Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Steffie Bekent! - 7048 keer gelezen
Steffie was bijna het hele weekend chagrijnig. Want afgelopen vrijdag was weer de avond voor onze partnerruil. Antje voelde zich niet lekker en was vrijdag vroeg naar bed gegaan. Karel die belde met de boodschap: ‘het is dikke shit, Antje is ziek, dus het kan niet door gaan’. Steffie, die zelf de telefoon opnam, deed heel erg begripvol en deed alsof ze het niet erg vond. ‘Jammer, dan moeten we volgend weekend maar kijken of het dan door kan gaan’ zo sluit ze af. Ze weet echter dat Antje dan dát weekend hoogstwaarschijnlijk ongesteld is. ‘Tja, jammer hè’ zeg ik tegen haar. Eigenlijk was ik wel blij met een paar weken pauze. Maar, gelukkig liep alles anders. Heel anders!

De weekenden dat we partnerruil deden waren fantastisch. Maar ze waren ook slopend. Niet zo zeer vanwege de partnerruil zelf, maar vooral om dat geen er na volgde, de heftige neukpartijen met mijn Steffie die er dan geen genoeg van kon krijgen. Mijn lekkere vrouwtje Steffie had zich afgelopen vrijdag al helemaal opgeladen. Een tikje sexy kleding, leuk opgemaakt en ze zag er bijzonder appetijtelijk uit. ‘Alles voor niks’ gromde ze toen bleek dat Antje ziek was. De avond verstreek en Steffie was niet te genieten. Ik probeerde haar een beetje op te vrolijken, maar het waren parelen voor de zwijnen. Ik gaf het tenslotte op. Steffie ging al om elf uur naar bed, en ik bleef lekker voor de TV hangen. Rond één uur die nacht dook ik ook onder de lakens.

Zaterdagochtend werd ik uitgerust wakker. De plek naast me was leeg. Steffie was al naar onder en zat waarschijnlijk al aan een sigaret en een kop koffie. ‘Goede morgen’ begon ik goed geluimd tegen haar toen ik de kamerdeur opende. Ze was weer wat bijgetrokken en begroette mij enigszins terughoudend. ‘Hoe is ie’? vroeg ik haar. ‘Alles is goed hoor, er is niets aan de hand’ zei ze toch wat bedeesd. We dronken koffie en de dag verstreek. We deden wat we moesten doen en de zaterdagavond naderde. ‘Ik ga Antje even bellen hoor, even vragen hoe het met haar is’ zei ze opgewekt. Met blosjes op haar wangen pakte ze de telefoon. Karel nam op. ‘Nee, het gaat nog steeds niet lekker met Antje. Het zag wel een paar dagen duren. Ik denk dat ze een buikgriep heeft opgelopen’. Ik meende enige teleurstelling te bespeuren op het gezicht van mijn Steffie. ‘Wens Antje beterschap’ en zo nam ze afscheid van Karel. ‘Nou’ zegt ze tegen mij ‘het schiet niet op met Antje’. Ze is duidelijk teleurgesteld. ‘Of had je het vanavond willen doen?’ vraag ik haar nieuwsgierig. Ze mompelde op haar eigen wijze en verdween in de keuken om wat hapjes te halen. De avond verstrijkt en er gebeurd verder niets.

De zondag begon beter. Karel is aan de telefoon. ‘Het gaat al weer wat beter met Antje. Vanmiddag kom ik nog wel even om een kop koffie, dan kan Antje nog even lekker uitrusten op de bank.’ Ze legt de telefoon neer en zegt opgewekt ‘Karel komt vanmiddag even een kop koffie halen’. Het is heerlijk weer, het zonnetje schijnt en aangenaam om buiten een kop koffie te gaan drinken. Het zonnetje prikt op mijn huid en het wordt warm. ‘Pfff...’ zegt Steffie, ik denk dat ik maar wat anders ga aantrekken, want het wordt me nu echt te warm. Ook ik gooi mijn overhemd uit en zit lekker in een luchtig shirtje te genieten in de zon. Even later komt Steffie naar buiten. Wow, wat ziet ze er lekker uit! Een kort rokje en een dun shirt die de contouren van haar lekkere lijf niet verbergen. ‘Zo dat is beter’ zegt ze opgelucht. Ze pakt een tuinstoel en gaat lezen in haar romannetje.

Tegen drie uur gaat de deurbel. ‘Ik doe wel even open’ zegt ze vluchtig terwijl ze omhoog veert uit haar stoel. Het duurt even en ik lees verder in mijn lijfblad. Het is zeker een kwartiertje later als Karel mij begroet. Karel komt naast me zitten en Steffie neemt plaats schuin tegenover Karel. Al snel ontstaat er een geanimeerd gesprek. Soms lijkt Karel wat afwezig, maar in eerste instantie valt mij dat niet op. Soms lijkt het of Karel naar beneden staart in de richting van mijn Steffie. ‘Zo, ik ben even weg, naar het toilet en dan zal ik ook mijn broer nog even bellen’, zo verontschuldigde ik mij. Ik verdween en deed snel wat ik moest doen. Vanuit de woonkamer kon ik die twee vrij goed tussen de kamerplanten door zien. Ze hadden blijkbaar heel wat te bespreken. Zo af en toe leek het of ze fluisterden. Dan zie ik hoe het gezicht van Karel rood kleurt. Ik kijk naar mijn Steffie en zie dat ze nogal onderuit gezakt in haar stoel hangt. Een schok van opwinding overvalt mij als ik zie hoe ze haar benen iets heeft gespreid, steeds iets verder. De mond van Karel valt letterlijk iets open en zijn blik prikt recht onder haar korte rokje. Ik ga meer naar het kamerraam en half achter de overgordijnen volg ik het schouwspel. Steffie bloost ook, maar ze biedt Karel nu blijkbaar een fantastische inkijk. Ze slissen het één en ander naar elkaar. Jammer genoeg hoor ik niet wat er wordt gezegd, maar blijkbaar ik het nogal opwindend. Steffie raakt helemaal uit haar doen. Waarover zal dit gaan? Een opwindend en spannend schouwspel. Plotseling merk ik dat het mij niet onberoerd laat, ik sta met een enorm stijve te kijken. Mijn hart bonkt en ik voel me opgewonden. Natuurlijk stap ik na enige tijd al kuchend door de buitendeur alsof ik niets heb gezien. Ze lijken geschrokken, maar heel geraffineerd weet Steffie zich omhoog te hijsen in de stoel en doet alsof er niets aan de hand is. ‘Goh, dat is lekker genieten van het zonnetje’ en schuift in één beweging haar rokje weer op de plaats zoals dat hoort. ‘Zal ik even een pilsje voor jullie pakken, dan neem ik een wijntje’. Zo zitten we even later weer gezellig aan tafel en Steffie is erg opgewekt. Net na vijven gaat Karel weer naar huis. ‘Ik zal e’s kijken hoe het met Antje is’ zegt hij met nog steeds een blos op z’n wangen. Steffie laat Karel uit en zeker tien minuten later begint ze met het avondeten.

Het is net na acht uur. Steffie is duidelijk gespannen. Ze doet geïrriteerd en ze is onrustig. Zo af en toe lijkt ze wat kortaf en toch straalt ze dat niet uit. ‘He, lekkere pop’ zo begin ik tegen haar, ‘wat is er aan de hand?’ Blijkbaar stelde ik de juiste vraag. Zonder een blad voor de mond te nemen begon ze: ‘met Antje gaat het weer goed vertelde Karel net. Dus wij willen vanavond partnerruil’. Even liet ik tot me doordringen wat ze zei. ‘Op zondagavond? Maar Karel en ik moeten er morgen weer erg vroeg uit. Hoe zie je dat voor je?’ stelde ik als vraag. Blijkbaar was dit niet het antwoord wat ze verwachte. ‘Ja, ja, ik snap het al. Als jij seks met mij wilt, dan moet ik maar klaar liggen. Maar nu ik wil, kan het weer niet’ snauwde ze me toe. Ze liet me geen kans het verder uit te leggen. Ze griste haar mobieltje, de autosleutels en liet me weten dat ze naar Janne, een vriendin van haar ging. Beduusd bleef ik achter.

Tjonge jonge... zo had ik haar nog niet meegemaakt. Die heeft het op de heupen! Ze heeft zichzelf vanmiddag dus lekker zitten opgeilen, samen met Karel, en nu krijgt ze het deksel op de neus. Ik liet haar gaan in de verwachting dat ze bij haar vriendin Janne wel zou gaan afkoelen. Ik zakte onderuit op de bank en ik ‘zapte’ er op los totdat ik bleef hangen bij een heftige actiefilm. Steffie bleef ongebruikelijk lang weg. Maar tegen half twaalf dook ik onder de lakens. Nou, ze zoekt het maar even uit, was mijn gedachte. Ik had het licht amper uitgemaakt, toen vrijwel direct daarna de slaapkamerdeur open ging. Het was Steffie. Ik deed alsof ik sliep. Steffie liep regelrecht naar haar zijde van het bed en dook naast mij in bed. Ik lag bewegingloos. Had ze zich uitgekleed? Waar kwam ze nu vandaan? Ze stootte me voorzichtig aan. ‘Slaap je?’ fluisterde ze. Ik deed alsof ik uit mijn slaap ontwaakte. ‘He... uhhh... wat is er?’ vroeg ik op slaperige toon. ‘O, je bent nog wakker’ en ze pakte me in één adem rond mijn middel en drukte mij zich tegen zich aan. ‘Sorry’ zegt ze zacht, zonder het verder toe te lichten. Mijn hand slaat rond haar middel en ik merk dat ze gekleed in bed is gedoken. Een heerlijke, opwindende en vooral sensuele geur hing er onder de lakens. Een zinnenprikkelende geur die mij niet onberoerd liet. Maar desondanks liet ik niets merken.

Na enkele minuten pakte ze mijn hand die rond haar middel knelde en schoof mijn hand over haar heerlijke lijf, over haar onderbuik naar beneden. Op het moment dat ik merkte dat ze ook haar korte rokje nog aan had, stokte ik. ‘Wat heeft dit te betekenen’ vroeg ik haar toch wel opgewonden. ‘Stil’ commandeerde ze mij ‘dat merk je vanzelf’. Ze schoof mijn hand verder naar beneden en ik beroerde haar lekkere, zijdezachte dijen. Ze schoof mijn hand vervolgens mijn hand weer omhoog, tot onder haar rokje. Even dacht ik haar schaamhaar te voelen. ‘Ik heb de hele dag al geen slipje aan’ fluisterde ze me toe, 'geil hè'. Zonder dat ik daarop kon reageren, stak ze haar tong diep in mijn mond en begon erg geil te tongzoenen. Mijn paal schoot omhoog en de geile sensaties namen bezit van mijn lijf! Ik schoof mijn hand verder onder haar rokje en stak mijn vinger tussen haar schaamlippen. Jezus, wat was ze nat! En wat waren haar schaamlippen gezwollen. Ik onderbrak de geile tongzoen. ‘Waar ben jij geweest, wat heb je gedaan? Heb je mij iets te vertellen?’ vroeg ik met bonkend hart. ‘’Jahhaaaa... dat zou je wel willen weten zei ze plagend. Mijn Steffie gloeide, ze was duidelijke erg opgewonden. Zeg maar rustig: geil. Ik ging aandringen. Erg lang hoefde ik dat niet. ‘Toen Karel hier vanmiddag was, vertelde hij dat hij per ongeluk onder mijn rokje kon kijken. Hij was toen zo geil geworden, dat hij mij gelijk in de tuinstoel had willen nemen vertelde hij mij toen ik hem uitliet. Hij wilde nog maar één ding vertelde hij mij, met mij neuken! Natuurlijk heeft mij dat erg opgewonden en vanavond aan tafel kon ik deze gedachte niet loslaten. Dus ik zal heel eerlijk zijn, ik was vanavond niet bij Janne’ fluistert ze onzeker in afwachting van mijn reactie. Ik deed alsof ik even moest nadenken, maar de volgende vraag brandde op mijn lippen: ‘en, waar ben je dan wèl geweest? Was je soms met Karel?’ Ze was even stil. ‘Zeg het maar, ik heb vanmiddag gezien hoe lekker je met Karel zat te geilen? Ik heb alles gezien’. ‘Dan weet je toch genoeg’ verontschuldigde zij zich. Na lang aandringen kwam ze met het verhaal wat er gebeurd was.

Steffie vertelt. Je weet dat ik erg teleurgesteld was dat de partnerruil dit weekend niet door ging. Voor Karel was dit niet anders. Vanmiddag kon ik me niet beheersen. Ik trok geen slipje aan en alleen maar een rokje. Ik wist dat Karel zou komen en ik wilde op de één of andere manier wraak nemen of zo. Toen Karel buiten tegenover mij zat, terwijl jij binnen was, was ik zo opgewonden dat mijn benen eigenlijk automatisch van elkaar gingen. Karel slaakte een kreetje en zei ‘toe maar, maak mij maar gek!’ en ik spreidde mijn benen nog iets verder zodat hij het volledige zicht had op mijn natte poesje. Karel kon zich vrijwel niet meer beheersen. Hij sliste mij toe ‘Steffie, stop hier mee, ik wordt gek, ik wil je neuken.’ Natuurlijk wisten we beiden dat dit op dat moment niet kon. Zogenaamd moest ik toen even onder mijn rokje krabben, maar mijn vingers spreidden mijn lipjes en Karel zag mijn kutje in volle glorie. Toen ik hem uitliet, pakte hij mij om de hoek bij de meterkast stevig vast en zijn hand schoot onder mijn rokje en zijn vingers gleden moeiteloos tussen mijn schaamlippen. Karel, maar ook ik, werden helemaal wild. Het was toch zo geil. ‘We moeten vanavond iets verzinnen, ik moet je vanavond neuken. Dat recht heb ik, je hebt me helemaal gek gemaakt’ gromde Karel. ‘Ik bel je vanavond wel’ zei ik tegen Karel. ''Ik regel wel iets'.Tja, daarom was ik vanavond zo chagrijnig, ik moest een reden zien te vinden om uit huis te kunnen. Toen ik vetrok heb ik Karel gelijk opgebeld. Hij was door het dolle heen! Kom maar naar parkeerplaats ‘de Voncken’, dan kom ik daar met de camper. Ja, Karel had net enkele weken daarvoor zijn oude camper ingeruild voor een camper met een vast bed. Ik ben dus naar de Voncken gereden. Na een kwartiertje zag ik in de verte een camper naderen. Ik wist niet zeker of het Karel was, maar mijn lijf begon helemaal te zinderen van de gedachte dat ik dit weekend toch nog seks met hem zou hebben. ‘Kom snel binnen’ zei Karel tegen mij. Karel sloot de gordijnen en we gingen op rand van het grote bed zitten. Het was er aangenaam warm, en half verlicht. Karel pakte me vast en begon me heftig en geil te kussen. Ik moest hem intomen, want anders had hij direct de kleren van mijn lijf getrokken en mij geneukt denk ik. Omdat ik onder mijn shirt toch geen BH droeg, wilde ik niet dat Karel mijn kleding uit trok. ‘Waarom niet’ vroeg Karel beduusd. Ik stak zijn hand onder mijn rokje en Karel wist genoeg. Mijn kleding hoefde niet uit. Ik was er klaar voor! Al heel de middag. Mijn handen streken langs het gespierde lijf van Karel. Heerlijk! Ik knoopte zijn blouse los en mijn hand gleed over zijn strakke en licht behaarde borst. Met mijn handpalm gleed ik over zijn tepels die hard werden van opwinding. Zijn hand zit ver onder mijn shirt en kneed mijn keiharde harde tepels. De hormonen gieren door mijn lijf. Het liefst zou ik zijn pik direct in mijn natte kutje steken, maar dan was de pret snel voorbij. Ik knoop de broek van Karel open en trek e’m met een ruk omlaag. Vervolgens is zijn slip aan de beurt. Zijn pik schiet me met een schok tegemoet. Zijn geile pik is spijkerhard. Ik omklem zijn harde pik en ik neem zijn eikel tussen mijn lippen. Ik begin hem zachtjes en geil te pijpen. Het was toch zo opwindend, mijn kutje brandde van verlangen, zeker toen ik de eerste druppels geil van Karel doorslikte. Zijn zachte en warme handen betastten mijn hele lijf. Zijn vingers schoten diep in mijn holletje. Ondertussen lagen we al helemaal languit op het grote bed. Ik hield het niet meer. Karel vouwde mijn rokje omhoog, schoof mijn shirt omhoog en begon mij intens te beffen. Zalig, de geile scheuten veroverden mijn hele lijf. Tussendoor schoof hij zijn vingers diep bij mij naar binnen en beroerde soms mijn meest gevoelige plekje. Nee, ik kon er toen niet meer tegen. Ik draaide me om, drukte Karel op zijn rug en ik ging boven op hem zitten. Karel pakte onmiddellijk mijn harde tepels. Geil, maar stevig rolden mijn tepels tussen zijn vingers en Karel zorgde voor ongekend geile sensaties in mijn lijf. Op mijn beurt nam ik plaats vlak voor Karel zijn keiharde en geile speer en stak e’m pardoes, zonder enige moeite diep in mijn natte kutje. ‘ooooooo, jezus crispianus’ kreunde Karel. Ik begon z’n pik te berijden. Eerst met lange en rustige stoten, maar ik drukte zijn geile pik steeds dieper bij mij naar binnen. Mijn venusheuvel roste over zijn schaambeen. Een heerlijke, geil pijn trok door mijn hele lijf. Tot in mijn topjes van mijn tenen. ‘O, Steffie, ik kooooommmmm’ kreunde Karel. En terwijl hij mijn kutje vol spoot, trok mijn onderlijf samen. Ik kwam samen met Karel op een zalige manier klaar. Verkrampt bleven we even liggen. Ik merkte hoe mijn lijf nog schreeuwde en nog steeds tegen een volgend orgasme aan zat. Zolang zijn pik nog stijf was, bleef ik bezig. Voor mijn gevoel kwam ik binnen een paar minuten nog twee keer klaar. Sorry Peter, maar ik was zo geil geworden. Karel had nog even tijd nodig. Maar hij kwam ook heel snel nog eens diep in mij klaar!

‘Het is al laat verdomme’ zegt Karel geschrokken als hij op zijn horloge kijkt. ‘Ik moet er om zes uur morgen al weer uit’. Zo vertrok ik overhaast uit de camper en stapte weer in de auto. Een zalig gevoel in mijn lijf.

Ik was helemaal stil. Hoe moest ik hierop reageren? Moest ik haar laten merken dat het verhaal mij ontzettend opwond? Ondertussen drukte Steffie mijn hand steeds steviger in haar drijfnatte kruisje. Ze drukte zo stevig dat een drietal vingers tussen haar drijfnatte en gezwollen schaamlippen af en toe zonder moeite diep in haar kutje gleden. ‘Ooohhhhhooo, oo jaaahh’ kreunde Steffie. Ik raakte nog meer opgewonden. Mijn paal stond bijna op springen, dat kon ik niet verbergen. ‘Geil hè', sliste Steffie geil in mijn oor terwijl ze mijn stijve paal stevig kneedde, 'ik merk het aan je dikke geile pik’ .

Ondertussen was ik erg geil door haar verhaal en de gedachte dat zij Karel en Karel haar zo lekker had geneukt. Ik kon niet meer boos op haar worden. Ik was mega-geil. Ik trok mijn Steffie met een zwaai boven op mij. Ik trok haar rokje omhoog, haar shirt omhoog en commandeerde haar: 'neuk mij net zo hard als je Karel hebt geneukt verdomme! Lekkere geile slet van mij'. Lekkere hoer, neuk me! Dit was dus niet tegen dovemansoren. Steffie pakte mijn paal en schoof deze moeiteloos in haar zeiknatte kut! Ik voelde al het warme geil nog diep in haar lijf. Het heerlijke gevoel van haar geil, gemengd met alle sperma die Karel ik haar kutje had geloosd, zalig! ‘Dieper Steffie, dieper verdomme, net zoals je Karel hebt geneukt, dieper!’. Steffie was helemaal buiten zichzelf. Mijn handen gleden over haar bezwete lijf, haar geile tieten en haar geneukte kontje. Blijkbaar had ze niet verwacht dat haar ondeugendheid op zo'n intense manier zou worden beloond! Haar tepels waren spijkerhard. Ik kneedde haar zalige, geile borsten en ik trok aan haar tepels. Hard, heel hard. ‘Ooooo, ja, harder’ bleef Steffie roepen terwijl ze mijn hand pakte en benadrukte dat ik haar harde tepels nog stijver moest kneden. Hierdoor raakte ik nog meer opgewonden. Ik vond het toch zo super geil haar te neuken met haar rokje en haar shirt nog aan. Heerlijk, sletterig geil. Ook Steffie vond dit blijkbaar erg spannend. ‘Neuk me Steffie, neuk me’ kermde ik tijdens het geile spel terwijl mijn nagels diep in haar mooie ronde billen drongen. We zweepten elkaar op. Mijn paal zat ongekend diep in haar drijfnatte spleet. Mijn onderlijf ramde steeds meer omhoog. Mijn erg grote paal ging dieper, tot aan het einde in haar geile kutje. Iedere stoot in haar werd pijnlijk, heerlijk pijnlijk. ‘Heeft Karel jou op deze manier volgespoten’ kreunde ik toen ik mijn zaad diep in haar geile, kreunende en kronkelende lijf spoot. ‘Jaaaahhhhhh, jezus, crispianus’ kermde mijn Steffie, 'ja, precies zo'! Haar lijf verkrampte toen ze schokkend op mij klaar kwam. 'O, Peter, spuit me vol' riep ze luid. Het was zo heftig dat haar adem stokte. We neukten nog een groot deel van die nacht. Uiteindelijk was de druk dan van de ketel en we vielen in een diepe slaap.

Slecht enkele uren later ging de wekker. We stonden beiden opgewekt en toch gewoon vol energie op! En vlak voordat ik de voordeur achter mij dicht trok, gleden mijn vingers nog even tussen Steffie’s, nog steeds/of al weer gezwollen schaamlippen. Haar geile kut was nog steeds heerlijk nat.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners