Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mariska B, met haar grote decelotte - 7291 keer gelezen
Dit verhaal gaat over mariska en ze is 18 jaar , ze zit nog op school maar heeft nu vakantie.
ze komt regelmatig gezellig bij ons en dan spelen we rummicub of andere familie spellen.

mariska is een jonge meid met een paar pondjes meer en toevallig heeft ze grote borsten.
soms ben ik alleen thuis en komt ze ook . meestal kleed ze zich lekker normaal aan , maar met een decelotte van jewelste. vinden mannen niet erg. zo ook vandaag. Mijn vriendin was werken en mariska kwam ff op bezoek. sexy gekleed en prachtig om te zien. ik deed de voordeur los en ze kwam binnen,met een verlegen lach op haar gezicht, en we gingen de woonkamer in, lekker gezellig op de bank. wat drinken en kletsen. we kwamen op de gekste gesprekken uit,ik dacht ook altijd dat zij Nog maagd was, maar bleek dat ze al 2x geproefd had van het andere soort, zo zei ze van dat ik en mijn vriendin wel elke dag sex hebben, ik zei van was dat maar ik kan en wil wel maar zij niet meer, terwijl ik haar lekker en vaker laat klaarkomen dan mijzelf. dus ik zei en jij mariska jij kunt ook wel elke dag sex hebben, maar eerst een lieve goeie vriend, ja zei ze ik kan en wil ook elke dag wel maar ja kan nu niet dus word alleen werk. ze moest ff plassen dus ging ze ff naar wc. en kwam terug na paar minuten, en wilde naast me zitten en bukte behoorjk ver naar beneden, en ik zag haar volle borsten compleet los Van haar Bh naar beneden hangen door haar decellote . en mijn lul kreeg een lichte groei. dat zag ze meteen nu heb ik niet zo'n grote 18.5 cm en ruim 7 cm doorsnee. en ze ging naast me zitten en legde een hand vlakbij mijn kruis. en zei wat zag je?
ik vertelde dat ik haar borsten volledig zag incl tepels, ze zei dat is de bedoeling,en greep snel in mijn lul,en knoopte gauw mijn broek los en trok mijn boxer opzij, ze lachte lief en zei dit is een mooie , en nam hem in haar mond en zoog me helemaal leeg en slikte alles door, ze klede zichzelf uit en kwam meteen op me zitten , ik gleed meteen in haar zonder problemen, damn wat was zij geil en nat,ze reed vlug en hard op mij en ik vingerde haar klit ze kwam 2x schokkend klaar op mijn lul en zei je mag in me spuiten als je wilt, maar doe het wel goed, lekker veel en heeel diep fluisterde ze in mijn oor, ze begon harder te rijden op mijn lul en terwijl zij kwam hield ik nog ff in.
toen ze uit geschokt was spoot ik haar helemaal vol en ze Volgnde meteen met nog een orgasme, wat was dat lekker zei ze, jmmr dat ik aan de pil ben anders had je mijn eitje bevrucht zei ze. we hebben nu 5x sex gehad en damn wat is Mariska lekker, ze komt nog steeds vaak spellen spelen en als we samen zijn genieten we met volle teugen van elkaar.
en mijn vriendin die speelt ook met Mariska want ze betrapte ons in bed. ik bevredig 2 vrouwen en mijn vriendin mij en Mariska. een trio komt eraan en wed maar dat de sperma en vrouwlijke sappen rond vliegen.

pijpen kunnen ze Beiden als de beste!!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners