Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Overspel, kan het of niet - 5161 keer gelezen
Gelaten keek ze naar haar man die onderuit gezakt op de bank zat en een zoveelste fles bier aan zijn mond zette. Ongeschoren, slordig gekleed en als ze wat zou zeggen zou het huis te klein zijn. Machteloos schudde ze haar hoofd, de aandacht die ze sinds de geboorte van hun dochtertje kreeg was nagenoeg nul. Het enigste dat hij deed was, ondanks dat ze samen werkten, drinken en sport kijken. Ze was vaak kompleet versleten door de twee banen die ze had. Haar eigen baan en de zorg voor hun kinderen. Ze had het gevoel dat ze de laatste tijd volkomen langs elkaar heen leefde. Alles kwam op haar schouders terecht. Af en toe had ze het gevoel dat ze in zijn ogen een sloof was. Ze kreeg er steeds meer moeite mee om zich in die ondergeschikte rol te schikken. Seksueel gezien was het al helemaal niets meer. Ze kon de tijd niet heugen dat hij haar geneukt had. Als hij haar al neukte was het puur om zijn eigen behoefte te stillen. Zodra hij was klaargekomen draaide hij zich om en viel in slaap, haar gefrustreerd laten liggen. Haar seksuele behoeftes had ze ver weg gestopt. De enigste reden dat ze nog bij hem bleef, waren heel burgerlijk de kinderen.

Irma was niets bijzonders een vrouw van dertien in een dozijn. Lang, niet te grote tieten, stevige kont en de beruchte kilo’s te zwaar. Toch had Emiel, de huisvriend, zijn oog op haar laten vallen. Door de jaren heen was zijn opstelling naar haar toe veranderd. Het kwam niet door haar schoonheid, maar meer door haar ongenaakbaarheid. Heel subtiel was zijn benadering wat verandert. De beruchte welkoms zoenen op haar wangen werden anders. Als hij binnen stapte lag hij zijn arm op haar heup en gaf een wat zachtere en langere zoen op haar wang. Hij wist dat ze de verandering moest merken, maar ze reageerde er niet op. Geen afwijzing maar ook geen toenadering. Koortsachtig zocht hij een benadering, die bij een afwijzing er niet toe zou lijden dat ze hem niet meer wilde zien. Een volgende stap zou zijn haar een zoen nu op haar mond te geven in plaats van op haar wang. Als ze er aanstoot aan zou nemen kon hij zich uit die situatie goed redden. Hij zou wel merken waar dat toe zou lijden. Uiteraard had Irma de subtiele verandering in hem bemerkt. Ze schonk er geen aandacht aan, al voelde ze zich voor het eerst in een hele lange tijd weer begeerd. Een gevoel dat haar verborgen verlangen naar een nacht heerlijke seks weer deed terug komen. Angstig dat het uit de hand zou lopen hield ze zich op wat afstand van hem. Ze wist dondersgoed dat ze nu kwetsbaarder was dan ooit. Toch vond ze het altijd heerlijk als hij binnenstapte en haar af en toe een complimentje gaf, al was daar zeker niet altijd een reden toe.

Het was dinsdag morgen toen hij achterom bij haar naar binnenstapte. Irma was nog gehuld in haar ochtendjas. De kinderen waren uit logeren dus echt haast zich te kleden had ze niet gehad. Ze stond in de gang wat in een kast te rommelen. Verlekkerd keek Emiel naar haar kont die duidelijk strakgespannen in de stof stond afgetekend. Hij voelde hoe het sluimerende verlangen naar haar heviger dan ooit was. Hij besloot zijn nieuwe tactiek vandaag uit te proberen. Blij verrast keek ze om toen ze hem hoorde.

“Hoi,” klonk het vriendelijk terwijl hij op haar toe stapte.

Ze was blij dat hij binnenstapte en haar wat afleiding bood. Ze had weer een deel van de nacht wakker gelegen met haar hernieuwd hervonden verlangens en haar irritaties jegens haar man. Hij boog zich voorover om haar de bekende zoen op haar wang te geven. De adem stokte in haar keel toen ze zijn lippen op haar mond voelde. De manier waarop hij het deed overrompelde haar volkomen. Zijn lippen lieten al haar bezwaren vervliegen. Bijna automatisch liet ze haar spitse tongetje in zijn mond glijden. Minuten lang zoende ze elkaar zonder dat Emiel haar met een vinger aan raakte.
Haar onstuimigheid verraste hem volkomen. Hij voelde hoe haar ademhaling zwaarder werd toen hun tongen als twee krolse slangen om elkaar heen draaide. Langzaam maakte hij zich van haar los en keek haar aan.

“Weet je het zeker, meisje,” sprak hij zacht.

Irma knikte eenvoudig “ik ben nu te ver om nog terug te willen gaan. Dit zat al een poosje in de lucht. Kom!” klonk het verleidelijk terwijl ze zijn hand beet pakte en hem naar haar slaapkamer leidde.

Emiel had veel verwacht, maar niet dit. De zoen was een aanzet tot een nieuwe fase die uiteindelijk tot aan haar bed moest lijden, maar zo snel en zo kalm…

Gretig pakte hij haar warme hand en volgde haar. In de slaapkamer trok hij haar weer gretig tegen zich aan. Zijn mond zocht haar lippen terwijl zijn hand nu onderzoekend over haar lichaam gleed. Ze kreunde zacht in zijn mond, vol verlangen gleed haar hand over zijn kruis heen. Haar hand trilde licht toen ze zijn broek opende en zijn spijkerharde lul uit zijn broek wipte. Hij wist dat ze alle twee eerst hun eerste opwinding moesten bevredigen eer ze van elkaar konden genieten. Met een kort rukje trok hij haar ceintuur los en liet haar duster van haar schouders glijden.
Bijna vanzelf vond zijn lul de ingang van haar drijf natte kutje. Zonder nog langer te wachten gleed hij in haar. Met een gesmoorde kreet verwelkomde ze hem.

“Ooohhhhhh….toe maaarrrrrr……,” kreunde ze aanmoedigend.

Emiel sloeg zijn handen om haar kont en tilde haar van de vloer. Meteen begreep ze zijn bedoeling, heet sloeg ze haar benen om heem heen en voelde hem nog verder in zich zakken. Rustig begon hij haar te neuken. Irma kon niet geloven wat er allemaal in haar lichaam gebeurde. Het gevoel was overweldigend. Nog nooit was ze zo hartstochtelijk genomen.

De opzwepende woorden kwamen als vanzelf uit haar mond.

“Jezusssss…… jaaaaaa neuk me, neuk me harderrrrr……….” snikte ze.

Emiel wist niet wat hij hoorde de anders zo bedeesde vrouw leek wel los geslagen. Ze wilde harder dan kon ze dat krijgen ook dacht hij. Hij tilde haar zo ver op dat het puntje van zijn eikel nog net in haar zat om haar vervolgens los te laten zodat ze door haar eigen gewicht hard op zijn lul zakte.

“Jaaaa…. zo, zo ga dooorrrr…..” kermde ze vol genot.

Ruw neukte hij door. Het zaad in zijn ballen begon zich te roeren. Hij voelde dat het niet lang meer zou duren eer haar strak melkende kut het zaad uit zijn ballen zou zuigen. Zijn grote stevige lul joeg haar op ze voelde hoe het genot bezit van haar begon te nemen. Overmand door het genot dreef ze haar nagels in zijn rug toen ze haar hoofd in haar nek gooide. Met een dierlijke kreet kwam ze wild schokkend op zijn lul klaar.

“Ik kommmmmm……..Goddddd……ik kom klaaaarrrrrrr………,” gilde ze het uit.

Dit was het moment waar Emiel op had gewacht met een paar laatste felle korte stoten voelde hij het zaad uit zijn ballen op hoog jagen. Straal na straal spoot hij met grote kracht in haar verkrampte kutje.

“Toeeee…..spuit, spuit schat…..spuit me kutje vollll……aaaahhhhhh wat lekkeerrrrr……,” jammerde ze.

Met haar, nog steeds licht schokkend, om zijn middel geklemd liep hij naar het bed toe en lag haar neer.

Rustig rolde hij van haar af en keek haar aan. Een gelukzalige glimlach lag om haar mond. Tevreden keek ze hem aan.

Met een eenvoudig “dank je” verbrak ze de stilte.

Nadenkend keek hij haar aan terwijl zijn vinger kleine rondjes rond haar donker gekleurde tepels draaide. Het viel hem op nu hij met haar borsten speelde dat haar tepels in verhouding tot haar tieten vrij groot waren, precies zoals hij er van hield.

“Spijt?” was zijn eenvoudige vraag.

Ze schudde resoluut haar hoofd.

“Nee! Je moest eens weten wat ik de laatste tijd allemaal tekort ben gekomen. Wat nu is gebeurd was gewoon een kwestie van tijd. Ik wist al heel lang dat je me probeerde te versieren,” antwoordde ze.

Een glimlach trok over haar gelaat terwijl ze het hem vertelde.

“Je weet toch wel wat je nu in me hebt ontketend, hé,” sprak ze.

Een grijns trok over zijn gezicht terwijl zijn hand nu zacht haar kutje streelde.

“Ik ben bang dat ik een vuurtje in je heb ontstoken. Ik hoop dat ik diegene ben die hem regelmatig bij je mag blussen,” glimlachte hij.

Met die woorden schoof hij een vinger onderzoekend haar kutje in. Irma kreunde zacht. Lachend maakte ze zich van hem los.

“Of jij dat mag doen weet ik niet. Eerst zal je een examen moeten afleggen,” sprak ze met een ondeugende twinkeling in haar donkere ogen.

Met een geile blik in haar ogen pakte ze zijn half harde lul beet. Plagend gleed haar tong over zijn eikel heen waar ze smakkend een druppeltje van zijn zaad aflikte. Met een geile blik in zijn ogen keek hij hoe ze vol overgave zijn pik in haar hete mond opzoog. Haar tong was heet en zacht en gleed precies over de meest gevoelige plekjes van zijn lul. Zijn lul werd al snel hard door haar gulzige gezuig op zijn lul. In extase sloot hij zijn ogen, zich afvragend hoe zo’n vrouw zo heerlijk kon pijpen. Hij begreep zijn vriend totaal niet hoe kon hij zo’n seksbeest verwaarlozen. Ze haalde haar mond van zijn lul af en likte langs zijn lul, op en neer. Nu ze hem zo bekeek snapte ze waarom ze net zo genoot. Zijn lul was beduidend groter en dikker dan die van haar man. Plagend gleed haar tong over zijn ballen. Één voor een nam ze, ze zacht in haar mond. Emiel wist niet wat hem overkwam.

“Jezusssss……ja Irmaaaaa………,” kermde hij, hij had een vrij onervaren vrouw verwacht maar het tegendeel was waar, ze maakte hem langzaam gek met haar tong.

Irma genoot met volle teugen van de manier waarop hij op haar reageerde. Even speelde ze met de gedachte hem met haar mond klaar te maken, maar besloot dat ze een tweede lading van zijn hete zaad in haar kutje wilde voelen. Nu de ergste druk bij haar van de ketel af was wilde ze hem heel langzaam in zich voelen zakken. Zo geil als ze nu was, was ze al heel lang niet meer geweest. Ze grinnikte zacht toen ze een teleurgesteld kreuntje van hem hoorde toen ze overeind kwam.

Hunkerend pakte ze zijn lul beet en stapte over hem heen. Rustig liet ze zich zakken. Ze kreunde zacht toen ze zijn eikel haar schaamlippen voelde spreiden. Ze bedwong zich om zich in één keer te laten zakken. Centimeter voor centimeter voelde ze hem haar kutje opensperren. Ze had het gevoel dat er geen eind aan kwam. Ze had het gevoel dat zijn dikke lul haar volledig opensperde, hij vulde haar maximaal. Ze kermde zacht van ingehouden genot, toen ze voelde hoe haar kutje zijn buik raakte.

“Ooohhh…….. Emiel hij zit er helemaal in…jezusssss……wat lekker…….” hijgde ze.

Verlekkerd draaide ze met haar kontje rond. Geil keek Emiel naar Irma, haar blik straalde gewoon weg seks uit. De blos op haar wangen en haar ingehouden gekreun vertelde hem genoeg. Met lange halen begon ze hem te neuken. Haar tieten zwaaide ritmisch onder haar bewegingen heen en weer. Emiel kon de verleiding niet weerstaan. Geil sloot hij zijn handen om haar tieten, heet draaide hij zacht haar harde tepels door zijn vingers. Hij merkte aan haar reactie dat ze van genoot.

“Jaaaaa…pak ze, pak me tieten hard…….aaaahhhhh……..,” zweepte ze hem op.

Ze voelde hoe hij de druk op haar tepels langzaam opvoerde. Het was een mengeling van zachte pijn met zoet genot. De scheuten trokken vanuit haar tieten rechtstreeks naar haar kutje. Haar aanvankelijk gecontroleerde bewegingen werden steeds sneller en feller. Ze voelde hoe het genot langzaam bezit van haar begon te nemen. Heel haar lichaam leek wel te tintelen. Ze had het gevoel dat ze explodeerde toen ze klaar kwam. Met een kreet liet ze zich op hem vallen, wild over zijn lul schuivend door een heen en weer gaande beweging van haar heupen.

“Ik kommmmmm….ik kom klaarrrrrrrrr…….. toe ga door Emiellllllll……,” schreeuwde ze schril.

Emiel plaatste zijn handen onder haar heupen en tilde haar een stukje op om ruimte te maken. Met een gekmakend ritme joeg hij zijn lul keer op keer diep in de wild schokkende vrouw. Ze voelde heerlijk aan. Ze was heet en krap en haar spieren trokken aan zijn lul of ze hem melkte. Hij wilde nu maar een ding en dat was klaarkomen. Hij voelde hoe zijn ballen zich in zijn zak zich wanhopig verzette tegen de ontlading.

“Komt hetttttttt…,” brieste hij.

Met een paar laatste felle stoten joeg hij zijn zaad uit zijn pulserende lul diep in haar buik. Uitgeput lieten ze zich op elkaar vallen.
Een heerlijk bevredigend gevoel trok door het lichaam van Irma. Ze had het gevoel dat al haar onrust en irritaties met haar orgasme haar lichaam hadden verlaten. Inwendig moest ze grijnzen dit was een betere remedie tegen haar negatieve gevoelens dan een therapeut. Ze voelde hoe zijn verslappende lul langzaam uit haar gleed en een leeg gevoel in haar achter liet. Grijnzend keek hij haar aan.

“Geslaagd meisje,” vroeg hij gniffelend.

Ze streelde hem zacht over zijn borstkast toen ze hem antwoordde.

“Ja, een tien met een griffel. Hoe jammer ik het ook vind we moeten actief worden. Over een uur is hij ook weer thuis,” sprak ze met een stem waarin de spijt door klonk.

Kalm kwamen ze overeind. Irma trok wat kleding uit haar kast terwijl hij zich weer aan kleedde. Ze liepen de huiskamer in en dronken een glas fris terwijl ze een serieus gesprek voerde over wat er vanmiddag gebeurt was. Op sommige momenten werd ze zelfs emotioneel. Haar verlangens waren duidelijk ze wilde alles proberen. Volgende week zou ze bij hem langs gaan en zich door hem laten verrassen.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners