Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onze Firma - 14465 keer gelezen
Tom en ik hadden de laatste tijd aardig geboerd, we deden kleine verbouwingen in de avonduren en en wij wilden ons geld gaan investeren in iets dat echt van onszelf was en we dachten er serieus over om meer samen te doen. Wij besloten om een eigen zaak te beginnen. Geen van ons beiden had een gat in zijn hand en we gingen naar de kamer van koophandel om een firma op te richten. Wel waren we gewaarschuwd dat je elkaar heel goed moet kunnen vertrouwen, want elke vennoot is aansprakelijk voor alle eventuele schulden van de firma.

Tom en zijn vrouw Ella waren heel goede vrienden van ons, die wij al sinds middelbare school kennen. Tom en ik waren klasgenoten en Ella en Aleid zaten beiden in een lagere klas. Ik vroeg Aleid voor ons eindexamenfeest en Tom maakte een afspraakje met Ella en sinds die tijd zijn wij vaak met zijn vieren uitgegaan naar de film of het theater, of gewoon wederzijds bij elkaar op bezoek. Als wij bij elkaar op bezoek waren, keken wij een video-film en luisterden wat muziek. En we dronken wijn.

Dit weekend ging het een beetje anders. Tom en ik hadden samen een bedrijf opgericht en dat wilden we vieren. Aleid en Ella hadden samen een heerlijke maaltijd met vier gangen gemaakt en ik had de drank ingeslagen, goede witte en rode wijn, daarna nog een goede cognac.

De avond was heel gezellig en na de maaltijd toen wij onze koffie dronken en aan de cognac zaten te nippen, voelden wij ons volledig verzadigd en tevreden. Wij kletsten nog wat en Tom stelde voor om een spelletje te gaan spelen. Ella stelde Trivial Pursuit voor, maar wij hadden ons spel aan één of ander familielid uitgeleend en alles wij konden vinden was een spel kaarten.
Terwijl wij weg de koffiekopjes afruimden, overlegden we over welk spel we zouden spelen. Het enige spel wij allen kenden was Poker. Ik wist dat wij ook ergens fiches hadden en ik ging ze zoeken, maar ze waren niet te vinden. Ik ging terug en vertelde de anderen dat ik de fiches nergens kon vinden en dat we dus niet echt konden spelen, want zonder afrekenen is er nier veel aan. Na het volgende cognacje kwam het gesprek op de een of andere manier weer terug naar het spelen van één of ander kaartspelletje.

“Weet je wat?” zei Ella.

“Nee, wat”?

“Oh het is wel een raar idee. Maar ik heb nog nooit...”

“Nog nooit wat”?

“Ik heb nog nooit Strip-Poker gespeeld! “

“Ik ook niet!” riep Aleid meteen. “Jij misschien”? vroeg ze aan mij.

“Eén keertje, geloof ik.”

“En jij, Tom”?

“Oh, twee keer, denk ik”

“Vertel eens, hoe ging het?”

“Grote pret. Maar ik was toen nog erg jong. Ik had toen nog nooit de borsten van een meisje gezien.”

“En? Heb je ze toen gezien?” vroeg Ella.

“Jazeker, maar niet lang. Dat meisje werd plotseling nogal verlegen, ik weet het niet, ze schrok misschien, en ze kleedde zich snel weer aan en verdween in een flits!” lachte hij.

“En de tweede keer?”

“Dat was de tweede keer. De eerste keer kwamen wij maar tot aan ons ondergoed.”

“Oh, wat een pechvogel!” troostte Ella hem met een vlugge kus.

“En heb je daarna nog wel eens borsten gezien?” lachte Aleid.

“Wat dacht je!” grijnste hij terug.

“En jij, Max, heb jij al genoeg borsten gezien?” vroeg Ella mij.

“Oh, ik ben meer een billen-man!” grinnikte ik. En dat is waar. Mijn vrouw is niet grootborstig, zij is zelfs nogal klein van boven, maar zij heeft wel een konje om van te kwijlen, als je haar in haar strakke jeans ziet.

“Oh, dan val ik dus buiten de boot!” grapte Ella.

“Helemaal niet! Ik ben altijd heel nieuwsgierig!”

“Zullen we dan maar gaan spelen?” vroeg Tom. “We hoeven echt niet verlegen te zijn want we kennen elkaar al zo lang”.
Het werd even stil en ik hield mijn adem in terwijl de meisjes naar elkaar keken, gezamelijk hun schouders ophaalden en achteloos “OK!” zeiden. Wij kletsten nog wat, spraken de regels af, over hoe we de kleren zouden tellen en zo, en toen waren we eindelijk klaar om te beginnen.

Ik herinner me niet meer precies hoe het spel ging, ik ben het min of meer vergeten tot aan het moment dat Ella opstond om haar BH los te maken. Ik zag hoe zij haar BH schuchter langs haar armen liet glijden en hem opzij gooide. Die beweging deed haar tieten bungelen, iets wat bij Aleid nooit kon gebeuren.

Ja, wat had die Ella een mooie borsten! Zij waren hol gewelfd aan de bovenkant en aan de onderkant hadden ze een perfecte bolling tot aan de tepels. Haar aureolas waren gerimpeld en ovaal van vorm en veel groter dan ik gedacht had. Dat was allemaal nieuw voor me, in vergelijking met mijn eigen vrouw. Die van Aleid leken meer op twee gebruikte theezakjes.

Ik bleef maar naar Ella kijken terwijl zij ging zitten. Zij ving mijn blik op en glimlachte, ze keek een beetje trots. Zij wist best dat haar tieten geweldig waren en zij was niet te verlegen om ze te showen.

Ik voelde het begin van een erectie opkomen, wat me voor een dilemma stelde, omdat ik de volgende ronde verloor en mijn broek moest uitdoen. Ik besloot dat er geen reden was om iets te verbergen. Iedereen was al aardig verhit geraakt door het spel en door de kans om eens iemand anders bloot te zien dan zijn of haar echtgenoot. Dus stond ik op en liet mijn broek zakken, terwijl Ella mij vanaf de zijkant kon bekijken, en Aleid en Tom mij alleen van de voorzijde zagen. Aleid gaf me een geruststellende glimlach en Tom besteedde er helemaal geen aandacht aan.

Het volgende rondje verloor Ella opnieuw en nu aarzelde zij ook. Dit was het laatste kledingstuk dat zij kon verliezen. Zij ging vlug staan, trok haar slipje uit en ging snel weer zitten. Ik toonde er niet veel interesse in, maar keek wel steeds weer naar haar tieten. Ik raakte er haast van overtuigd dat ik uiteindelijk toch meer een tietenman was dan een billenman.

Tom verloor het volgende rondje en stond op om zijn broek uit te doen, en ik verloor mijn onderbroek bij de ronde daarna. Mijn half stijve lul sprong tevoorschijn, toen het elastiek van mijn onderbroek naar beneden gleed. Ik kon de ogen van Ella voelen rusten op mijn bungelende mannelijkheid en toen ik ging zitten zag ik dat ze haar lippen aflikte op die typische vrouwelijke manier, als zij iets zien wat hen opgewonden maakt. Ik keek naar Aleid en zag haar zwoele blik en ik wist meteen dat ik kon rekenen op een geile vrijpartij, later die nacht.

Vervolgens verloor Aleid en zonder enige aarzeling wierp zij haar bustehouder af en toonde parmantig haar kleine borstjes. Dit maakte mijn penis nog harder en ik kon het voorvocht voelen druppelen. Achteloos reikte ik tussen mijn benen en veegde het met de palm van mijn hand af. Ik hoorde een scherpe zucht van Ella en ik realiseerde mij wat ik zojuist had gedaan en begon te blozen. Toen ik naar Ella keek, zag ik zij mijn inmiddels stijve penis bewonderde, dus nam ik maar aan dat zij er geen aanstoot aan had genomen.

Nu waren de zaken als volgt, ik zat al helemaal naakt en Ella ook. Aleid en Tom hadden alleen hun onderbroeken nog aan. Dit maakte de volgende ronde interessant, omdat Ella opnieuw verloor. Wij begonnen te overleggen wat Ella nu moest doen, en wij werden het erover eens dat één of andere andere manier van ontbloten nu op zijn plaats was.

“Waarom laten we haar niet haar benen spreiden, zodat wij allemaal eens kunnen zien wat zij tussen haar benen heeft?” stelde Aleid voor. Tot verlegenheid van Ella beslisten wij dat, en zij legde één van haar benen over de leuning van haar stoel en andere over mijn been. Ik keek naar het warrige struikgewas tussen haar benen. Het was een tint donkerder dan op haar hoofd en uit dat donkere bos kon ik haar roze schaamlippen zien gluren. Behoorlijk groot en dik. Het konden de schaamlippen van mijn eigen vrouw geweest zijn, het was bijna een kopie ervan. Opnieuw voelde ik een druppel voorvocht uit het spleetje van mijn eikel lekken, maar dit keer liet ik het voorvocht maar gewoon op de vloer druppen.

Ella deed haar benen weer bij elkaar en wij zetten ons spel voort en Aleid verloor dit keer. Zij stond op en deed haar slipje uit en en bleef uitdagend een beetje langer staan dan Ella en ik hadden gedaan. Het volgende rondje verloor Tom en nu waren wij allemaal naakt. Wij wilden geen van allen stoppen. Het was alsof iedereen graag verder wilde gaan en nog meer op het spel wilde zetten.

Toen Aleid daarna weer verloor, en wij allemaal al naakt waren, bespraken we wat Aleid nu zou moeten doen.

“Waarom laat je Tom niet even aan je poesje voelen?” stelde ik voor.

Aleid aarzelde, maar ging akkoord en de hand van Tom gleed over het lichaam van mijn vrouw meteen toen zij haar toestemming had gegeven. Ik dacht dat ik ter plekke zou klaarkomen, toen ik een andere man haar poesje zag aanraken. Dit was voorzover ik wist, pas de tweede man die haar ooit daar aanraakte. Dat deze scène een gelijksoortig effect op Ella had, was wel duidelijk, omdat zij met haar hand tussen haar dijen wreef, terwijl zij toekeek hoe haar echtgenoot mijn vrouw streelde.

Daarna beslisten wij om twee tegen twee te spelen. De jongens tegen de meisjes. En na het eerste rondje dat Tom en ik verloren mochten de meisjes beslissen welke boete wij moesten betalen. Het overleg duurde wat langer dan de eerdere besprekingen.

“Ik weet het niet, wat vind jij, Aleid?” vroeg Ella. Aleid dacht lang na en zei uiteindelijk met een diepe stem: “Ik... eh, nou ja, ik zou wel eens een andere.. een andere piemel in mij willen voelen.”.

“Ja. Dat zou ik ook wel willen, maar... ”

“Maar wat”?

“Ik ben niet… Ik ben niet aan de pil!”

“Ik ook niet. Maar kunnen we hem toch heel even erin doen, en onze mannen bijna klaar komen, dan kunnen ze hem toch snel terutrekken. Onze mannen moeten elkaar nu toch blindelings vertrouwen, nu ze samen een firma hebben of denk je van niet”?

Aleid dacht er even over na en zei uiteindelijk: “Ja dat is zo, laten we het dan maar eens proberen!” en zij schoof iets naar voren, zodat haar billen op de rand van de sofa rustten. Ella ging naast haar zitten en deed precies hetzelfde. Zodra wij dit zagen, sprongen wij meteen op en gingen op de knieen voor onze meisjes zitten. Met één duik begroef ik mijn penis in het poesje van de vrouw van mijn vriend. Toen ik de bodem bereikte, voelde ik haar orgasme al opkomen en zij gilde bijna van genot toen het orgasme haar overviel. Haar kreten smolten samen met het gekreun van mijn vrouw, terwijl Tom’s penis in haar neerdaalde.

Ik hiel mijzelf helemaal stil in Ella terwijl haar orgasme wegebde, en daarna begon ik haar met langzame halen te neuken. Ik wilde dat dit lang zou duren want het was misschien wel de enige keer ik de kans kreeg om met haar te neuken. De heupen van Ella kwamen mijn stoten tegenoet en zij zong bijna van plezier terwijl mijn penis de dieptes van haar kut verkende.

“Oh, mijn God,” hoorde ik kon mijn vrouw Aleid kreunen. “Oh God, ik ben zo open, zo open!”

Ik keek niet eens naar Aleid, want ik was te druk met het neuken van de vrouw van mijn vriend. Ik kon mijn ogen niet van haar gezicht afhouden terwijl zij opnieuw klaarkwam. Ik duwde mijn penis zo diep als mogelijk was in haar, en haar poesje krampte in orgasme rondom mijn penis. Opnieuw neukte ik haar langzaam en heel diep gedurende een paar minuten. Toen, zonder enige waarschuwing, kwam mijn eigen orgasme precies op het moment dat ik mijn eigen vrouw hoorde roepen:

“Nee! Trek niet terug! Ik kom net klaar! Oh Tom, spuit het maar in mij, doe het maar!“

Ik kon niet mijn oren geloven! Mijn vrouw vroeg mijn vriend zijn zaad te spuiten in in haar onbeschermde vagina! Mijn eigen penis zwol op, in afwachting van mijn eerste spurt en Ella voelde het ook en zij greep mijn heupen beet en trok mij stevig tegen zich aan.

“Ja! Ik ook! Ik kom ook! Trek niet terug!” riep ze, toen ze voelde dat ik wilde terugtrekken. “Geef het aan me! Spuit het in me! Ik wil het! Geef me je sperma!” Zij snikte bijna toen zij de eerste golf van mijn sperma tegen haar baarmoeder voelde spuiten! “Oh, ik ben zo open! Oh, ik ben helemaal open voor jou! Kom! doe het binnen in mij, ik kom klaar! Ik kom KLAAAAR!”

Ik hoorde Tom grommen en zag dat hij zijn sperma in vruchtbare baarmoeder van mijn vrouw pompte. Tegelijkertijd liet ik met een hortend gekreun mijn zaad in zijn vrouw spuiten. Mijn orgasme was zo intens dat ik dacht dat ik flauwviel, en ik viel uitgeput op de vloer nadat ik mijn zaad in Ella had geloosd en haar hand bleef op mijn lichaam liggen terwijl zij achterover gleed en krachteloos op de sofa lag.

Toen ik zo ver bij kwam dat ik weer kon rondkijken, zag ik Tom op mijn vrouw liggen met zijn penis tussen haar dijen en toen ik dichterbij keek zag ik een blinkende parel van zijn sperma uit de gapende kut van mijn vrouw druipen. Van tijd tot tijd trok haar poesje zich samen en perste een stroompje sperma naar buiten. Zij was nog steeds aan het klaarkomen! Ik wilde nu zien hoe het met de kut van Ella was gesteld en ik hief mijn hoofd op tot het niveau met haar behaarde kut.

Oh mijn God! Ik had nooit zoiets gezien. Het glanste van al het sap dat uit haar druppelde. Haar kontgaatje was lichtbruin en glom van de vochtigheid. En haar schaamlippen... Ze waren roodgloeiend en opgezet en half open en helemaal bedekt met roomwit sperma, mijn sperma, ze was vol tot aan de rand!

Tom rolde van mijn vrouw af en ging naast haar zitten. Ik bekeek hem en wij grijnsden elkaar schaapachtig aan.

“Wow,” hij zei grijnzend. “Dat was het eerste wat een beetje uit de hand liep in onze firma!”

“Ja,” lachte ik “Maar gelukkig het risico wederzijds hetzelfde!”

Ik klom omhoog en ging naast Ella zitten en legde mijn arm om haar heen en liet mijn hand op haar zachte borst hangen en tot een kom vormen. Dit was de eerste keer ik de kans had om haar borst te voelen. Hij rustte zwaar in mijn komvormige hand en haar tepel duwde tegen de palm van mijn hand. Zij rustte met haar hoofd op mijn schouder en legde haar hand op de mijne die op haar borst lag. Zij draaide en gaf me een lichte kus op de wang en nestelde zich weer tegen mijn schouder.

Ik keek naar mijn vrouw Aleid en Tom en zag dat haar hand met zijn balzak speelde op precies dezelfde manier als zij altijd bij mij deed, wanneer zij een goed orgasme had gehad. Gedachtenloos liet ze zijn zaadballen tussen haar vinders door glijden, in een vloeiende beweging, en een tevreden zucht ontsnapte haar met onregelmatige tussenpozen.

Ik zag de penis van Tom opnieuw hard worden en ik drukte iets intenser op de borst van Ella. Haar tepel reageerde onmiddellijk en boorde zich in mijn knedende handpalm. Haar hand gleed over mijn dij en raakte mijn slappe penis die begon te trillen bij haar aanraking.

“Zullen we nu maar van partner wisselen?” vroeg ik aan Tom en de meisjes.

“Nee, niet nu,” zei Aleid. “Het was heel erg fijn, misschien kunnen we hetzelfde nog eens doen en een comfortabeler plekje zoeken?”

Wij stonden op en Ella en ik volgden de wiebelende billen van mijn vrouw naar onze slaapkamer. Aleid kroop op het ene bed en Ella kroop op het bed naast haar. Met gespreide benen lagen zij te wachten op hun minnaars.

Ik ging weer op Ella liggen en kuste haar en terwijl onze tongen met elkaar speelden, dwaalde mijn hand over haar zachte lichaam en vond al snel haar vochtige vrouwelijkheid. Ik duwde twee vingers in haar en haar heupen bewogen ritmisch mee met mijn vingers.

“Niet te veel” fluisterde Ella. “Ik wil je weer binnen in me voelen wanneer ik klaarkom.”

Ik deed haar schaamlippen uit elkaar en liet mijn eikel zijn weg vinden in haar warme poesje. Zij kreunde en kneep op mijn lul met haar sterke kutspieren.

Ik keek naar mijn vrouw en dat ze de lul van Tom al helemaal in zich had en dat er een glimlach over haar lippen speelde.

De gedachte dat geen van beide meisjes aan de pil was, verhoogde mijn opwinding en ik wist dat het ook dit keer niet lang zou duren en ik kon aan de zware adem van Tom horen dat hij ook problemen had om zijn orgasme tegen te houden. En de meisjes! Zij jankten en gromden alsof het loopse katten waren! En hun heupen pompten tegen onze lullen omhoog terwijl zij ons luidkeels bedelden om hen te geven wat zij wilden, ons sperma in hun vruchtbare baarmoeders.

Ik kon voelen hoe mijn speeksel dik werd in mijn mond en het was moeilijk om te slikken en ik voelde speeksel uit de hoek van mijn mond lekken en er was niets ik kon doen. Ik was zo geil dat ik zelfs niet meer kon slikken. Ik hief mijn hoofd van de grote borsten van Ella en droogde mijn mond af aan het hoofdkussen en toen ik het opkeek zag ik hoe Ella ook kwijlde en van tijd tot tijd probeerde ze vruchteloos met haar tong het kwijl van haar lippen te likken.

Zij opende haar ogen en staarde in de verte, naar iets wat ver achter me was, en ze smeekte mij om mijn zaad. Ze smeekte me om haar vol te spuiten, om haar een baby te geven!

Ik begon klaar te komen. Niet met de gebruikelijke sprurten maar met een continue stroom. Een stroom van krachtig sperma waardoor de kut van de vrouw van mijn vriend langzaam overstroomde. Het voelde alsof er prikkeldraad door mijn lul liep en in het melkende poesje van Ella stroomde.

Ik kreeg die avond geen kans om mijn eigen vrouw nog te neuken, maar ik neukte Ella helemaal plat, we deden het in elke kamer van het huis met inbegrip van de badkamer en mijn vrouw deed het op dezelfde manier met mijn vriend Tom.

Wij zijn nu de trotse ouders van een meisje en Ella en Tom hebben een jongen van precies dezelfde leeftijd.

Het was een productief avondje geweest voor onze firma.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners