Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn beste vriendin - 16679 keer gelezen
Haar beste vriendin.

Een verhaal van Erik, bewerkt en aangevuld door Angela. Omdat Erik geen zin meer had in samen schrijven, daar hebben mannen erg veel last van!

Maaike was de beste vriendin van mijn vrouw.
Ze zag er altijd goed uit en mooi gekleed, op de een of andere manier wond ze me op. We zagen elkaar vaak, door leuke dingen te gaan doen met onze gezinnen. Wandelen, zwemmen en naar speeltuinen met de kids. Wij besloten ook om samen op vakantie te aan, ik kon goed met haar man overweg.
Wij gingen met onze gezinnen naar een bungalow, van mijn ouders in Frankrijk. Het was mooi weer en al gauw lagen we aan het zwembad en ik kon mijn ogen niet van haar afhouden en voelde mij ongemakkelijk, omdat ik mijn lul voelde opzwellen. Opeens zag ik Maaike opstaan, om te gaan zwemmen.
Ik had graag mee gegaan, maar durfde niet van mijn plaats te komen i.v.m. mijn flinke erectie in mijn strakke zwembroek.
Ze sprong in het water en kwam met veel kracht weer naar boven, door de kracht waarmee dat gepaard ging was haar bikini topje los geraakt.

Ik zag een paar mooie best wel grote tieten, zeker een flinke D cup….schatte ik in, mooie donkere tepels en mijn harde erectie begon zich af te klemmen en werd pijnlijk en ik moest er dus even vandoor……
‘’Ben zo terug,’’ zei ik tegen, mijn vrouw en stond op.
‘’Ai…ai,’’ kreunde ik zachtjes, van de pijn.
Ik ben zo snel mogelijk naar de bungalow gegaan en trok mijn zwembroek uit, wat erg opluchtte en dacht aan Maaike toen ik mijn harde lul omvatte en me begon af te trekken.

De volgende dagen, voelde ik altijd een soort van opwinding, als ik bij Maaike in de buurt was….zou ze dat merken? Dat gevoel is nooit meer weg gegaan.
Maaike besloot op een avond te gaan douchen.
Ik kende de flinke bungalow op mijn duimpje en wist dat er een gaatje zat waardoor ik de douche kon zien. Terwijl Maaike zich klaar maakte om te gaan douchen, nam ik plaats achter het gaatje, om mij heen kijkend om er zeker van te zijn, dat ik alleen was.
Ze kleed zich uit en daar kwamen haar grote tieten te voorschijn, haar Bhtje kon amper het vele geile stevige vlees…… Ik zag nu dat ze ook een glad geschoren kaal kutje had en werd een beetje jaloers op haar man. Terwijl mijn pik weer pijnlijk hard werd, stapte Maaike in de douche en begon haar tieten en kutje in te zepen. Ik kon dat goed zien door de glazen deur.
Ik kon mijzelf niet meer in bedwang houden en begon mij stevig af te rukken, het zicht werd helaas wat minder doordat het glas besloeg, maar ik werd er niet minder geil van.

Ik kreunde zachtjes en beet op mijn tong om het zo geluidloos mogelijk af te ronden, stond inmiddels al op springen.
Maaike kwam de douche uit en begon zich af te drogen en mijn zaad kletterde tegen de muur, ‘’aaaghhh aagghhhhhh…’’ Kreunde ik hevig, toen met kracht mijn ballen werden leeg getrokken. Nadat ik alles had opgeruimd, ben ik snel weer naar de rest gegaan, de opwinding als ik haar zag was sindsdien alleen maar groter geworden, elke keer als Maaike in de buurt was en voelde ik mijn lul weer groeien.

Maaike keek mij aan, met een gemeen glimlachje.
Ik schrok daar een beetje van, zou ze mij hebben horen kreunen?

Drie dagen later.
Ik was in de douche ruimte, om me op te frissen nadat ik zo een anderhalf uur in de tuin had gewerkt en opeens stond Maaike naakt bij mij in de douche.
Ze zag mijn pik gruwelijk snel omhoog komen, ‘’je geilt op mij, He? Geil ventje!’’ En ze greep mij vol in de ballen, ‘’oeffffff…,’’ reageerde ik.
‘’Je gluurt ook stiekem naar mij, He? Dacht je soms dat ik je niet hoorde kreunen!’’
Maaike zakte door haar knieën en hield mijn stijve stevig vast. Ze likte het eruit borrelende voorvocht er af , alsof ze aan een Magnum lurkte en sloot haar mondje om mijn hysterische kloppende paal en begon mij professioneel af te pijpen, als een volleerde hoer. Dit had ze al veel vaker gedaan. Stinkend jaloers werd ik op haar man. ‘’Ww.. Wat een geil wijf ben jij zeg!’’ Het was er uit voor ik er erg in had.
Ze zoog echt lekker en masseerde mijn ballen zachtjes.
‘’Aaaaghhhhhh…ggg…aaagghhhhhh……,’’ kreunde ik hevig. Ik was nog nooit zo lekker afgezogen en ik voelde mijn pik nog verder opzwellen en explodeerde, met kracht kreeg ze een paar vette stralen sperma in haar mondje en slikte dat smakelijk door.
Ik was helemaal stuk…….en hijgde hevig, wat een klaar komen was dat, nu wist ik pas wat ik al die jaren bij mijn eigen vrouw gemist had, pure..pure seks en dat meerdere keren in de week.
‘’D..dd..dat mm..mag je wel vaker doen!’’
Maaike keek hem, gemeen lachend geil aan.
(Zo ver was ik al en nu durft Erik het niet meer aan, met zijn naam er op!
What the Fuck……ik heb mijn naam er ook opstaan Erik, wat wil je nou? Wel of niet een verhaal gaan schrijven?
MANNEN…….heb zijn achternaam verwijderd. Erik kan wel, er heten meer hondjes Fikkie!)

Hij bleef dus geil op Maaike.
Maaike had ,m nu een keer af gepijpt en dat smaakte natuurlijk naar meer, zou ze hem……? Elke keer als ik haar zag verborg ik mijn erectie niet meer. Ze mocht wel zien hoe geil ik op haar was, maar weken gingen voorbij. Wanhopig werd ik er van, zou het maar bij een keer afpijpen blijven?
Ze zag mijn dikke pik, in mijn broek te keer gaan.
‘’Zou je, zou je…,’’ vroeg ik.
‘’Ik heb nu geen tijd, moet boodschappen doen!’’ En maanden verstreken en ondertussen maakte ze samen met haar man en mijn vrouw plannen om weer samen op vakantie te gaan.

Weer samen op vakantie?
Zou ik haar dan eindelijk eens echt mogen neuken? Juist als je, je op zoiets verheugd, lijkt de tijd stil te staan, maar eindelijk was het weer tijd voor vakantie. Jammer was wel dat mijn vrouw ook mee ging en haar man.
Maaike had een erg kort rokje aan en haar tieten vielen nog net niet uit haar bloesje, deed ze dat om mij te jennen? Of wha? Ik, Erik zat gelijk alweer met een stijve van jewelste in de auto. Gaat zij ook nog eens naast mij zitten? Al dat geile dijvlees zo dicht bij en dat kale kutje er tussen, mijn lul deed al pijn en nu kon ik het nog niet eens ff wat meer vrijheid geven.
Mijn vrouw zat voor mij en haar man zat achter het stuur, ‘’nou daar gaan wij dan weer!’’ Zei hij. ‘’Heb je er zin in Erik?’’
‘’Erik wel, He Erik?’’ Zei mijn vrouw, waarom zei ze dat? Wist ze soms iets?
Maaike boog zich iets voorover en ik had vrij zicht tussen haar tieten, wat mijn pik nog meer deed klemmen in mijn broek.
‘’Heb er wel zin in!’’ Reageerde ik maar, maar zei niet waar in en keek Maaike aan, die gemeen geil grijnzend mij aankeek. Het is toch van de gekke, dat ze mij een jaar geleden zo ontzettend geil had af gezogen en ik daar bijna elke dag nog een harde lul van kreeg als ik er aan dacht.

Ik hoorde mijn vrouw opeens snurken.
Wij waren ruim een uur onder weg, mijn lul leek wel bevangen alsof ik teveel Viagra had geslikt, want die klemde nog steeds gemeen pijnlijk af.
‘’Maaike…..Maaike,’’ fluisterde ik.
Ze keek mij aan en ik wees naar de dikke harde bult in me broek, ‘’ik heb pijn daar,’’ fluisterde ik, nog zachter. Ze hield haar vinger voor haar mond en ik hoorde zachtjes, ‘’ssssttt.’’ Ze keek even rond wat haar man eventueel kon zien, niets als ze achter de leuning van de stoelen voor haar zou duiken.
Maaike maakte voorzichtig de rits van mijn broek los.
Haar rechterhand hengelde met moeite, mijn pijnlijk harde pik door de gulp naar buiten, ‘’oeffff..,’’ reageerde ik, zo zacht mogelijk, dat was al een hele opluchting.
Ze boog nog verder voorover en hapte mijn harde lul op, ‘’mmmmmmmmm…,’’ ontsnapte er, ongecontroleerd uit mijn mond. Ze kneep zachtjes in mijn pijnlijk volle ballen en zoog stevig aan mijn stijve.
Ik pakte een pakje zakdoekjes en duwde dat in mijn mond, om zoveel mogelijk geluid te smoren! Ze zoog er zo verrukkelijk aan. Ik zou het wel uit willen schreeuwen van geile lust.
‘’Ffffffffffffffffff..fffffffffff,’’ ontsnapte er, maar haar man scheen gelukkig, het niet te horen boven de radio uit.
Ze pijpte mij voor de tweede keer en dit was gelijk ook, de tweede keer in mijn leven dat ik af gepijpt werd, wat had ik verdomme allemaal nog meer gemist? Hoe zou ze zijn als ze geneukt werd? Wat zou ik haar graag….., ‘’fffffffff..fffffff…’’
Ik voelde dat ik ging komen en me lul verdikte zich nog wat.
Maaike merkte dat natuurlijk ook, als ervaren hoerige pijpster. Ze bleef lekker door zuigen en ving de dikke klodders sperma op in haar mond. Ik bleef spuiten en spuiten en trilde en schokte op de achterbank, ‘’hhhhhhhhhhhuuuuuuu…….fffff!!!!!!!!!!!’’

‘’Over een halfuur zijn we er!’’ Zei haar man.
‘’O? Mooi, heb wel een beetje dorst gekregen,’’ zei mijn vrouw, die net wakker was geworden, ‘’jij ook Erik?’’
Ik spoog het pakje uit, ‘’Ggggghhhhh..ja..ja, zin in een biertje!’’
Maaike liet mij de inhoud van haar mondje zien en er liep wat sperma uit haar mondhoeken. Ze sloot haar mond en ik zag haar smakelijk de oogst weg slikken. Zelf frommelde ik het slappe handeltje in me broek en ritste ,m dicht.
Ik zat behoorlijk te zweten, van het enorme geile klaar komen en zal best wel een rood hoofd hebben nu. Maaike likte haar lippen af en veegde er voor alle zekerheid even langs met haar hand en ging weer rechtop zitten.
‘’MMMM..dat was lekker!’’ Zei ze.
‘’Wat was er lekker Maaike?’’ Vroeg mijn vrouw. Ikzelf kon het gewoon ruiken, die lucht die er vrij komt als je gesekst hebt, maar blijkbaar hadden de voorinzitters dat niet!
‘’Goeie Arko hier,’’ zei Maaike.

Drie kwartier later zat ik aan het bier.
De vakantie was nu echt begonnen en voor mij was die heel goed begonnen, we zouden drie weken wegblijven en ik hoopte echt op meer. De eerste twee weken waren erg teleurstellend verlopen en ik had mij al voorgenomen, volgend jaar niet meer te gaan. Ik kon Maaike en haar man bijna elke nacht horen, dat ze met seks bezig waren. Dat geile wijf kreeg de pik er hard en ruw in, die hield daar wel van. Ik ook, maar mijn vrouw niet. De kamers hadden dunne tussen muren, dat was wel duidelijk.
‘’Als we volgend jaar weer gaan,’’ zei mijn vrouw. ‘’Dan wil ik wel een kamer aan het eind van de gang of zo!’’
‘’Hoezo?’’ Vroeg ik, met het verbaasde gelaat, dat ik maar kon opzetten.
‘’Heb je dat bed niet elke nacht horen kraken? Ben je doof of zo?’’ ‘’Die twee leken mekaar wel te verkrachten, maar goed dat jij niet zo bent!’’

Ik sprak Maaike, er later op aan.
‘’Zeg, mijn vrouw stoort zich aan jullie seksuele activiteiten, kan dat wat minder?’’
‘’Ik erger me er trouwens ook dood aan, maar dan om een andere reden!’’
‘’Goh? Erger je er aan? Dacht dat jij het wel lekker vond?’’ Zei Maaike, lachend.
‘’Lach er maar om, ik lig verdomme elke nacht met een stijve in bed en dat wijf doet niets, helemaal niets!’’
Ik….Erik, ja ja, ik had een plan. Maar dat ging ik aan niemand vertellen.
Toen haar man in het hotel de trap af liep.
Hij viel opeens een eind naar beneden en lag onderaan de trap te jammeren. Hij had een arm gebroken, goh? In het plaatselijke ziekenhuis werd het recht gezet en gips er omheen, ‘’u heeft nog geluk mijnheer, het is geen lastige breuk.’’
Ik was in het hotel gebleven. Maaike en mijn vrouw waren meegegaan en ik kon intussen rustig, de bekleding op de trap weer vastzetten.
‘’Hoe gaan we nu naar huis aan het eind van de vakantie?’’ Vroeg Maaike.
‘’Dan rijd ik toch?’’ Zei ik en keek daar verbaasd bij, tijdens het diner, ‘’dat hebben vrienden onder elkaar er toch wel voorover?’’
‘’Het is nu wel lekker rustig?’’ Zei mijn vrouw, ‘s nachts tegen mij en lachte er bij.

‘’Ik moet naar het toilet,’’ reageerde ik.
Ik liep voorzichtig de kamer ernaast in, hoorde haar man duidelijk slapen en Maaike lag met haar hoofd op haar handen en de ogen open.
‘’Psssttt,’’ zei ik en wenkte haar.
Maaike stond op en we slopen gezamenlijk de slaapkamer uit. Ze zag er erg geil uit in dat nacht kleedje, mijn lul deed gelijk wat ie moest doen.
‘’Ik weet dat jij elke nacht een harde lul in jou geile kutje nodig hebt, jij kan niet zonder en ik als goede vriend ben bereid mij op te offeren!’’
‘’Goh? Meen je dat?’’
‘’Ja en hij staat al hard, dat kan ook niet anders, met dat geile lijfje van jou in de buurt!’’
‘’Ik ga ook niet lopen zoeken, we doen het hier op de trap!’’ ‘’Hou jij je maar goed vast aan de leuning en buig maar voorover!’’ Er schemerde zo een nacht lampje, dus ik zag voldoende. Haar geile tieten bungelde, daar had ik zo dadelijk goed houvast aan.
Ze was al nat, merkte ik…..echt een geil wijf, niet eerlijk verdeeld op de wereld. Ik drukte mijn harde smachtende pik in een keer ruw naar binnen en greep daarna d,r geile tieten en kneep er stevig in.
‘’Oooohhhhhh..huh..huh..ooohhhh,’’ reageerde ze, verrast. Ze was al die jaren dat ruwe neuken van haar mannetje wel gewend, maar mijn lul was groter en dikker en ze moest gewoon voelen dat ze nu door een echte man geneukt werd.
‘’Ooohhhhhhhhh…ja…ja…..ooohhhh..ja..mmmmm..lekker.., oooohhhhhh!’’ Ze kreeg ,m met harde diepe stoten er in, gelukkig was de trap een flink eind van onze kamers af. Ze kreunde nogal geil en LUID en dat werd niet door iedereen gewaardeerd, zouden wij de volgende morgen horen.

‘’Oooooohhhh…mmmmmm..ja..oo..ja..zz..zo geil!’’
Ze had nog best wel een strak kutje, dat viel mij niets tegen, strakke kut spieren en die molken mijn lul driftig af. ‘’Aagghhhhhhhhhhh….gg..geile kut heb jij!’’
Eindelijk, eindelijk was het dan zover.

Einde verhaal, idee van Erik, maar hij heb er weinig aan gedaan, dat hebben mannen erg gauw, in totaal zijn er vijf die het zelf wilde, schrijven met mij, maar het werd niks en heb ik het zelf maar afgemaakt.
XXX Angela.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners