Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mama Is Boos 2 - 24234 keer gelezen
Twee week gelden zag Elise vanuit haar slaapkamerraam hoe haar nieuwe vriend seks had met haar bloedeigen dochter Linda. Ze besloot wraak te nemen en beide een lesje te leren alvorens ze hem zou dumpen.

Vandaag wordt haar plannetje uitgevoerd, ze heeft veel moeite moeten doen om het voor elkaar te krijgen, maar vandaag zal ze Oscar als eerste snoeihard straffen, of beter gezegd, laten straffen.

Het is een uur of elf ’s avonds als Oscar zijn auto in de garagebox parkeert. Op het moment dat hij zijn auto uit wil stappen wordt hij overmeesterd door een tweetal gemaskerde mannen. Bedwelmd door een of ander raar ruikend goedje zakt hij door zijn benen waarna ze zijn handen en enkels fixeren met brede nylon tie-ribs. Met een zwart doek om zijn hoofd tillen ze hem op de achterbank van een gereed staande auto en vertrekken. Het ritje duurt amper vijf minuten. De auto stopt in een schuur en nadat de grote deuren zijn gesloten halen de mannen hem uit de auto en slepen hem naar een zwaar geïsoleerde ruimte zonder ramen.Elise ziet op het grote lcd scherm hoe de beide mannen Oscar vastbinden op een sm-tafel die de vorm heeft van een lichaam met benen en armen. Hij wordt zorgvuldig gefixeerd en zelfs zijn hoofd wordt vastgezet zodat hij niet kan bewegen. Zijn naakte en gespierde bruine lijf ziet er fantastisch uit. In de kamer zijn ook twee in het leer geklede vrouwen aanwezig. Hun kinky kleding en maskers maken het tot een spannend geheel. Even heeft Elise spijt van haar plannetje maar ze twijfelt geen moment en knikt instemmend als een van de beide dames in de kamer haar vraagt of ze kunnen starten.

Het duurt nog bijna vijf minuten voordat de naakte Oscar weer langzaam bij bewustzijn komt. Inmiddels hebben de beide dames zijn schaamstreek en hoofd kaal geschoren. Niet alleen zijn schaamhaar is verdwenen maar ook zijn zo gekoesterde dreadlocks. Elise geniet van het idee dat ze hem nu eindelijk kan straffen. De vrouwen nemen zijn grote negerpenis en schuiven er een cockring omheen. Een soort van netje zit aan de rand van het ding en wordt om zijn balzak getrokken en strak aangesnoerd. Het heeft onmiddellijk effect en zijn penis zwelt op tot een ongekend harde neukstaaf. Met hun leren handschoenen strelen ze hem en kneden ze zijn ballen. Oscar kreunt hard en krijgt als straf een mep tegen zijn billen met een kort zweepje.

De blonde vrouw buigt naar zijn hoofd en vraagt “wil je gepijpt worden”. Oscar zegt “ja, graag”. Elise staat verstijd van zijn antwoord en twijfelt of dit wel een straf voor hem is. Maar dan ziet ze één van de mannen naar voren stappen. Hij glimlacht en zegt “nou kom dan maar op lekkere vent van me”. Oscar’s gezicht vertrekt als de man zijn pik in zijn hand neemt en er aan begint te trekken. De mannen en dames lachen hard. Oscar’s pik wordt door de man hardhandig bewerkt. Dan neemt de man hem in zijn mond en begint hij Oscar te pijpen terwijl de vrouw foto’s maakt van het schouwspel. De andere man staat met een flinke erectie naar Oscar te kijken. De blonde vrouw achter hem slaat haar armen om zijn middel en begint de man zijn pik en ballen te masseren.

Het duurt heel even totdat de man zijn pik nog meer op sterkte is. De blonde vrouw leidt hem tussen de benen van Oscar. Het één hand duwt ze de bruine negerbillen uiteen terwijl ze met de andere hand de stijve penis tegen Oscar’s kont duwt. Een klodder van haar speeksel belandt op de glimmende eikel van de man. In één vloeiende beweging duwt hij zijn pik in Oscar. Deze gilt het even uit van pijn en verkrampt daarna. De andere nog steeds pijpende man stopt heel even en glimlacht en zegt dan “kom op John…… neuk hem kapot, neuk die vent in zijn reet”.

Het witte mannenvlees dringt keer op keer diep binnen en de man neukt Oscar als een razende. Deze gilt het uit van de pijn. De vrouw met het lange zwarte haar plaats een mondknevel waardoor de mond van Oscar wijd open komt te staan. Vervolgens gaat ze met haar kutje boven het gezicht van Oscar hangen en begint ze te plassen. Haar goudgele vocht stroomt diep achter in zijn wijd openstaande keel. Oscar gorgelt en kokhalst van de enorme hoeveelheid urine die hij te verwerken krijgt. Op dat moment voelt hij de pik in zijn kont amper meer en merkt hij evenmin dat de man klaar komt. Als Oscar weer wat tot rust komt ziet hij de mannen van positie wisselen. Een pijnscheut door zijn onderlichaam vertelt hem dat de enorme neuklat die hij zojuist langs zag komen nu diep in zijn kont zit.

De pijn moet enorm zijn denkt Elise maar spijt kent ze niet. Ze is nog steeds boos op hem omdat hij seks heeft gehad met haar dochter. Elise volgt de beelden en ziet hoe de stevig gebouwde man Oscar hardhandig in zijn kont neukt. Minutenlang gaat dan man tekeer, telkens als hij bijna klaar komt lijkt hij even te stoppen om daarna weer opnieuw te beginnen. Oscars penis glimt en is nat geworden. Elise vraagt zich af of hij werkelijk opgewonden is of dat het door de cockring komt. Een van de vrouwen verwijdert de mondknevel en doet Oscar een masker op zodat hij niets meer kan zien. Dan laat ze Elise binnen komen en fluistert dat ze zich uit moet kleden. Elise heeft dit met haar doorgesproken en weet precies wat haar te doen staat. Ze gaat Oscar neuken terwijl één van de mannen hem in zijn kont neemt. En dat terwijl hij haar niet kan zien.
Voorzichtig glijdt ze over de enorme harde pik, ze zit met haar gezicht naar de man die Oscar in zijn kont neukt. Als ze de zachte rand van de cockring tegen haar schaamlippen voelt knikt ze naar de man. In een gelijkmatig tempo beginnen ze beide te neuken. De man glimlacht naar Elise en pakt haar borsten in zijn hand. Ze rilt even van opwinding en voelt zich even wat ongemakkelijk door de strelingen van deze onbekende man. Haar wraakgevoelens en de lust die dit schouwspel bij haar opwekken raken in conflict met elkaar. Ze wil hem neuken en nog één keer klaarkomen op zijn pik. Niet vanwege het klaar komen, maar vooral van dat wat hier na gaat komen als zij klaar is met haar daad.

De man komt als eerst klaar en spuit zijn zaad diep in Oscar’s kont. Hij kreunt het uit en er lijkt maar geen eind aan te komen. De strelende handen op Elise’s lichaam maken haar gek van opwinding. Het zijn er geen twee meer, nee het zijn er inmiddels zes. Beide vrouwen en de man strelen haar en brengen haar naar een hoogtepunt. Ze komt klaar op de penis van haar vriend en ze weet dat het de laatste keer zal zijn dat ze met hem neukt. Haar sappen stromen over zijn paal als ze probeert op te staan. Het neuken en de spanning heeft haar zo uitgeput dat ze hulp van de vrouwen nodig heeft om overeind te blijven. Als ze eenmaal een badjas aan heeft getrokken en in een stoel gaat zitten komt ze langzaam tot rust. De mannen en vrouwen hebben zich weer aangekleed als de blonde vrouw een kistje van een kast pakt.

Een injectienaald dringt binnen in de arm van Oscar en al snel daarna ziet ze zijn lichaam verslappen. De cockring met het netje wordt van zijn penis gehaald door de donkerharige vrouw. Inmiddels heeft de andere een nieuwe injectiespuit voorbereid. Een gelige vloeistof wordt in een ader in de lies van Oscar gespoten. Elise weet dat hij vanaf nu een hele tijd geen erectie meer zal krijgen. Oscar is zojuist chemisch gecastreerd met een middel wat zeker twee maanden zal werken. Ze glimlacht gemeen en vraagt zich af hoe Oscar zal reageren als ze hem later ter verantwoording zal roepen, of als hij merkt dat hij geen erectie meer kan krijgen. Ze geniet nu al van het tweede deel van zijn straf. De beide dames nemen Elise mee naar de aangrenzende kamer. Ze spreken het vervolg nog even door. Daarna vertrekt Elise. Morgenochtend zal ze het volgende deel van de straf uitvoeren.

Het is zaterdagochtend half tien als ze samen met Linda het appartement van Oscar binnen stapt. Moeder en dochter kijken verbaasd naar de kledingstukken op de bank. Drankflessen op tafel en op tv die nog aan staat zien ze hoe een donkere man door een andere man in zijn kont geneukt wordt. Linda krijgt een enorme kleur en fluistert, wijzend naar de tv, geschokt “Mam, dat is Oscar”. Elise herkent de beelden maar acteert perfect en doet alsof ze erg geschrokken is. Ze lopen de kamer verder in. De dubbele deuren naar de slaapkamer staan open. Ze zien Oscar half onder een laken op het bed liggen. Er zitten bloedvlekken in het laken en ze zien de afdrukken van een paar billen en een bruine natte vlek. Oscar slaapt diep. Linda kijkt naar hem, ze gilt van schrik en zegt “ooohhh mam hij is kaal”.

Elise kijkt Linda aan en fluistert “jezus wat heeft hier voor goor feest afgespeeld”. Met grote ogen kijkt Linda naar de naakte Oscar op het bed. Een tube glijmiddel ligt naast het kussen en een smerige onderbroek ligt op het nachtkastje. Oscar kreunt een beetje maar lijkt nog diep in slaap. Elise duwt haar dochter iets naar het bed en tilt het laken wat op. Oscar’s slappe penis ligt in een natte smerige plek op het bed. Een wit ranzig goedje kleeft aan zijn voorhuid. Ze kijkt Linda aan en zegt opgelucht “pffff… gelukkig hebben we alleen met condoom geneukt, ik had wel aids op kunnen lopen”.

Linda rent de slaapkamer uit naar het toilet. Elise hoort haar kotsen en glimlacht even. Ze weet nog heel goed dat ze haar dochter en dezelfde Oscar onlangs samen zag neuken zonder condoom. Het arme meisje moet zich nu rot geschrokken zijn. Even later heeft Elise haar weer wat tot bedaren gebracht. Ze vraagt haar niet wat er is maar zegt geruststellend “nou, maar goed dat ik zo stom ben geweest om met hem aan te pappen en niet jij”. Dan schrijft Elise een briefje die ze samen met de sleutel op de salontafel legt. Er staat “Ik wil je nooit meer zien na wat ik over je te weten ben gekomen”.

Samen met Linda loopt ze het huis uit, als ze achter Linda de trap af loopt moet ze glimlachen. Zo, nu heeft ze wraak genomen op Oscar. Later zal ze ook nog eens wraak nemen op Linda. Hadden ze haar maar niet moeten bedriegen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners