Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Roxy 1 - 9492 keer gelezen
Hoi,

Dit is een waargebeurd verhaal van een 2-tal jaar geleden en zijn de namen veranderd.

Mijn naam is Tom, 25, niet slecht geschapen en ik werk als extern personeel bij een bedrijf. Ik werk ook vrij onregelmatig in de week en mijn uren zijn ook niet om naar huis te schrijven. 3 uurtjes in de ochtend en 5 uurtjes in de avond. Maar het pluspunt is wel, je kent iedereen die er werkt, want ik zie iedereen in de ochtend toekomen.

Nu het verhaal begint iets minder dan 4 jaar geleden. Ik was zelf maar 9 maanden actief op het werk als we een mail kregen dat er nieuwe mensen begonnen met foto's. En toen viel mijn oog op 1 meisje, Roxy. Die foto sprak mij echt aan en aangezien ik single was dacht ik van waarom niet. Mooi gezichtje, een heerlijke inkijk op die boezem en niet van de magerste maar ook niet heel dik. Ik hield mij wel in het begin op een afstandje want ik had al veel blauwtjes gelopen in het verleden. Tot ik eens een vraag stelde aan haar en sindsdien bleef ze als ik moest werken even staan in de ochtend om een praatje te slaan. Ik kon het ook niet laten om eens te kijken op haar Facebook, het voor- of nadeel van deze tijd. En toen zag ik dat zij een vriend had. De moed zonk in mijn schoenen en bleven we goeie vrienden. Een paar maanden later had ik ook een vriendin, eveneens van het werk. Maar ons contact bleef nog altijd goed over de tijd.

Nu 2 jaar later waren we allebei op een punt gekomen dat het niet goed liep in onze relaties. Ik ben op een jaar (!) 3 keer gedumpt geweest omdat zij twijfelde aan zichzelf. Maar 3 keer zijn wij terug samen gekomen, maar bij de laatste keer deed het wel pijn. Zij van haar kant ging hem verlaten. Ik heb haar zelfs midden in de nacht geholpen met verhuizen, toen zonder bijbedoelingen, ook al zat ik wel te denken: "hoe zou ze er naakt uitzien?".
Nu een paar weken later kwam ze langs aan mijn bureau. "Tom, ik heb een vraagje." "Tuurlijk." "Ik heb tickets voor Walibi tijdens Halloween en ik wou al niet met hem gaan. Wil jij niet meegaan met mij?" "Ik zie dat wel zitten." "Je mag Sam (toen mijn vriendin) meenemen als je wil." Dus zo gezegd, zo gedaan. Sam wou niet meegaan. Geen fan van Halloween, voornamelijk de spinnen. Dus zijn wij met ons tweetjes vertrokken richting Walibi, als vrienden. Maar wat we niet wisten is dat de dag helemaal anders ging eindigen.

Het was een leuke dag, zitten op elkaars dak zoals wij gewoonlijk deden. Maar ze had die dag een broek aan die geregeld afzakte tot juist onder haar string en als ze nog maar door had dat ik aan het kijken was trok ze die snel terug omhoog. En die dag werd dat een spelletje van: raad de kleur van de string. Qua stijve ging het goed tot aan de boomstammetjes. Zij zat zo dicht bij mij dat het mij niet onberoerd liet. En daarna gaf ze ook zo de commentaar van: "Ik dacht dat je in het donker gebruik ging maken om aan mijn borsten te zitten." met een hele vette knipoog en toen was het hek van de dam.

Toen we terug in de auto zaten kon ik het toch niet laten om eens te kijken om te weten welke kleur haar string had. Het was een lichtgroene en ik kon het ook niet laten om aan haar borsten te zitten. We reden toen terug naar huis en toen nam de geile gevoelens het gesprek over. Ik: "Wat denk je van dat wij seks hebben?" Zij was overvallen van deze vraag dat ze begon te blozen. "Maar jij hebt nog een vriendin, Tom. Dat kan je toch niet doen." "Ik weet het, maar dit laat mij niet onberoerd, je geeft mij constant een stijve en je gaat mij niet vertellen dat je niets voelt." zei ik op de man af. "Ik kan niet ontkennen dat ik niets voel." "Laat ons zo afspreken. Als we terug in Antwerpen zijn en je zegt niets gaan we gewoon een plaatsje zoeken en doen we het gewoon. Wil je niet, dan zeg je het gewoon, no hard feelings." Maar ze gaf geen kik. Ik dacht dat mijn droom uitkwam.

Ik ken gelukkig een plaatsje aan het Peerdsbos dus wij reden naar daar. Ik, vol zenuwen, zocht naar een goed plekje en eens daar aangekomen verplaatsten we ons snel naar de achterbank. We wisten niet goed wat we moesten doen, tot ik de move deed en haar kuste. En toen was het hek van de dam. De kleren vlogen uit en mijn droom kwam uit, ik zag haar naakt. Mooie D-cup en een kaal kutje dat zeiknat was. Zelfs mijn eigen vriendin was nog nooit zo nat. Zij trok direct mijn boxershort uit en verschoot van mijn lengte. "Ik heb nog nooit zo'n grote lul vast gehad." En niet veel later begon mij te pijpen. Dat was een hemelse ervaring. Ze was ook 3 jaar ouder dan ik en je voelde dat zij ervaring had. Ik kwam bijna klaar en ze stopte direct met pijpen en ging met haar zeiknat kutje op mijn stijve zitten en begon mij rustig te berijden.

"Ooh Tom, je bent zo lekker. Neuk mij." "Ooh Roxy, je bent zo geil. Ik heb nog nooit zo'n geile meid als je geneukt." En dit ging zo een uurtje door. Wel af en toe met een pauze. Uiteindelijk konden we niet veel doen in mijn kleine wagen. Maar na een neukpartij kwam ik zalig in haar klaar. 5, 6 stralen spoten in haar kutje. Uiteindelijk hebben we snel onze kleren terug aan getrokken want er kwam ineens een groep lopers voorbij.

Ik zette haar terug af aan haar auto en ik begon toch spijt te krijgen. Maar uiteindelijk ook weer niet, want wat zij deed met mij op een paar uurtjes heeft mijn eigen vriendin nog nooit gedaan. Een week later heb ik het uitgemaakt met mijn vriendin en de week daarop was ik samen met Roxy. Deze relatie heeft maar een maand uitgehouden, maar wel elke keer heel seksueels. Wij hebben bij elke ontmoeting seks gehad en zij heeft veel zaad in haar gekregen. Maar uiteindelijk is het na die relatie daar niet bij gebleven. Maar dat is voor het volgend verhaal. En deze keer zal het bij hetero zijn.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners