Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn schoonzus, mijn beste maatje - 32987 keer gelezen
Het zal een jaar of 5-6 geleden zijn. Ik zat in het 4e en 5e middelbaar met mijn beste maatje in de klas, Nathalie. Jawel, een meisje. We waren echt een komisch duo. Zoals je ze enkel op tv ziet. Alles deelden we met elkaar. De weekenden studeerden we samen op een leuk plekje in het park, we gingen naar de cinema, liepen een beetje door de stad rond, gingen naar feestjes samen,…
En toch, is er nooit iets gebeurd tussen ons. Ja, één kus, in een dronken bui op een feestje. Maar meer ook niet.

Mensen die ons samen zagen, dachten meteen dat we een verliefd koppeltje waren. Maar wij waren meer dan dat. Er was een zekere ‘spanning’ en aantrekking tussen ons, maar ik kan het niet juist omschrijven.

Maar, toen het 5e middelbaar ten einde liep, veranderde alles. Ik ging eerst een maandje vakantiewerk doen, en een maand op reis. Zij ging twee maanden op reis, familie in het buitenland bezoeken. Afspreken kwam er niet meer van, contact was er ook niet veel. Ik stuurde af en toe eens een mailtje of een facebookberichtje. In het begin kreeg ik nog antwoord, maar na een paar weken niets meer.
Toen het nieuwe schooljaar begon op 1 september, en ik op de speelplaats op zoek ging naar haar, hoorde ik via via dat ze van school veranderd was wegens een verhuis.
Ik zat helemaal in de put, geen dag ging voorbij dat ik niet aan haar dacht.
Maar met de jaren vervaagde het gemis en had ik enkel nog de leuke herinneringen.

Toen ik 21 was, leerde ik mijn vriendin kennen, Kim. Toen ik haar leerde kennen en te weten kwam wat haar achternaam was, vroeg ik of zij familie was van Nathalie. Blijkbaar waren het zussen (in die jaren dat ik Nathalie kende, was ik nog geen enkele keer bij haar thuis geweest).
Dus toen Kim mij aan haar ouders wilde voorstellen, was ik eigenlijk zenuwachtiger om Nathalie terug te zien. Hoe zou ze eruit zien, hoe zou het met haar gaan, zou het niet te onwennig worden,…?Die bewuste dag belde ik aan. Kim deed open, begroette mij en stelde mij voor aan haar ouders. Ze zei dat haar zus een beetje later ging zijn omdat ze laat moest werken. Terwijl ik in de zetel met haar ouders aan het praten was, kwam Nathalie plots binnen. Alles ging in slow-motion. Zij was een prachtige vrouw geworden. Mooi gezichtje, lekker lijf, mooie borsten, prachtige vrouwelijke vormen,… Al die herinneringen en gevoelens van toen kwamen terug.
De wederkennismaking verliep een beetje stroef, het was onwennig voor ons beiden.

Maar in de loop van de weken en maanden die daarop volgenden, begon het terug als vanouds te gaan. Telkens wanneer ik bij hen thuis kwam, sloegen we een praatje. We konden herinneringen ophalen, we konden met elkaar lachen. En na een tijd begon ik het gevoel te krijgen dat er meer was van haar kant. Zij bekeek mij vaker, ook gewoon tijdens de maaltijd of tijdens het tv kijken, met een doordringende en speelse blik. Die blik had haar zus ook, als ze geil stond.

Toen Kim en ik een jaar samen waren, besloten we een lastminute-reisje te boeken naar de Dominicaanse Republiek. Nathalie ging met haar vriendinnen naar Turkije, en dus wilden wij ook even weg zijn. Maar een dag voordat we de reis zouden gaan boeken, kreeg ik telefoon van Kim. Nathalie ging blijkbaar toch niet op reis door een heel gedoe met de vriendinnen, en dat ze had voorgesteld om met ons mee te gaan. Of ik dat goed vond? Nou, natuurlijk!!
Op de Dominicaanse aangekomen, gingen we de bagage uitpakken en meteen onze zwemspullen aanschieten. Ik schoot mijn zwemshort aan, Kim en Nathalie hun bikini’tje. Aan het zwembad ging ik op een strandstoel liggen met een boek, de meisjes die besloten te gaan zwemmen.
Ik kon het niet nalaten hen beide na te kijken, maar Nathalie haar kontje trok toch de meeste van mijn aandacht. Wat was dat een lekker strakke kont! (die van Kim mocht er ook wel zijn, maar Nathalie was toch een klasse apart)

Na een poosje kwam Nathalie terug uit het water. Ik zag haar met haar natte lichaam richting onze stoelen wandelen, en gelijk begon er in mijn broek iets te tintelen.
Ik had haar al vaker in bikini en in ondergoed gezien, maar toch…heel die vakantiesfeer en dan nog een tijdje geen seks met Kim, maakte mij supergeil. Ik denk dat zij het ook wel zag dat ik haar aanstaarde, want ze gaf mij een speelse knipoog. Ze ging op haar ligstoel liggen, pakte de zonnecrème en vroeg of ik haar rug kon insmeren. Dat deed ik met alle plezier.
Terwijl mijn handen over haar rug wreven, begon zij kleine kreuntjes te slaken. Ze genoot er duidelijk van.

Toen het tegen half zes begon te lopen, maakten we plannen om te gaan eten in het restaurant van het hotel. Ik zei dat ik toch wel even wilde douchen, aangezien ik mij kapot gezweet had, en zo niet aan tafel wilde gaan. De meisjes besloten om dan nog even aan het zwembad of de bar te gaan zitten, dus spraken we binnen een uurtje af in het restaurant.
Terwijl ik naar de kamer liep, hoorde ik ineens iemand mijn naam roepen. Nathalie kwam eraan lopen. Ze zei dat ze zich toch ook even wilde omkleden.
Terwijl we in de lift stonden, begonnen we te praten. Ik vroeg of ze nog geen nieuwe vriend had (ze was toch al een jaar uiteen met de vorige). Ze zei van niet. Plots begon ze over dat ze onlangs nog eens naar die fuif was gegaan, waar wij toen gekust hadden. We begonnen beiden te lachen bij de gedachte.
Op de kamer aangekomen, zeg ik dat ik wel even tv zal kijken terwijl zij zich opfrist. Zij zegt dat ik mij gerust mag douchen, dat zij toch maar aan de lavabo moet zijn.
Ik kleed mij dan maar uit op de kamer, sla een handdoek rond mijn middel en wandel de grote douche in. Terwijl ik mij was, zie ik door de glazen douche-wand dat Nathalie ineens haar bikinitopje begint uit te doen. Ze wast haar oksels en haar borsten. Ik aanzie het schouwspel en voel tussen mijn benen iets staalhard worden. Ik probeer mijn erectie te verbergen, maar ineens zie ik in de spiegel dat haar blik de mijne vindt. Ze glimlacht even, draait de kraan van de lavabo dicht en stapt de douche mee in. Ik sla mijn handen voor mijn stijve piemel, maar deze zijn te klein om ‘m helemaal te bedekken.
Zij zegt dat dat voor niets nodig is. Ze heeft al vaak gefantaseerd wat voor speelgoed er tussen mijn benen hing. Al die keren dat ik bij haar thuis onder de douche stond, dat ze mij bezig had gehoord met haar zus,…Ze stapt op mij toe en begint mij stevig te kussen. Het water stroomt over haar borsten die ik nu ook fatsoenlijk kan bekijken. En wat voor borsten! Groot, maar rond en stevig, met twee lekkere tepels er bovenop. Zij zakt naar beneden en zegt dat ik mijn handen moet wegdoen. Wanneer ik dat doe, slaat mijn lul bijna in haar gezicht. Ze staart er even naar, aanschouwt zijn volle lengte, bekijkt mijn laaghangende ballen. Dan begint ze mij langzaam af te trekken. Haar hand past niet eens rond mijn penis. Mijn voorhuid schuift op en neer over mijn eikel. Haar andere hand verwent mijn zak. Ze vraagt op een geile toon of ik dat lekker vindt. Ineens sluiten haar lippen zich rond mijn eikel. Ik wacht al lang op een lekkere pijpbeurt (mijn ex deed het wel, maar Kim niet, en dus heb ik dit al lang niet meer gekregen). Haar tong en lippen beginnen mijn lul volledig te verkennen en verwennen, haar hand speelt met mijn ballen.
Ze zegt dat mijn ballen zo dik staan, of ze vol met zaad zitten? Ik zeg dat Kim en ik het al even niet meer gedaan hebben, dus dat ze zich wel aan een lading kan verwachten, ja.
Zij kijkt me aan met die geile blik in haar ogen terwijl ze mijn lul in haar mond heeft. Mijn eikel in haar mond, aangezien ze niet verder geraakt, en haar twee handen rond mijn schacht.
Ik moet mij al inhouden om geen kwak in haar mond te spuiten.

Dan staat ze recht. Door die pijpbeurt sta ik gewoon nog harder. Onvoorstelbaar maar waar. Ik hef haar op, draag haar uit de douche en zet haar op de pompbak. Ik begin haar tieten en tepels te kussen en zak zo richting haar kutje. Ik begin haar schaamlippen af te likken en steek ondertussen één-twee-drie vingers in die hete kut. Mijn tong vindt haar clitje en niet veel later hoor ik al dat ze harder en dieper begint te ademen. Ze drukt mijn gezicht op haar kut. Ik blijf verder likken tot ze haar orgasme krijgt.
Dit heeft haar duidelijk nog geiler gemaakt, want ze loopt richting het bed, doet haar benen open en zegt dat ze mijn lul in haar wilt. Ik zet mijn eikel tegen haar kutje. Ze zegt het voorzichtig aan te doen. Ze is al lang niet meer met iemand geweest, en zo een dikke heeft ze nog nooit in haar gehad.
Ik duw zachtjes mijn eikel in haar vagina. Ik voel dat ze even moet werken om hem erin te krijgen, maar wanneer dat achter de rug is, schuif ik hem stilletjes helemaal in haar.
Na een paar rustigere stootjes, wilt ze het harder en dieper. Hoewel ze de dikte van mijn pik nu toch al gewoon is, voel ik hoe lekker strak haar kutje eigenlijk is. Lekker om zoiets te kunnen neuken.
Terwijl ik mijn knuppel in haar blijf rammen, pak ik haar borsten vast en kneed deze. Ik leg haar benen in mijn nek om zo nog dieper te kunnen gaan. Mijn ballen volgen het ritme van mijn stoten en kletsen elke keer weer tegen haar kont.
Zij begint geile praat te verkopen, als een echte hoer. Dat ze mijn dikke lul zo lekker in zich voelt en ziet gaan. Dat ze wilt dat ik al mijn warme zaad over haar tieten spuit en dan met mijn eikel alles uitsmeer. Dit windt mij uiteraard nog meer op en doet mij nog sneller stoten.

Ik haal mijn lul uit haar en zeg dat ze zich moet omdraaien. Ik wil die geile kont zien terwijl ik haar neuk. Ze presenteert haar kontje aan mij, en ik steek mijn kloppende pik in haar. Ik pak haar heupen vast voor meer grip. Bij elke stoot, mijn heupen tegen haar billen. Mijn ballen tegen haar clit.

Ik stap van het bed en zeg dat ik nog een pijpbeurt wil, voor ik ga spuiten. Zij gaat op de rand van het bed zitten en neemt mijn pik gulzig in haar mond. Haar tong flitst weer overal, haar lippen over mijn eikel, haar handen aan mijn schacht en zak.
Zij voelt dat ik bijna ga komen: mijn lul wordt dikker en dikker, mijn ademhaling zwaarder, mijn ballen iets strakker. Ze haalt mijn pik uit haar mond, petst er even mee tegen haar wangen. Ze wil dat ik mijn ballen volledig leegspuit. Ze wilt mijn warme zaad zien, proeven en voelen.
Ze legt een hand rond mijn eikel en begint mij zo af te trekken. Mijn glimmende eikel die tevoorschijn komt, haar tong die er af en toe een likje aan geeft.

Dan pak ik het van haar over. Ik trek mezelf af, terwijl zij haar tieten samendrukt. Na enkele rukjes spuit ik alles eruit. Tien zaadlozingen, stuk voor stuk even krachtig. Mijn zaad vliegt naar overal: op haar gezicht, haar borsten, het bed.
Wanneer alles eruit is, pakt ze mijn piemel en begint alles uit te smeren. Ze neemt ‘m nog even in haar mond om ook dat sperma te kunnen proeven.
Mijn sperma druipt van haar gezicht op haar borsten, en van haar borsten op haar buik.
Ik moet even gaan zitten, ik ben volledig leeg.

Maar veel tijd is er niet. Ineens een sms’je van Kim, om te vragen waar we blijven. Ik stuur snel terug dat we er in een paar minuten zijn. Ik was snel mijn lul even af, Nathalie al het sperma van haar lichaam. Snel vertrekken we naar beneden om te gaan eten. Gelukkig duurt de reis nog lang!

Deel twee komt snel ;)


Vond je dit lekker, kun je mij altijd contacteren op sexverhaaltjes12@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners