Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Naar Newyork - 12362 keer gelezen
Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Henk, getrouwd, 44 jaar, en vader van twee dochters. Ik werk voor een international bedrijf, en moest op naar New York voor een zakenbespreking. Dit keer zou een collega(tje) meegaan. Haar naam is Eva, getrouwd, 34 jaar en moeder van twee dochters. Ze is onze jurist, en die had ik voor deze klus hard nodig.

Ik zag wel tegen deze reis op. Eva komt uit streng gezin waar het geloof een grote rol speelt. Ondanks dat ze al enige tijd het geloof niet meer op die manier ten uitvoer brengt, is ze nog wel stijfjes.

Ondanks dat ziet ze er wel heerlijk uit. Ze is ongeveer 1,70, zwart haar, een een klein cupje B. Ze voldoet aan de wensen van Henk.

Op de dag van vertrek loopt niet alles volgens planning. Na een heerlijke file op de A2, zijn we net op tijd op Schiphol. We vliegen met Continental naar New York. Het eerste stuk van de vlucht gaat voorspoedig, echter halverwege de vlucht krijgt het toestel mechanische problemen. We maken een tussenlanding op Reyjavik. Na het vliegtuig verlaten te hebben, wordt duidelijk dat we niet zomaar weg zijn. We moeten wachten op onderdelen, en moeten de nacht doorbrengen op Reyjavik.

De maatschappij zorgt voor een hotel, echter er te weinig ruimte. We zullen met meerdere op een hotelkamer moeten slapen. Ik krijg een kamer samen met Eva. Enerzijds baal ik, maar anderzijds kan het erger.

We worden naar het hotel gebracht, en ik moet zeggen dat ik geniet van de reis. Eva is ondertussen haar man aan het bellen, en zij baalt onwijs. Echter ze heeft geen keuze, en nadien begrijp ik dat haar man dezelfde woorden heeft gebruikt. We komen aan bij het hotel, en natuurlijk een kamer met een bed. Eva baalt nu nog meer, en is niet de leukste collega op dit moment. Maar het is zoals het is.Na wat gegeten te hebben wordt het tijd om naar bed te gaan. Eva duikt de badkamer in, maar sluit de deur niet helemaal. Ik zie een schim van haar lichaam. Het beeld bevalt me. Ik moet zorgen dat ze me niet ziet, maar mijn broek zit nu wat strakker. Nadat Eva uit de badkamer is gekomen, kleed ik me uit. Ik slaap echter alleen in een slip, en had niet echt een pyjama bij me. Eva had wel een pyjama aan. Ondanks haar protest, stap ik wel in bed, en gaan we slapen.

Ik slaap die nacht onrustig. Ondanks de donkere kamer, zie ik haar lichaam, en ook in bed, is mijn slip te klein. Eva is ook onrustig. Ze slaapt wel, maar draait erg vaak in bed.
Ik probeer te gaan slapen, maar die stijve zit echt in de weg. Ik zou me het liefts aftrekken, maar dat is geen optie. Ik val toch in slaap, en halverwege wordt in wakker, en liggen we lepeltje lepeltje. Mijn arm ligt op haar zij, en haar kontje ligt tegen mijn kruis. Mijn penis komt weer snel omhoog en prikt in haar kontje. "oooo shit dit kan verkeerd uitpakken". Ik probeer afstand te houden,maar die ruimte is niet echt in bed. Dan me maar in ieder geval slapende houden. Na enige tijd draait Eva, en ze draait met haar gezicht mijn kant op, been over mijn been. We liggen nu wel in een houding waarin ik niet meer kan ontkennen dat ik hier onwijs geil van wordt.

Ik zie dat het ochtend begint te worden, en ook Eva wordt wakker. "shit hebben we zo geslapen? Heb je een stijve? Ja Eva, deze kon ik niet ontkennen. Maar als je mij zo vastgrijpt dan heeft dat consequenties.

Ik zie Eva even denken, en dan verdwijnt haar hand onder de dekens, en pakt ze mijn penis door mijn onderbroek vast. Ze begint te trekken. "ik kan je zo niet laten aankleden"zegt ze met een geile blik in haar ogen. Ik ben het helemaal met je eens, maar wellicht dat je die onderbroek effe moet verwijderen. Ze verwijdert de onderbroek en zo lig ik naakt in bed. Ze blijft trekken,en ik moet oppassen dat ik niet ga spuiten. Ik probeer de aandacht van mijn penis te krijgen, en begin haar te strelen. Eerst over haar pyjamajasje en vervolgens ga ik voorzichtig met mijn hand onder haar pyjama. Ik voel haar naakte rug, en ze voelt heerlijk aan. We kijken elkaar aan, en dan geven we elkaar een zoen.
De zoen gaat over in een tongzoen en ik begin haar in haar gezicht overal te zoenen. Het bevalt haar. Ondertussen schuif ik haar pyjama naar boven en zie ik haar borsten voor het eerst. Klein maar fijn. Wat een mooie borsten. Ze zijn klein maar stevig, en voorzien van een paar donkere knoppen. Ik sabel aan haar knoppen, en ze worden steeds groter. Wat een heerlijk lichaam.Ik daal verder af naar beneden, en kom bij haar navel aan. Ik lik haar navel, en ze begint te kreunen. Hieruit begrijp ik dat goed bezig ben. Ik daal verder af naar beneden en kom bij haar pyjama broek aan. Deze kan ik zonder moeite verwijderen, en kijk nu tegen een boxertje aan. De boxer zit strak om haar lichaam, en ik ben zeer benieuwd wat ik ga aantreffen. Ik haak mijn vingers achter het elastiek van de boxer, en schuif de boxer naar beneden. Langzaam gaat de boxer omlaag, en dan zie ik haar eerste haartjes. Ze is niet geschoren, maar ze heeft een gitzwart streepje. Heerlijk. Haar boxer verdwijnt, en dan zie ik haar vagina. Ze kleine schaamlippen zijn groter dan haar grote schaamlippen, en haar clitoris steekt uit. Ik zie wat druppels zitten, en dat geeft mij aan dat ze gewoon geil is.

Ik zal verder naar beneden, en begin haar te beffen. Na wat likken neem ik haar clitoris tussen mijn lippen en begin te zuigen. Ze kreunt zo hard, dat het goed is dat de buren ons niet kennen. Ondertussen is de waterval geopend, wat is ze nat. Ik blijf haar likken, en ze komt meerdere keren klaar. Ik wil haar graag neuken, maar ze wil niets zonder condoom. Die hebben we helaas niet bij ons, en er is geen tijd om hier achteraan te gaan.

Ze duwt me om mijn rug en pakt mijn penis vast en begint weer te trekken. Gezien het feit dat we toch niet gaan neuken, wil ik nu klaarkomen. Ze begint me te pijpen, en het duurt niet lang voordat ik ga komen. Ik spuit en ze trekt haar gezicht weg. Jammer. Echter nadat ik gespoten heb, likt ze mijn penis af alsof het een lolly is. Ze kan niet alleen heerlijk pijpen, maar ook kan ze erg goed een lolly likken.

Gezien de zooi welke is veroorzaakt door het klaarkomen, stap ik onder de douche. Ze komt bij me staan, en belooft me dat we in New York gaan neuken..... maar wel met condoom. Ik had dit niet van haar verwacht, en ben zeer benieuwd wat New York me gaat brengen. Stem en ik zal jullie het vervolg plaatsten
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners