Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn schoonzusje 3 - 14529 keer gelezen
In het vorige deel (Mijn schoonzusje 2) heb ik jullie al kennis laten maken met mijn vriendin Pascalle en haar zusje Charlotte. Het was inmiddels twee jaar verder en ik woonde al een jaar op kamers, zonder Pascalle want die woonde liever nog even thuis. In die periode bleef Charlotte steeds vaker bij mij slapen na het uitgaan. Echt voorbereid was ik er niet op want ik had enkel mijn tweepersoons bed waardoor we altijd het bed deelden.

Charlotte’s lichaam was ook veranderd in de jaren, een volwassener gezicht, slanke wenkbrauwen, vrouwelijke vormen, kortom meer vrouw. Ze was voor mij niet meer het lieve schoonzusje maar steeds meer mijn beste stapmaatje geworden. De hoeveelheid tijd die we samen doorbrachten zorgden ervoor dat ik steeds meer aan haar begon te denken. We zagen elkaar geregeld in lingerie of naakt doordat Charlotte ook gebruik maakte van mijn douche terwijl ik thuis was.

De relatie met Pascalle ging steeds verder achteruit doordat we steeds minder tijd samen waren. Als we seks hadden fantaseerde ik zelfs dat ik het met Charlotte deed. Toen ik het weekend daarna weer samen uitging met Charlotte merkte ik dat we nog veel meer aan elkaar zaten als normaal. In de kroeg begonnen we al te tongzoenen en we begonnen elkaar al te betasten. Eenmaal thuis trokken we snel onze kleren uit.

Ze sprong op me en duwde haar lichaam tegen me aan. Ik voelde haar stijve tepels hard worden terwijl onze tongen druk aan het worstelen waren. Haar natte schaamlipjes schoven langs mijn stijve pik heen. Wat wou ik dolgraag haar weer neuken, maar nu helemaal alleen zonder haar grote zus. Mijn pik gleed haar kletsnatte poesje in en met gekreun begon Charlotte op me te rijden.

Haar heerlijke kutje was niet meer zo strak als eerder maar nog steeds heerlijk. Haar tienerlichaam bewoog in hoog tempo op en neer terwijl ik naar mijn bed liep. Charlotte gleed van mijn pik en ging op haar handen en knieën zitten. Opnieuw gleed mijn pik in haar poesje, steeds harder begon ik te stoten. Ze liet haar hoofd in het kussen vallen. Mijn pik gleed diep in haar lichaam, Charlotte begon steeds harder te kreunen.

Charlotte draaide haar hoofd bij. ‘Wil je mijn kontje ontmaagden, alsjeblieft?’ vroeg ze kreunend. Ik trok mijn paal terug en duwde hem heel zachtjes tegen haar aarsje. Haar sterretje opende zich gemakkelijk voor mijn eikel, ze had het eerder geprobeerd met haar vingers. Langzaam duwde ik mijn genotspaal verder haar poepert in. Charlotte begon harder te kreunen terwijl ik haar harder begon te neuken.

Ik duwde mijn pik helemaal naar binnen en spoot mijn zaad diep in haar darmen. Voor zolang ik kon bleef ik door stoten tot mijn pik slap uit haar kontje gleed. Mijn handen gleden van haar heupen tussen haar billen, over haar openstaande kontje naar poesje. Terwijl Charlotte nog in het doggy standje zat begon ik haar te vingeren en haar clitje te masseren. Steeds harder begon ze te kreunen mijn kleine geile meisje.

Haar gekreun zorgde ervoor dat ik weer helemaal in de mood kwam en mijn lul weer stijf was. Ik pakte mijn pik en begon opnieuw haar poesje te neuken, dit keer om haar ook daar vol te spuiten. Mijn handen gleden langs haar zij en pakte haar borsten vast. Het tempo werd snel opgevoerd en ditmaal kwam Charlotte als eerste klaar. Terwijl Charlotte hard kreunde bleef ik doorstoten totdat ik opnieuw klaar kwam in haar heerlijke kutje.

Voldaan lieten we ons op het bed vallen en genoten we nog even na van ons heerlijke seksavontuur samen. Ik bleef Charlotte maar zoenen en strelen, wat was ze een schat. Veel aantrekkelijker dan haar grote zus, mijn vriendin Pascalle. We liepen naar de keuken om nog even wat te drinken. Charlotte gaf me een tongzoen toen plots het licht aanging in de keuken.

Pascalle stond huilend in het licht. ‘Daarom wou je mij er niet meer bij mij zijn, je gaat vreemd! En nog wel met mijn bloedeigen zusje! Wat zijn jullie erg! Ik wil niets meer met je te maken hebben!’ Boos rende ze de deur uit en liet Charlotte en mij enigsinds verbaast achter. Charlotte omarmde me en gaf me opnieuw een tongzoen, laat haar maar je hebt mij nu voor jezelf.

Vijf en een halve maand later had ik pascalle nog steeds niet gesproken. Charlotte en ik moesten nu echt wel met haar praten want we kregen een kleine. De keer dat Pascalle ons had betrapt was ook de keer dat Charlotte direct zwanger geraakt was. Na veel praten hebben we gelukkig de relatie wel verbeterd. Ze zorgt regelmatig voor ons kind en ze is een echte schoonzus geworden voor mij.

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners