Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Oud en Nieuw - 8103 keer gelezen
Ik was blij dat onze vrienden vorig jaar hadden gevraagd of wij de jaarwisseling weer samen zouden vieren. Je moet weten dat ik geil op Bets, onze vriendin en na de vele borrels, de dubbelzinnige gesprekken en het vuurwerk, had ik haar gevraagd of ik haar mocht neuken. Mijn eigen vrouw en de man van Bets waren er bij en ze zei gelijk dat ze graag wilde. Mijn vrouw protesteerde totaal niet. Daar heb je het nou al zo lang over, Karel, nou je doet maar, dan duik ik met Jan het bed in en laat mij eens heerlijk door hem te pakken nemen. Ik geil op Bets, omdat zij de tegenpool is van mijn Els. Els is klein en slank en Bets is een lekkere stevige meid. Heerlijke grote borsten en een volle kont. Ik zei het ook vaak tegen haar. Je bent zo heerlijk veel en stevig en trok haar dan tegen mij aan. Wanneer ik achter haar stond pakte ik altijd zogenaamd plagend haar dikke tieten en voelde dat zij ook grote tepels had.

Toen de beslissing was genomen dat wij het zouden doen zeiden de vrouwen: jullie ruimen straks de spullen maar op. Wij nemen een douche en ze waren vertrokken. Ze stemde vlug toe, hč, zei Jan. Ja, zei ik en zij keek er niet eens vreemd van op. Nee man, ik wist het wel. Ze heeft wel eens eerder gezegd dat zij best voor jou haar benen uit elkaar wilde doen. Nou en ik wil dat geile poppetje van jou wel eens flink uitwonen, dus wij hebben allemaal onze zin.

Wij ruimden de spullen op en waren daar nog mee bezig toen de dames spiernaakt de kamer binnen kwamen en nu zag ik die grote bollen in het echt en inderdaad, ik had goed gevoeld. Zij had grote stijve tepels. Het leken wel de uiers van een koe.
Els ging naar Jan. Zo, hier zul jij het mee moeten doen, zei ze. Het is heel wat minder dan je gewend bent. Ja, zei Jan, maar wat ben je lekker strak. Ik ga niet altijd voor veel. Kwaliteit is ook wat waard. Els pakte geil lachend zijn hand en drukte die tegen haar kleine kale kutje. Ik wist dat ze geil was en dan is ze altijd meteen drijfnat. Dat ontdekte Jan ook. Nou daar zakt mijn grote vriend straks gemakkelijk in, zei hij. Bets kwam naar mij toe. Zo, nu zie je mijn grote tieten eens in het echt. Weg ze maar eens, en dat deed ik.
Jan en ik namen ook snel een douche en zagen dat we niet alleen beiden tegen de 1.90 meter waren, maar dat oook onze flinke jongens weinig voor elkaar onder deden. Toen wij weer in de kamer kwamen, natuurlijk ook naakt en met een stijve pik van de opwinding lagen de dames op de bank in de 69 houding elkaars kut te tongen.Zo gaan jullie maar eens zitten, zei Bets en toen zij zaten liet zij zich met gemak op mijn lul zakken. Naast ons zat zat mijn vrouwtje al op de paal van Jan te wippen.Het is maar goed dat wij geen overburen hebben, zei Els, anders kon dit niet en zo wipten wij even door. Kom op, zei Bets tegen mij, wij gaan naar bed. Ik wil je diep voelen rammen. Op hun slaapkamer zag ik een lade half open staan. Er lag een flinke dildo in, een paar koorden en een setje tepelklemmen aan een kettinkje. Mijn droom kwam uit. Dit wilde Els tot nu toe met mij nooit, maar Jan en Bets deden aan “spelletjes”!! Ik deed een greep in de lade en Bets lag al lachend met haar benen wijd klaar om vastgebonden te worden. Met haar handen en voeten wijd uit elkaar bond ik haar aan het bed vast en deed haar toen de tepelklemmen om. Ik trok er eens plagend aan. Wat een spenen had die meid. Maar mijn pik klopte van geiligheid, dus ging ik eerst maar eens heerlijk in die grote kut van Bets liggen stoten. Haar dikke tieten met de klemmen er op schudden flink onder mijn wilde geram. Of het aan de drank lag of iets anders weet ik niet maar ik hield het veel langer vol dan ik gewend was. Na een minuut of wat lag Bets met rollende ogen een denderend orgasme te krijgen. Toen ze wat was bedaard vroeg ze, kom wat dichter op me liggen, ik wordt nog geiler wanneer er flink spanning op mijn borsten zitten omdat ze geplet worden. Ik ging nu met mijn volle 90 kilo op haar stevige lijf liggen, zodat haar tieten inderdaad flink werden geplet en ik begon weer wat harder te stoten. Ik wil diep in die vette kut van je spuiten, zei ik en deed het tegelijkertijd. Straal voor straal verdween mijn hete sperma in haar diepe grot. Ook zij kwam meteen weer geweldig klaar en ik ramde nog even flink door. Daarna maakte ik haar los en lagen wij lekker warm onder de dekens tevreden in elkaars armen na te genieten.

Door de open deur heen hoorden wij in de andere kamer Jan en Els flink te keer gaan. Zij geniet ook van die grote paal van Jan, zei Bets en zij komt voorlopig niet aan slapen toe want hij kan erg lang neuken. Ik hoorde de bekende hoge kreungeluidjes van Els, wanneer ze klaar komt. O, o, spuit me toch vol, smeekte ze, maar ik hoorde Jan hijgend zeggen: ga eens op je knieën Els ik wil dat lekkere strakke kontje wel eens onder handen nemen wanneer ik je achterlangs neem. Bets en ik gingen dwars in haar bed liggen, zodat wij door de deur konden zien hoe Jan haar achterlangs nam. Hij begon haar inderdaad al stotend een flink pak op haar strakke billetjes te geven, die al snel vuurrood waren. Els kwam al weer snel klaar. Jij bent al net zo’n geile teef net als Bets, gromde Jan en spoot eindelijk zijn dikke zaad in het strakke kutje van mijn Elsje.
En zo kregen onze twee geile meiden hun eerste beurt van het nieuwe jaar.

Toen Bets dus belde of wij weer samen de jaarwisseling zouden vieren zei Els zonder nadenken: Maar dan bij ons. Ze weet nog niet dat ik volgende week speeltjes voor haar onder de kerstboom leg.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners