Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn echtgenote - 20359 keer gelezen
Ze staart me aan met een blik, die alleen zij kan produceren. Hoe kan ik nou boos zijn op haar? Zij weet precies hoe ze mij moet bespelen. Haar sproeten, haar lange vlechten, haar ondeugende diepblauwe ogen, haar prachtig, slanke lichaam. Dat alles kan niet alleen voor mij zijn. Ik besef het, accepteer het en ga verder met mijn leven.

Met ons leven.

Al 13 jaar ben ik nu samen met Anneke. Oude schoolvrienden geweest. Samen op kamers gezeten in Amsterdam en sinds 4 jaar mijn vrouw, mijn liefde, mijn seksgodin.

Dat Anneke bijzonder was, bleek al op school. Ze was niet echt opvallend, dat niet. Ze had geen uitstraling waardoor de hoofden van anderen spontaan omdraaiden. Ze zag er eerder onopvallend uit, maar voor mij zat daar juist haar kracht in. Ze was natuurlijk, zonder de gebruikelijke opmaaktoeren, die de meeste meiden op school uithaalden om erbij te horen. Anneke droeg geen merkkleding, maar had zonder meer smaak. Ze wist altijd de goede combinaties te vinden, zonder daarbij te overdrijven. Er zaten geen drommen jongens achter haar aan. Toch had ze genoeg vrienden.

Op de een of andere manier werden we naar elkaar toe getrokken. We hadden in het begin van 4-HAVO een kennismakingskamp. De leerlingen van deze klas kwamen van verschillende richtingen: 4- MAVO, 3-HAVO en de zittenblijvers van 4-HAVO. Daardoor achtte de school het noodzakelijk een kennismakingskamp van één week te organiseren. Omdat wij in Zuid Limburg woonden, was het voor de school wat gemakkelijker een kamp net over de grens te organiseren. In België. Dat scheelde behoorlijk in de kosten, want België was toen nog een stuk goedkoper. Het was het pré-euro tijdperk.

Anneke en ik raakten de eerste dag al in gesprek tijdens een wandeling door de Ardennen. We bleken dezelfde interesses te hebben. Ik leerde Anneke kennen als een intelligente, rustige meid met een frisse kijk op het leven. Gedurende die week bleven we in elkaar’s buurt. Al gauw werden we beschouwd als één van de stelletjes.

We bleven ook na het kamp elkaar opzoeken op school ook al hadden we niet hetzelfde vakkenpakket. Anneke was een talenwonder en ik moest het meer van wis- schei- en natuurkunde hebben. Ook na schooltijd bleven we vaak hangen en spraken over allerlei onderwerpen, die ons beide bezig hielden. Steeds meer gingen die onderwerpen ook over dingen, die je als jongen en meisje niet zo gauw in een minder intieme relatie zult bespreken. Dit soort onderwerpen waren meer bestemd om als grootspraak in jongensgroepen op tafel te gooien.

We bleken ook op het gebied van liefde en erotiek dezelfde ideeën te hebben. Vrijheid stond voor Anneke hoog in het vaandel. Bezitterigheid en jaloersheid waren voor haar vreemde uitingen. Zij bleek ouders te hebben die open stonden voor vrije sex en liefde. Haar vader en moeder waren exponenten van de "make love, not war"-generatie van de jaren ’60 – ’70. Anneke was bepaald onverstandig als we het over liefde en seks hadden.

Zittend op het muurtje voor de oude bibliotheek van ons dorp vertelden we elkaar hoe we onze eerste stappen hadden gezet op het gebied van seks en erotiek. Zij vertelde mij zonder te blozen, hoe zij voor de eerste keer gemasturbeerd had. Hoe fantastisch en onbeschrijfelijk het gevoel erna was geweest. Zij had haar moeder uitgebreid beschreven wat ze gedaan had en haar moeder had haar als antwoord een dikke kus en een heerlijke knuffel gegeven. Hoe wonderlijk anders was het bij mij gegaan…

Mijn ouders waren zwaar katholiek. Alles wat maar rook naar erotiek en seks, werd met een kille stilte bedekt. Er werd niet over gepraat, laat staan dat seksuele voorlichting tot het gemeengoed van ons gezin behoorden. Seks was vies en niet goed. Masturbatie was uit den boze en je kwam dan zeker in de hel.

Uiteraard waren ook mijn eerste schreden op het gebied van seksualiteit gezet door masturbatie. Ik was de eerste keer heerlijk klaargekomen en beschreef Anneke mijn gevoel daarbij. Hoe heerlijk ik me op dat moment had gevoeld en hoe schuldig ik me erna voelde. Vanaf dat moment leek Anneke zich te hebben voorgenomen, mij van mijn schuldgevoelens af te helpen.

Anneke nodigde mij regelmatig bij haar thuis uit. Sterker nog…. Ik woonde meer bij haar, dan bij mijn eigen ouders. Mijn ouders vonden dat niet eens raar. Zij woonden immers in een bungalowpark aan de rand van het dorp en Anneke’s ouders twee straten verder dan onze school. Bovendien hadden mijn ouders, geheel in de geest van de Katholieke Kerk, een vruchtbaar gezin gesticht. Ik heb 6 broers en 5 zussen. Erg veel plaats om thuis huiswerk te maken was er niet. Dus ik mocht, bij de gratie God’s, mijn huiswerk bij Anneke maken. Anneke was, zoals al gememoreerd, gezegend met een goede intelligentie, wat ons goed van pas kwam, omdat ons huiswerk daardoor nooit lang in beslag nam. We hadden dus tijd voor onze seksuele ontdekkingsreis.

De eerste keer met Anneke was zo natuurlijk, dat ik geen moment een gedachte van schaamte voelde opkomen. Anneke vroeg of ze "hem" eens mocht zien. Ondanks dat we beiden 16 jaar waren, hadden we beiden nog nooit elkaar’s geslachtsdelen gezien. Natuurlijk! Ik had mijn broertjes wel eens naakt gezien en mijn zusje (één keer). Maar nooit echt mogen bekijken en bewonderen.

"Mag ik je broek los maken?" vroeg ze zachtjes. Ik knikte en keek haar een tikkeltje onzeker aan.

Haar handen kwamen richting mijn kruis. Ik bleef Anneke aankijken en zag hoe ze vol interesse de knoop van mijn broek opende en de rits naar beneden deed. Ik tilde mijn billen even van haar bed. Anneke stroopte mijn broek verder af. Met een zelfverzekerde hand voelde ze door mijn slip mijn stijf geworden penis. Ze streek erover heen en lachte over de reactie die dat bij mij gaf. Mijn slip was uit in een seconde. Haar handen hadden nu de vrijheid om mijn harde mannelijke trots goed te betasten en ze gaf haar ogen goed de kost."Doet dat geen pijn?" vroeg ze, terwijl ze de voorhuid over mijn eikel heen haalde.

"Nee hoor," antwoordde ik met een lichte bibbering in mijn stem, "het is juist heel lekker."

"Masturbeer je zo ook?" vroeg ze weer.

"Ja," antwoordde ik weer zo eerlijk mogelijk. Mijn ademhaling stokte licht en pareltjes vocht persten zich door de huid op mijn voorhoofd.

Anneke bleef geobsedeerd naar mijn penis staren en ondanks dat ik haar de hele tijd bleef aankijken, kwam de kus op mijn dieppaarse eikel als een verrassing voor me. Een kreun ontsnapte uit mijn mond. Ze keek op en peilde mijn reactie.

"Is dat lekker?"

Het enige dat ik uit kon brengen was een kreunend "ja", maar daarna ging het allemaal heel snel. Voordat ik het wist spoot het zaad uit mijn penis en belandde weinig flatteus in het gezicht en de haren van Anneke. Ik uitte mij in verontschuldigingen en probeerde mijn penis, weinig succesvol, onder controle te krijgen. Anneke lachte echter alleen maar en bleef gefascineerd kijken naar de golven wit vocht die nu minder hard uit dat minuscule spleetje op de top van mijn eikel stroomde.

"Wauw," bracht ze eindelijk uit. "Wat een prachtig gezicht."

Ik keek haar verbaasd aan.

"Vind je dat echt?" vroeg ik.

Een verrukte knik was haar antwoord. Daarmee was de ban gebroken.

"Nu jij!" kraakte ik, met een, door het orgasme vervormde stem.

Ze Anneke ontdeed zich van haar rokje en liet haar stringetje zakken. Ik zat op mijn knieën voor haar en keek naar het mooiste, dat ik ooit gezien had. Anneke had een prachtig "gemodelleerd" kutje. Ik kreeg er een droge mond van.

"Mag ik het aanraken?" probeerde ik.

"Natuurlijk, jij wel" zei ze zonder gêne.

Ze spreidde haar benen wat verder en duwde haar bekken in mijn richting. Voorzichtig gingen mijn vingers in de richting van haar poesje. Voor de eerste keer in mijn leven voelde ik de zachte lippen van Anneke’s licht geopende venusgleufje. Het intiemste gedeelte van het mooiste dat moeder natuur ooit voortgebracht had.

Zo voelde ik het. Ik was de koning te rijk. Kon niets uitbrengen en bleef geobsedeerd naar dat stukje vrouwelijkheid kijken. Al gauw vulden haar lippen zich en werden ze dieprood. Er begon een steeds meer vocht tussen haar lipjes door te stromen. Ongecontroleerd begon Anneke te hijgen. Ze genoot er van en vond het echt lekker. Ze kronkelde nu onder mijn niet aflatende aanrakingen. Toen ik een vinger in haar spleetje duwde gilde ze het uit. Ik schrok zo erg dat ik me onmiddellijk terug trok.

"Nee, niet stoppen!" smeekte ze. "Ga alsjeblieft door!"

Ik keek haar verbaasd aan. Zo’n reactie had ik niet verwacht. Ik had wel eens stiekem een film gezien, waarin vrouwen ook nadrukkelijk gillend klaar kwamen, maar nu…. in het echt … hier voor me…. Dat was toch anders.

"Is er iets gebeurd daarboven?" klonk de stem van Anneke’s moeder bezorgd van onder aan de trap.

Ik raakte even in paniek. Ze zou toch niet naar boven komen?

Het antwoord van Anneke verbaasde me. Laconiek en lachend riep ze naar beneden: "Nee hoor mam, ik ben net heerlijk klaargekomen op Jeroen’s vingers."

"Gelukkig, schat. Lekker voor je. Dan hoef ik me geen zorgen te maken."

En weg was ze. Verder met het avondeten.

"Wat heb jij een spontane moeder, Anneke" bracht ik verbaasd uit.

"Gelukkig wel, ik vind dat bekrompene van vele ouders helemaal niks."

In de jaren erna gingen onze seksuele verkenningen steeds verder en dieper. We bleven elkaar trouw, ook toen we gingen studeren in Amsterdam. Ik had al een kamer en mijn ouders waren er mordicus op tegen dat er een meisje bij mij in zou trekken. Toch gebeurde het. Anneke wilde het zo en mijn kamer had er de juiste afmetingen voor. Gelukkig bleven onze studieresultaten goed en konden we gerust onze gang gaan. Mijn ouders kwamen zelden op bezoek en die keren dat ze kwamen, zorgde ik ervoor dat de sporen van Anneke’s verblijf niet al te zichtbaar waren. Mijn moeder zou een hartverzakking krijgen als ze geweten had, dat ik op de dezelfde bank, waar zij met haar zondagsjurk op zat, diezelfde morgen nog Anneke anaal geneukt had. En dat onder de stoel waar mijn vader in zat een kist stond met onze seksspullen.

In mijn beleving rook de hele kamer naar Anneke’s poesje, maar het zag er geen moment naar uit dat mijn ouders ook maar iets in de gaten hadden. Anneke kwam heel spontaan binnen, stelde zich voor als mijn studiegenootje en sprak met een accent, dat een voorbeeldige jonge dame in de dop deed vermoeden. Ze gedroeg zich bijna overbeleefd en ik kon met moeite mijn lachen onderdrukken. Hoewel ze een keurig rokje aan had en bijpassende blouse met giletje, wist ik dat ze daaronder niets droeg. Mijn god, wat was ze een vreselijke meid.

Zodra mijn ouders hun hielen hadden gelicht, zat Anneke, terwijl ik mijn ouders op het balkon stond uit te zwaaien al achterlangs mijn kruis te masseren. Anneke kon nooit lang wachten. Elke mogelijkheid greep ze aan om haar seksuele driften te bevredigen. We begonnen ons met zijn tweeën steeds exhibitionistischer te gedragen. Waar we ook waren: in de bus, in de trein, in onze kleine auto, in het park, in de stad, op de fiets, in de bioscoop. Elke mogelijkheid grepen we aan om elkaar’s lichaam te verkennen en onze lusten bot te vieren.

Zelfs op de dag van ons huwelijk was dat niet anders. Ondanks dat een trouwerij voor Anneke niet haar grootste wens was, wilde ik mijn ouders op één punt in ieder geval hun zin geven. Zij zouden zich hun hele leven blijven schamen, als ze aan al hun kennissen moesten vertellen, dat hun zoon samen zou wonen. Dus trouwden we voor de goede vrede. Gelukkig woonden we aan de andere kant van het land en kwamen mijn ouders niet heel erg vaak langs. Af en toe bracht ik beleefdheidsbezoekjes en nam wat leuks voor ze mee. Zij waren tevreden met een getrouwde zoon en ik was verstandig geweest mij ver van ze vandaan te houden. Zij zouden niets van onze levenswijze meekrijgen en dat wilde ik graag zo houden.Anneke was een stralende bruid. Tot in de puntjes verzorgd en volledig in het wit (hoe hypocriet kun je zijn). Haar moeder had er ook hartelijk om moeten lachen, maar kende mijn ouders goed genoeg om te weten, dat ze dit spelletje maar mee moest spelen.

Onder de huwelijksinzegening, geleid door een muisgrijze, asgrauwe ambtenaar, boog Anneke zich naar mij, keek mij kort doordringend aan en fluisterde: "Ik ben zo vreselijk geil!!"

Ik zette mijn pokerface op en deed net of ik niets had gehoord, maar in mijn lijf barste de hel los. Ik wist, dat als Anneke geil was, ze gewoon klaar moest komen. Waar ze was maakte niet uit. Met een smoesje, dat ze niet zo lekker voelde en even naar het toilet wilde, maakte ze zich uit de voeten, de ambtenaar verbaasd achterlatend. Ik spoedde me, de bezorgde echtgenoot in spe spelend, achter haar aan. Ik hoorde de ambtenaar iets zeggen in de trant van "dat we dan maar even een pauze moeten nemen."

Toen ik het toilet op kwam trok Anneke me het eerste beste hokje binnen. Ze tilde haar dure bruidsjurk op en ik zag wat ik verwachtte. Ze had er natuurlijk geen string onder aan.

"Alsjeblieft schat, neuk mij even snel. Ik ben zo verschrikkelijk geil!"

Ze wist dat ze me dat niet hoefde te vragen. Even later had ik mijn gulp al geopend en duwde ik mijn inmiddels behoorlijk stijve penis in haar vochtige bruidsgaatje. Anneke kende haar lichaam heel goed, en wist hoe ze zich snel in een staat van opperste opwinding kon krijgen. Nadat ik een aantal keren stevig mijn paal door haar vochtige spleetje had gehaald, voelde ik haar al kronkelen. Ze kreunde vreselijk geil en hield zich uit alle macht staande tegen de muur van het veel te kleine toilet. Het kreunen en het samentrekken van haar lipjes waren voor mij het sein gas te geven. Ik hoefde niet lang te pompen voordat mijn mannelijke vocht zich een weg zocht naar verlossing. Met enkele krachtige stralen spoot ik mij leeg in de schoot van mijn aanstaande.

Anneke draaide zich om, liet haar maagdelijk witte jurk weer zakken en kuste me licht op mijn mond. Toen we de deur openden keken we recht in het verbaasde gezicht van Anneke’s moeder.

"Hebben jullie lekker geneukt?" vroeg ze zonder omwegen en zonder een spoor van verbazing.

"Ze kent haar dochter beter dan ik" constateerde ik. Anneke lachte breeduit, kuste haar moeder op de wang en liep terug naar de trouwzaal.

"Ik zou dat even dichtmaken" ging Anneke’s moeder rustig verder, wijzend op mijn wijd openstaande gulp. Ik sloot mijn gulp en liep achter haar aan.

"Ja, dat beloof ik!"

Met dat antwoord bezegelden wij onze toekomst, die we vanaf dat moment met elkaar zouden doorbrengen.

Anneke vertoonde steeds vaker nymfomanische neigingen. Ze kon uren aan één stuk seks hebben en dat hield ik niet vol. Natuurlijk droom je daar als man van een vrouw die alleen maar seks wil, maar in het dagelijks leven kan dat vaak ook knap lastig zijn.

Anneke bracht het voorzichtig, maar beslist. Met een ontwapenend gezicht, zonder een spoor van schaamte, maakte ze me deelgenoot van haar verlangen, waarvan bleek dat ze het al ten uitvoer had gebracht.

"Ik weet dat je soms moeite hebt om me bij te houden, lieverd." begon ze haar betoog.

Ik had nooit gedacht, noch verwacht dat ik na deze zin instemmend zou knikken. Ze had gelijk. Ik kon haar tempo vaak niet meer volgen. Ik houd van seks. Van veel seks. Ik ben gek op ruige nachten, waarbij we zonder ophouden ons helemaal plat neuken en uitgeput in slaap vallen. Maar als je vrouw je na een paar uur slaap wakker maakt en je leeggespoten zak begint te masseren is dat alleen maar pijnlijk. Je hele schaamstreek begint te protesteren tegen het voortdurend botvieren van je vrouw’s seksuele uitspattingen. Dus zeg je na verloop van tijd vanzelf "nee".

"Ik houd nou eenmaal van neuken!"

Weer die spontane uitlatingen, zonder gêne en zonder dat ze er ongemakkelijk bij gaat draaien.

"Mijn kutje is nou eenmaal bijna constant nat. En dan moet er een lul in."

Anneke sprak het uit alsof je even naar de Albert Heijn gaat om de nodige ingredieënten te kopen.

"Daarom heb ik Toine en Mark gevraagd, je regelmatig af te lossen."

Ik keek haar aan.

"Ze hebben ‘ja’ gezegd"

"Ze hebben ‘ja’ gezegd." Ik herhaalde haar laatste zin en ik probeerde me een beeld erbij te vormen.

Toine en Mark waren twee vrienden van ons van het eerste uur. Beiden hadden nooit de neiging gehad in het huwelijksbootje te stappen. Het waren vrijgezellen, maar wel begeerde vrijgezellen. Ze zaten nooit om een grapje of gespreksstof verlegen. En beiden hielden ze van het leven en van de liefde.

"Heb je het al met ze geprobeerd?"

Wat een vraag! Toch kon ik me niet aan de indruk onttrekken dat ze die vraag verwacht had.

"Ja!" zei ze.

Opnieuw die ontwapening in haar gezicht. Haar blauwe ogen keken, indien mogelijk, nog onschuldiger de wereld in.

"Toine is fantastisch," ging ze verder. "Hij heeft me heerlijk diep genomen en kon het best lang volhouden. Ik ben wel 3 keer klaargekomen".

"En Mark?" vroeg ik.

‘Raar’, besefte ik. ‘Hier zit mijn vrouw me te vertellen dat ze me bedrogen heeft met mijn beste twee vrienden, terwijl ik vraag hoe één van die twee het gedaan heeft.’

Waarschijnlijk heb ik het altijd al geweten. Anneke is niet voorbestemd om monogaam te blijven. Ze houdt van me. Ontegenzeggelijk en zonder voorwaarden, maar seksueel zal ik haar nooit bij kunnen benen. Haar vastbinden en alleen losmaken als ik wil neuken is onmenselijk. Zij heeft dit nodig en ik mag haar niet tegenhouden. Kwaad zijn heeft geen zin en het effect ervan is averechts. Anneke is nou eenmaal hitsig en geil.

Dus wipte ze onze wederzijdse vrienden. Anneke hield een schema bij. Zeer punctueel en nauwgezet. Zo deden "Mark-dagen" en "Toine-dagen" en later ook nog "Olav-dagen" intrede in onze woordenschat. Op zo’n dag belde één van de heren aan. Ik maakte open en liet ze binnen. Anneke kuste ze en voelde of ze "er klaar voor waren". Dan opende ze hun broek en begon met het seksritueel. Ze mochten geen slip aan hebben, de heren. "Geschoren zak en geen slip", was Anneke’s eis. Al snel lagen de kleren op de grond en zat Anneke bovenop de man in kwestie. Anneke wilde graag bovenop. "Macht hebben," noemde ze het. Zij controleerde. Het was haar genot. Mark of Toine of Olav waren voor haar gebruiksvoorwerpen voor haar plezier.

De drie schikten zich hierin. Ik zat meestal de lezen of maakte een puzzle. Soms keek ik naar het tafereel, en werd ik er geil van. Dan sloeg ik de hand aan mezelf of, als Toine er was, deed ik mee.

Toine bleek als snel bi-seksueel te zijn, een eigenschap die ook ik bezit. De vrijsessies met Toine eindigden dan ook vaak in een sandwich voor Anneke, die dit al snel bestempelde als haar meest favoriete standje.

Olav was de meest expliciete sekspartner van Anneke. Hij was op een gegeven moment door Mark geïntroduceerd. Na een strenge selectie door mijn vrouw werd hij tot haar intiemste plekje toegelaten. Olav was een ruige donder en Anneke liet zich, alleen door hem, domineren. Olav gebruikte de hele woonkamer als zijn neukterrein en liet haar letterlijk alle hoeken van de kamer zien. Zijn pik leek onverzadigbaar. Na een beurt van Olav was zelfs mijn heerlijk nymfomane echtgenote, als was het voor korte tijd, verzadigd.

Alle mannen hadden geaccepteerd dat ik bij hun seksuele uitspattingen toekeek. Niet altijd, maar als ik de mogelijkheid had, was ik erbij. Anneke wilde het niet anders en ook ik genoot van de aanblik. Ik voelde de behoefte om Anneke te neuken op sommige dagen minder en het kijken naar het schouwspel van twee hitsige lijven verstrengeld in een boeiende apotheose vond ik zonder meer geil. Dat mijn vrouw daar deel van uitmaakte bleef voor mij een onverzadigbare aanblik. Het bleef een hitsig gezicht.

Het gaat al een tijdje zo. Ik ben de tel kwijtgeraakt. Anneke houdt geen schema meer bij. Het is te ingewikkeld geworden. De dagen dat alleen ik toegang heb tot haar hunkerende gleufje, liggen al lang achter me. Opgewekt zit ze elke morgen aan het ontbijt. De vraag wie vandaag komt wordt allang niet meer gesteld. Ik weet dat ze het zelf eigenlijk ook niet meer weet.

De kans dat ik straks thuiskom en Anneke haar kutje om het stijve kanon van Mark, Toine, Olav, Tom of Davy heeft gewrongen is groot. Wie er ook zijn mannelijke trots in haar gleufje heeft zitten, ze blijft van mij. Van mij houdt ze. Onvoorwaardelijk. De anderen zijn er voor de seks. Alleen als neukbuddies en verder niks.

Als ik thuiskom zit Anneke gehurkt op Mark. Haar poes slurpt zijn harde staaf naar binnen. Achter haar gehurkt staat Tom, tot aan zijn zaadballen zit zijn pijl in mijn vrouw’s vochtige gemaakte anus. Beide mannen staan op knappen en Anneke kreunt en gilt het uit van geiligheid. Ik ga in de fauteuil tegenover hen zitten en kijk naar het gezicht van Anneke. Mijn penis steigert in mijn broek. Vanavond is ze weer voor mij. In een golf van hete passie komen de drie naakte lijven voor mij klaar. Kreunend en krullend. Gillend en golvend. Lading na lading kletst op het lijf van mijn lekkere vrouw. Ze gaat overeind zitten en laat de lul van Mark in haar kutje zitten. Ze kijkt mij aan en een glimlach verschijnt om haar mond. Haar blik gericht op mij. De geilheid in haar ogen. Ze kust me in de lucht. Ik zal nooit boos worden op haar. Niet op deze vrouw. Zij weet het. Zij bespeelt mij en blijft mij boeien. Mijn lekkere bloedgeile echtgenote……Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners