Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nog steeds heerlijk - 7366 keer gelezenBuiten kwam een eerste lentezonnetje door de wolken en daarmee de eerste dag na een lang voorjaar of lang najaar dat mensen weer graag buiten waren. Met dat idee was ik onderweg naar huis met het plan wat rosé en witte wijn te halen om die avond in de tuin gezellig van het nazonnetje, eventueel met een vuurkorfje, te gaan genieten. Onderweg naar huis is een wat langere weg en ik besloot de eerste AH die ik zou tegen komen binnen te gaan, in dit geval was dat in Amsterdam Buitenveldert. Nu moet je misschien weten dat ik mijn hele leven al in Amsterdam woon, werk, plezier maak en ook de nodige vriendinnetjes heb gehad. En dan toch weer lopend in AH, op een tijdstip dat alle werkende vrouwen nog even snel boodschapjes doen om 's avonds wat makkelijks op tafel te kunnen zetten, daar een vrouw te zien lopen en te denken wat een lekker ding is dat zeg. Vol, rond en romig.

Strakke spijkerbroek aan met van die vormen waar je gelijk warm van wordt en je fantasie gelijk de vrije loop neemt. Een bescheiden hakje eronder wat dan weer lijkt of het een ingehouden buitenvelderts type is met wat kak en kapsones. Maar dan weer dat topje wat ze aan heeft dat weer spreekt, kortom een spannend tiepje. Mijn interesse was gewekt en met een omtrekkende beweging, eerst bij de wijn vandaan, maar met die kar kan je zonder schroom alle kanten op, en dan nonchalant de andere kant oplopen. En dan natuurlijk het goede gangpad in. En ja hoor daar liep ze, ze stond net voor een schap om wat te pakken en ze moest wat hoger reiken waardoor ik een goed zicht had op haar borsten die als eerste opvielen.

Zoals ik al zei rond en romig, nou dat waren ze zeker, ik schat toch wel een dubbele D cup mogelijk zelfs een E cup. Jongens wat kon je daar mee spelen en lekker je harde lul tussen leggen en die dan maar lekker tussen die tieten heen en weer laten glijden. Ongemerkt stond ik in gedachte verzonken en mijn broek ging al strakker zitten. Iemand in de buurt die mijn naam noemde haalde me uit mijn gedachtes en ik voelde me een beetje betrapt, ik keek om me heen en het romige tiepje stond voor me een zei weer "hé Jesse ben jij dat", ik had even nodig om bij mijn positieven te komen en keek mijn oude vriendin Jacky recht in haar volle decolleté, ze leunde wat over haar kar en ik kan je verzekeren ze had een reu de l'amour waar inderdaad mijn volle paal makkelijk tussen gelegd kon worden. Toen ik opkeek stond ze lachend voor me "wat leuk jou hier te treffen, woon je hier in de buurt". Nee, onderweg naar huis wat wijn bla bla bla. We stonden wat te keuvelen en weer dwaalden mijn gedachten af. 20 jaar geleden hadden we een hartstochtelijke relatie gehad en ik kon eigenlijk niet bedenken waarom dat was gestopt.

De flashbacks kwamen vanzelf voorbij. Ze moet nu ongeveer 43 jaar zijn, wat is ze lekker, en wat heb we genoten van elkaar. Grote pronte borsten met grote donkere tepels, billen en dijen waar je graag aan voelde zo zacht en vol en als ik haar neukte als ze op haar knieën voor me zat hoorde je haar billen tegen mijn buik kletsen met het ritme waarmee mijn grote lul in haar nauwe kutje neukte. Ik gaf routinematig antwoord op een aantal vragen, ja ik ben getrouwd, oh zei ze ik ook en heb 3 kinderen. Er was wel een chemie en spanning maar het was ook een beetje onwennig dus ik vroeg aan haar "kan ik je eens bellen, ik ben wat haastig nu en wil graag eens bijpraten". Leek haar wel leuk en dus gaf ze me haar telefoonnummer, wat ik gelijk in mijn telefoon zette, en we spraken af snel te bellen. Snel haalde ik wat wijn, rekende af bij de kassa en was onderweg naar huis. De weg naar huis, de rest van de avond en daarna liet het me niet meer los. Zou ze het gewoon leuk vinden wat bij te praten of gaf ze een ander signaal met haar kleding, en de blik in haar decolleté. Naief was ze niet en ze wist donders goed dat mannen naar haar keken, ze is echt zo'n type dat mannen opvalt als ze ergens loopt. Ik besloot de volgende dag te bellen en op onderzoek uit te gaan.

De volgende morgen toen ik belde was ze al weer onderweg maar ze zou om een uur of 11 thuis zijn, ja kom maar dan ben ik thuis", en ze gaf me het adres. Daar aangekomen zwaaide de deur open en stond ze in volle glorie voor me, ze had een rokje aan met erg veel splitten en daarop een shirtje met een lage V-hals. Haar borsten leken nog wel groter dan ik me had voorgesteld, ik dacht ze heeft een push up bh aan met halve cups. Het gangetje was wat nauwer zodat ik dicht langs haar naar binnen moest en als vanzelfsprekend zoenden we elkaar vluchtig, net genoeg om haar zachte borsten tegen mijn borst te voelen en te merken dat ze harde tepels had. Zittend aan de eettafel in haar gezellige woning haalden we herinneringen over vroeger naar boven waarbij ze regelmatig moest lachen om de dingen die we hadden meegemaakt en leunde daarbij iets over tafel om mijn hand aan te raken. Haar shirtje was laag uitgesneden en gunde mij dan ook regelmatig een rijke blik op haar volle borsten, ik kon nu duidelijk zien dat ze een bh aan had die haar borsten mooi etaleerde en god wat zou ik graag aan die harde tepels zuigen en mijn gezicht begraven tussen die memmen. Na enige tijd excuseerde ze zich om naar de wc te gaan, "heb ik altijd met koffie, zei ze, moet ik van plassen", ze liep naar de wc en liet de deur op een kier staan, ik had goed zicht op de deur en zag haar rommelen in de wc, net niet voldoende om haar vormen te zien maar toch het idee dat ze daar met haar rok omhoog stond en haar slipje naar beneden deed deed me huiveren van genot. Even later hoord ik haar plas in de pot kletteren, een plas die uit die geile kut van dat lekkere wijf kwam, dat moet er fraai uitzien.

Voor ze klaar was riep ze naar me, schenk jij nog even koffie in? Wat onwennig in de keuken schonk ik de koffie in en zocht naar de suiker, net toen ik me omdraaide om te vragen waar de suiker stond kwam ze de wc uit, haar rokje recht trekkend gaf me net de gelegenheid om te zien dat ze kousen en een jarretel droeg, en zag ik nog net een glimp van haar blanke dijen. Het contrast tussen haar zwarte kousen en het blanke vlees maakte me gek, met een dikke harde paal stond ik tegen de aanrecht. Ze kwam achter me staan om het keukenkastje open te doen en daarbij stond ze vol met haar borsten tegen mijn rug, haar harde tepels priemde tussen mijn schouderbladen en ik voelde de hitte van haar venusheuvel door mijn broek tegen mijn billen. Jezus dacht ik, ik ben niet de enige die geil is, zij is bloedgeil. Hoe zit het met het huishouden hier, kinderen, man etc. geen idee, met deze gedachte ging ik weer aan de tafel zitten. Jacky kwam aan mijn kant van de tafel en ging uitdagend op de hoek van de tafel zitten. Haar rok viel op een van de splitten open en ik kon nu duidelijk de rand van haar zwarte kousen zien en hoe haar jarretel over haar dijen spande, en ze wipte langzaam heen en weer op de hoek van de tafel. Dit werd me teveel, wetend dat ze zich zat op te geilen naast me met haar kut en aarsje langs de rand van de tafel en mij onderhand aankijkend met grote geile zaadvragende oogjes, zal ze wel weten de de ku(s)t veilig is hier in huis. Voorzichtig legde ik mijn hand op haar been en gleed langzaam omhoog naar haar slipje.

Ik zag hoe ze haar ogen sloot toen ik de warmte van haar spleetje voelde en plotseling voelde dat het wel erg warm en nat was en haar zachte brutale lipjes voelde. Jezus, dat wijf heeft geen slipje aan, ze wil geneukt worden ze is gewoon subtiel bezig mij te verleiden met dat goddelijke lijf van haar. Dit wetend werd ik brutaler en ging op zoek naar haar klitje tussen die geile lippen en gleed langzaam en heel zacht langs haar kittelaar, ik voelde een siddering door haar lichaam gaan en ze kreunde zachtjes, "ooooh yes, dit is wat ik wil, doe je vinger maar in mijn kutje", ik bleef haar een beetje pesten door heel zacht aan haar klitje te komen, haar kutje was zo nat dat ik er makkelijk langs en overheen gleed zomder haar bijna aan te raken. Ze tilde een been op en zetten deze op de bank naast me hierdoor had ik vol zicht op een mooie venusheuvel met een plukje haar en een zachte roze geschoren poesje dat glinsterde van nat geil kutvocht.

Ze leunde wat achterover op de tafel zodat ik makkelijk met mijn vingers in haar kutje kon en ze genoot zichtbaar. Hoelang zou ze niet geneukt zijn, is haar kutje klein, lekker, groot hoe zou ze smaken, ik bedacht me geen moment en bukte voor haar geile kut en opende haar schaamlippen, daar zag ik haar gezwollen klitje en blies er een beetje tegen, een instant uugggh gaf aan dat ze dit wel lekker vond, afwisselend een beetje blazen en likken langs haar lippen, haar aarsje en haar klitje maakte haar steeds geiler en geiler. "oh ja lik me, steek je tong in mijn kut in mijn kont, vinger me, maak me klaar, ik wil op je tong klaarkomen, neuk me met je tong, ja ja toe toe, ga door neuk me dan met die geile tong van je, oooohhhhhh, ja ja jaaaaaaaaaaa, ik kom op je tong oooohhhhhh, uuuuuggghhh, jezus wat is dat geil en lekker, wat heb ik dat gemist, zei ze naschokkend en sidderend van genot. Ik stond op en boog over haar heen en met haar kutvocht nog aan mijn mond zoende ik haar intens en vurig. Ze genoot hier voelbaar van en wild liet ze haar tong in mijn mond heen en weer dansen, onderwijl kreunend van genot en mij het gevoel gevend dat ze genomen wou worden. Tijdens het zoenen probeerde ik haar tieten uit haar shirtje te halen en voor ik het wist zat ze op de tafel met die enorme tieten uit haar shirtje, haar ogen dicht en met haar hoofd achterover leunend op haar handen op de tafel. Met dat ene been nog steeds op de bank en dat andere been wat opgetrokken keek ik vol bewondering naar dit heerlijke schepsel en knoopte langzaam mijn broek open, het koste me niet veel moeite mijn keiharde stijve lul vrij te krijgen en ik zag een paar glinsterende druppeltjes aan mijn eikel hangen.

Ze was inmiddels bij haar positieven gekomen en keek vol bewondering naar mijn harde stijve paal, "je wordt nog steeds geil van me he schatje, wil je me neuken, wil je in die geile kut van je vroegere vriendinnetje" en langzaam begon ze over mijn gezwollen eikel te wrijven. Af en toe gleed ze over mijn lul naar mijn kloten en kneep er zachtjes in, net hard genoeg om te voelen dat ze kneep maar toch net lekker, ze wist wel wat een man geil maakt, los van dat lijf, die grote tieten en die kut van haar was dit erg lekker. Hierdoor werd ik wel zo geil dat ik wou neuken, maar genieten wou ik ook en vrouwen kunnen vaker klaarkomen dan mannen. Ik duwde mijn harde erectie naar haar kutje en ze liet me mijn eikel aan de ingang van haar natte kutje voelen. Ze zette haar handen achter zich op tafel en ik deed mijn armen onder haar knieholte, zachtjes duwde ik mijn lul haar kutje in en ze kreunde van genot en mompelde "oh wat geil, ik word geneukt, ja ik ga geneukt worden door die harde grote lul van je, duw hem er maar helemaal in, neuk me maar, neem me". Beetje bij beetje ging ik steeds verder en elke keer dat ik uit haar kutje kwam was er meer van mijn lul nat en vochtig van haar kutsappen.

Toen ik er helemaal inzat tot aan de wortel haalde ik hem eruit en ramde vol in haar kut. "oooooooooohhhhhhhhhhh jaaaaaaa dat wil ik, zo wil ik geneukt worden, ram die geile lul in mijn hete kut, neuk me, ja neuk me". Erin, eruit al kijkend naar haar schuddende grote tieten en haar benen over mijn armen bungelend werden we steeds geiler en geiler. Ze liet zich achterover op tafel vallen en strekte haar armen uit, haar billen meer over de rand van de tafel schuivend gaf ze me nog meer ruimte haar vol en hard te neuken, schuddend, kreunend en met haar heupen draaiend lag ze daar in volle glorie op tafel en terwijl ik genoot van de aanblik zag ik hoe ze in haar handtas rommelde en er een spiegeltje uithaalde. "ik wil je lul in mijn kut zien gaan", zei ze en ze hield de spiegel zo dat ze haar eigen kutje kon zien. "Vindt je dat lekker om te gluren hè, wil je zien hoe mijn grote lul in je kut gaat hè, wil je zien hoe ik je neuk met die grote lul van me". "Ja oh jezus wat is dit geil om die lul te voelen en te zien hoe je me neukt, net of ik geneukt wordt en iemand anders ziet hoe ze geneukt wordt".

Haar fantasie sloeg op hol en maakte haar wild. "Ja, ja neuk me, neuk me, ooohh jaaa, jezus wat lekker, wat geil, neuk die geile teef van je klaar, die hoerige slet wil klaarkomen jaaaaaa, ooooooohhhhhhhhhh, ik ga weer komen, nu op je lul, doe, doe, neuk, ja jezus ik kommmmmmmmmm, oohhhhhh, ughh, jaaaaaaaaaa", alles schudde aan haar lijf toen ze klaarkwam en in extase raakte, ik zag haar ogen wegdraaien en heel even slap worden, ze schudde met haar hoofd en met wijd opengespreide ogen keek ze me aan en greep mijn billen om mijn lul diep in haar kut te houden. Schokkend, kronkelend, kermend van genot lag ze haar op tafel te genieten van mijn harde lul die steeds harder ging kloppen en ook wou spuiten. Nee, ik zou nog even wachten, mijn beurt om haar te nemen en die kut vol te spuiten kwam zo. Ik bleef haar zachtjes neuken om haar kut nat te houden en langzaam kwam ze weer helemaal bij haar positieven. "oh wat is dat lekker klaarkomen zo, om te zien hoe je me neukt en te gluren naar je lekkere lul in me", zei ze. Ik hielp haar overeind en draaide haar om, ik deed haar rok omhoog en zag nu voor het eerst haar grote volle kont met die twee zwarte strepen van haar jarretel over haar billen. Ze stak haar billen naar achter en boog over de tafel, "neem me maar schatje, steek je lekkere lul maar in die kut, dat wil je toch, je wilt toch ook klaarkomen in die geile hoerige kut van me". Ik plaagde haar door mijn eikel tegen haar aarsje aan te duwen. "Oh wat doe je nee dat kan niet, je bent veel te groot voor me, oh nee je maakt mijn aarsje stuk, oh oh, au oh oeh". Ik bleef zachtjes duwen en zag mijn eikel in haar kontgaatje verdwijnen, mijn lul nog nat genoeg van haar kutsap en het ging niet echt moeilijk.

Stukje bij beetje ging ik verder en masseerde onderwijl haar tieten en kneep in haar grote tepels die inmiddels keihard waren. Elke keer dat ik wat harder in haar tepels kneep ging ik een stukje verder in haar kont, niet eruit maar verder erin, tot ik er helemaal inzat. Toen zette ik haar rechtop en zei "kijk met je spiegel hoe ik in je kont zit". Ze pakte haar spiegel en zag dat mijn hele lul in haar aarsje zat, "Je neukt mijn kont, je bent de eerste, doe maar voorzichtig, ja doe maar, neuk mijn kont maar". Haar nauwe aarsje maakte me gek en met haar andere hand ging ze zichzelf vingeren. "Ja zo, rustig niet te hard, oh wat geil ik word in mijn kont geneukt, dat is lekker het idee dat ik in mijn kont geneukt word, oh ja, doe maar dat heeft nog niemand gedaan, je bent de eerste, ik wil dat je me ontmaagd in mijn kont en klaarkomt, oooohhh jaaa, jezus wat lekker, ik wil dat jij dat doet ja doe, doe".

En terwijl we nu hevig neukend tegen haar tafel stonden te neuken, zij haar eigen kutje vingerde en ik haar tieten kneedde en masseerde en ze omhoog duwde zodat ze zelf aan haar tepels kon likken, zag ik wat activiteit aan de overkant bij de buren. Het viel me nu pas op dat de buurman aan de overkant waarschijnlijk al de hele tijd stond te kijken, hij stond wat voorover door een spleet in de vitrage te kijken en zich daar af te trekken. "Geile hoer die je bent, je buurman staat te kijken wist je dat". "Ja altijd als ik in de tuin lig kijkt hij altijd en trekt zich dan af, het windt me op als mannen met begerige ogen naar me kijken maar alleen jij mag me neuken". Nu ze wist dat hij er stond werd ze nog geiler en schudde zelf wild zelf haar tieten om de buurman op te winden, en terwijl ik haar neukte zagen we de buurman zijn schroom verliezen en nu vol voor het raam aan de overkant staan trekken. Ik neukte haar wild en hard en elke keer dat mijn paal in haar kont ging, deinden haar borsten op en neer en kirde en kreunde ze, "ja ram hem erin, neuk me spreidt die billen uit elkaar en neuk me" onderwijl keek ze indringend naar de buurman en tuiten haar lippen naar hem, ze stak haar vingers in haar natte kut en likte demonstratief haar vingers af voor de buurman die steeds verder vooroverboog, we zagen samen de buurman schokken en grote witte klodders op het raam belanden.

Dit wond Jacky zo op dat ze met haar volle gewicht haar billen over mijn lul duwde "oh kijk hij komt, hij komt op mijn tieten, ohh jaa buur kom maar spuit mijn tieten maar vol smeer ze maar helemaal vol met je hete geil, spuit je geile lul maar helemaal leeg op mijn tieten". Godverdomme wat een geil heet wijf zeg, ze wordt bekeken en denkt dat het geil van haar tieten druipt en ik neuk haar kont, klets, klets weer tegen die grote billen. Mijn lul stond op springen hij voelde zo hard aan als staal en ik had het idee dat als ik nu niet zou komen hij uit elkaar zou springen. Ik duwde haar voorover op tafel en begon haar als een wilde te neuken, erin eruit, steeds dieper "oh god wat neuk je lekker, zo hard en in mijn kont, wat ga je diep het lijkt wel of je in mijn darmen zit, jezus kut neuk me oooooooohhhhhhhhhhh jaaaaaaaaa oooeeeffff wat geil in mijn kont geneukt worden". "Jacky ik ga je volspuiten, ik al mijn geil in je kont spuiten, aahhhhh ik ga komen hoor in die geile grote slettenkont van je". "Ja doe maar, spuit me maar vol, neuk die geile hoerige teef van je, neem me ik ben van jou en mijn kont, mijn kut, alles is van jou, misbruik me ooooohhhhhhhh aaaaaaaaaaaagggghhhhh we gaan samen komen".

Ik voelde mijn sperma een weg zoeken vanuit mijn ballen door mijn stijve lul naar buiten. "Ja, Jack ik kom ik kom ik ga je volspuiten ohhhhhhh jaaaaaaa ik kom aaaaaaaaarrrrrrrrggggghhhhh aaaarrrrgggghhh ja ja ohhhhhhhhh ooohhh ja, jezus wat lekker, wat geil, oef wat neuk je lekker". We lagen op elkaar gestapeld op de tafel en hadden geen oog meer voor de buurman maar alleen voor onszelf en nagenietend voelde Jacky mijn sperma langs haar bilnaad in haar kutje lopen. Langzaam kwamen we weer terug op aarde en stonden we op. Toen ze zich omdraaide zoenden we nog even intens en intiem voor ze zich omdraaide en zei ik ga even een handdoekje pakken. Terwijl ze naar de keuken liep zag ik haar volle natte billen van mijn geil en mijn sperma langs haar benen lopen. Ik realiseerde me dat ik dit jaren geleden al had kunnen hebben als ik bij haar gebleven was en besloot dat dit niet de enige keer zou zijn dat ik zo lekker geneukt heb.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners