Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nieuwe buren 2 - 9070 keer gelezen
Zal me om te beginnen ff voorstellen, ben een 38 jarige man met leuk en afwisselend werk, een prachtige intelligente vrouw een een klein meisje van een jaar. We wonen in een verbouwde boerderij in het midden van het land. Kortom: we hebben het goed voor elkaar.
Ook op sex gebied gaat het allemaal weer goed (na een dipje na de bevalling), maar ik blijf altijd wat zoeken en wroeten naar spannende dingen. Zo is 2 jaar geleden een nieuw stel bij ons in de straat komen wonen, ongeveer onze leeftijd, zelfde intresses en zonder kinderen. Hij is een stoere gozer en zij een slank en sportief type.
Vanaf de eerste keer dat we ze ontmoette klikte het met zijn vieren en in het bijzonder tussen Mickey (zo heet ze) en mij. Als ze bij ons kwamen even een arm om haar heen en de 3 kussen werden net wat intenser en langzaam maar zeker op de mond gericht. Ze daagde me soms een beetje uit en ook ik ben niet echt verlegen en kan soms zeer geil worden van de situatie.
Ik kreeg ook soms het idee dat haar man het wel prima vond als ik een beetje met haar "speelde", een soort van halve toestemming. Het ging allemaal heel geleidelijk maar stukje bij beetje werden we wat vrijpostiger. Ze kwamen bij ons BBQ-en en ze had een fris zomers jurkje aan, het was een gezellige avond en we dronken en kletste erop los. Mickey zat schuin tegenover me in lekkere luie stoelen en liet heel subtiel haar beentjes wat open vallen en langzaam maar zeker kreeg ik een steeds beter zicht tussen haar beentjes, hmmm. Werd er erg geil van en probeerde zonder dat iemand het zag een beetje over mijn inmiddels half-hard geworden pik te wrijven, om Mickey nog wat verder aan te moedigen. Zij begreep mijn hint dat ik ervan genoot en liet me nog een paar keer gluren, ik kon niet goed zien of ze een zwart slipje droeg of dat ik tegen haar blote kutje zat aan te kijken. Jezus wat was dit een lekker tafereel: zo met zijn vieren na een gezellige avond en dan een beetje flirten en geilen met een leuke meid, hmmm werd er echt lekker geil van.....
De avond vorderde en ik ging wat van de vaat opruimen, Mickey riep spontaan dat ze wel ff kwam helpen met de koffie. We liepen samen naar binnen zij ruimde de vaatwasser in en ik hield mee bezig met de koffie. Het is maar een kleine keuken en op een geven moment stond ze voorover gebukt om de vaatwasser in te ruimen. Ik moest even achterlangs haar om het expresso-apparaat bij te vullen, en pakte haar even vast om haar middel. Het was ff aftasten hoe ze reageerde en of ik de signalen goed had opgepikt? Ze liet mijn handen om haar strakke middel voelen en gaf door een klein kreuntje aan dat het goed was. Dit was waar ik op had gewacht en trok de stoute schoenen aan, langzaam liet ik mijn handen wat afglijden en kwam bij haar blote bovenbenen aan, hmm heerlijk warm vlees. En ging weer met mijn handen naar boven en voelde (door de stof van haar onderbroekje heen) haar stevige geile billen. Schoof haar jurkje wat omhoog en wreef mijn pik, nog bekneld in mijn joggingbroek, tegen haar geile kontje. Ze schuren wat naar achteren en voelde mijn pik stevig tegen haar aan kloppen.
Het was een geweldige ervaring die nog steeds doorloopt, zo met enige regelmaat. Vind je het leuk hier meer over te lezen, laat het me weten.

xx.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners