Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ontmoeting - 9089 keer gelezen
Eindelijk was de dag aangebroken. Zou vandaag mijn fantasie werkelijkheid worden. Ik, Wilma, als 48 jarige getrouwde vrouw, zou sex gaan hebben met een heerlijke geile jongen van 19 jaar, Ritchie, die ik via internet heb ontmoet.

Ik zou bij jou langs komen. Je ouders waren een weekje weg.

We hadden via de mail wel wat afspraken gemaakt.

Jij zou helemaal geschoren zijn, net als ik.

Je zou me helemaal naakt ontvangen.

Je mocht mij niet eerder aanraken, op de welkomstkussen na, voordat ik jou toestemming gaf aan mij te zitten.

Op de afgesproken dag kwam ik precies op de afgesproken tijd bij je aan. Ik had mij luchtig gekleed. Ik had een zwart kanten BH en string aangetrokken, daarover een bloesje en een rok tot net boven mijn knie. Totaal niet ordinair.

Ik bel bij je aan en jij doet open en zoals afgesproken sta je naakt achter de deur. Ik stap naar binnen en je sluit de deur achter mij. Ik bekijk jou en jij bekijkt mij. Ik zie je lekkere pik met schokjes omhoog komen. Zo te zien bevalt het wat je ziet.

We zoenen elkaar op de wangen en bij de derde zoen, op de mond, wil je gelijk al je tong tussen mijn lippen drukken. Dit hou ik tegen. Je moet even geduld hebben.

Je laat mij voorgaan in de richting van de kamer. Ik ga op een stoel zitten en jij staat voor me. Je vraagt of ik wat wil drinken en ik vraag om een lekker bakje koffie. Je loopt naar de keuken en komt terug met een lekker bakkie. Je grote pik staat al fier overeind. Zelf heb je voor jezelf een colaatje ingeschonken. Jij neemt plaats op de bank. Ik zeg niets, jij zegt niets, maar we bekijken elkaar. Rustig drink ik mijn bakkie koffie op.
Als ik mijn kopje op de tafel heb neergezet vraag ik jou voor mij te gaan staan om je helemaal te laten bekijken. Ik laat je omdraaien en op het moment dat je met je lekkere billen voor mijn neus staat sta ik op en pak je heerlijke billen beet. Ik kneed ze zachtjes en daarna gaan mijn handen naar voren. Mijn handen gaan over je borst. Jij doet helemaal niets, je houd je aan de afspraak. Langzaam zak ik met mijn handen naar beneden en omsluit met mijn hand je lekkere grote pik. Ik knijp er zachtjes in, maar dat heeft weinig effect. Je pik is zo hard.

Ik laat je los en laat mij weer zakken op de stoel.

Ik vraag je om te draaien en krijg die lekkere pik voor mijn gezicht.

Ik vraag je een klein stapje naar voren te doen en neem gelijk hierna je pik in mijn mond. Ik begin je lekker te pijpen en zuig steeds wat harder. Je hebt niet lang nodig. Al na een minuut voel ik dat je gaat komen. Ik merk dat je een stap achteruit wil doen om je pik uit mijn mond te trekken. Maar ik was je voor. Ik pak je billen vast en hou je tegen. Je kan het niet meer houden. Je spuit je eerste lading sperma in mijn mond. Die hoeveelheid had ik niet verwacht. Meerdere stralen schieten achter in mijn keel. Ik slik alles door en lik je eikel helemaal schoon. De druk is er af. Je had mij al vertelt dat je wel drie keer kon klaarkomen op een middag. Hier wil ik je aan houden.

Ik sta op en breng mijn gezicht naar jou gezicht. Ik begin je te zoenen en al snel staan we volop te tongen. Ik geef je toestemming om met je handen, over mijn kleding op onderzoek uit te gaan. Ik voel je handen overal. Je wrijft over mijn borsten, mijn rug en mijn billen.

Ik vraag je of we in de woonkamer blijven staan. Jij zegt dat we beter naar boven kunnen gaan. Boven aangekomen loop je naar de grote slaapkamer van je ouders, waar een groot twee persoons bed staat.

Ik laat jou op het bed plaatsnemen en vraag jou om met jezelf te spelen. Je gaat op het bed liggen en neemt je pik, die nog half stijf is in je hand. Aan het voeteneind doe ik langzaam mijn bloesje en rok uit. Ik laat mij nu uitgebreid bekijken door jou. Ik vraag je of het je bevalt wat je ziet. Ik hoor alleen de woorden “echt wel”uit je mond komen. Maar duidelijker is je pik die nu alweer recht overeind staat.

Ik loop naar het bed en ga naast je liggen. Ik zeg tegen je: ga je gang, ik ben nu voor jou, doe met me wat je wil.

Je gaat op je zij liggen en begint me weer te tongen. Je handen glijden over mijn borsten. Al snel verdwijnt mijn bh en je gaat los op mijn borsten. Je kneed ze, je likt ze en zuigt heerlijk aan mijn tepels die nu lekker stijf staan.

Langzaam zak je af naar mijn kruis. Je wrijft over mijn string en voelt al een natte plek. Ineens schiet je hand onder de rand van mijn string en voel dat je met je hand in mijn string gaat, gelijk op zoek naar mijn drijfnatte kut. Ik ben zo nat dat mijn kut al een stukje open staat. Je middelvinger schiet dan ook gelijk mijn natte kut in. Je begint me te vingeren en zuigt daarbij afwisselend op mijn harde tepels.Langzaam zak ze met je hoofd naar beneden. Je trekt mijn doornatte string uit en duikt met je hoofd tussen mijn benen. Je begint heerlijk aan mijn klit te zuigen en duwt zelfs nog twee vingers in mijn kut.

Dit hou ik niet lang vol. Na al die mailtjes met elkaar sta ik op springen. Ook ik kom na enkele minuten dan ook trillend klaar. Ik moet even op adem komen en je mot weer naar boven en zoent mij weer lekker.

Ik zeg tegen je: Neuk me, ik wil nu die lekkere harde dikke pik in mijn kut. Je reikt naar de condoom die je op het kastje had klaargelegd. Ik zeg tegen je, laat die maar liggen. Je mag ag mij zonder neuken. Ik wil je hete sperma in mij voelen.

Je zet de eikel voor mijn kut en drukt tergend langzaam je pik in mijn kut. Je schuift je pik tot je ballen in mij, mijn kut is ruim genoeg. Je komt op me liggen en je begint mij langzaam te neuken. Tijdens het neuken vinden onze tongen elkaar. Je voert het tempo op, gaat overeind en legt mijn benen over je schouders. Steeds harder begin je te stoten en door dat ik je eerst heb klaargepijpt houd je het lekker lang vol. Ik voel weer een orgasme opkomen, nog heftiger dan de eerste. God was is het lang geleden dat ik zo ben klaargekomen. Dan voel ik ineens dat je je lading sperma diep in mij spuit en laat je over mij heen zakken. Je laat je pik nog even in mij zitten en wacht tot mijn orgasme is weg geebt. Dan haal je je pik uit mijn kut en ik voel de sperma er uit lopen. Ik ga met mijn vingers naar mijn kut en steekt deze tussen mijn lippen. Ik haal mijn vinger er weer uit en met de klodder sperma op mijn vinger ga ik over mijn klit. Wat een genot, dat hete sperma over mijn klit. Ik heb weinig nodig om met die hete sperma op mijn klit weer klaar te komen.

Afgepeigerd lig ik naast je. Je streelt mijn borsten en vroeg hoe ik het vond. Moet ik dat nog zeggen. Helemaal bezweet en nog naschokkend.

We blijven ongeveer 10 minuten naast elkaar liggen. Dan stel ik voor om even samen te douchen.

Onder de douche zepen we elkaar lekker in en kunnen niet van elkaar afblijven. Weer staat je pik overeind. Je hebt niet gelogen, je kan echt zeker drie keer.

Nadat we elkaar hebben af gedroogd trek ik je mee naar de slaapkamer. Ik wil dat je nogmaals neemt, nu op zijn hondjes. Ik ga voor over staan en leun op het voeteneind van het bed. Jij komt achter me staan en je ramt je pik in een keer in mijn kut. Nu neem je me hard. Je blijft stoten, twee keer kom ik klaar voordat jij voor de derde keer een lading sperma in mijn lichaam brengt. Ik val voorover op het bed en je pik floept uit mijn kut. Je sperma loopt uit mijn openstaande kut.

Ik ben moe maar voldaan. Weer moet ik mij op gaan frissen en ik kleed me aan. Mijn string laat ik uit en neem deze mee naar beneden. We drinken nog wat en dan lopen we naar de gang. Hier nemen we afscheid met een lange tongzoen. Nog een keer pak ik je half stijve pik vast, want jij bent nog steeds naakt. Ik duw mijn string in je handen. Voor jou, als herinnering of als trofee, dat mag jij bepalen. Ik verlaat je woning en kijk nog een keer achterom. Ik zie een glimp van je achter het gordijn.

Het was geweldig. Helemaal voldaan ga ik terug naar huis om mijn man de eerder op de dag gekochte spullen te gaan tonen. Vermoeiend hoor. Zo’n dagje winkelen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners