Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Marktplaats - 11967 keer gelezen
Ik zoek regelmatig iets op marktplaats als ik iets nodig heb. Nieuw kopen kan altijd nog. Je bespaart soms heel wat. Maar nooit had ik achter een erotische gedachte bij. Meestal zijn het mannen die onderhandelen en afhandelen. Maar nu was het vorige week raak met een vrouw. Sandra genaamd.

Ik reed naar het adres wat zij me gemaild had. Het was op haar werk, schreef ze erbij. Kom maar tussen 12 en 13 uur, want dan had ze pauze. Helaas kon ik dat niet halen en werd het kwart over één. Toen de deur op ging stond er een geweldige vrouw voor me in een strakke groen pakje. Ze was Zuid-Amerikaans getint en duidelijke vormen die daar bij hoorden. Ik schatte Sandra halverwege 30 en dat is voor mij, met mijn 47 jaar, best aantrekkelijk. We stelden elkaar voor en liep achter haar aan naar de achtertuin. Ik zag haar volle billen strak in het pakje en haar string tekende zich hier in af. Mijn hormonen begonnen al te spelen met een bepaalde gedachte. Maar toen ik naar achteren liep, zag ik nog een andere collega zitten. Eenmaal buiten liet ze de spullen zien. Ik keek meer naar haar enorme borsten die er zeker mogen zijn, dan dat ik oog had voor de spullen. Maar ik controleerde het. Ze zei:”Het was maar goed dat je achter mijn broek aan zat, want ander was ik glad vergeten”. Sandra was namelijk een aantal keer het adres vergeten bij te schrijven toen ik daar om vroeg. Ik antwoordde hierop:”Nou als je wil dat ik dat in het echt doe, dan moet je dat maar zeggen”. Sandra keek me aan en ik haar. Maar praatte er toch over heen. Ik rekende af en liep weer netjes achter haar aan. Bij de deur passeerde ik haar en keek even goed naar beneden. Ik ben vrij lang en Sandra wat kleiner dus keek ik er mooi bovenop. We namen afscheid met het idee dat we elkaar nooit meer zouden zien. Eenmaal in de auto dacht ik:”Ik ben dan wel getrouwd, maar zoiets zal maar op je pad tegenkomen en dan weet je niet of je dan niets doet.

Thuis gekomen bedacht ik me eigen dat ik Sandra nog een mail zal sturen. Ik bedankte haar voor de spullen en dat ze precies goed waren. Maar ook dat ik ze er geweldig uit zag en dat haar man trots moest zijn als hij ernaast liep. Een klein lokkertje om eventueel een antwoord eruit te krijgen of ze wel een partner heeft. En dat ik het jammer vond dat ik niet haar man was. En met een simpele groet en mijn naam eronder. Maar daaronder toch nog mijn mobiele nummer erbij. Want je wie weet wat daar uit komt. Al gauw antwoordde ze:”Dank je wel voor het compliment ? . mijn dag is helemaal goed”. En de hartelijke groeten. Helaas dacht ik.Maar een paar uur later kreeg ik een sms’je. Van Sandra. Ze bedankte nogmaals en vroeg waarom mijn nummer eronder stond. Ik schreef:”Ik vond haar zo aantrekkelijk en dat ik haar graag nog een keer wilde zien”. Het duurde even voordat ik antwoord kreeg. Maar uiteindelijk vond Sandra dat goed. We spraken de volgende dag af. Maar nu wel in de pauze. En ik schreef:” Ik ben er om twaalf uur, maar jij draagt weer een kort rokje en je trekt je slipje uit voordat je bij mij in de auto stapt”.

Het was gewaagd, maar als ik vreemd ga dan wil ik het wel goed doen. Sandra bevestigde met :”ik zie je om twaalf uur”. Ik hoopte dat ze het wel zou doen, Volgende dag stond ik er op tijd en stipt twaalf uur stapte Sandra bij mij in de auto. We keken elkaar stilletjes aan en daarna eed ik weg. Al gauw ging mijn hand over haar zachte dijen naar boven. Op zoek naar haar spleetje. Ik werd niet tegengehouden en al snel voelde ik haar natwordende spleetje en geen slipje. Ik speelde met haar lipjes en ging steeds verder naar binnen. Sandra kreunde zachtjes en ging met haar hand richting mijn bult in mijn broek. Ik reed naar een park met een parkeerplek waar zo weinig mogelijk auto’s staan. In tussen was mijn pik al bevrijd en trok Sandra mij heerlijk af. Tussen het schakelen door zat ik bij haar spleetje die als maar natter werd. Toen ik geparkeerd had,gingen de remmen los. Onze tongen raakten in elkaar verstrengeld en ik zocht haar lekker borsten op. Eenmaal bevrijd uit haar bh likte ik haar donkere en hard wordende tepels. De stoel ging omlaag en Sandra ging met haar mond richting mijn rechtopstaande pik. :”Oh heerlijk Sandra, wat kan jij dat goed”. Ik was zo opgewonden dat ik al gauw opspringen stond. “ik ga zo komen als je zo doorgaat”, zei ik. Sandra keek me aan en ging nog harder door. Mijn hand lag niet stil en was met twee vingers bij haar grotje naar binnen. :”oh ja oh ja ik kom”, schreeuwde ik zowat. En voelde het zaad diep uit mijn ballen opkomen.. Sandra slikte alles door en likte mijn pik schoon. Daarna gaf ze mij een lekkere tongzoen en proefde ik mij eigen sperma. Ik drukte haar achterover en begon haar spleetje te likken. Al snel vond ik haar knopje en Sandra begon steeds sneller te hijgen. Mijn handen gleden over haar heerlijke grote borsten. En

Sandra kwam al snel tot een geweldige orgasme en duwde mij hoofd nog dieper tussen haar benen.

Het leek wel of we al jaren droog stonden van de seks. Ik trok mijn pik weer af om hem weer hard te krijgen, want ik wilde haar kutje toch lekker te neuken. Sandra begreep het gelijk en opende haar benen verder om mijn pik te ontvangen. Ik kroop tussen haar heerlijke dijen en ramde er gelijk in. Een klein gilletje kwam er uit bij Sandra. Dit had ze niet verwacht. Ze was niet te strak maar wel heerlijk nat. Ik ging zo diep mogelijk en Sandra kreunde in mijn oor. “ga door, ga door, oh LEKKER, lekker diep. Mijn pik mocht er wel wezen en liet haar ook voelen tegen de baarmoeder aan.

En snel kwamen samen tegelijk tot een heerlijk hoogte punt. Het zaad spoot eruit en gelijk tijdig spoot Sandra haar vocht, die ik langs mijn pik naar buiten voelde gaan. Er was niet veel tijd om er van na te genieten, want het was al bijna één uur. We trokken onze kleren goed en Sandra opende haar tas en pakte haar slipje. Even dacht ze na voordat ze het aantrok. Ze gaf het aan mij als aandenken. We begrepen allebei dat dit eenmalig was. En bracht ik haar naar haar werk. Een vluchtig kusje kreeg ik nog en een prachtige voldane glimlach. Even voelde ik mij een klein jongetje voor wie het de eerste keer was. Maar al gauw besefte ik dat ik vreemd gegaan was, maar met Sandra gaf me dat geen schuld gevoel. Iedere man zou zoiets niet afslaan. Dit recht heeft iedereen wel eens.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners