Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nieuwjaarsdag 2016 - 13747 keer gelezen
Terwijl Fiona vroeg naar bed gaat, worden Joop en Sharon losbandig door het drinken van voldoende alcohol. Ik vertel ze over vakanties op naaktcampings waarop we zelf ook uit de kleren gaan. Bij het verhaal over een stel waar ik mocht kijken en instructies mocht geven, laten Joop en Sharon zich ook sturen. Joop komt klaar en valt in slaap en ik leef me uit met Sharon. Het verhaal eindigt met een plotwending waarbij Fiona alles bleek te hebben gezien en op de gang heeft gemasturbeerd. Maar dat hoorde bij ons plan.

Het is nieuwjaarsdag 2016 en als ik wakker word is Fiona uit bed. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het pas 8 uur is. Slechts een paar uur geleden lag ik nog heerlijk te neuken met Sharon. Met een glimlach haal ik het plezierige avontuur terug in mijn gedachten.

Ik hoor zachtjes praten en word nieuwsgierig. De deur van de logeerkamer staat op een kier en ik doe mijn best te horen wat er gezegd wordt. Het zijn Fiona en Sharon die zachtjes over ditjes en datjes praten.

Ik verbaas me over de warmte in de slaapkamer. Er staat geen raam open en het was me gisteren niet opgevallen dat hun hele huis warm is. Nou ja, nu ik eraan terugdenk, het was inderdaad niet koud toen ik in bed stapte.

Door de kier van de deur hoor ik zachtjes lachen. Ik kan mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en stap het bed uit. Ik trek een t-shirt en boxershort aan en loop voorzichtig naar de kier. Ik schuif de deur nog iets open en luister naar de stemmen. De deur van de badkamer staat half open en ik kan een klein beetje zien wat er binnen gebeurt. Ik zie Fiona in een t-shirt en een klein sexy slipje staan terwijl Sharon een badjas aan heeft haar haar in een handdoek gewikkeld. Ze heeft gedoucht.

"Heb je je haar wel eens in een knot op je hoofd?" hoor ik Fiona vragen. Sharon ontkent en Fiona stelt voor het bij haar te doen. Ze pakt een borstel terwijl Sharon op de rand van het bad gaat zitten en haar hoofd een slag draait. Fiona maakt de handdoek los en begint de haren van Sharon te borstelen. De natte haren zitten vol klitten en Fiona heeft er dan ook best even werk aan. Ik wil me bijna weer omdraaien maar bedenk me toch. Waarschijnlijk houden mijn fantasieŽn me geÔnteresseerd.Fiona maakt de knot en Sharon kijkt in de spiegel om te zien hoe het staat.

"Leuk!" hoor ik haar zeggen. Fiona leunt nonchalant op de schouder van Sharon. Het fysieke contact prikkelt me. Zit daar meer achter dan gewoon een hand op de schouder? Ik wil het zeker weten en blijf staan gluren.

"En vlechtjes? Heb je dat al eens geprobeerd?" vraagt Fiona. Even later stapt Sharon in de badkuip, gaat op de rand zitten met haar rug naar Fiona toe. Fiona borstelt de haren weer en maakt handig twee vlechten in de haren. Sharon kijkt weer in de spiegel en is enthousiast.

"Goh, dat ik dat zelf nooit heb bedacht. Leuk he?" zegt ze en geeft Fiona een vriendschappelijke knuffel.

"Zal ik je pony ook nog even doen?" vraagt Fiona zoetjes. Sharon gaat weer op de rand zitten en Fiona frunnikt met haar vingers door de haren. Ik zie hoe Sharon naar de wippende borsten van Fiona kijkt. Een kleine twinkeling gaat door mijn pik. Oh yes!

Fiona doet een stap naar voren om nog wat herstelwerk aan de vlechten te doen en haar borsten komen dicht in de buurt van het gezicht van Sharon. Fiona leunt op de schouders van Sharon en lijkt vol aandacht voor haar vlechtwerk. Met nog een stap dichter bij Sharon, staat ze nu tussen de benen van Sharon in.

"Oh sorry!" zegt Fiona als ik zie dat haar borst het gezicht van Sharon raakt.

"Joh, doe niet zo gek!" wuift Sharon het gebeuren weg. "Het gebeurt mij ook wel eens hoor" zegt ze. Fiona lijkt weer in haar werk op te gaan. Haar borst komt nog een keer tegen de wang van Sharon en ik zie Sharon nu met andere ogen naar Fiona kijken. Begerige ogen. Aangezien ik in het donker sta, kan ze niet zien dat ik hun sta te bekijken.

"Mag ik ook wat make-up bij je op doen?" vraag Fiona en Sharon gaat akkoord. Als ze de lippen rood heeft gestift gaat ze er met haar vinger eroverheen. Sharon zoent er speels op. Fiona gaat over de andere lip terug als Sharon er een likje overheen geeft en even giechelt. Fiona giechelt mee.

"Nou ik!" zegt Sharon. Fiona gaat op haar beurt op de rand van het bad zitten. Sharon borstelt de haren waarbij haar badjas open valt. Ze gaat onverstoord verder en schuift dichter naar Sharon toe.

"Je badjas valt helemaal open" waarschuwt Fiona.

"Oh, maar je bent toch wel blote mensen gewend van de naaktcampings?" vraagt Sharon.

"Natuurlijk!" antwoord Fiona.

"Pfff... ik doe 'm effe uit hoor, ik heb het bloedheet. Vind je dat een probleem?" vraagt Sharon. Fiona ontkent. De badjas valt op de grond en ik het uitzicht op de lekkere billenpartij van Sharon. Mijn pik maakt een sprongetje in mijn broek. Ik hoop dat de dames meer van plan zijn.

Sharon maakt vlechten bij Fiona en raakt haar ook een keer met haar borst. Even lijkt Sharon te schrikken maar herstelt zich snel.

"Je hebt mooie borsten, Sharon" zegt Fiona schor."Vind je?" antwoord ze.

"Ja..." zegt Fiona loom. "Mag ik...?" vraagt ze zachtjes.

"Ze even voelen? Ja hoor, dat vind ik niet erg." zegt Sharon. Fiona streelt met een vinger over de bolling en ik zie hoe Sharon erop reageert.

"Mooi..." zegt Fiona en omvat nu een borst met een hand en tilt hem even op. Sharon hapt naar adem terwijl Fiona brutaal de borsten zachtjes kneedt.

"Best gek om de borsten van een andere vrouw te voelen..." zegt Fiona. Ook haar andere hand betast nu een borst. Zachtjes masserend geniet Fiona zichtbaar van het voelen. Ook Sharon lijkt het niet onberoerd te laten. Met tegenzin laat Fiona de borsten weer gaan.

"Nu maak je mij ook nieuwsgierig" zegt Sharon. Fiona staat op van de badrand en trekt haar t-shirt over haar hoofd. Haar heerlijk grote borsten komen tevoorschijn en deinen de vrijheid tegemoet. Sharon staat vlak voor haar en voelt voorzichtig aan een van de borsten.

Het was al lekker om te zien maar die vlechtjes maakten het wel af. Terwijl Sharon voorzichtig een tweede hand op de borst van Fiona legt, stapt Fiona een stukje dichterbij. De twee vrouwen wisselen blikken en voorzichtig gaan de hoofden naar elkaar toe. Zonder wat te zeggen, zoenen ze elkaar teder op de lippen. Sharon trekt haar handen weg van de borsten en zonder enige aankondiging staan ze tegen elkaar aan, borst tegen borst. Bij Sharon lijkt een knop om te gaan. Ze zoent Fiona brutaler en voor ik er erg in heb staan de twee vrouwen te tongzoenen. Fiona voelt voorzichtig over de zij en rug van Sharon en trekt haar dichter tegen zich aan. Haar hand gaat over de billen van Sharon.

"Fiona... wil je... met me... mee naar... de slaapkamer..." zegt Sharon half pratend half zoenend. Zonder het antwoord af te wachten, trekt ze Fiona mee.

"En Maarten en Joop dan?" piept Fiona.

"Joop is voorlopig nog wel onder zeil na de drank gisteren. En Maarten is toch ook laat naar bed gegaan?" zegt Sharon.

"Ja, die slaapt minstens tot half elf" zegt Fiona, niet wetende dat ik hen bespied. Of misschien hoopt ze van wel, ik weet het niet. Mijn lul staat in ieder geval stijf in mijn boxershort.

De dames gaan de slaapkamer in en trekken de deur achter zich dicht. Ik baal maar wacht even voor ik wat doe. Een paar seconden later glijdt de deur vanzelf open en hoor ik hen weer praten.

"Ik word gek van die deur. Hij gaat altijd weer open en Joop doet er niets aan" zegt Sharon.

"Laat toch" zegt Sharon. Ik hoor het gesmak van zoenen en wordt enorm nieuwsgierig. Ik besluit mijn schuilplaats te verlaten en sluip door het gangetje naar de deur van de slaapkamer. Van beneden klinkt luidt gesnurk; Joop voldoet aan de verwachtingen. In de slaapkamer zijn de overgordijnen opengetrokken maar de vitrages gesloten. Het geeft een mooi zacht natuurlijk licht.

De vrouwen staan nog in de slaapkamer elkaar te betasten. Hun handen gaan over elkaars zij en rug. Strelend en in elkaar opgaand als een Siamese tweeling. Dan trekt Sharon Fiona aan haar hand richting het bed.

"Kom" zegt ze.

"Ik weet het niet" zegt Fiona twijfelend."Kom" zegt Sharon weer. Met zachte dwang weet ze Fiona mee het bed op te krijgen. Ze liggen naast elkaar en zoenen elkaar zacht. Sharon schuift met een been tussen die van Fiona in en pakt Fiona met haar hand bij haar bil en trekt haar zo naar zich toe. Fiona haar hand gaat over de zij en borst van Sharon. Met haar vingers friemelt ze met de tepel.

"Mmmmm... lekker" kreunt Sharon. Met haar been dringt Sharon door tot in het kruis van Fiona. Ze beginnen weer te zoenen en ik zie de tongen met elkaar duelleren. Ik ben ondertussen weer zo geil als boter en knijp verlekkerd in mijn pik. Het voorvocht maakt al een plek in de stof van de boxershort.

Fiona lijkt opgewondener te worden want haar onderlichaam begint zachtjes tegen het been van Sharon op te rijden. Sharon d'r hand glijdt over Fiona d'r zij en over haar bil. Ze trekt Fiona nog dichter tegen zich aan. Haar hand gaat over de billen van Fiona om vervolgens met haar vingers door de bilspleet te gaan.

"Schatje, je wordt helemaal nat..." zegt Sharon. Haar hand glijdt over het been van Fiona en duwt de knie opzij. Fiona laat toe dat Sharon haar hand over de binnenkant van haar dij glijdt. Sharon neemt de tijd en streelt op en neer. Fiona geeft steeds meer van zichzelf prijs. Haar been opent en haar natte poesje komt in beeld. Sharon glijdt met haar hand tot in de lies van Fiona.

"Oh toe dan..." kreunt Fiona. Het is waar Sharon op gewacht heeft. Met haar vingertoppen glijdt ze over de glibberig natte schaamlippen van Fiona. Die schokt even van de aandacht en duwt haar onderlichaam omhoog.

"Mmmm... je bent al lekker geil..." zegt Sharon. De woorden missen hun uitwerking niet op Fiona. Ik hoor haar zachtjes kreunen terwijl Sharon een vingertopje door de gleuf van Fiona haalt.

"Wat een mooi roze kutje heb je, Fiona. En zo lekker nat ook...". Met haar natte vingertop cirkelt ze traag rondjes over de clitoris van Fiona. Die hapt naar adem. Sharon zoent ondertussen Fiona in haar nek en bij haar oor. Een stevige kreun van Fiona is haar beloning.

"Zal ik je eens lekker vingeren..?" vraagt Sharon kreunend in Fiona haar oor. Woord bij daad voegend schuift Sharon een vinger in Fiona haar gaatje. Na een paar keer in het lekkere neukgrotje te zijn verdwenen, schuift ze een tweede vinger erbij.

"Lekker gaatje heb je hoor..." zegt Sharon. Fiona ligt met haar ogen dicht op haar rug te genieten, met haar benen wijd. Sharon schuift een klein stukje naar beneden en zoent de bovenkant van Fiona haar borst.

"Oh, kus mijn tepels..." kreunt Fiona. Sharon zakt lager en zoent rond de tepels van Fiona. En dan zoent ze de verharde tepels. Haar middel- en ringvinger gaan nu versneld in en uit Fiona haar kut. Sharon plaatst haar mond over de tepel en begint te sabbelen."Oh god... ohhhhh..." kreunt Fiona. Sharon neukt Fiona nu snel met haar vingers. Fiona begint wilder en wilder te bewegen en ik herken het begin van een hoogtepunt. Net als ik denk dat ze klaarkomt, stopt Sharon en kust Fiona nu op haar buik. Fiona pakt Sharon d'r hoofd met twee handen vast en duwt haar naar haar natte spleet. Sharon werkt haar nog even tegen en kust haar dan rond haar schaamstreek. Fiona gaat nu wild op en neer met haar onderlichaam, hunkerend naar de tong van Sharon.

Sharon kruipt omlaag tussen de benen van Fiona en zoent haar vol op haar schaamlippen. Fiona trekt als vanzelf haar benen omhoog en houdt ze vast in de knieholtes. Sharon likt met het puntje van haar tong door de spleet van Fiona. De gleuf opent zich door de houding van Fiona en Fiona haar clitoris wordt zichtbaar bovenin de kut.

"Uhmmm... oohhhhh... ahhh... " kreunt Fiona als Sharon een paar keer haar tong door de spleet heeft gehaald. Weer zie ik hoe Fiona de spanning opbouwt in haar lichaam. En weer stopt Sharon als Fiona lijkt klaar te gaan komen.

"Waarom stop je nou?" reageert Fiona geÔrriteerd. Sharon zegt niets maar staat op en gaat bij het hoofdeind staan. Met haar hand streelt ze zichzelf tussen haar benen. Fiona kijkt gebiologeerd toe.

"Toe, doe maar niet zo verlegen. Geef me eens een kusje." zegt Sharon. Fiona kruipt dichterbij en zoent Sharon op haar poesje.

"Dat is een lekker kusje... wil niet een beetje van mijn geile sappen proeven? Zuig maar eens lekker op die lipjes. Joop zegt altijd dat het lekker smaakt..." Ik hoor hoe Fiona slobberende geluiden maakt terwijl ze op de kut van Sharon likt.

"Ohh..mmm... dat smaakt echt lekker..." kreunt Fiona. Zover ik weet is dit de eerste keer dat ze sex met een vrouw heeft dus het klopt dat ze die smaak nog niet kent.

Sharon zet een been op bed en Fiona gaat op haar rug liggen met haar hoofd tussen de benen van Sharon. Als die een beetje zakt, kan Sharon er goed bij. Ik zie Fiona met uitgestoken tong wild door Sharon d'r gleuf gaan. Sharon buigt voorover en streelt Fiona haar borsten, knijpt er een beetje in en speelt met de tepels. Dan schuift ze voorover en gaat bovenop Fiona liggen. Met haar tong glijdt ze over Fiona d'r spleet. De twee likken en kreunen als een stel krolse katten en ik sta me dan ook lekker af te trekken met mijn boxershort op mijn knieŽn.

Tot mijn schrik hoor ik beneden opeens beweging. Ik sluip terug naar de logeerkamer en laat de deur op een kier. Ik hoor Joop naar de wc gaan en dan de trap op komen. Ik ga in bed liggen en wacht af wat er gaat gebeuren. In de verte hoor ik de vrouwen heftiger kreunen. Joop is bovenaan de trap aangekomen. Zijn voetstappen gaan richting de slaapkamer, blijven dan stil en komen dan weer terug. Ik hou me slapende met mijn mond wat open en zwaar ademend. Door mijn oogspleten zie ik het hoofd van Joop om de deur komen, een paar tellen kijkend om dan de deur weer tot een kier te trekken en te vertrekken.

"Wel, wel... " hoor ik achter een gesloten deur. Ik sta snel weer op uit bed en kijk de gang in. Gespannen luister ik naar het vervolg.

"Joop!" klinkt het gesmoord wanhopig."Oh, maar ga gerust verder hoor. Als jullie het niet erg vinden, ga ik hier even naar jullie kijken. Lekker wakker worden" fluistert Joop om mij niet wakker te maken. Ik weet dat de stoel aan het uiteinde van het bed is, zodat hij mij niet kan zien als ik in de gang sta. Ik schuif weer naar mijn oude plekje bij de deur en kijk weer naar binnen. De vrouwen zijn gestoord in hun spel want hun nabije climax is weer uitgesteld.

Sharon gaat van Fiona af en zit op haar knieŽn naast haar.

"Lekker nat kutje heeft ze, hŤ Joop" zegt Sharon. "Heb ik lekker nat gelikt... zou je ook wel willen doen he?" kreunt Sharon.

"Uhuh..." antwoord Joop, meer geil dan slaperig.

"Lekker op haar klitje sabbelen en dan met je dikke pik in haar klaarkomen...". Fiona kreunt bij de gedachte. Sharon buigt voorover en likt over de schaamlippen terwijl ze Joop aankijkt.

"Wat zie je allemaal Joop..." kreunt Sharon.

"Nou, ik zie hoe jij met je tongetje door dat lekkere gleufje gaat. En ik zie ook hoe ik mijn pik tevoorschijn haal want ik word bloedgeil van jullie gelik..."

"Kijk, Fiona wil haar benen maar wat graag spreiden voor je..." Sharon duwde de benen van Fiona uit elkaar. Die lag wijd gespreid maar haar kut open naar Joop toe. Sharon likte over Fiona d'r bobbeltje.

"Wat vindt jij, Fiona, moet Joop wat dichterbij komen kijken?". Fiona kreunde.

"Joop kom eens kijken wat een lekker kutje Fiona heeft. Maar niet aankomen hoor!". Joop kwam op het voeteneinde zitten en keek zijn ogen uit.

"Je mag vast haar benen wel strelen. Toch Fiona?". Die kreunde weer. Joop streelde de binnenkant van Fiona haar dijen terwijl hij een enorme leuter had.

"Zie je dat Joop een enorme dikke lul krijgt nu hij aan je been mag zitten? Mag hij ook aan je kutje komen?"

"Nee... nee... " wist Fiona uit te brengen "... dan krijg ik problemen met Maarten..." kreunde ze toen Sharon weer over het klitje likte.

"Oh ja, dat is geen goed idee..." zei Sharon. "Nou Joop kom dan maar op je knieŽn zitten naast Fiona. Dan kan ik je misschien nog even een kusje geven. Joop ging op de plek zitten en even maakte ik me zorgen dat hij me kon zien. Toen besefte ik dat ik in de schaduw stond en ze me echt niet konden zien.

"Kijk eens naar die lekkere dikke pik van Joop... het voorvocht glimt al op zijn ontblote eikel.. ik moet er even een kusje op geven hoor...". En met die woorden liet ze Fiona afwachtend achter om naar Joop te buigen en die dikke pik te zoenen. Fiona keek er begerig naar.

"Kijk, hij vindt het lekker als ik met mijn tong over zijn blote eikel ga..." zei Sharon terwijl ze daad bij woord voegde. Fiona keek hongerig naar het tafereel. Vervolgens boog ze weer naar Sharon en likte over de natte spleet. Ze stak er twee vingers in en liet ze even in en uit haar kutje gaan.Ze hield ze omhoog en zei tegen Joop: "Mmmm lekker hoor... moet je proeven...". Joop likte begerig de vingers af.

"Heerlijk!" zei hij. Sharon boog weer naar de pik en tuitte haar lippen tegen de eikel. Ze zoog er even aan en nam toen de eikel in haar mond. Vervolgens boog ze naar Fiona en gaf haar een zoen op haar mond gevolgd door een tongzoen.

"Proef je die lekkere smaak van zijn pik?" vroeg Sharon. Fiona knikte. "Wil je niet liever lekker op zijn pik sabbelen?" vroeg Sharon zoetjes.

"Nee.. Maarten... ik kan het niet.." klonk Fiona verscheurd door emoties.

"Jammer hoor, je weet niet wat je mist..." kreunde Sharon. Joop streelde de binnenkant van Fiona haar dijen tot aan haar lies. Zijn lul stond glimmend omhoog.

"Toe, ťťn likje maar..." begon Sharon weer. Fiona antwoordde niet. Sharon trok aan die dikke pik. Een beetje voorvocht sijpelde weer uit de pik.

"Kijk, dat druppeltje wil opgelikt worden.. echt niet?" zei Sharon. Joop schoof dichter naar Fiona haar hoofd. Zijn lul hing zowat boven haar hoofd. Het druppeltje viel en kwam op Fiona haar gezicht. Sharon boog er naartoe en likte het eraf.

"Zo lekker..." zei ze en trok Joop nu af boven het gezicht van Fiona. Met lome bewegingen maakte ze er een erotisch spel van. Ik werd zo geil dat ik moest stoppen met mijn pik te spelen. Een nieuw druppeltje vormde zich op de eikel.

"Komt er weer een... wil je 'm?" zei Sharon kreunend. Ze was zichzelf aan het vingeren. Fiona schudde traag haar hoofd. De druppel viel en dit keer kwam hij op Fiona haar lippen terecht. Aarzelend trillend likte ze met haar tong over haar lippen.

"Toch wel lekker he?" zei Sharon. Fiona knikte. Ik zag dat Joop nu ongemerkt met zijn vinger over Fiona d'r spleetje ging. Fiona deed haar ogen dicht en kreunde zachtjes. Haar onderlichaam bewoog tegen het ritme van de vinger in.

Joop deed zijn knieŽn wat uiteen waardoor zijn pik lager kwam. Hij was nog maar 5 centimeter boven Fiona haar hoofd.

"Steek je tong eens uit, Fiona... een likje maar... gewoon om te proberen..." zei Sharon. Fiona vocht ertegen. Aarzelend stak ze haar tong uit. Ze raakte de natte eikel aan de onderkant. Joop keek geil hoe zijn pik door een andere dan zijn eigen vrouw werd gelikt. Fiona trok snel haar tong terug. Joop liet zijn lul daar hangen, klaar om weer gelikt te worden.

"Och toe, doe dat nog eens... dat smaakt toch lekker?" kreunde Sharon. Weer stak Fiona haar tong uit. Ditmaal likt ze het puntje van de eikel. Het werd beloond met een pareltje voorzaad. Ze likte haar lippen weer af en likte toen weer over het puntje. Joop boog voorover waardoor zijn pik lager kwam. Fiona leek weer terughoudend te worden. Joop zakte lager met zijn pik tot zijn eikel op de lippen van Fiona rustte. De strijd in haar was zichtbaar. Joop wreef zijn eikel over haar lippen. Fiona tuitte haar lippen wel maar hapte niet toe.

"Kus 'm maar, zuig maar op zijn eikel.. toe dan" drong Sharon aan. Fiona deed echter niets. Sharon boog voorover en sabbelde op Fiona haar tepel. Joop stak twee vingers in Fiona d'r natte kut en verhoogde zijn tempo. Fiona kreunde opgewonden maar nam de pik niet verder in haar mond. De spanning was te snijden. Zou ze het nou wel of niet doen.

"Pijp hem maar, schatje. Open je mond voor hem... laat zijn lekkere piemel tussen die zachte lippen van je verdwijnen...". Sharon leek zelf al bijna klaar te komen. Terwijl ze zich verlekkerde aan Fiona d'r borsten vingerde ze zichzelf wild. Ik kon goed zien hoe haar vingers drijfnat naar buiten kwamen.Sharon kuste zich een weg naar Fiona d'r gezicht. Joop glibberde nog steeds met zijn eikel over Fiona d'r lippen. Aangekomen bij Fiona d'r mond, likte ze over haar lippen en over de eikel van Joop. Het duurde voor mij nu niet lang meer; ik kwam bijna klaar op de gang. Moest ik mezelf inhouden omdat ik misschien mee kon doen of zou ik me lekker laten gaan? Fuck, er kwam vast nog wel een kans, ik zou mezelf lekker klaar trekken.

"Mmmm... lekker geil zo die lul op je lippen..." kreunde Sharon en likte over Joop zijn paal. Ze nam even de eikel in haar mond en liet hem er toen weer uit glibberen zodat hij weer over de lippen van Fiona ging. Fiona opende een klein beetje haar lippen. De eikel wreef er tussendoor. Sharon likte over het puntje en tussen de lippen van Fiona. Haar tong kwam in aanraking met die van Fiona, die aarzelend terug likte. Joop hield zijn pik stil tussen de lippen van de twee vrouwen. Dat wilde ik ook wel eens proberen!

Sharon likte de bovenkant van de eikel terwijl Fiona voorzichtig met haar lippen op een kier, de onderkant likte. Sharon likt de voorkant en trof daar Fiona d'r tong. De puntjes draaiden om elkaar heen. Sharon lokte Fiona uit door haar tong wat terug te trekken. Fiona volgde waardoor ze een groter deel van de eikel likte.

"Oh ja, dat is zo geil.. zuig hem in je mond... ". Sharon had het niet meer. Fiona gaf niet zo snel toe. Joop trok zijn pik wat terug. Sharon likte nu de lippen van Fiona die het gretig beantwoordde. Een zoen op de mond volgde en ook een wilde tongzoen. Joop duwde zijn eikel tegen de zijkant van de twee lippen. Al zoenend kwam zijn lul meer tussen de monden in. Sharon liet de eikel tussen haar lippen verdwijnen om vervolgens weer terug te keren naar de hunkerende mond van Fiona. Nu gleed de pik er weer tussen. Sharon zoog met getuite lippen de ene kant terwijl Fiona nu met enige weerstand de andere kant likte. Met voorzichtige zoentjes ging ze een stap verder dan totnutoe.

Sharon likte met het puntje van haar tong over de lippen van Fiona. Aarzelend opende Fiona meer haar mond. De eikel gleed er nu halverwege tussendoor. Joop keek geil hoe zijn pik verwend werd. Sharon nam meer afstand en keek van dichtbij toe hoe Fiona overwonnen werd. Met haar hand bewerkte ze Fiona d'r borst.

"Mmmmm... lekker he?... sabbel er maar eens op...". Fiona nam een stukje van de eikel in haar mond maar trok toen weer terug.

"Je weet dat je het wilt... pijp hem lekker klaar... zuig het zaad uit zijn lul..." de rake woorden misten de uitwerking niet. Voor het eerst verdween de hele eikel in haar mond. Ze liet hem in haar mond terwijl ik Joop bijna zag kwijlen van geilheid. Hij zou vast niet lang nodig hebben.

En toen gebeurde het. Fiona bewoog haar hoofd met kleine bewegingen heen en weer, zuigend op de pik van Joop. De eikel kwam weer naar buiten maar Fiona kwam met haar hoofd mee om hem weer in haar mond te nemen. Deze keer schoof ze haar lippen verder over Joop zijn lul."Zo ja, dat is lekker toch? Zuig hem lekker klaar, dat heeft hij graag...". Sharon kwam overeind om Joop een tongzoen te geven. Zijn handen gleden over haar borsten. Fiona boog haar hoofd zijwaarts waardoor de pik recht voor haar mond kwam. Met lome bewegingen schoof ze haar zachte lippen over zijn snoeiharde paal. Joop begon te hijgen terwijl Fiona hem dieper en dieper in haar mond nam.

"Kijk eens hoe ze je lekker pijpt, Joop? Zuigt ze lekker schat?" kreunde Sharon. Ik had het niet meer op de gang. Ik trok met lange halen aan mijn pik en spoot mijn zaad tegen de deur. Met vier lozingen had ik mijn maximum wel bereikt. Tevreden bleef ik mijn halfharde pik strelen.

Sharon kroop weer tussen de benen van Fiona. Ze likte met haar tong door haar gleuf en zoog op haar clitoris. Fiona klom weer naar een hoogtepunt. Hoe geiler ze werd, hoe heftiger begon ze Joop te zuigen. Ze had met haar hand zijn ballen vast en woog de grote ballen.

"Uhmmm... mmmjjaa..." kreunde Fiona. "Kom... ohhh... lekkerrrrr...". Ze raakte in een soort trance. Haar tong dartelde over de eikel van Joop om vervolgens de pik weer diep te pijpen. Joop begon ook te kreunen. Sharon likte de lengte van Fiona d'r gleuf. Fiona neukte met haar onderlichaam tegen de tong van Sharon.

"Ohh...ohhhhhh...ohhhhhhhhhh...". Fiona kwam bijna klaar. Ze had nu haar hand om Joop zijn lul en trok hem snel af. Met haar tong glibberde ze over zijn eikel. Wat was dit geil. Ik was al klaargekomen maar mijn lul stond alweer hard overeind.

Fiona begon nu geluidjes te maken bij het slobberen. "Lebbe lebbe lebbe lebbe... " klonk het.

"Kom in mijn mond... kom..." kreunde ze. Joop stond op springen. Ook Sharon deed haar best om Fiona klaar te laten komen. Haar tong flitste door de schacht. Met haar duimen drukte ze de schaamlippen open en begon met het puntje van haar tong de kittelaar van Fiona flitsend te likken. Dit was de druppel.

"Hhhhhooooooo..." kreunde Fiona. Haar lichaam trok samen. Sharon zoog op haar clitoris en Joop stond zelf ook op het randje. Fiona bleef Joop aflebberen. "Lebbe lebbe lebbe lebbe..." klonk het nog steeds. En toen kwam FIona klaar. Ze liet de lul even voor wat hij was en drukte snel het kussen op haar gezicht. Ik kon haar gesmoorde kreun horen. Sharon ging met twee vingers snel in en uit Fiona d'r kut. Het vocht spoot eruit en Sharon liet het lachend in haar gezicht spatten.

Ondertussen had Joop zelf zijn lul gepakt en trok er nu woest aan. Net op het moment dat hij wilde komen, kwam Fiona weer onder het kussen vandaan, zag Joop zijn lul en stak haar tong uit en likte de eikel. Joop kwam met een diepe grom klaar. Zijn zaad spoot hij over Fiona d'r gezicht. De klodders dropen er vanaf. Terwijl zijn energie wegstroomde, nam Fiona zijn lul voorzichtig in haar mond en zoog het laatste zaad uit zijn staaf. De dikke worst veranderde in een slap geval voor Joop zich achterover op het bed liet vallen om uit te puffen."Oh mijn god... wat heb ik gedaan..." kreunde Fiona een beetje. Ze trok het dekbed over zich heen en liet Sharon aan haar lot over.

"Ga lekker douchen schat en knap je wat op. Straks is Maarten weer wakker. Ik wil nog even lekker met Joop sexen" zei Sharon.

Ik maakte dat ik terugkwam in de logeerkamer. De klodders sperma zaten nog de deur maar dat kon me niet schelen. Het viel niet meteen op. Terug in de logeerkamer schoof ik snel in het bed en deed net of ik zachtjes lag te snurken. Tussen mijn oogharen hield ik de deur in de gaten. Kort hierna zag ik Fiona d'r hoofd voorzichtig om de hoek steken. Tevreden over het feit dat ik lag te slapen ging ze douchen.

Aangezien mijn nacht kort was, viel ik ook weer gewoon in slaap. Toen ik wakker werd lag Fiona naast me. Even ging het door me heen dat ik misschien gedroomd had maar een kleverige boxershort bracht me op de hoogte. Ik luisterde naar geluiden in het huis. Fiona lag tevreden zachtjes te slapen. Van beneden hoorde ik gerammel in de huiskamer en in de badkamer hoorde ik de douche lopen.

Ik gebruikte het moment om mijn sporen van de slaapkamerdeur te verwijderen. Met een sok haalde ik het weg en toen was al het bewijs van mijn aanwezigheid vernietigd. Onder de douche hoorde ik Joop neuriŽn. Hij was in een opperbeste bui. Ik besloot contact te maken omdat ik ook wilde douchen. Toen ik op de deur klopte zei Joop dat ik vooral verder moest komen.

"Lekker geslapen, kerel?" zei Joop. "Ik was gisteren beneden in slaap gevallen he?" zei hij schaapachtig. Ik zei dat we hem maar hadden laten liggen. Hij repte met geen woord over de sex met Fiona. Ik besloot het geheim te houden en het spelletje mee te spelen. Het zou mij benieuwen of Fiona er nog wat over zou zeggen.

Even later stond ik te douchen en kwam Fiona binnen. Ze glimlachte en ging naast me op de wc zitten plassen.

"Moet je ook nog douchen?" vroeg ik zoetjes.

"Nee, ik heb vanmorgen gedoucht toen iedereen sliep" loog ze. Ze vertrok geen spier toen ze dat zei. Dat wist ik dan ook weer.

"Oh?" zei ik, "ik heb je niet gemist in bed" loog ik.

"Echt niet?" vroeg ze ondeugend.

"Nee, ik heb gisteren mijn portie wel gehad. Thuis zal ik het goedmaken met je" zei ik.

Beneden brunchten we met zijn vieren en keken we elkaar aan alsof er niets gebeurd was. We zeiden dat we snel weer moesten afspreken en namen later kussend en knuffelend afscheid.

Het zal mij benieuwen wat 2016 nog meer voor ons in petto heeft...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners