Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Beste Vriendin 3 - 5638 keer gelezen
Dit is het vervolg op deel 2, van mijn affaire met de verloofde van mijn beste vriend.

Sinds onze uitbreidde neukpartij van deel 1 en 2 zijn er enkele weken verstreken. In de afgelopen periode heb ik bewust afstand gehouden tot mijn beste vrienden, ik wist niet hoe ik mij moest gedragen. Haar sms’jes heb ik sporadisch beantwoord, maar meer niet.

In de tussentijd was ik door hem gevraagd om als zijn getuige op te treden tijdens de huwelijksvoltrekking. Uiteraard heb ik gelijk ja gezegd, want wat kon ik anders….. Inmiddels is het de twee dagen voor het huwelijk en ik sta op springen. Dit geldt voor mijn ballen en voor mijn verstand. Ik moet er met iemand over praten, maar wie kan ik hiermee lastigvallen. Na veel twijfel besluit ik om Nina toch maar te bellen. Ik vertel haar in kort waar ik mee zit en ik hoor haar naar haar verloofde roepen “Rene is ziek, ik ga even wat boodschappen voor hem zodat hij gauw weer beter is en als je het goed vindt dan kook ik wat soep voor hem en hou ik hem vanavond gezelschap.” “Geen probleem, wens hem beterschap” hoor ik hem op de achtergrond roepen.

Nina woont nog geen 5 minuten bij mij vandaan, dus ik verwacht haar elk moment. Ik krijg een sms’je van Nina, waarin staat: “Lieverd, ik ben over een half uurtje bij, want ik wil je verrassen. ;-) XXX” Gauw stap ik nog even onder de douche en ruim ik nog wat op. Na 45 minuten gaat de bel, ik zie dat het Nina is en laat haar binnen. Zij heeft een tasje van de AH bij zich een rode plastic tas. Zij geeft mij de tas van AH en zegt ruim jij dit even op, dan ga ik even naar het toilet. Ik ruim de aardbeien en de slagroom op en wacht totdat zij klaar is.

Ik vraag of zij bij mij op de bank wil komen zitten want ik zit ergens mee vertel ik haar. Ik vertel haar dat ik gevraagd ben als getuige en dat ik met mijn gevoelens in de knoop zit gezien hetgeen een paar weken geleden gebeurd is tussen ons. Wij praten hierover en zij komt steeds dichter bij mij zitten en ik merk dat zij een knoopje van haar blouse heeft opengemaakt waardoor haar decolleté goed zichtbaar is. Langzaamaan begin ik het steeds warmer te krijgen en al gauw vergeet ik wat zij zegt en verlies ik mijzelf in haar borsten. In de tussentijd vraag ik haar hoe vaak zij met haar verloofde naar bed is geweest sinds wij geneukt hebben. Zij zegt dat zij niet meer met hem naar bed is geweest, omdat zij geen verschillende bedpartners wil hebben. Openhartig zegt zij dat zij regelmatig teruggedacht heeft aan onze neukpartij en elke keer moest zij zich verwennen. Ik beken dat ik dat ook had. Opeens zegt zij “kan je het zien”, ik krijg een rood hoofd en antwoord naar waarheid “nee, eigenlijk niet”. Zij staat op en pakt mijn hand en neemt mij mee naar de slaapkamer.

Zij duwt me op het bed. Ze begint een beetje te dansen en te strippen. Eerst gaan haar laarzen uit, gevolgd door haar blouse en rokje. Hieronder draagt zij een supermooi rood kanten push-up BH en een bijpassende string. Ik vertel haar dat zij er schitterend uitziet en dat haar borsten en billen er super in uitkomen. Ik ben een borsten en billen man en dat wist ze. Ik heb dit setje net speciaal voor jou gekocht. Ik hou het niet meer en begin haar te tongen en mijn handen verkennen haar borsten en billen. Ik voel haar hand op mijn riem en zij begint met broek uit te trekken. Ik wil je!Na een minuut of 5 elkaar opgewarmd te hebben, duwt zij mij op bed. Blijf hier ik ga je verrassen vandaag zegt ze. Snel kleed ik mij uit en ga op het bed liggen. Vanuit de keuken worden de BH en hipster de kamer in gegooid en naakt komt ze naar mij toegelopen met in haar handen de aardbeien en de slagroom. Ze spuit wat slagroom op een aardbei en voert die aan mij. Ze vraagt aan mij wat wil je nu. Ik geef aan dat ik haar wil en vertel haar dat zij op haar rug op het bed moet gaan liggen. Zij is al goed nat, dus haal ik een aardbei door haar lippen en eet die op. Heerlijk. Na nog een paar, geeft zij aan dat zij ook trek heeft in aardbeien, ik stop er een in haar kutje en laat haar die opeten. OH, wat heerlijk, ik wil meer. Ik geef haar de doos aardbeien en pak de slagroom ik spuit wat slagroom op haar borsten en lik en zuig het er vanaf, net zolang tot haar tepels recht vooruit wijzen. Als laatste spuit ik slagroom op haar kutje en een klein beetje erin. Ik zuig en lik alles er vanaf en gillend komt ze klaar.

"Nu wil ik weten wat mijn verrassing is", zeg ik. Oke, wacht even. Zij loopt naar het toilet toe en komt terug met een vibrator. Niet zo’n kleintje, nee een echte tarzan. "Die is voor jou en ik sta tot je beschikking", zegt ze. En ze gaat wijdbeens op het bed liggen.

Dit laat ik mij geen twee keer zeggen. Zij is al zo nat dat ik hem zo in haar kutje gaan schuiven, maar voordat ik dat doe stop ik eerst mijn lul in haar mond zij begin mij gelijk heerlijk te pijpen. Ik lik haar clitje in schuif gelijk tarzan erin en zet hem gelijk op de hoogste stand. Doordat ik haar blijf likken blijft ze klaarkomen, ik stop pas totdat ik mijn al geil in haar mondje gespoten heb, ik wist niet dat ik zo lang en veel kon spuiten. Toen ik helemaal leeg was, heb ik tarzan uitgezet en heb wat te drinken gehaald voor ons beiden.

Na een rustpauze, vraag ik haar wat haar favoriete standje is. Zij zegt dat zij dolgraag achterlangs genomen wil worden. Desgevraagd zeg ik dat anaal mij heerlijk lijkt. Zij geeft aan even te willen nadenken en in de tussentijd spelen we wat met elkaar, totdat zij aangeeft dat ik haar anaal mag ontmaagden. Uit het rode tasje, waarvan ik inmiddels weet dat die afkomstig is van de bekendste erotische winkel van Zoetermeer, komt een tube glijmiddel tevoorschijn.

Inmiddels is zij met haar hand mijn ballen aan het masseren. Mijn lul begint al een beetje te steigeren, maar het gaat haar blijkbaar niet snel genoeg, want ze begint me heerlijk te pijpen. Nu mijn lul weer stijf is, spuit ze een dikke klodder glijmiddel erop. Zij loopt naar de salontafel en gaat op handen en knieën zitten. Haar kontje wiebelt ze heen en weer. Ik neem het glijmiddel mee en smeer een dikke klodder op en in haar kontgaatje. Nadat ik haar gaatje met drie vingers lekker heb opgerekt, smeer ik nog wat extra glijmiddel over mijn lul. Ik zet mijn eikel tegen haar gaatje aan en langzaamaan drukt hem in haar gat. Langzaam en met lange halen begin haar kontje te neuken, zij geeft aan dat het pijn doet en dat ik vooral langzaamaan moest doen. Ik wist inmiddels dat haar kutje strak was, maar dat was nog niets vergeleken maar haar kontje. Zij was zo strak dat ik na een paar keer stoten al klaar kwam. Zij smeekte mij om niet te stoppen. Inmiddels had zij de tarzan al te pakken en ramde hem in één keer in haar kut en zette hem op halve snelheid aan. Ik voelde de vibrator tegen mij lul aan. Dit was een heerlijk gevoel en voor het eerst bleef mijn lul stijf en kon ik haar blijven neuken. Ik begon haar steeds harder in haar kontje te neuken. Zij had tarzan inmiddels op volle snelheid staan en zij begon te kreunen en te hijgen. Steeds harder. Tussen het kreunen door liet ze weten bijna tegen haar hoogtepunt aan te zitten, bij mij duurde het ook niet al te lang meer voelde ik. Ik verhoogde het tempo nog een beetje en beukte nu werkelijk haar kont kapot, zo voelde het. Ik voelde mijn hoogtepunt opkomen en ik begon steeds zwaarder te hijgen en zij kondigde haar orgasme ook aan. Wij zijn heerlijk samen klaargekomen en haar orgasme duurde wel 30 seconden of zo en ik heb zeker 10 stralen sperma in haar kontje gespoten.

Nadat ik mijn lul uit haar kontje gehaald had, bleef haar gaatje even volledig openstaan terwijl de slierten sperma eruit dropen, wat een schitterend gezicht was dat. Volledig uitgeput vielen we in slaap.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners