Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn man kijkt toe hoe een ander mij pakt - 48060 keer gelezen
Het hele gebeuren wat ik hieronder beschrijf is gebeurt op initiatief van mijn man, en ook waargebeurd.
“Wij” zijn Annelien en Mark, al meerdere jaren zijn we gelukkig getrouwd, hebben twee kinderen.
Een uitstekend sexleven hebben wij, mede door gebruik van spannende lingerie, speeltjes, en ook graag mogen we bij mooi weer buiten sexen.
Mark is een sportief ogende man, kort haar een normale Nederlandse man zeg maar, ik ben 1,70 meter, wel redelijk slank nog, iets minder stevige maat C tieten half lang beetje krullend haar, donkere ogen, altijd een helemaal kaal kutje.
Tijdens onze sex fantaseren we regelmatig over van alles en nog wat, bij Mark komt regelmatig zijn fantasie naar boven dat hij wel eens zou willen zien dat een ander mij neukt, wij zijn nog nooit vreemd geweest of iets met anderen gedaan.
Als hij het over de bewuste fantasie heeft doe ik lekker mee, en eerlijk moet ik zijn dat het me altijd wel heerlijk geil en spannend lijkt.
Enige tijd geleden toen hij er weer over begon heb ik hem toegezegd dat we die fantasie een keer uit gaan voeren, daar werd hij mega geil van en nog beter als anders heeft hij mij onderhanden genomen.
Niet dat we het er dagelijks over hadden natuurlijk, al bleef het wel in mijn gedachte,
Vorig jaar oktober gingen we samen op vakantie, we hadden een cruise voor tien dagen geboekt, voor de kinderen hadden we een prima oplossing.
De cruise zou zijn in het Caraïbisch gebied zijn, dus heerlijke temperaturen, tijdens het inpakken hield ik daar natuurlijk rekening mee, de nodige zomer jurkjes en dat soort dingen mee.
Ook ging er de nodige mooie en spannende lingerie mee, Mark ziet erg graag dat ik me vrouwelijk kleed, een wat korter rokje kan hij wel waarderen.
Daarnaast was ook mijn gedachte op dat schip kent niemand ons, heerlijke temperatuur, het zou vast weer een heerlijk geile vakantie worden.
Eenmaal aan boord bleken we een heerlijk ruime hut te hebben, een leuke badkamer, was helemaal dik in orde, het was een heel erg groot schip, de eerste avond daar gingen we overal kijken en rondlopen er was veel te zien en veel te beleven.
Na wat gegeten te hebben en wat wijntjes gingen we naar onze hut waar we al vrij snel met een heerlijke vrij partij bezig waren, ik zat op Mark zijn paal te wippen hij had mijn tieten in zijn handen begon hij over zijn fantasie : “jij hier op een vreemde paal en ik in die stoel foto’s maken, dat lijkt me wel wat lekker geil wijf van me” fantaseerde hij hard op.

Mede door wat wijntjes ben je natuurlijk wat vrijer, en ook geiler antwoorde ik : “ik mijzelf als een geil hoertje laten neuken, zou je dat willen geil ventje ?”
Zo waren we lekker bezig en Mark ging verder : “jij wil wel een keert een hoertje zijn, daar droom jij ook van lekker sletje” ondertussen wip ik heerlijk op en neer en zeg ik : “beloofd heb ik om dat een keer te doen, deze vakantie laat ik mij neuken door een andere vent” daar werd Mark geiler dan geil van en werkelijk helemaal suf heeft hij me geneukt die avond.
De volgende morgen realiseer ik me wat ik gezegd en beloofd heb, oei, oei, oei nu zit ik met een belofte die ik helemaal niet durf………………
De twee dagen erna komt het niet meer ter sprake, maar ik denk er wel vaak aan, toch lijkt het me vreselijk spannend en super geil om op een vreemde paal te zitten.
Op het programma van morgenavond staat er een feestavond met diverse artiesten, die middag liggen we een poos aan het zwembad, daarna gaan we even aan een barretje zitten en neem ik twee wijntjes, dan ontstaat het idee om het vanavond te laten gebeuren………….
Als we na wat gegeten hebben in onze hut zijn wil mijn man even snel met me neuken, ik geef aan dat ik hem wel even klaar pijp, tijdens het pijpen laat ik hem even uit mijn mond glijden, kijk Mark aan en zeg : “vanavond ga ik het hoertje van je zijn” vrijwel direct spuit hij mijn mond vol met zijn sperma, door hetgeen ik zei is hij wel zo vreselijk geil dat zijn paal staal hard omhoog blijft staan.
Tijdens het douchen scheer ik mijn kut weer helemaal kaal en verzorg me heerlijk, ik doe een witte dunne jurk aan tot net boven mijn knieën, een slip doe ik niet aan om te voorkomen dat deze “aftekent” onder mijn jurk, een BH doe ik wel aan omdat mijn maat C tieten nogal bewegen als ze los hangen.
Een paar zwarte knielaarsjes en een zwart vestje doe ik aan, als ik me aan Mark laat zien zeg ik : “goed gekleed om als hoertje op pad te gaan ?”
Geil staat hij te kijken en antwoord : “ik moet me inhouden om je niet hier ter plaatse te dekken en vol te pompen met mijn zaad geile slet” dat zie ik als een prima compliment……….
Ik wrijf even over zijn paal en voel dat Mark zijn stijve in zijn broek omhoog staat, ik knijp er even in en zeg : “vanavond gaat er een andere paal in mijn kut, dus jij rukt je maar af” en geef hem een kus.
“Met veel geil plezier zal ik aanzien dat je als een hoertje door een vreemde wordt geneukt lekker sletje van me”.Beide zijn we wel zo vreselijk bloedgeil al…………. we gaan samen aan een tafeltje zitten een beetje aan de zijkant, als we op de dansvloer staan geef ik mijn ogen goed de kost of ik ergens een “lekkertje” kan ontdekken.
Als we weer aan ons tafeltje zitten neem ik mijn tweede rode wijn en spreek met Mark af dat ik even rond ga lopen, maar altijd naar hem kom om de stand van zaken te vertellen, op mijn gemak loop ik een ronde door de zaal ga even naar het toilet, en besluit daarna naar voren in de zaal te lopen richting het podium waar een artiest bezig is, op de muziek sta ik wat mee te deinen als er iemand van achter zijn handen op mijn heupen legt en in mijn oor roept : “wat een heerlijke achterkant zie ik dar bewegen” over mijn schouder kijk ik en kijk in een paar donkere ogen en antwoord : “misschien valt de voorkant wel erg tegen”.
Al dansend pakt hij me vast en draait me naar zich toe bekijkt me brutaal uitgebreid en roept “de voorkant is zo mogelijk nog beter en beweegt mij mee op zijn dansende bewegingen, op het eerste gezicht komt de Nederlandse man als een leuke spontane gast over, en laat me meevoeren in zijn dans.
Als we even door de overgang van het ene in het ander nummer stilstaan gaat hij weer achter mij staan en voel hoe hij met zijn handen over mijn heupen en kontje wrijft, ik weer hem niet af.
“Wat ik zo hier aantref doet mij vermoeden dat ik met een lekkertje van doen heb” zegt hij in mijn oor, om te kijken hoe hij reageert zeg ik : “dit lekkertje is wel getrouwd”
Eén hand heeft hij nu aan de voorzijde op mijn buik liggen en de ander nog op mijn heup als hij antwoord : “dan ben je nog niet minder lekker, en ik ben veel beter als je man”.
Ik draai me om en leg mijn handen op zijn schouder en zeg terug : “dan moet jij wel vreselijk goed zijn” en kijk hem in zijn ogen.
Brutaal trekt hij me tegen zich aan en geeft me een zoen en duwt zijn tong in mijn mond. Als ik die zoen beantwoord voel ik hoe hij een hand op mijn tiet legt en deze brutaal begint te kneden.

Als we onze zoen onderbreken zegt hij : “een heerlijke hete bliksem ben jij, wel een BH aan en geen slip, lekker geil vind ik je” even wrijf ik over zijn broek en voel daar een heerlijke stijve paal staan, dan schiet er door mijn gedachte : “ jij mag mij neuken vanavond”………
Inmiddels weet ik dat hij Frank heet, we staan wat tegen elkaar als hij vraagt : “zullen we even een stil plekje opzoeken ik wil je kut even voelen” we lopen richting de toiletten als hij mij de minder validen toilet in trekt, daar is altijd wat meer ruimte.
We beginnen met elkaar te zoenen, al snel werkt hij mijn jurk omhoog en heeft hij mijn blote en kale kut gevonden, inmiddels ben ik al drijfnat natuurlijk.
Ik haal zijn stijve paal tevoorschijn, na even laat ik mij door mijn knieën zakken en neem hem in mijn mond.
“Ik wil je neuken Annelien” geeft Frank aan, dan sta ik op, kijk hem aan en zeg : “nog niet, kom dan gaan we aan mijn man vragen of je me mag neuken” met grote ogen kijkt hij me aan ik zie zijn schrik.
Met zijn stijve paal in mijn hand maak ik trekkende bewegingen en leg hem snel uit hoe het in elkaar zit, dat maakt hem zo mogelijk nog geiler “dus” zegt Frank “ik mag jou neuken en alles met je doen en je man kijkt toe”.
Ik geef hem aan dat dat helemaal klopt en stel hem voor : “zal ik je even klaar pijpen nu dan kan je straks langer neuken” zijn hormonen gieren door zijn lichaam ik duw hem op het toilet, voorover gebogen begin ik hem te pijpen.
“Stop” roept Frank “maak die prachtige tieten bloot, mijn jurk doe ik omlaag en mijn BH doe ik uit, als ik hem voorover gebogen weer ga pijpen hangen mijn grote en zware tieten omlaag, heerlijk kneed hij ze en trekt lekker aan mijn gevoelige tepels.
Al vrij snel heb ik natuurlijk mijn mond vol met warm zaad, daarna brengen we onze kleding weer op orde, mijn BH doe ik in mijn hand tasje, dan gaan we samen naar Mark, mijn man.
Met grote ogen zit hij te kijken als ik hand in hand met Frank kom aan gelopen, ik stel ze voor aan elkaar, Frank zit even wat ongemakkelijk te kijken.
Tegen Mark mijn man vertel ik in het kort hoe ik hem ontmoet heb, de “toilet bezigheid” vertel ik niet, en als laatste zeg ik heel duidelijk in Mark zijn oor : “dus heb ik Frank beloofd dat hij me mag neuken straks en dat jij toe kijkt” aan Mark zie ik dat de rook bijna uit zijn oren komt zo heet zo geil is hij nu.
“Je bent nu dus echt mijn geile hoertje” zegt Mark in mijn oor, mijn hand leg ik op zijn kruis en voel zijn harde paal en antwoord hem : “zal me als een echte hoer gedragen en me ook zo laten neuken”.
We bestellen nog een wijntje, inmiddels weet ik dat Frank met zijn broer deze reis maakt en door middel van een app laat weten dat hij nog even weg blijft.
Als we in onze hut zijn moet mijn man in een stoel gaan zitten Frank staat achter mij en pakt mij van achter vandaan bij mijn dikke tieten en kneed deze lekker en knijpt flink in mijn tepels, de grote knoppen zijn duidelijk zichtbaar door de stof van mijn jurk.
Dan werkt hij mijn jurk aan de voorzijde omhoog zodat mijn blote en kale kut voor mijn man zichtbaar is en begint me lekker te vingeren, drijfnat ben ik inmiddels natuurlijk.Dan kleden we elkaar uit en ga ik op mijn knieën voor Frank zitten en neem zijn harde paal in mijn mond en begin hem te pijpen.
Omdat hij al een keer in mijn mond heeft gespoten komt hij niet zo snel klaar, uit mijn ooghoek zie ik hoe mijn man foto’s zit te maken, na even stop ik met pijpen en ga gebukt voor Frank staan, die onmiddellijk zijn grote en harde paal in mijn kut duwt, geiler dan geil voelt dat als er een vreemde paal in mijn kut schuift…………..
Omdat ik voorover gebukt sta hangen mijn grote tieten omlaag, tegelijk kijk ik mijn man aan die foto’s blijft nemen.
Dan zeg ik tegen Frank : “ga me eerst maar flink likken daarna mag je me neuken en ga op mijn rug met mijn benen wijd op het bed liggen.
Op zijn knieën gaat hij voor het bed liggen en trekt mij naar zich toe, met mijn handen in mijn knieholtes trek ik mijn benen zo ver mogelijk omhoog, Frank drukt zijn gezicht tegen mijn kale kut en ik voel hoe zijn tong beweegt door mijn kut.
Wat is dit vreselijk spannend en geil dat er een vreemde vent mijn kut nu likt, weergaloos geil maakt het mij, mijn man Mark zit met zijn broek open aan zijn stijve paal te trekken.
Op een totaal andere manier dan dat ik gewend ben likt en vingert Frank mijn kut, wild lig ik te kreunen en te draaien, geiler dan geil maakt dit alles mij, zo vaak hierover gefantaseerd en gepraat en nu gebeurd het in realiteit…………………
Zo enorm geil ben ik dat ik in sneltrein vaart richting een orgasme raas, op een onvoorstelbare heftige manier kom ik klaar, de hele wereld lijkt op een snel draaiend reuzenrad, zo ben ik de weg even kwijt………………
Frank duw ik even weg omdat mijn kut even veel te gevoelig is, wat was dit klaarkomen, geweldig zo maar.
Met open mond en grote ogen zit mijn man mij te bekijken, de eikel van zijn harde paal glimt van het voorvocht.
“Vind je dit geil ?” vraag ik hem en zeg gelijk er na : “en nu mag Frank jou geile vrouwtje gaan neuken” langzaam zit Mark aan zijn paal te trekken en antwoord : “laat je maar flink uitwonen geil hoertje van me, Frank neuk haar maar”.
Frank komt op mij liggen en ik hou zijn staalharde paal voor mijn kut en voel hoe hij hem er in duwt.
Sinds ik denk wel twintig jaar heb ik nu voor het eerst weer een andere paal dan die van mijn man in mijn kut “neuk me Frank, hard en diep” zeg ik in zijn oor.
De gehele lengte duwt hij in mij, ik voel de eikel tegen mijn baarmoeder drukken, in een redelijk tempo voel ik hem in en uit mijn kut schuiven en hoe hij deze oprekt.
Niet had ik kunnen vermoeden dat dit in werkelijkheid zo spannend en zo onwijs geil zou zijn.
“Oooohhh wat neuk je me lekker Frank” roep ik naar hem wat een ervaring om met mijn benen wijd onder een andere man te liggen die mij heerlijk neukt.
We hebben nu prima hetzelfde ritme te pakken ik hoor de soppende geluiden van mijn kut zo nat ben ik inmiddels.
Aan mijn lichaam voel ik dat ik het niet lang meer kan uitstellen voordat ik klaar ga komen, en geef dat ook aan en zeg tegen Frank dat ik er bijna ben.
“Waar wil je mijn zaad hebben geil hoertje” vraagt hij ondertussen, omdat ik niet wil dat hij in mij spuit zeg ik : “spuit alles over mijn tieten” ik zit tegen mijn orgasme aan en voel de eerste krampen door mijn onderbuik schieten.
Als mijn orgasme goed aan de gang is trekt hij zijn paal uit mijn kut, met een paar rukken eraan zie ik grote dikke stralen zaad er uit komen en voel de klodders op mijn buik en tieten.
Als hij uitgespoten is roep ik Mark kom me snel neuken, neuk me klaar en spuit je zaad in me”, gelijk duwt Mark Frank opzij en gaat op zijn knieën tussen mijn benen zitten en ramt zijn paal in mijn kut.
Dan begint mijn orgasme pas echt goed door te zetten, Mark is door alles wel zo vreselijk geil dat hij mij als een wilde aan het dekken is.
Ik lig klaar te komen onder hem en als ik zijn stralen warm zaad diep in mij voel spuiten raak ik de weg kwijt, nog nooit ben ik op deze manier klaar gekomen zo heftig zo intens, door alles was ik ook wel zo buitensporig geil niet normaal zomaar.
Als Mark zich heeft leeg gespoten en uit mijn kut gaat lig ik een soort van “total loss” bij te komen, met mijn benen wijd waar Mark zijn sperma uit mijn openstaande kut druipt en Frank zijn sperma over mijn tieten.
Mark neemt op deze manier nog wat foto’s van mij, echt helemaal afgeneukt ben ik, als mijn benen mij weer kunnen dragen strompel ik naar de douche om mij even te wassen.

Erna blijf ik heerlijk naakt, de mannen zijn dat ook nog en zitten we na te kletsen, voor zowel Mark als mij was het een geweldig succes het uitvoeren van onze fantasie.
Frank had er ook enorm van genoten voordat hij weggaat spreken we af dat we elkaar morgenmiddag bij het zwembad zien.
Nadat hij weg is bekijken Mark en ik nog een aantal foto’s, daar worden we weer zo geil van dat voor het slapen gaan Mark nog even over mij heen mag, klaarkomen lukt mij niet meer omdat mijn kut inmiddels een beetje schraal is.
Zie al weer uit naar morgen middag...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners