Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn zoon - 10335 keer gelezen
Chantal en ik kennen elkaar al jaren, we hebben nooit wat gehad maar altijd als we samen waren hing er een bepaalde spanning. We hadden er nooit aan toegegeven omdat zij een vriend had.

Chantal hield van gemasseerd te worden en aangezien ik goed kan masseren (vind zij) masseerde ik haar altijd als ze bij mij was.....

Op een dag kwam Chantal weer langs en vertelde dat haar relatie een dipje heeft en dat ze al een tijdje geen sex meer had gehad. Na wat gepraat te hebben vroeg ze of ik haar wilde masseren. Toen ik haar aan het masseren was, draaide ze zich ineens om en kuste mij, ik was erg verbaasd maar zoende haar terug. Ze was geil zei ze en had nu zin in sex. Dat liet ik me geen 2e keer zeggen, snel trok ik mijn kleren uit en trok haar string uit.

Ik wist waar ze graag gekust en gestreeld werd en langzaam verwende ik haar op al die plekken, ik baande me langzaam een weg haar naar haar kale kutje en begon haar eerst rustig te likken en te vingeren. Ik hoorde haar zwaarder gaan ademen en ook steeds sneller ze drukte me hoofd strak tegen haar kutje met als doel haar klaar te likken. Ze kwam klaar en nu was het tijd om haar te gaan neuken. Ik gleed er makkelijk in en begon haar rustig te neuken en Chantal genoot. Ik draaide haar om en ik wist dat ze het lekker vond om een vinger in haar kontje te krijgen, maar in plaats van mijn vinger erin te stoppen, drukte ik langzaam mijn eikel tegen haar kontje. Ze hield haar kontje stil en wachtte dat ik binnen zou dringen, toen mijn eikel erin zat, duwde ik mijn lul ineens naar binnen, ze schreeuwde het uit maar riep meteen omg ga door. Ik neukte haar kontje hard en voelde dat ik bijna zou gaan komen. Ik haalde mijn lul eruit en duwde mijn lul weer in haar kutje, ik kon nog 3 keer stoten en ik spoot alles wat ik in me had in haar kutje.
We hebben het daarna nog 4x gedaan.

3 maanden later kwam Chantal weer langs en vertelde me dat ze zwanger was. Ze was blij dat het van mij was maar dat ik me geen zorgen hoefde te maken, ze zou het opvoeden met haar vriend. Haar vriend denkt dat het zijn kind is maar Chantal en ik weten wel beter en het mooie is..... ik ben de Peetvader van mijn eigen zoon.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners