in. Ik knip oogde naar hem en liep naar de keuken hij volgde me. In de keuken vroeg ik aan hem of hij voor mij even de wasmand wilde halen. Henry liep zonder te aarzelen naar boven en kwam met de wasmand naar me toe. Henry wil jij de was even in de wasmachine gooien vroeg ik hem toen we samen naar de bijkeuken liepen. Ik deed de deur van de wasmachine open en Henry pakte me nieuwe string uit de wasmand. Hij hield me string omhoog en zij zo dat is sexy. Terwijl hij de string omhoog hield liep de sperma van hem uit me string. Ik hield snel me hand er onder en ving de sperma op en likte me hand af. Henry keek en kreeg spontaan een stijve pik in zijn broek. Dat is lekker Henry. Henry knikte en ik pakte hem in zijn kruis. Wil je het echt een keer met mij er bij doen vroeg ik. Hij knikte en we maakte een afspraak voor de komende week. Op woensdag stond hij in de deur opening en liep samen met me naar boven. Hij deed zijn broek omlaag en ging op de wc zitten, ik trok voor hem mijn slip uit en gaf deze aan hem. Ja ruik er maar aan, en Henry begon aan mijn slip te ruiken en werd er opgewonden van hij pakte zijn pik beet en trok zich voor me af en spoot mijn slip in het bij zijn van mij vol. Hij zucht en bleef zitten met zijn stijve pik omhoog. Ik trok me rok zover omhoog zodat ik op zijn pik kon gaan zitten. Ik liet mijn natte kut over zijn pik zaken en liet me door hem neuken. We kwamen samen nog een keer klaar en ik gilde het uit. Sindsdien kijk ik regelmatig naar hem als hij bij ons naar de wc gaat en als niemand het merkt dan ga ik op zijn pik zitten en laat me lekker door mijn schoonzoon neuken.


Pietje zijn schoonmoeder


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners