Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nat slipje - 36502 keer gelezen
“Ik ben zo weg hè”, zei ik. Frank keek me niet begrijpend aan. “Dat weet je toch, dat heb ik je toch verteld? Ik moet weer naar een vergadering voor de communie op school.” Hij keek me nog even aan en zei toen: “Alweer? Ik zal blij zijn als dat gedoe voorbij is!” Ik knikte: “Anders ik wel. Dit keer maken ze er helemaal een ophef over. Ik zal blij zijn als het erop zit.” Onze dochter deed dit jaar haar eerste communie en ik had me, net als destijds bij onze zoon, over laten halen om in de werkgroep zitting te nemen. Spijt!! Maar goed, nog een paar keer en dan zouden we klaar zijn. Even doorbijten nog. Ik nam m’n tasje en gaf Frank een kus. “Tot straks. Als het goed is duurt het deze keer niet zo lang.” Hij keek me grijnzend aan: “Ja, ja, ik hoor het je nog zeggen. Vorige keer lag ik al in bed!” Ik haalde m’n schouders op, vertelde dat ik lopend zou gaan omdat het zo’n lekker weer was, en liep de deur uit.
Het was voorjaar en ondanks dat het vroeg in de avond was, was het nog heerlijk warm. Ik had een kort spijkerrokje en een witte blouse aan en eronder een paar hoog gehakte schoenen. Eigenlijk niet echt een verstandige keus om daarmee de anderhalve kilometer naar de school te moeten lopen, maar ze stonden zo leuk onder het rokje. Door het lekkere weer genoot ik van de wandeling en voor ik het wist stapte ik de aula binnen.

De vergadering verliep zoals iedere keer weer bijzonder chaotisch en ik was blij dat er na een hoop heen en weer geleuter op gegeven moment een drietal werkgroepjes gevormd werden die samen een opdracht moesten uitvoeren. Ik zat in een groepje met alleen maar vrouwen terwijl er in de andere groepen ook een enkele man zat. Dat vond ik wel jammer want samenwerken met alleen maar vrouwen betekende meestal een hoop geroddel, vandaar dat ik liever met mannen samenwerkte. “Heb je die vader van Sven al eens in de gaten gehouden?” begon een van de vrouwen. “Die bekijkt alle vrouwen heel aandachtig en kleedt je met z’n ogen onderhand uit!” Ik keek de vrouw even aan en bedacht me dat ze god op haar blote knieën mocht bedanken als er überhaupt een man zou zijn die interesse in haar zou tonen en een lachje gleed onoverkomelijk over mijn gezicht. Ik wilde mijn glimlach niet hoeven verklaren en dus keek ik maar vlug om, om Sven’s vader te bekijken. Best een knappe man. Groot, gespierd en een vrolijk gezicht. Helemaal geen straf als die een beetje met je zou flirten. Juist op het moment dat ik dat dacht keek hij op en keek me recht in de ogen. Hij lachte en gaf me een knipoog. Geschrokken draaide ik me snel om en voelde m’n hoofd rood worden. “Zie je nou wel”, kwekte de vrouw naast me, “nu probeert hij het ook al met jou aan te pappen! Het is gewoon een vreemdganger, zeker weten. Ik zou maar oppassen!” Ik haalde m’n schouders op en zei haar dat het wel mee zou vallen, dat hij gewoon aardig probeerde te doen maar vanuit ons groepje klonk er vanaf verschillende kanten afkeurend gemompel. Ik had geen zin in geroddel of een lesje ‘hoe aantrekkelijke mannen te negeren’ en gaf daarom het gesprek maar vlug een andere wending door over onze opdracht te beginnen. Gelukkig haakte de vrouwen daar op in. Gedurende ons werk keek ik regelmatig stiekem naar de vader van Sven en een enkele keer vingen onze blikken elkaar en lachten we vriendelijk naar elkaar. Toen er geroepen werd dat er koffie was, stond ik op van mijn stoel en begaf me naar de tafel waar de koffiekan en toebehoren stond en schonk mezelf een beker in. “Schiet het bij jullie al op?” Ik keek opzij en keek meteen in de guitige ogen van Sven’s vader. Mijn hart sloeg een keer over en ik stotterde dat het wel aardig liep en ik blij zou zijn als we klaar waren. “Anders ik wel! Normaal heb ik er een hekel aan om snel klaar te komen”, zei hij, “Maar in dit groepsverband vind ik het helemaal niet erg!” Ik verslikte me bijna in mijn koffie en we lachten beiden om zijn dubbelzinnige opmerking en raakten verwikkeld in een algemeen gesprek over het weer en dat soort lullige dingen.
Na de pauze rondden we onze opdracht af en ik vond het gruwelijk saai waar we mee bezig waren. Ik keek Sven’s vader nog een paar maal stiekem aan en hij keek terug en knipoogde vrolijk. Er trok een vreemde kriebel door mijn lichaam en ik merkte dat ik het wel spannend vond dat een andere man dan mijn eigen Frank interesse in me toonde. Ik droomde een beetje weg, fantaseerde over hoe hij er naakt uit zou zien en hoe lekker hij zou kunnen vrijen en werd door de dames bruut uit mijn droom gewekt. “Mee eens Marieke?” vroegen ze. En hoewel ik totaal niet wist waar het over ging knikte ik bevestigend en zei volmondig “Ja”. De dames stonden op en blijkbaar waren we met mijn antwoord nu klaar. Gelukkig!
Ik dronk nog een kopje koffie en toen bleek dat ook de andere groepen klaar waren. Een nieuwe afspraak werd gemaakt voor een volgende vergadering en we waren weer vrij!
Haastig liep ik naar de uitgang van de school maar daar bleef ik even snel stil staan als ik er naartoe was gelopen. Het was me totaal ontgaan dat het inmiddels pijpenstelen regende. “Kut”, vloekte ik binnensmonds, “net nu ik lopend ben en geen jas bij me heb.” Ik opende de deur en keek naar de lucht boven de school. Het leek erop dat het een bui was en ik besloot maar even te wachten totdat ze voorbij was. Een aantal moeders passeerden mij zonder iets te zeggen en renden vlug naar hun auto’s. “Zeikwijven”, dacht ik, “ze kunnen toch wel even vragen of ze me thuis af kunnen zetten?” Ik keek weer naar buiten en hoorde plots achter me: “Wil je niet naar huis?” Ik draaide mijn hoofd en keek weer in de ogen van Sven’s vader. “Jawel, maar ik ben komen lopen vanavond en heb geen jas bij me.” Zonder verder te vragen nam hij me bij de arm en zei: “Je kunt wel met mij meerijden.”
“Ik weet niet of dat nu wel zo’n goed idee is”, aarzelde ik. “Ach natuurlijk wel”, lachte hij, “Stom. Ik heb me nog helemaal niet aan je voorgesteld. Geen wonder dat je niet op m’n aanbod ingaat. Je moet nooit zomaar met vreemden mee gaan. Robert is de naam!” Ik moest lachen en zei: “Marieke.” Toen pakte hij resoluut mijn hand en trok me zachtjes mee naar buiten. “Nu we elkaar kennen is het volkomen veilig”, grinnikte hij.
Galant opende hij de deur van zijn auto voor me en ik liet me vlug op de stoel vallen. Robert nam naast mij plaats en startte de motor. Hij keek me aan en ik kreeg het er behoorlijk warm van. “Waar woon je?” vroeg hij en legde zijn hand op m’n knie! De hand voelde warm aan en ik was stomverbaasd over mezelf dat ik geen enkele moeite deed de hand weg te duwen. Ik keek slechts naar zijn hand en zag toen ook dat mijn rokje behoorlijk omhoog gekropen was en tot halfweg mijn bovenbenen reikte! Robert merkte uiteraard ook dat ik zijn aanraking niet onprettig vond en liet zijn hand rustig liggen. Ik noemde hem onze straatnaam en langzaam trok de auto op. Zijn hand bleef op mijn knie en ik zette mijn benen wat verder uit elkaar waardoor mijn rokje nog verder omhoog schoof! Al na de eerste bocht gleed zijn hand langzaam over mijn bovenbeen richting de rand van m’n rokje. Ik was geil aan het worden! “Je lijkt me echt een type dat geen slipje draagt, is het niet?” En hij keek me aan. Toen ik niet direct antwoord gaf zei hij: “Of anders zo’n meid die enkel mooie, sexy lingerie draagt.” Ik haalde mijn schouders op. “Ik draag graag mooi ondergoed ja, maar of dat sexy is laat ik ter beoordeling aan anderen over.” Hij keek me verrast aan. “Oh ja? Nou, laat dan eens zien, dan kan ik misschien die beoordeling geven!” Door de hele toestand van die avond was ik zo hitsig geworden dat ik me geen moment bedacht en schoof mijn rokje naar boven om hem een blik op mijn witte kanten slipje te gunnen.
“Zie je nou wel. Ik had gelijk! Wat een mooi sexy slipje heb je aan zeg!” Langzaam kropen zijn vingers over mijn bovenbeen omhoog. “Mag ik eens aan je slipje voelen?” Fluisterde hij. Ik hijgde van geiligheid en kon slechts knikken. Robert’s hand gleed vanaf de zijkant over mijn slipje en hij streelde het zacht. “God wat mooi, en ook zo lekker zacht”, zei hij. Ik zette mijn benen nog verder uit elkaar om hem wat beter toegang te verschaffen en zijn vingers gleden over mijn venusheuvel naar onder en streelden mijn lipjes door mijn slipje heen! Ik kreunde het uit. “Lekker?” vroeg hij en ik zuchtte slechts goedkeurend.
Ik had niet in de gaten dat Robert inmiddels de auto langs de kant van de weg had gezet en keek dan ook enigszins geschrokken naar buiten toen hij zijn hoofd richting het mijne bewoog om me zachtjes op mijn mond te kussen. Toen ik zag dat we stil stonden beantwoordde ik gerustgesteld zijn kus en al vlug kronkelden onze tongen langs elkaar! Terwijl dikke regendruppels op de ruiten vielen zaten we vurig te tongzoenen en gleed Robert’s hand mijn slipje in! “Oh, een kaal kutje, daar ben ik gek op”, zei hij en hij begon me te vingeren. Al gauw kronkelde ik met m’n wulpse kont over de zitting van de autostoel en kreunde van genot. Mijn slipje werd kletsnat en ik hijgde dat hij ‘m moest uittrekken. Ik beurde mijn billen op en Robert schoof het kleine lapje textiel over mijn benen naar beneden waar het om m’n enkels viel. Ik schopte het ding uit en opende geil mijn benen zodat hij goed bij mijn zeiknatte kutje kon. Robert’s vingers hadden al snel hun weg weer gevonden en soppende geluiden kwamen van tussen m’n benen vandaan. Geil als ik was liet ik me nu ook niet meer onbetuigd en legde mijn hand op de forse bobbel in zijn broek. Ik maakte zijn knoop en rits open en haalde zijn lange en dikke paal te voorschijn. Ik trok m’n hoofd weg van dat van hem om zonder er ook maar een woord aan vuil te maken opzij te buigen en zijn harde lul in de mond te nemen. Langzaam liet ik hem naar binnen glijden en begon hem te pijpen. Al vlug begon hij te kreunen dat ‘ie bijna klaar kwam en ik stopte abrupt. “Dat wil ik nog niet”, zei ik, “Ik wil dat je me eerst even lekker laat komen en daarna neukt!” En om mijn woorden kracht bij te zetten greep ik hem in zijn nek en trok hem met z’n hoofd tussen m’n benen. Zijn tong gleed direct tussen mijn kletsnatte lippen en neukte mijn in brand staande poesje! Na een poosje gleed hij omhoog en draaide krachtige cirkeltjes om mijn klitje. Ik opende mijn ogen om te kijken naar de geile dingen die tussen mijn benen plaats vonden en likte geil over mijn lippen en kreunde dat Robert vooral door moest gaan omdat ik bijna kwam. In de auto was het gesop van mijn kutje goed te horen en het duurde niet lang of ik kwam met een harde kreun en veel geschok van mijn heupen klaar!
“Nu wil ik door je geneukt worden”, zei ik sletterig. “Hier?” vroeg hij twijfelend. Ik schudde mijn hoofd en zei hem te gaan rijden. Hij startte de motor en we reden weg.
Op mijn aanwijzingen stuurde Robert de auto door het dorp en we passeerden ons huis aan de rand ervan. Een drietal kilometers verderop draaiden we een zandpad in en parkeerden de auto uit het zicht. Ik opende de rits van mijn rokje en trok het ding vlug uit. Toen opende ik de knoopjes van mijn blouse en zei hem zich ook uit te kleden. Nadat m’n blouse naar de achterbank was verdwenen volgde meteen m’n beha en terwijl Robert zich aan het uitkleden was bekeek hij me gretig. “Jezus wat een lekkere tieten heb je zeg!” Ik boog me naar hem toe en een lange tongzoen volgde waarbij zijn handen over mijn borsten gleden en zachtjes in m’n supergevoelige tepels knepen! “Neuk me”, kreunde ik in zijn oor. Zonder zijn antwoord af te wachten stapte ik uit de auto en liep eromheen. Het regende nauwelijks meer en de weinige druppels die neerdaalden voelden heerlijk verkoelend op mijn blote huid aan. Ik opende zijn portier en hielp hem zijn broek uit te trekken. Toen trok ik hem omhoog en liep naar de achterkant van de auto. Met m’n handen steunend op de kofferbak stak ik mijn kontje naar achter en hij kwam achter me staan. Zonder verder te dralen bracht hij zijn erectie tegen mijn kleddernatte lippen en gleed soepel naar binnen! Hij begon me met lange halen te neuken. Ik kreunde het uit van genot, bracht één hand naar mijn kutje en begon wild mijn klitje te bewerken. Mijn kut was zo nat dat m’n vingers telkens weggleden waardoor mijn genot met golven kwam en weer wegebde. Robert had zijn handen om me heen geslagen en kneedde mijn borsten. Zijn ademhaling was zwaar en zijn ballen kletsten tegen mijn billen bij iedere voorwaartse stoot. “Ohhh, ik ben zo geil dat ik bijna weer kom”, kreunde ik uit. “Ik ga ook zo komen”, hijgde hij en aan het vaster worden van zijn greep om mijn borsten merkte ik dat het bijna zo ver was. Mijn benen trilden onder m’n kont en ik moedigde hem geil aan: “Ja, toe maar! Spuit mijn geile kutje maar vol met je hete zaad!” Ik verhoogde de druk op mijn klit en kermde: “Ohh ja, ik ga komen, ohh, ohh, ik kommm!” En op dat moment uitte Robert een schreeuw en voelde ik zijn hete sperma mijn kutje vullen! Zijn zak kletste nog een paar maal tegen mijn kont en toen hing hij hijgend en uitgeput over mijn rug.
Het was alsof de weergoden ons dit lekkere potje platte seks gegund hadden en even de kraan hadden dichtgezet, maar nu vonden ze het blijkbaar weer tijd om de akkers en het land te besproeien en de druppels zwollen aan. “Kom, vlug de auto in”, zei Robert en z’n lul floepte uit mijn grotje. We renden om de auto heen en doken vlug naar binnen. “Lekker?” vroeg hij en ik knikte. “Spannend en heerlijk!” We kusten nog even maar toen voelde ik dat zijn zaad uit mijn poesje begon te lopen. Ik bukte en pakte mijn slipje op om het vlug aan te trekken. Hij keek me verwonderd aan. “Ik wil geen vlekken op de zitting maken”, zei ik, “dat is lastig verklaren aan je vrouw.” Hij knikte enigszins beschaamd toen ik zijn vrouw vernoemde. “Ben jij gescheiden of getrouwd?” Terwijl ik me aankleedde realiseerde ik me dat ik zojuist was vreemdgegaan en mompelde dan ook beschaamd dat ook ik getrouwd was. Robert startte de auto en reed langzaam naar de verharde weg. Toen we bijna bij ons huis waren vroeg hij: “Spijt?” Ik schudde m’n hoofd: “Nee, ik vond het lekker!” Hij keek me vrolijk aan en glimlachte: “Nog een keer doen?” Ik haalde mijn schouders op. “Ach, wie weet ben ik de volgende vergadering wel weer in de stemming!” Ik gaf hem vlug een kus en stapte uit. “Tot dan”, zei ik en gooide het portier dicht.

Ik ging door de achterdeur naar binnen met als plan om mijn natte slipje gauw in de wasmand weg te moffelen voordat ik naar binnen zou lopen. Maar toen ik in de bijkeuken stond besefte ik me dat dat moeilijk zou gaan met dit ultra korte rokje aan. Ik zou plaats moeten nemen op de bank en dan zou de kans groot zijn dat Frank tegen mijn kruis aan kon kijken! “Ha schatje”, riep Frank door de gesloten deur heen en ik stapte noodgedwongen naar binnen. “Toch weer laat geworden hè?” zei hij. Terwijl ik het zaad van Robert uit mijn kutje voelde lopen en in m’n stringetje voelde plakken nam ik braaf plaats op de bank. Ongemakkelijk sloeg ik m’n benen over elkaar en was blij dat Frank opstond om drinken in te schenken. Nu kon ik gauw naar boven glippen! Maar net toen ik opstond kwam hij al terug uit de keuken en kwam achter me staan en pakte me om de middel. “Was het leuk?” vroeg hij. Ik schrok en stotterde wat hij bedoelde. “Nou, de vergadering.” Ik haalde mijn schouders op en zei: “Och, je kent het wel. Een hoop gezeur en weinig nuttigs.” Zijn handen gleden naar voren en hij kuste mijn nek. Ik probeerde het nog te voorkomen maar hij ging met z’n hand naar de voorkant van m’n rokje en gleed eronder. “Hé, wat is dat nou? Wat voelt je broekje nat aan, ben je soms geil?” Zijn handen pakten m’n slipje vast en trokken het snel naar beneden. “Kom maar, dan zal ik dat natte broekje wel even uit doen voordat je kou vat”, lachte hij en ik kon niets anders doen dan met een knalrood hoofd uit het broekje stappen. Ik probeerde het ding vlug uit z’n handen te trekken maar blijkbaar rook Frank letterlijk en figuurlijk onraad want hij hield stevig vast en trok het dingetje naar zich toe. Toen hij erin keek zag hij het kruisje doordrenkt met het zaad van Robert en hij keek me aan. Ik sloeg m’n ogen neer. Betrapt! “Ik dacht dat jullie een communiefeest moesten voorbereiden”, zei hij, “maar ik hoop dat dit niet afkomstig is van de pastoor!” Met een vuurrode kop schudde ik ontkennend mijn hoofd. “Vertel eens wat er gebeurt is en of je genoten hebt”, reageerde hij rustig. Hij kwam weer achter me staan en met horten en stoten vertelde ik hem het verloop van de hele avond. Tijdens mijn verhaal gingen zijn handen weer onder mijn rokje en gleden over mijn plakkerige kutje. Zijn onderlichaam duwde tegen mijn billen en naarmate ik verder vertelde voelde ik zijn lul groeien. “Jezus, wat geil. Ik word er gruwelijk opgewonden van”, fluisterde hij in mijn oor. “Ik ook”, kreunde ik zachtjes, “Sorry schat, ik weet niet hoe het kwam maar ik was zo ontzettend geil….en nu weer.” Plots rukte Frank mijn rokje van mijn kont en schoof mijn blouse omhoog. Ik hoorde zijn ritssluiting en voelde direct daarna zijn hete staaf in mijn bilnaad drukken! “Vertel door hoe hij je genomen heeft terwijl ik je neuk!” zei hij en vanachter bracht hij zijn dikke lul in mijn van druipende kutje. In het schemerdonker van de late avond, met de gordijnen gewoon open neukten we in onze keuken en het duurde slechts enkele tellen voordat we beiden luid kreunend klaar kwamen!


Marieke
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners