Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn zwager - 26867 keer gelezen
Mijn naam is Jenny. Ik ben 22 jaar en ik ben een kleine slanke vrouw, met lang blond haar.
Mijn vriend heet Peter en is 26 jaar. Peter woont nog thuis, bij zijn ouders. Samen met zijn broertje Maik van 23.
Ik ga al een tijdje met Peter en ik ben ook vaak bij hem thuis te vinden. Ik voel me er helemaal thuis. Mijn schoonouders zijn schatten van mensen en ik kan het goed met ze vinden. Zo ook met Maik. Maik heeft een vriendin, Kim, van 19, met wie ik het ook redelijk kan vinden.
Het is er altijd gezellig en vaak als mijn schoonouders weg zijn in het weekend dan zijn wij met z'n vieren alleen thuis. Altijd gezellig!Het begon op een zomerdag in juli. Het was warm weer en Peter en Maik hadden het zwembad opgezet. Mijn schoonouders waren een weekendje weg. Kim en ik zaten buiten wat te kletsen en te zonnen. De hele dag al was mij opgevallen dat Maik naar mij zat te kijken. We konden het goed vinden en we ouwehoerde altijd met elkaar.
Peter dook het zwembad in en vroeg herhaaldelijk of ik er ook in kwam. Ik gaf hem een kus, zei dat ik even naar binnen ging en liep weg. Kim en Maik doken ook het zwembad in.
Ik stond in de keuken hapjes te maken, toen ik achter mij ineens hoorde 'maak je ook die lekkere zalmhapjes?'. Maik stond achter mij. Hij pakte snel een hapje van het bord af en knipoogde.
Hij was enkel gekleed in een lange zwembroek. Maik was best wel afgetraind en had net als Peter wat Tattoo's op zijn lichaam. Ik kan niet ontkennen dat ik Maik een lekker ding vond. Ik liep naar de koelkast en haalde daar alles uit voor zalmhapjes. Speciaal omdat Maik daarom gevraagd had.
Eenmaal klaar liep ik met de schaal naar buiten. Natuurlijk was Kim weer aan het zeuren omdat er niks op de schaal lag wat zij lekker vond. Ze lust bijna niks.
Peter en Maik sprongen uit het zwembad en Peter sloeg mij op mijn kont en ging zitten.
Maik glimlachte en zei 'toch zalmhapjes, lekker hoor!'. En hij keek mij aan met een blik in zijn ogen die ik op dat moment niet goed kon plaatsen. Zat hij nu te flirten?
Ik ging zitten en schonk voor ons allemaal wat te drinken in.
Hadden Peter of Kim dit ook gemerkt? vroeg ik mij af.
Ik besloot er niet meer over te denken en er een gezellige dag van te maken. 's avonds zouden wij barbequeŽn. We hadden allemaal wat vrienden uitgenodigd en met een mannetje of 7 beloofde het een gezellige avond te worden.
Kim en ik stonden de voorbereidingen te doen in de keuken en de mannen gingen natuurlijk over het vlees.
Nadat iedereen er was en er flink gegeten was, ging ik de tafel afruimen. Ik bracht alle spullen naar de keuken en pakte de afwasmachine in.
Ineens voelde in ogen in mijn rug prikken terwijl ik voorover stond. Maik stond achter mij. Ik schrok van hem en ging rechtop staan met mijn kont tegen het aanrecht.
'De salade was lekker, heb je goed gemaakt'. Zei hij. Ik zei hem dat Kim mij geholpen had, maar hij onderbrak mij. 'ach Kim, ik geef jou een compliment, niet kim.' Ik bedankte hem. Ineens kwam hij dichterbij staan en leunde met een hand op het aanrecht. Hij zat aan mijn haar en keek me recht in mijn ogen aan. Voor ik wist gebeurde het. Zijn gezicht kwam langzaam naar de mijne, hij zoende me.
Moest ik hem wegduwen? eigenlijk wel. Maar het leek wel of ik me niet kon bewegen en heel stiekem vond ik dit helemaal niet erg.
We hoorden iemand binnenkomen. Maik liet mij snel los en deed net of hij mij hielp met de afwas.
Een van zijn vrienden had wat opgemerkt, maar liep rechtstreeks naar de wc.
Maik keek mij aan, ik durfde hem niet meer aan te kijken. Hij kwam dichterbij staan en fluisterde in mijn oor 'Ooit maak ik dit af'. En hij liep naar buiten.
Er gingen weken voorbij dat er niks meer gebeurde. Maar spanning was er wel. Peter en Kim moeten dit bijna wel gemerkt hebben.
Maik keek op een bepaalde manier naar mij. Als hij een grapje maakte over zijn vriendin dan knipoogde hij naar mij. De manier waarop hij naar mij lachtte. Steeds meer dingen vielen mij op. Maar als ik heel eerlijk ben, voelde ik steeds vaker een gekke kriebel als hij mij aankeek.Op een zaterdagavond waren we met z'n vieren alleen thuis. Ik stond op om mij boven te gaan omkleden. Maik zat op de wc. Toen in beneden kwam, kwam Maik net de wc af. Ik schrok omdat hij zo ineens de deur opende. Ik stond op de laatste treden van de trap, hij kwam bij mij staan en duwde me tegen de muur. Zonder iets te zeggen begon hij mij te zoenen. Ik zei dat het niet kon en dat we moesten stoppen. Ik voelde zijn hand naar mijn borsten gaan en zijn andere hand richting mijn billen. Hij zoende mij in mijn nek. Ik duwde hem van me af en zei dat hij moest ophouden en ik liep weg. Eenmaal terug in de woonkamer was de sfeer heel gespannen. Maik ging naast Kim zitten en ik naast Peter op de andere bank.
Na een halfuur wilde Peter naar bed. Eenmaal boven begonnen we te vrijen. Ik betrapte mezelf erop dat ik tijdens het vrijen aan Maik dacht. Ik werd steeds geiler en liet Peter zijn gang gaan. Nog nooit ben ik zo vaak klaargekomen tijdens een vrijpartij.
De volgende ochtend stond Peter op tijd op om broodjes te halen bij de bakker. Maik en Kim waren al wakker en zaten beneden. Mijn schoonouders waren ook thuis.
Ik hoorde iemand de trap op komen en richting onze slaapkamer lopen. Ik dacht dat het Peter was. De deur ging open en daar stond Maik. Het enige wat hij vroeg is 'was het lekker gisteravond?'. Hij had ons blijkbaar gehoord.
Hij liep zo ineens de kamer op. Ik lag halfnaakt in bed met alleen mijn slipje aan, dus ik wikkelde de deken om mij heen en probeerde Maik naar het deuren gat te duwen.
Hij pakte mij vast, duwde me tegen de muur en begon me te zoenen. De deken viel van mij af en hij hield met zijn handen mijn handen vast. terwijl hij me door bleef zoenen tilde mij op. Hij hield me vast onder mij billen en bewoog zijn gezicht lager naar beneden. Hij kuste mijn nek en mijn borsten. Dit was zo fout, maar ik werd hier zo geil van.
Hij draaide zich om en liet mij zakken, hij duwde me in de richting van het bed en liet mij vallen. Hij trok mijn slipje van mijn kontje af en hij duwde mijn benen uit elkaar. Hij ging op zijn knieŽn zitten. Ik voelde zijn vingers over mij klitje gaan. Hij bewoog zijn gezicht naar mijn natte kutje en ik voelde zijn hete adem op mijn hete kutje. Ineens voelde ik zijn tong met lange halen over mijn klitje gaan. Steeds harder en sneller bewoog hij zijn tong. Ik kon het wel uitgillen. Ik kwam zo heftig klaar, dat alle geil bijna mijn kutje uitspoot. Ik zei dat Peter elk moment kon terugkomen en dat iedereen beneden wel iets zou kunnen horen. Hij zei dat ik mijn mond moest houden en hij draaide me om. Ik lig nu met mijn buik op het bed en hij trok mijn kontje omhoog. Hij ging achter het bed staan en ik voelde hoe hij zijn lekkere lange pik in een keer mijn kutje inramde. Ik gaf een klein gilletje. En even dacht ik "oh shit, nu hebben ze het beneden gehoord".
Maik neukte mijn kutje steeds harder en dieper. Ik hield het niet meer en ik kreunde steeds harder. Ik pakte een kussen en drukte mijn gezicht erin zodat ze mij beneden niet zouden horen.
Ik voelde Maik zijn handen over mijn heupen en glijden en terwijl hij stootte trok hij aan mijn heupen. Oooh dit was zo lekker. Ik word geneukt door mijn zwager. Hier had ik zo lang over gefantaseerd. Maar het was zo fout.
Hij stopte en draaide mij om. Ik lag weer op mijn rug op het rand van het bed en hij trok mij naar zich toe. Ik voelde hoe hij speels zijn eikel over mijn klitje wreef. Hij drukte wat tegen mijn kutje aan en hij begon smerig te glimlachen. Die ogen van hem! het maakte me boter geil.
Hij duwde zijn pik hard bij me naar binnen. Met zijn beide handen kneep hij in mijn tieten en hij bleef hard en diep doorstoten. Ik voelde dat hij ging komen en hij begon steeds harder te kreunen. Ik voelde hoe zijn zaad mijn drijfnatte kutje inspoot. Hij bleef even zitten, haalde zijn pik eruit en gaf mij een kus. 'Dit wilde je toch zo graag?'. Ik kon geen woord uitbrengen. Ik zat daar maar na te hijgen. Hij hijsde zijn broek op en streelde me door mijn haar. 'mondje dicht he?'. Terwijl hij de kamer uitliep hoorde ik Peter thuiskomen. Ik heb mij snel aangekleed en ben naar beneden gegaan. Niemand had iets gemerkt. Maik had gezegd dat hij was gaan douchen. Maar ik wist wel beter natuurlijk. Ik voelde me schuldig, maar ik had zo genoten.
Maik en ik hebben daarna nog 2 keer seks gehad. Het is thuis niet meer het zelfde. Want steeds als ik hem zie, voel ik vlinders. Vlinders die ik al lang niet meer voor Peter had gevoeld. En steeds weer wist hij mij weer te verleiden met zijn ogen en zijn sexy lach.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners