Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Schandalig lekker - 18194 keer gelezen

Hallo allemaal, na een hele tijd genieten van de vele opwindende verhalen op deze site wil ik toch eens proberen een van mijn eigen avonturen op deze manier met jullie te delen. Ik ben Juliètte, 33, en Ik hoop dat ik jullie een beetje mee kan laten genieten van die heerlijke dag nu alweer een paar jaar geleden..

..Die dag begon met haast! De avond ervoor toch weer wat laat geworden, na het werk nog even na borrelen met twee collega's van me. Melanie, Susan. en ik, Juliètte, hadden het al gauw over de mannen die wel of juist niet in ons leven waren. Allemaal tegen de dertig, maar geen van drieën echt gesettled op dat moment.

Zelf was ik op dat moment net een paar maanden vrijgezel, en dat beviel me best wel goed, al begon ik stiekem toch wel weer eens naar een man te verlangen. Niet om verliefd te worden, maar wel om me bemind te voelen, de spanning, en af en toe heerlijk ongedwongen opgaan in elkaar..

Tegen middernacht ben ik naar huis gegaan, mijn nichtje ging trouwen de volgende dag en ik moest nog een flink stuk rijden ook. Met gemengde gevoelens ging ik deze dag tegemoet, leuk om de familie weer eens te zien, aan de andere kant zag ik ook op tegen al die vragen die gingen komen wanneer het nou eens mijn beurt is om te trouwen. En dat was op dit moment wel het laatste waar ik aan dacht..

Door m'n wekker heen geslapen schrok ik bijna een uur later wakker. Nee he! Nu moet alles weer zo gehaast.. maar goed, als ik een beetje opschiet dan kan ik er nog prima op tijd zijn.Mopperend op mezelf stap ik onder de douche, ik had ook gewoon naar huis moeten gaan na het werk, en later die toch nog spannende film moeten wegzappen.

Toch voelde deze warme douche nu heerlijk, en ik ontspande weer een beetje. Als vanzelf gleden mijn handen over mijn lichaam. - een volslank lijf, met volle ronde billen, E cup, verder ben ik een goedlachse brunette met lang haar en blauwe ontdeugende ogen..- hmm.. dat voelt lekker zo met m'n billen tegen de koude wand, de warme straal en m'n vingers die zachtjes in mijn tepels knijpen, zal ik nog even.. Maar ik bedenk me dat ik daar nu echt geen tijd voor heb, misschien dat ik vanavond na het feest nog even met mezelf kan spelen op het logeerbed, als ik al een kamer voor mezelf heb..

Speciaal voor vandaag heb ik een nieuw jurkje gekocht , rood, een lekker zacht stofje wat soepel om mijn brede heupen valt, daaronder ook een rood setje, kanten gebloemde bh met een kanten heupslip. nadat ik ook mijn haren gefohnt heb en mezelf een beetje opgetut ben ik tevreden als ik in de spiegel kijk De felrode lippen zijn even wennen, maar het is tenslotte feest! met een vestje en zwarte pumps erbij, en gepakte weekendtas ben ik klaar om de deur uit te gaan. Het is lekker weer voor eind april en ik ben inmiddels helemaal vrolijk, zet m'n radio aan en ga onderweg, als alles meezit ben ik er binnen anderhalf uur, nog best op tijd.

Onderweg merk ik dat nu veel meer als normaal de aandacht heb van de mannelijke medeweggebruikers om me heen, een lach, een knipoog.. en wat verlegen lach ik terug. Vooral de vrachtwagenchauffeurs hebben 't op me gemunt vandaag, zou het de lippenstift zijn? mmm.. stiekem fantaseer ik erover om eens een ritje mee te gaan met een geile chauffeur, om me eens heerlijk te laten verwennen in zo'n cabine.. maar dat is weer een ander verhaal.

Vrolijk en toch ook wel licht opgewonden parkeer ik ruim een uur later mijn auto bij het stadhuis, in de verte zie ik al familieleden staan, en na nog even een slok water en mascara bijwerken stap ik uit en loop naar ze toe. Ik begroet iedereen en sta even gezellig te kletsen terwijl we wachten op het bruidspaar.Steeds voel ik ogen op me gericht. Het is Michel,de vriend van m'n tante die mijn blik probeert te vangen. Hij is wat jonger dan haar, begin veertig, lang, donker haar, leuke babbel en ondeugende ogen. Ik had vorig jaar tijdens een familiereünie al eens gemerkt dat hij wat met me flirtte, maar ik deed dat later af als een geintje, het zal de alcohol wel geweest zijn.

Maar nu deed hij het dus weer! en hij deed niet eens heel erg zn best om het te verbergen. Even voelde ik medelijden met mn tante, maar aan de andere kant wist ik dat zij ook geen heilige is, en besloot ik er maar niet te zwaar aan te tillen en erom te lachen.

Het bruidspaar was inmiddels aangekomen en we konden naar binnen. Er bleken niet genoeg zitplaatsen dus moesten er wat mensen staan, waaronder ik.

Ik had niet gemerkt dat Michel schuin achter me stond, en toen m'n tante even een praatje maakte hoorde ik hem achter me fluisteren : 'Jeetje meid, weet je wel dat je al een jaar lang mijn natte droom bent?' 'Ik weet dat ik nu fout ben, maar wetende dat ik jou vandaag zou zien maakte deze dag tot een feest voor mij" Je betovert me.. "

Ik voelde zijn warme adem in m'n nek en er ging een rilling door m'n lijf, 'wat moet ik hier nu mee..', dacht ik. Even keek ik achterom, glimlachte en zei zachtjes dat ik blij was dat ik zijn dag goed had kunnen maken, en dat hij zijn dromen dan maar beter niet met mijn tante kan delen. Hij grinnikte en zei 'alleen met jou, als je dat zou willen..?" en blozend draaide ik mijn hoofd weer om. Heel even dacht ik een lichte streling over mn billen te voelen..

Na alle plechtigheden waren we aangekomen in het zaaltje waar het feest werd gehouden, niet al te groot, maar een hele gezellige uitstraling.

De dag had ik grotendeels doorgebracht met bijpraten met de familie, een heerlijk diner waarbij ik wat nieuwe mensen heb ontmoet, zoals buren en collega's van het bruidspaar. Maar ik was afgeleid door de avances van Michel, ik voelde steeds zijn speelse blik zoeken naar de mijne en het begon me meer en meer op te winden al wist ik dat ik het eigenlijk zou moeten negeren, of hem zelfs zeggen te stoppen. Maar in plaats daarvan ging ik hem uitdagen, deed mijn vestje uit zodat m'n decolleté extra op zou vallen, liep heupwiegend langs hem en keek hem zwoel aan.

Ik zag dat het hem opviel. hij kwam op me af en fluisterde achter me.. "Grrr je weet dat je me gek maakt Juliet, ik ken je dan wel niet zo heel goed maar ik zie aan je dat jij het ook voelt, die energie van spanning en pure lust tussen ons.'' ''hmm wat zou ik me graag nu ter plekke willen storten op je heerlijk zachte borsten!'' En juist op dat moment voelde ik even zijn heup en opgewonden pik tegen m'n billen duwen en liep hij weg..

Wow.. ik voelde nu heerlijke constante golven van opwinding door mijn hele lijf gaan, en dat het eigenlijk heel fout was maakte het nog geiler en spannender, hoe ver zou dit nog gaan? Zou ik na vanavond nog van hem horen? zouden we elkaar over maanden pas weer eens treffen?

Ik schrok er zelf van hoeveel ik ineens naar hem verlangde, deze man en deze situatie waarin ik me bevond, het maakte me zo heet dat ik m'n broekje nat voelde worden, mijn tepels schuurden stijf en gevoelig tegen mijn bh. Misschien moest ik maar even naar buiten om wat af te koelen en bij zinnen te komen, sowieso was er vanavond met al die mensen geen mogelijkheid om..

Ineens werd ik bij m'n arm gepakt toen ik langs de garderobe liep, ik werd een paar meter het donker ingetrokken en in een hoek met m'n rug tegen een wand gezet. Ik zag niet veel maar voelde jassen overal om me heen en rook de geur van Michel, zijn warme adem in mijn hals..

" Hmm geef me in ieder geval èèn zoen vandaag, ik wil je lippen proeven en voelen, een klein moment van ons samen" Nog voor hij kon uitpraten sloeg ik m'n armen om hem heen en gaf hem een zoen op zijn mond. Hij zoende mij wellustig terug en al gauw stonden we hevig tongend in een innige omhelzing. Zijn handen grepen m'n billen, en kreunend duwde hij zijn heupen tegen me aan toen ik mijn been om zijn lichaam sloeg. ''Ooh Juliet ik wil je! '' zuchtte hij, en pakte mijn been terwijl zijn andere hand naar mijn borsten ging. Ik voelde alweer een flinke bobbel, dit keer tegen mijn al natte broekje gedrukt, en ik begon zachtjes over zijn ingepakte stijve te schuren..Michel gromde alleen maar lichtjes en was inmiddels druk bezig met het uitpakken van mijn borsten, hij streelde ze en er ontsnapte me een licht kreuntje toen ik eindelijk zijn warme tong voelde likken aan mijn tepel. Zijn mond die ze kuste.. ik wilde niets liever meer dan me ter plekke heerlijk te laten pakken door Michel, en ik begon ongeduldig zijn riem en broek los te maken. 'mmm Michel je maakt me de hele dag al heet", ik pakte zijn hand, trok m'n jurkje wat omhoog, en liet zijn hand over mijn natte broekje glijden. "ik word zo nat van je.."

Meer aansporing had hij niet nodig en ik voelde hoe hij m'n broekje ruw naar beneden trok en zijn vingers door m'n natte lippen liet glijden, 'Draai je om liefje we hebben weinig tijd"

Ik draaide me om en voelde al snel zijn kloppende eikel tegen mn hongerige poesje aanduwen, ik duwde mijn billen wat naar achter en in èèn harde stoot zat hij diep in mij. Ooh wat had hij een lekkere dikke harde paal! Hij greep mijn borsten en begon heerlijk in me te stoten, '' Je bent nog lekkerder dan in al die natte dromen, het duurt niet lang meer voor ik je lekker vol ga spuiten meisje"' hijgde hij in mn oor.

Met een hand streelde hij nu mijn inmiddels opgezwollen clitje en ik voelde al snel een intens orgasme bij me opkomen. "Jaaah ga door Michel, ik wil je diep in me voelen spuiten.."

Mijn kutje en onderlijf begonnen hevig te schokken en ik voelde hoe hij hevig stotend zijn zaad in me spoot. We moesten onze geluiden van wellust zo inhouden, het liefst had ik luid kreunend zijn pik willen leeg melken, maar ooh wat was dit heerlijk, en wat was ik er aan toe..

Nadat we ons weer wat gefatsoeneerd hadden zijn we na nog een heerlijke tongzoen èèn voor èèn weer de zaal ingelopen. Even was ik bang dat ik me geen houding zou weten te geven, maar niemand leek iets te merken en de wijn maakte mij ook wat losser.

Ik heb later zelfs nog even met mijn tante staan praten, koetjes en kalfjes, alsof er niks aan de hand was. Ik verbaasde me zelf.

Ook hebben Michel en ik later nog even gedanst, waarbij we nog heel even 'na konden praten".

" En, haalde de realiteit het bij al die natte dromen van je?'' vroeg ik hem.. "Je hebt ze zelfs nu al overtroffen, maar er is nog zoveel meer wat ik gedroomd heb'' "zoals jouw heerlijk volle poesje op mijn gezicht, Jij en ik met alle ruimte, tijd, en privacy. "Als het aan mij ligt ben ik nog lang niet klaar met jou Juliètte.."

Zijn woorden lieten alweer een siddering door mijn onderlijf gaan.. Moest ik dit doen? Ik wilde hem zo graag een paar uurtjes voor mezelf, in alle rust nog eens heerlijk genieten van hem en zijn geile pik.. "Mmm waar een wil is is een weg Michel, we vinden vast wel een manier.." fluisterde ik hem toe.

Die nacht gingen zij naar huis, en ik bleef logeren bij een ander familielid. Op mijn logeerbed heb ik het moment met Michel nog even heerlijk vingerend herbeleefd, wat maakte deze man mij geil.. Hij had me zijn telefoonnr toegestopt, zou ik hem gauw een smsje sturen..?

Zo, dit was mijn eerste verhaal. Ik hoop dat jullie er ook van genoten hebben. Laat gerust een reactie of feedback achter, daar leer ik van. En wie weet komt er dan een vervolg.. xx Juliètte

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners