Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Op De Parkeerplaats - 22347 keer gelezen
Hoi ik ben noem me maar Nerys en ben een moeder van 42, ik wil jullie vertellen wat me is overkomen afgelopen zomer.

Het was op de terug weg van een dagje naar de efteling, en we zaten met ons gezin in de auto. Voor we vertrokken had ik nog een flesje water leeg gedronken en ik had daar nu spijt van we hadden er nog al veel tijd overgedaan om van de parkeerplaats af te komen en zat nu met een volle blaas. Mijn man was het gezeur zat en zij dat hij bij de eerst volgende parkeerplaats zou stoppen omdat het nog wel een uur zou duren voor we thuis zouden zijn.

De eerste parkeerplaats die we tegen kwamen en waar hij opreed was er een zonder benzinepomp en dus wc, het was wel rustig er stonden alleen wat auto's aan het eind maar waar wij stopten was het helemaal stil. Maar ik ging wel met enige tegenzin met een pakje zakdoekjes wat richting wat bosjes bij het hek daar zag ik dat er een doorgang was wat verder het zicht uit. Ik volgde het kronkelige padje en zag een mooi afgeschermd plekje. Ik ging zitten deed mijn broek naar beneden en begon te plassen, maar kreeg het gevoel dat er iemand was hoorde wat kraken verderop.

toen ik klaar was kwam ik wat voorover gebogen omhoog veegde me schoon toen ik weer wat hoorde keek nog voorovergebogen om en zag een man staan kijkend over wat bosjes. Aan de beweging van zijn arm zien dat hij zich waarschijnlijk aan het aftrekken was. Hij had een goed zicht op mijn kont en kut, ik schrok trok mijn broek aan en liep met een rood hoofd weg, wist niet hoe snel ik in de auto moest komen.
Toen ik was in gestapt zij mijn man en opgelucht kon ik niet zeggen wat er gebeurd was de kinderen zaten achterin en durfde het niet te zeggen. ik was van plan dit later als we thuis zouden zijn wel te zeggen. tijdens de rit terug dacht ik aan het voorval en kreeg het er warm van het idee bespied te zijn, en dit maakte me onverwacht opgewonden.Het is niet zo dat de sex met mijn man Ben niet goed is maar de spanning die ik nu voelde was wel heel onverwacht.

Toen ik na thuiskomt de kinderen op bed gelegd had ging ik naar de badkamer. Om me even te douchen en voelde aan mijn snee deze was heel erg nat meen hele onder buik was gespannen.

tijdens het douchen heb ik me klaar gevingerd en had een heel heftig orgasme. Het was een hele tijd geleden dat ik dit gedaan had mezelf klaarmaken maar moest het nu doen hield het niet uit.

Ondanks wat er gebeurd was besloot ik het Ben niet te vertellen schaamde me er een beetje voor. De volgende dag besloot ik eens op internet tekijken over het hoe en wat op die parkeerplaats. Zag dat er vaak mannen kwamen voor seks achter de hekken van de parkeerplaats precies waar ik had zitten plassen. ik kon het idee dat er een vreemde naar me heeft gekeken niet loslaten.

Na twee weken moest ik voor mijn werk in Tilburg zijn en reed over de zelfde weg en zag sochtens op de heenweg ann de andere kant die parkeerplaats. De hele dag spookte het door mijn hoofd. Ik voelde de spanning in mijn onderlichaam en voeld dat mijn kut heel nat geworden was. De bespreking liep uit tot het begin van de avond, ik had Ben gebeld en over deze uitloop verteld en ik niet wist hoelang het zou duren. Het was acht uur toen ik aan de rerug reis begon.

Hoe dichter ik in de buurt van die parkeer plaats kwam hoe gespannender ik werd. Voor ik het wist had ik de afslag genomen maar toen sloeg de twijfel toe. Er stonden meer auto's met niemand er in en verwachte dat er dus mensen in de bosjes zouden zijn. Toen ik uitstapte ontplofte ik bijna van spanning en liep via de zelfde weg naar dat plekje keek rond maar zag niemand. Ik deed mijn broek en slipje naar beneden en ging zitten net als de vorige keer keek wat rond en hoorde achter mij wat bewegen in de bosjes. Kwam weer voorover gebukt om hoog en veegde me af op dat moment tussen mijn benenen door naar achter kijkend zag ik iemand staan gluren. Hij had op dat moment een goed zicht op mijn kut mijn hand ging naar mijn kut en begon er over heen te wrijven en zag dat hij begon te trekken. doordat ik zo met mezelf bezig was en naar achterkeek had ik niet gemerkt dat er van voren iemand gekomen was. Ik stond nog steeds voorover gebogen toen ik wat hoorde naar voor keek en op 10 cm van mijngezicht man met een keiharde pik stond te trekken. Ik durfde niet te bewegen en stond als vast genageld met een enorm gevoel van geilheid. Zonder dat ik er zelf bijstil stond deed ik mijn mond open wat voor hem het teken was een stap dichterbij te doen.

Zijn pik schoof in mijn mond en ik begon er zacht op te zuigen, ik hoorde hem beginnen te kreunen van genot. Ik vingerde me zelf en voelde me steeds geiler worden. Op dat moment voelde ik een hand op mijn kont en begreep dat die andere man ook dichterbij gekomen was. Hij zij laat mij dit maar doen en begon me heerlijk over mijn klit te wrijven en kon een kreun niet binnen houden. Ik begon me nu verder te concentreren op die flinke pik in mijn mond begon nu wat meer op en neer te gaan en maakte smakkende geluiden. Ik begon al voorvocht te proeven en dit was altijd het moment dat ik stopte met pijpen bij Ben, Ik heb nog nooit tot het einde doorgepijpt. Maar keek me nu voorover gebogen met een pik in mijn mond en iemand die me stond te vingeren. Zo geil was ik dat ik harder begon te zuigen en in eens zonder waarschuwing spoot mij hele mond vol en hij kreunde heel luid. Het meeste liep uit mijn mond en de rest slikte ik weg op dat moment hield ik het niet meer en kwam schokkend en trillend klaar op de vingers van die andere man. De man die net klaargekomen was deed zijn pik weg en liep weg, de man die me gevingerd had keek me vragend en verlangend aan hij stond daar met een heel harde pik, niet zo groot als de eersteman maar niet verkeerd. Hij had me zo lekker laten komen kon hem niet zo achterlaten en hapte zijn pik in mijn mond hij pakte mijn hoofd vast en begon te stoten en al na een paar stoten kwam hij met ook alweer een hele lading klaar. Nu lukte het niet om het eruit te laten lopen en slikte alles weg.

Voor ik het wist was ook hij weg en stond ik daar met mijn broek op mijn knieen geil en voldaan. ik fatsoeneerde me wat en ging opweg naar huis. in de auto schaamde me ik enorm om wat ik gedaan had. ik besloot nooit meer zoiets tedoen.

Nu loop ik weer met die spanning het is nu een paar maanden geleden en de dagen beginnen nu weer wat langer te worden en verlang weer naar spannig en twijfel weer. Mijn man wist niet wat hem overkwam bij de eerste pijp beurt toen ik doorging tot het einde, hij vroeg waarom ik dat deed ineens zij dat ik het niet door had hij klaagde niet.

nu ik twijfel wie weet

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners